tiistai 10. marraskuuta 2020

Meikkejä meikeillä joita ei ole blogissa nähty

Välillä kyllä pää leikkaa niin tyhjää ettei keksi mistä postailisi. Tekisi mieli ottaa meikkikuvia mutta millä kun ei ole uusia meikkejä? Sitten keksin että mulla varmasti on paletteja joita en ole esitellyt sen tarkemmin tai joilla en ole tehnyt ( aikoihin ) meikkejä blogiin. Tänään siis sellaisia, kuhan vaan jotain meikkailin. Tämä postaus on lojunut luonnoksissa varmaan kesästä asti :D nyt tein sen loppuun koska idea oli minusta hyvä, joten toivottavasti pidätte postauksesta!





Too Faced Chocolate Bon Bons


Ihan sairaan ihana paletti! En tiedä mistä aloittaisi kehumisen? No, tämä on ulkoasultaan hurjan nätti. Metallinen paletti on mukavan napakka ja tosi paljon olen kuljettanut tätä reissuilla mukana. Sydämenmuotoiset napit on sievät ja paletti kokonaisuutena täydellinen. En yleensä mieti mitä värejä laitan vaan lätkin vähän kaikkea ja aina tulee toimiva meikki! Sellainen klassinen ja hillitty, mutta samalla näyttävä hyvällä tavalla. Olen monesti kehunut tätä pakettia miten näppärä se on ja voin lämpimästi suositella tätä :) värithän eivät ole mitenkään uniikit, mutta toimivat ja moniulotteiset meikit onnistuvat tällä hyvin. 
Muistan kun tilasin tämän ja Sweet Peachin ja oli varma että tämä on vaan sellainen ruskea kun Sweet Peachista tulee mun uusi suosikkipaletti!! Kuinkas sävikään, persikkapalettia en paljoa käyttänyt mutta tästä tuli yksi mun rakastetuimmista paleteista. Tällä on tosi suuri tunnearvo minulle.


Kat Von D Shades Of Light



Miten ihmeessä en ole tätä palettia ikinä tarkemmin esitellyt? Se on kai sitten vaan jäänyt. Shades Of Light mattaversio on kesän 2019 lomareissun ostoksia Berliinistä. Halusin Kat Von D:n meikkejä koska olen aina fanittanut häntä. Mattainen luomiväripaletti tuntui varmalta ratkaisulta, en todellakaan mitään swatchaillut koska ahdistus ihmismäärästä, hiki, kuuma, paniikki ja ahdistus x100. Pienessä Nurmeksen kylässä ei ole tottunut Berliinin ihmismassaan ;DD 

Shades Of Light on näppärä mattapaletti, sisältäen vain ja ainoastaan klassisia, yhteensointuvia mattasävyjä. Minusta tämä ei ole parhaita ja laadukkaimpia paletteja mitä mulla on, mutta keräilyarvoa tällä on. Ainakin mun omassa päässä ;D KVD meikkien faneille must have, mulla on 4 Katin palettia tällä hetkellä. Ne on aika kalliita niin ehkä just reissulla voi ostaa tai jos edukkaasti sattuu eteen. Ehkä mulla on tämänkin paletin esittely jäänyt koska lopulta tästä tuli arkisen nopea meikkipaletti minulle. Värit on tosi pölisevät mutta kyllä ne toimivat ja mukavaa mattajälkeä tällä saa, sellaisesta jos tykkää.




Urban Decay Naked Heat


Jaa mitäkö Heat tässä tekee? Onhan se nähty blogissani monesti. Noh, otin sen bonuksena mukaan. Olen nimittäin monesti meinannut tästä luopua mutta nyt osaan sitä arvostaa.
Jossain vaiheessa nimittäin totaalisesti kyllästyin siihen. Se sisältää vain yksitoikkoisen lämpimiä ruskeita ja sillä tulee jotenkin aina samanlainen meikki. Mutta nyt kun Naked Ultra Violet on nähty, niin osaa arvostaa vanhoja hyviä ja laadukkaita Nakuja.
Sävyt Lumbre, Scorched, He Devil ja En Fuego. Näistä sävyjä oikeastaan käytän aina ja siksi onkin se ongelma että Heatilla tulee aina niin yksitoikkoinen meikki. Vaikkakin näyttävä! 



Kokeilin muuten tässä meikissä harmaita kulmakarvoja ;) kiitos Kristallille vinkistä ;) tein kulmat Jeffree Star Cremated paletilla. En oikein löytänyt kotoa harmaata kulmakynää tai -väriä. Sellaiset olisi kyllä ostoslistalla jos joskus pääsisi jonnekin kauppoihin. Cremated on kyllä turhan tujakka kulmiin, tuli aikas tummat mutta helpon muotoiset tehdä. Ehkä kuitenkin haen vielä helppokäyttöisempää harmaata, osaisko joku suositella harmaata kulmakynää tai hyvää harmaata kulmaväriä, puuterista mielellään? 
Mulla on taupen ja ruskean värisiä, ei nekään nyt ihan hirveitä ole koska oma tyvikasvu on maantienharmaa vai -ruskea. Joskus on vaan kiva kokeilla erilaista, tukan värikin vaihtelee riippuen miten värjätty tai kulahtanut on.

psst. Nämä kuvat harmaalla tukalla on otettu viikkokausia sitten, nythän olen blondi mutta aion takaisin tummanharmaaksi. Halusin vaan puhtaan värin alle kun tuo tummanharmaa tummuu liikaa ja on just_vaan_hankala ;)

Tulipas TAAS jaarittelua ja pitkä postaus, toiv jaksoit lukea...onko sulla jotain näistä paleteista?

12 kommenttia:

  1. Olen tuota Too facedia pari kertaa ostoskorissa pyöritellyt. Viime viikolla törmäsin merkin Spicy pumpkin (tms) palettiin ja pohdin, että se sopisi siskolleni hyvin. Itselleni ehkä vielä joku kerta hankin Norvinan, vaikka sitä ei varauksettomasti olla kehuttu. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä näin kanssa jossakin Pumpkin -paletin kuvan ja oivoi kun se on kivan näköinen! Norvinahan on aivan ihana, ihan yksi mun kaikkien aikojen suosikkipaleteista...tosi nätti vaikka ne shimmervärit on vähän vähemmän suosikkeja käytössä vaikka hirmu nättejä ovatkin :)

      Poista
  2. Taisin kesällä kerran Heatillä meikata, ei sillä montaa lookia tee,mutta se keräily arvo =D
    Oliko se Ultra violetti ihan paska ostos sitte? UDn pitäs palkata uutta porukkaa kun noin rupesivat lässähtämään.
    Ja eihän niitten meikkien tarvitse uusia olla, kyllä minä kattelen samojakin!
    KvD meikki on ihana 🖤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se jotenkin on sellainen...hmm...vaikea kuvailla mutta kesäpaletti? Hiukan yksitoikkoinen? No ei se ihan kakka, alussa olin vähän sitä mieltä mutta nyt olen käyttänyt sitä enemmän. Ostin sen violettien värien toivossa mutta ehkä vähän petyin niihin, ne ei ole niin pigmenttisiä kuin odotin ja synteettisellä siveltimellä toimivat paremmin. Tai sormin. Ei jotenkin samaa laatua kuin Smoky, mutta mielipiteitä on taas niiiin monia. Hyvä että sain sen edes alella :D Kiitos, KVD meikki oli tosi kiva <3

      Poista
  3. Ihana tuo Too faced paletti. Olen noita katsellutkin usein mutta en ole lähtenyt ostamaan kun ei ole mitään niin sykähdyttäviä sävyjä ollut mitä ei jo olemassa olevista paleteista löytyisi.
    UD taas on noh, minun silmissä aika tylsä nykyään. Ne luomivärit mitä olen testannut eivät ole kummoisia ja aika yksitoikkoisia. Pigmentit usein vähän sitä sun tätä ja aika lähellä sävyt myös toisiaan. Itse rakastan luomiväreissä just sitä pigmenttiä mitä riittää aika hyvin vaikka missä brändeissä nykyään :P

    VastaaPoista
  4. Tykkään pitkistä postauksista, ja oli kiva nähdä blogissa ns. vanhempiakin paletteja. Plussaa koko naaman meikkikuvista, kun pääsee näkemään kokonaisuuden :) Nättejä meikkejä oot tehnyt! Minulta löytyy Heat ja minustakin meikistä tulee sillä joka kerta jotenkin saman näköinen, vaikka yrittäisikin tavoitella erilaista lopputulosta. Sävyt tuntuvat sulautuvan liikaa yhteen luomella.

    T: Shania

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kivaa kun tykkäsit! Niin se on jotenkin yksitoikkoinen. Pitäisi ehkä tosissaan käyttää ihan ääripään sävyjä paletista, saisko sillä jotain muutakin aikaan. Sama homma Too Facedin Sweet Peachin kanssa, teen sillä vaan persikkameikkejä ja pidän sitten palettia ihan tylsänä :D

      Poista
  5. Naked Heat on kyllä upea paletti. Mähän luovuin kaikista mut UD:n paleteista, mutta Heathia en koskaan omistanut, mutta siinä olisi värit joita käyttäisin. :)

    VastaaPoista
  6. Jaksoin lukea, ja oli kiva postaus. :D
    Nätit meikit ja paletit.
    Tänään näin kaupassa essencen prinsessapaletit sekä Catricen pahisleidipaletit, joista jälkimmäiset olivat todella upeita. Mieluisin oli evil queen -paletti.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mulla on sen verran traumoja niistä essencen prinsessa -paleteista että ohitin nyt nämä ;))

      Poista

Kiitos kommentista <3