sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

Tällä hetkellä käytössä

Saatu ilmaistuote*
**Mainoslinkki

Heipä hei! Hellettä piisaa, mun puolesta kyllä ihan riittämiin ;) töissä valuu hiki päästä, tuntuu että tukehtuu välillä kuumuuteen mummojen luona ja voi vaan huokaista kun pääsee ilmastoituun autoon. Mutta ei valiteta ( vaikka mulla ei oo paljoa kesälomaa ) vaan naatitaan nyt kun kohta sitä kirotaan talvea. Keräsin tähän postaukseen ajankohtaisia kosmetiikkatuotteita jotka ehkä vähän auttavat tämän paahteen keskellä ;)


The Body Shop Cool Cucumber* tuotesarja on sittenkin kiva ;) ai vitsit kun on ihana päästä töistä kotiin ja mennä vaan makaamaan viileeseen makuukammariin. Yleensä käyn päivällä lenkillä koska en ehdi aamulla enkä saa aikaan enää illalla. Lenkin jälkeen sujahdan sujuvasti viileään suihkuun ja hemmottelen itseäni kurkun ja mentolin tuoksuisilla VIILENTÄVILLÄ tuotteilla. Näitten valmistuksessa muuten käytetään elintarviketeollisuuteen kelpaamattomia käyriä kurkkuja ;) kurkku on muutenkin mun lempparia ja sitä on oltava aina leivän päällä. The Body shopin kesäsarjoista valitsin lemppariksi Zesty Lemonin mutta tykkään myös näistäkin. 



Molempia sarjoja löytyy vielä **The Body Shopin verkkokaupasta jossa on kesäale päällä 9.8 asti! Nyt kannattaa hankkia näitä kausituotteita edukkaasti ennenkuin loppuvat...


**The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask
Himalayan hiilinaamio tuli toissa joulun kalenterissa ja oli ehdottomasti eniten odottamiani kalenterin tuotteita :) ja sellainen tuote jonka aioin ottaa kesällä käyttöön, talvikuivalle iholle tämä olisi ehdoton järkytys :D siis tämä on todella tujua, mutta todella ihanaa rasvaiselle iholle. Mun naama on niin rasvainen että ihan yäk! Todellakin on käytössä ihan eri tuotteet kuin talvella! Mitähän ne vaihdevuodet sitten on jos nyt on jo tälläistä...

Yöllä on hiki, aamulla on hiki, naama kiiltää, naama puskee rasvaa ja finnejä...kaipaan kuorintaa ja tehokasta naamiota pari kertaa viikossa. Himalayan hiilinaamio sisältää vihreän teen lehtiä, bambuhiiltä ja teepuuöljyä ja on omiaan rasvoittuvalle iholle. Syväpuhdistava savipohjainen naamio kihelmöi voimakkaasti iholla mutta ei kuivata yhtään, tai heläytä naamaa punaiseksi. Naamio syväpuhdistaa, heleyttää ja imee ylimääräistä rasvaa. Tuloksena on hyvin puhdistettu, hehkuva iho. Herkälle ja helposti reagoivalle iholle en suosittele ja itsekin käytän tätä vain kesällä. Naamiossa on voimakas efekti mutta tuloksena ihanan puhdas iho. Taas sellainen tuote jota en raaskisi ostaa noin vaan kokeiluun joten kiva oli saada kalenterista. Voi olla että ostan jatkossakin tätä tai muita TBS naamioita ;) tuote on vegaaninen. 


Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Eli tutummin UDPP. Otin tämän nyt käyttöön vuosikausien tauon jälkeen. Ja huomasin että tämähän on vaan parasta!! Tämä sopii hyvin ikääntyvälle ihollekin koska ei kuivata tai kurtista luomia. Pysyy, pysyy ja pysyy helteilläkin. Aplikaattori ja pakkaus ylipäätään on toivottoman epäkäytännöllinen, mutta itse tuote kyllä täyden kympin arvoinen. Moni sanoo ja voi olla että olen itsekin sanonut, että Wet n Wildin pohjustaja vetää tälle vertoja. Kyllä muuten mutta Wettis kuivattaa ikääntyvällä iholla ja takertuu luomen kuiviin kohtiin. UDPP:tä voi levittää ylös asti ilman että se näkyy läikkinä tai tarraa ihoon. Tämä on se pieni suuri ero näissä pohjustajissa :)

essence Bye Bye Panda Eyes!*
essencen pandaripsari oli kyllä kova veto. Se kertoo miten merkki on ajan hermoilla ja haluaa luoda trendikkäitä meikkejä superedullisin hinnoin. Näin kesäkuumalla ripsarini ovat koetuksella, ne tuhrivat hirmu helposti raskasta yläluomea ja se on sairaan ärsyttävää. Pandaripsari ei sitä tee ja se on vaivaton pois pestäväkin. Tämä ei tee kovin näyttäviä ripsiä mutta ihan sellaiset arkiset ja siistit. Ainut miinus että tämä sisältää propyleeniglykolia joten en voi käyttää päivittäin, mulla onkin etsinnässä vastaava pandaripsari sopivammalla incillä. Koska pandaripsarit on niin helppoja! Tämä tuntuu olevan koko ajan loppu essence hyllystä joten kertoo jotain sen kiinnostavuudesta. Suosittelen testaamaan :)

Piz Buin Sun Allergy*
Jokaikinen kesä minua rienaa itikoitten lisäksi aurinkoihottuma. Kutka tulee aina johonkin kohtaan käsivartta ja menee sitten ärsyttävän näköiseksi kun tietysti revin niitä. Ainut voide mikä tähän on auttanut, on tämä Piz Buinin rasva.
Piz Buinit sisältävät Calmanelle -aineyhdistelmää joka hillitsee ihon ärsytysreaktioita ja parantaa ihon vastustuskykyä auringolta. Sarjasta löytyy aurinkorasvaa myös vartalolle mutta etenkin tämä kasvovoide on hirmu hyvä! Se sopii meikin alle eikä lähmää. 
Olen itseasiassa rankannut nämä suosikeiksi jo pari vuotta sitten, ja edelleen tämä kasvovoide on käytössä. Sellainen kesätuote jota ilman en voi olla. 

Huh, tuli ihan hiki otsalle kirjoittaessa ;) nyt nautin vähän jääkaappikylmää Vichyä ja kysyn sulta hellepäivän suosikkituotteita :)

8 kommenttia:

  1. Minullakin naama kiiltää näillä helteillä. Käytän Alga Mariksen sävyttävää kasvovoidetta spf 30 ja huomaa kyllä eron, kun puuteroi ihon tai jättää puuteroimatta ihon tuotteen levityksen jälkeen.
    Minulla on TBS:ltä matchanaamio. Siinä on myös rouhea tekstuuri ja sopii muulloin kuin talvella käytettäväksi. Täytyykin ottaa tehokäyttöön. Kiitos muistutuksesta. ;)
    Olen keventänyt ihonhoitoa ja käyttänyt vain kasvovettä, seerumi/voide ja öljy yöksi menetelmää.
    UDPP toimii täälläkin enkä viitsi muita kokeilla, kun tämä toimii.
    Lemppareitani ovat tällä hetkellä kesäajan tuoksuni.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon matchanaamio kuulostaa hieman samantyyppiseltä :) mä en käytä mitään öljyjä kun mulla ei silmät niitä kestä, kerrostan sitten hoitonestettä ja seerumia <3 toimii!

      Poista
  2. Mä en meinaa saada tuota TBS naamiota irti naamasta =D . Täytyy ihan kunnolla pyöritellä kasvoliinaa vaikka en päästä naamiota liian kuivaksi. Pahempi on kyllä Kiehl's vastaava mönjä kun piti naama pestä putsarilla että sain sen irti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, saahan tätä aikansa pestä mutta ei minusta hirmu paha ole :)

      Poista
  3. TBS:n kurkkusarja ei mua itseäni kiinnostanut nimenomaan sen viilentävän tunteen takia, mä kun en pidä sellaisesta ollenkaan :D Mutta sopiihan se kyllä ihan täydellisesti kesään<3 Zesty Lemonia sen sijaan hankin just eilen lisää, kun se suihkugeeli on niiin ihanaa :) UDPP on kestosuosikki, josta en hevillä luopuisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas tykkään kaikista viilentävistä jutuista <3 kaikki menthol huulirasvat ja viilentävät huulikiillot...Zesty Lemon on kyllä kanssa kiva!!

      Poista
  4. Tuo TBS kasvonaamio on kyllä parasta nannaa rasvoittuvalle iholle! Mie levitin sen kasvoille ennen suihkuun menoa, niin säästyi lavuaarin putsaamiselta, kun sai sitten suihkussa huoletta pestä sen pois :D Käytin kaksi purkkia putkeen, kun niitä joulukalentereista tupsahteli, se Matcha -versio taitaa miulla ollakin vielä jemmoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kanssa laittaa ennen suihkua niin helppo pestä siellä pois :)

      Poista

Kiitos kommentista <3