keskiviikko 8. heinäkuuta 2020

Boho kesämeikit

Saatu ilmaistuote. 


Sain aivan ihanan paketin Bohon kesämeikkejä! Boho onkin mun lempisarjoja luonnonkosmetiikasta. Pidän suuresti sarjan tuotteiden ulkoasusta koska ne ovat aika riisuttuja. Kierrätettävät pakkaukset ovat pahvia, paletit eivät sisällä turhia siveltimiä eikä saranoita. Kynsilakkapullojen lasi on kierrätettävää ja puu sertifioitua saarnipuuta. Tuotteissa on kuitenkin aina sinetti niin ne ovat ostettaessa testaamattomia. 

Mun mielestä Bohon pahvipakkaukset on myös kestäviä ja aika vähän tilaavieviä. Ja nyt kun miettii niin miten paljon turhaa onkin perinteisessä luomiväripaletista. Bohon pakkaukset on totisesti suunniteltu niin ettet maksa turhasta, siksi tuotteiden hinnat ovatkin kohtuulliset. 

Kesä 2020 kausimeikki on saanut vaikutteita kirkkaista korallin sävyistä. Bohon kesämeikeissä yhdistyvät pinkin sävyt kesäiseen oranssiin ja uutuutena löytyy voidemaisia luomivärejä. Kevennän meikkiä aina kesäksi ja käytössäni ovat toisenlaiset sävyt kuin talvella, joten nyt nähdään persikkainen poskipuna tositoimissa! 



Mascara Jungle Longuer on pidentävä ripsiväri joka samalla erottelee ripset kauniisti. Elastinen harja lupaa tehdä ultrapitkät ja siistit ripset. Minä tykkään juuri tälläisestä harjaspäästä. Mascara on helppo, nopea ja sotkematon levittää. Ei varise päivän mittaan eikä tuhri yläluomea. 


Jäin kuitenkin kaipaamaan näyttävyyttä, raskailla luomilla kaipaa selkeästi massaa tuovaa ripsiväriä. Arkikäytössä tämä on kuitenkin moitteeton koska tekee siistiä jälkeä nopeasti ja sotkematta. Tämä toki oli vasta testailua, ainahan mascara paranee vanhetessaan. Lopullisen mielipiteen pystyn antamaan vasta loppuneissa. Mascara on pysyvässä valikoimassa. 


Boho kynsilakkasävyt Shelly ja Copper Glitter ovat molemmat Limited Edition. Lakoissa on paranneltu koostumus joissa luonnollisia ainesosia 74 ja 77 %. Bohon kynsilakkojen ainesosina käytetään mm.perunaa, maissia, kassavaa ja vehnää. Kokemukseni mukaan Bohon kynsilakat levittyvät hyvin, kuivuvat nopeasti ja kiilto niissä on hyvä! Sävy Shelly on murrettu harmaapinkki ja Copper Glitter kullankimaltava kupari. 


Limited Edition Creamy luomivärit sopivat käytettäväksi yksinään tai puuteristen luomivärien kanssa. Nämä hohtavat sävyt ovat todella upeita ja helppoja kesämeikkiin. Vain sipaisu sormin luomelle ja eiku rannalle! Koostumus on hyvin pehmeä ja kermainen. 
Sävyistä löytyy vaaleanpunainen Pink Glow ja Copper Glow. Lisäpysyvyyttä kaivatessaan alla kannattaa käyttää luomivärinpohjustusvoidetta. 


Itse käytän näitä puuteristen luomivärien alla koska rasvaluomilla ei mikään pysy. Pink Glow sävy pohjusti kauniisti hohtavaa vaaleanpunaista Make Up Storen sävyä Nox. Meikki pysyi hellepäivänä hyvin paikoillaan. Copper Glow sävy on punaisempi ja käytin sitä pohjustamassa Jeffree Star Blood Sugar palettia. 


Halusin kokeilla jotain näyttävämpää ja testata pysyvyyttä. Minä kun tykkään käyttää voidemaista värillistä luomiväriä perinteiseen puuterivärin alla, näin värit tulevat voimakkaammin esiin. Luomivärisävyt pomppaavat kyllä paremmin esiin kun alla on creamy luomiväri hohtavassa koostumuksessa. Tykkäsin tosi paljon näistä voidemaisista luomiväreistä, jäivät heti käyttöön pohjustushommiin. Ja pysyvät hyvin kun alla on luomivärinpohjustusvoide.



Olen tosi pitkään halunnut kokeilla Bohon poskipunia ja paketissa tulikin sävy Peach. Nimesä mukaan tämä on mattainen persikka. Mulla just hyvä kesäsävy koska persikkaiset ei sovi minulle muuhun vuodenaikaan. Kyseessä on Limited Edition sävy. 
Näyttää aivan ihanalta ruskettuneella iholla. Pigmenttiä riittää, kannattaa napauttaa sivellintä pakkauksen reunaan koska näissä on vähän pöllyävyyttä. 
Minä huitelen bronzeria ja persikkaista poskipunaa ihan huoletta kesällä, överit ei haittaa koska ne sulautuvat ihoon. Peach sävy sopii tummempaan tai luonnollisempaan meikkiin. Mielestäni sävy on kuitenkin sen verran neutraali persikka että suosittelen sekä kylmä- että lämminveristen sitä testaamaan.




Bohon 100% luonnonmukaiset huulipunat on myöskin olleet toivelistallani ja minulle valikoitui upea sävy 406 Cassis. Kyseessä on metallinhohtoinen tummempi punainen. Bohon huulipunissa on eri koostumuksia ja olen ymmärtänyt nelosella alkavien sävyjen olevan kepeämpiä. Punaa kuvataankin huulikiiltomaiseksi ja pehmeäksi huulilla. Hyvä niin koska näin räikeä punainen ja vieläpä metallikoostumuksessa olisi aika raskas, ja sopisi paremmin iltamenoihin. Tämä voidemainen pehmeä koostumus on ihana kesään, tuo hiukan väriä mutta kuluu luonnollisesti pois. Tämä sävy sopii kaikille koska on tosi luonnollinen eikä tarvitse miettiä miten punainen kuluu pois. Näissä molemmissa meikeissä ja kuvissa on tätä punaa, eikö olekin ihanan luonnollista!

Kaikki Bohon jälleenmyyjät löydät tästä. Esitellyt meikkituotteet 8,50 e - 17,50 e. Boho on edullinen sarja hyvällä hinta-laatusuhteella. Kannattaa kurkata postaukseni Bohon huippuhyvistä neutraloijista tästä

Miltäs Bohon kesämeikit vaikuttivat? Ainakin mulle nämä oli aikalailla erilaisia sävyjä  kuin talvella, poskipuna etenkin, niin mukavaa vaihtelua käyttää vähän muita sävyjä kuin normaalisti :)

10 kommenttia:

  1. Toi poskipuna on ihanan sävyinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei persikkaisia poskipunia montaa olekaan, nautitaan tästä nyt kesän aikana sitten :)

      Poista
  2. Ylin meikki on upea! Poskipunan sävy olis ihan mun heiniä, todella nätti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tuo poskipuna on kyllä kaikille sopiva sävy ;)

      Poista
  3. Just tommosta persikka poskipunaa oon etsinyt😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä suosittelen lämpimästi, käy vaikka testaamassa oman kaupunkisi Boho jälleenmyyjällä <3

      Poista
  4. Kiitos näiden esittelyistä ja meikkivinkeistä. Nätit meikit olet tehnyt.
    Kuparinen luomiväri näyttää kauniilta. Rasvaluomet minullakin, joten kaikki vinkit tarpeen, jotta luomivärit kestävät kauniina.
    Olen käyttänyt toista vihreää Bohon maskaraa, volume and green, ja se karisee ja tuhraa pohjustajan kanssa tai ilman. Olen kuitenkin valmis kokeilemaan toista Bohon maskaraa. ;)
    Ihanan kesäinen tämä postaus. :) Uutta tietoa oli, että Boholla on kausituotteita. Pitää vähän sivusilmällä vilkuilla niitä. ;)
    Aurinkoista viikonloppua!
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin ostamassa anopille lahjakortin kauneushoitolaan jossa myydään mm.Bohoa. Ihan huippua että näitä saa omalta kylältäkin :) just tämä kausikokoelma oli myynnissä ja viime kesältäkin(?) jotain, osa oli alessa. Mulla tuntuu että kaikki tuhraa nyt mutta johtuukohan kesästä. Tämä ei tuhrinut mutta en ole koko ajan nyt käyttänyt, niin en voi mennä vannomaan mitään. Tuhraamiseen auttaa jonkun verran se että puuteroi yläluomen ja laittaa vaikka vaaleaa luomiväriä, mutta sekään ei valitettavasti pysy iltaan asti. Helteillä ja hikitreeneissä olenkin luottanut essencen pandaripsariin ;)

      Poista
  5. Nämä Bohon kesämeikit oli upeita, varsinkin poskipuna ylsi mun suosikiksi <3 Kauniita meikkejä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3