maanantai 20. heinäkuuta 2020

Kun leimausvälineet kenkkuilee

Joskus kun en tiedä millä lakkaisi, työnnän vaan käden Alexiin ja poimin sieltä jotain. Arkena kyllä valitsen sen verran että lakkaan jollain pysyvällä lakalla jos tiedän etten vaikka seuraavana päivänä jaksa lakata. Päädyn melko usein Essieen koska ne vaan pysyy hyvin. Mulla ei muuten edes ole montaa Essien lakkaa, alta 20 oli kun laskin.

Tähän lakkaukseen valikoin pinkkien trion eli peukalo ja etusormi Go Go Geisha, keskari ja nimetön It Takes A West Village ja viimeisenä Mrs-Always-Right pikkurillissä. Kaikki ihania, ai että mulla on kyllä kivoja Essie lakkoja! Pitäisikin katsella tuoreimpia kokoelmia oisko niissä jotain ostamisen arvoista ;) 


Leimaukset kukkakuvioisesta laatasta Moyra Norka´s Garden. Leimauslakka Color Club Beyond. Pikku töppäykset glitteriä Essie Good As Gold lakasta. Päällyslakka Glisten & Glow Top Of Heaven.


Mulla on leimauskamat yläkerrassa ikkunan edessä olevalla pöydällä. Siinä ne ovat lojuneet viikkoja odottamassa inspiraatiota. No ensinnäkin huomasin että ison löllykkäleimasimen pää on samentunut!??! Wtf??? Siis voiko aurinko polttaa sen? En kyllä keksi muuta. Onneksi on varakappaleita, tämä on nimittäin mun suosikkileimasin. Workkii se edelleen mutta läpi ei voi tihrustaa ja tähdätä. 


Ja sitten toinen homma! Mikä oli tämä juttu että scraperi veti naarmut Moyran laattaan?? Eihän niitten muovisten ohuiden korttien pitäisi tehdä niin. Ei ne naarmut vaikuta kuvioon mutta vaikuttaa ne siihen, jos joskus myyn kamoja etiäpäin niin en minä naarmuisia halua myydä :/ tyhmää, lensi kyllä BPS kortti hiivattiin.


Sellaisia vastoinkäymisiä. Onneksi kynsistä tuli kuitenkin tosi kivat :) Sattuuko sulle vastaavaa että kun tökkii niin sitten tökkii kaikki??

8 kommenttia:

  1. On hienot lakkaukset! Lisäksi pitää sanoa, että osaat aina keksiä kivoja taustoja lähikuville, kuten nyt tuo räsymatto. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 meillä on räsymatot tuossa terassilla kuormalavasohvan päällisinä :)

      Poista
  2. Tosi kauniit kynnet. :)
    Minullakin on MAR. Se on nätti. Helposti vain kuplii minun kappaleeni, joten pitää laittaa hyvin ohutta kerrosta useampi kerta.
    Mukavaa maanantaita. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos TQ ja aurinkoista viikkoa sinne! Ohuet kerrokset toimii, onhan se aika paksua lakkaa :)

      Poista
  3. No ihan kaikki! Olin vkonloppuna siskolla ja aattelin pärjätä vain yhdellä leimasimella, no eihän se nostanut Konadista yhtäkään kuvaa :(
    Pitääkin hankkia joku toinen sailor laatta, jos välttäisi tämmösenkin.
    Aika erikoista että laattaa tulee raamuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin vähän kyllä ärsytti kun oli aika vasta hankittu laatta :/

      Poista
  4. Hei tiiätkö saako mistään enää crackle lakkoja? Oon taas vaihteeksi hurahtanut johokin vasta nyt kun ne on jo menneet muodista :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä ole crackleja kyllä aikoihin ajatellut :) omatkin tainneet joutua roskiin jo ajat sitten ;) eBaystä metsästäisin...

      Poista

Kiitos kommentista <3