perjantai 17. heinäkuuta 2020

Heinäkuun meikkilaatikko

Saatu ilmaistuote*

Tervehdys meikkilaatikon parista! Ajattelin esitellä teille meikkituotteet jotka ovat kuuluneet meikkipussiini aika tiiviisti tässä parin kuukauden ajan. Luomivärejä vaihtelen mutta muuten olen yrittänyt kuluttaa tuotteita pois.

Meikin pohjustan primerillä tai aurinkovoiteella. Joskus molemmilla mutta yleensä laitan hellepäiviin aurinkovoiteen. Piz Buinin Allergy aurinkosuoja kertoimella 30 on ainut jonka kelpuutan meikin alle. By Raili Pro Glow Primer toimii ihon lisäkosteuttajana jos iho tuntuu samealta. Silmien alla käytän Lieracin Sunissime sy-puikkoa sk 50*, Smashboxia kosteuttamassa tai Clarinsin sy-voidetta* jos iho tuntuu tosi kuivalta!


Meikkivoiteita on käytössä kaksi, molemmat ovat pannuprojektissa. MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof meikkivoide on sävyltään ihan vaalea mutta käytän sen pois kun on ihan lopussa. Se pysyy joten käytän viikonloppuisin ja iltamenoissa. Make Up For Ever Ultra HD on kesäsävyssä joten se saa nyt luvan toimia kesämeikkivoiteena. Tämä on yllättävän kevyttä meikkimunalla levitettynä. Alkaa kiillellä aika nopeasti joten tästä ei suosikkia tullut, mutta ihan hyvä näin kesällä. Ei hirmu pakkeli pysykään koska olen hikipossu naamasta. Skindinavian suihketta en arkisin tuhlaile mutta just iltamenoissa, silloin kun haluan että meikki pysyy paremmin yömyöhään asti. Peiteaineina mulla on Bohon neutraloijat 06 ja 07* sekä kohta loppuva Physicians Formulan peiteaine*. Puuterina hikinaamalla Miss Beauty London ja silmien alla essencen banaanipuuteri. 

Kasvomeikit mulla on ollut samat useamman kuukauden ajan! Nämä ovat mulla pannutuksen alla vaikka en missään varsinaisessa pannuprojektissa olekaan. MAC Emote poskipuna on hitusen liian lämmin contouriin mutta bronzerina täykky! Olen sutinut tätä KUUKAUSIEN ajan JOKA PÄIVÄ eikä pohjaa näy!! MAC poskipunat on ihan tajuttoman riittoisia! Nyt olen ottanut tehospurtin ja sudin tätä hulluna joka päivä, kuoppa kasvaa...soisin tämän loppuvan kun on aika vanha.
essencen poskipuna Go With The Flow & Get The Glow on pannuprojektissa koska tähän oli helppo saada pannu näkyviin. Kansi on jo särkynyt, se ärsyttää mutta yritän käyttää tästä loppuun nuo tummemmat kohdat. Vaalea puoli on poskipunamakuuni liian hohtava.
Hohtavuudesta puheen ollen, uhosin pannuttavani essencen Heroic highlighterin. Hyvässä vauhdissa ollaan, kuoppaa on jo hyvinkin syntynyt. Tästäkin meni kansi rikki ja se ärsyttää jos meikit aukee meikkipussissa. Nyt vaan kova sudinta ja pohja toivottavasti pilkistää piakkoin. 


Kulmat meikkaan joko tummemmalla MAC Stud sävyisellä Eye Brows kynällä, tai vaaleammalla Benecosin Blondella. Riippuu päivästä! Joskus laitan puuterimaista väriä Catricen kulmapaletista tai käytän Benecosin kulmageeliä sävyssä Ash Brown. Tuo on kyllä ihan hurja geeli kulmille, saa sellaisen laminoidun lopputuloksen joka on jopa mullekin liikaa :D 

Ripsivärejä mulla on nyt yllättävän monta avattuna. Too Facedia, Catricea, Bohoa* ja essencen Pandaa*. Paras noista on tuo panda, muut mulla tahtoo kesällä levitä yläluomeen :( Silmien rajauksessa kissoihin Sensain eyeliner* ja pehmeämpiin rajauksiin Physicians Formula*. Luomiväripaletteja en nyt kuvaa koska vaihtelen niitä parin päivän välein. Aika paljon olen käyttänyt uusia Jeffree palettejani, essencen nudeja ja jotain muita nudeja. Tuntuu että värikkäät meikit on vähän unholassa ja joku UD:n Electric on ihan pölyn peitossa. Pitäisköhän lomalla innostua?
Huulimeikkinä olen käyttänyt MACin La Salsa kiiltoani. Se on varsin kesäinen ja kiva pinkki sävy, tätäkin koitan käyttää pois. Oikeastaan tämä sopii jokaikiseen meikkiin ja aika hyvin tukkaani! Nyt kun mulla on siniharmaa/harmaa/violetti ( :DD ) niin se sointuu kivasti vihreisiin silmiin ja vihreä taas pinkkeihin huuliin ;))

Toivottavasti ei ollut tylsä postaus ja meikkilaatikkoon kiinnostaisi vilkaista vaikka jatkossakin ;) Onko sun kesäinen meikkilaatikkosi näin hyvin varustettu vai pärjääkö vähemmällä?

11 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista oli! Yritän kans käyttää tiettyjä tuotteita pois...joten bare mineralsin kevyt meikkivoide, lancomen peiteaine ja blascon peiteaine ja it cosmeticsin puuteri, zuiin poskipuna,bare mineralsin aurinkopuuterin ja korostus väri..buxomin huulikiilto. Luomivärejä vaihtelen kanssa. Soft Glam sopii aika kivasti kesään🥰

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soft Glam on parhaita Anastasian paletteja ja Buxomin kiillot mun lemppareita <3 odotan kans tosi paljon että saisin vanhempia peiteaineita pois niin aloitan sen Blascon napin :)

      Poista
    2. Joo mulla on se uus vielä jemmassa ja käytössä nyt vanha versio...joka on kyllä jo ööö aika vanha😉. Se on tosi riittosaa. Samoin kun tuo Buxomin kiilto. Meikkivoide näistä loppuu ekana...ehkä jo viikonloppuna. Sitten otan vissiin it cosmeticsin käyttöön tai lily lolon...siinä vaan ei oo suojakerrointa mainittu.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kosteuttava primer, aivan ihanan tuntuinen meikkivoiteen alla. Railin tuotteet on ollut ihanaa luksusta iholle <3

      Poista
  3. Toi MUFEn Ultra HD on ihan mun lemppari, mutta mulla onkin kuiva iho. Meikkimunalla tulee niin ihanan ohut kerros, kuten sanoitkin, mutta peittää silti täysin mun kasvojen punakkuuden.

    Mun meikkaaminen on ollut nyt yllättävän vähäistä, vaikka oon osittain palannut töihin. Yleensä kesät on mulla värikkäiden ja näyttävien meikkien aikaa, etenkin lomalla kun on aikaa näprätä, mutta nyt oon käyttänyt paljon neutraaleja luomivärejä, mm. Tarten In bloom palettia. Muutenkin aika nopealla meikillä on nyt menty, ihan kiva näinkin vaihteeksi, eiköhän se meikkausinto jossain vaiheessa palaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä nyt alkanut pitämään enemmän tuosta HD:sta. Vaikka se alkaa kiiltää, se näyttää ihan siistiltä kun painalee paperilla kiillot pois. Mulla oli siis ennakkoluulona että se on joku tosi peittävä meikkivoide. Kuivalle iholle selkeesti parempi mutta käytän nyt kesällä rasvaisella iholla pois, kun sävy on tummempi. Talvella tämä voisi olla erilainen mun kuivalla iholla :)

      Poista
  4. Oli kiva lukea meikkilaatikostasi ja samoin vastaisuudessakin. :D
    Samat tuotteet kuin viime kuussa käytössä täällä. Poskipunaa saatan enempi vaihdella ja laittaa hitusen överit. ;)
    Mukavaa viikonloppua.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän kanssa poskipunaa ihan reippaasti, ihan siksi että saisin tuon essencen pois. Tekisi mieli vaihtaa sävyä välillä mutta nyt oon keskittynyt vaan tuohon ;) Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua <3

      Poista
  5. Kiva oli lukea meikkilaatikon sisällöstä :) Muutama tuttu tuotekin löytyi ja nuo Bohon neutraloijat kuuluvat omiinkin suosikkeihini!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3