lauantai 18. heinäkuuta 2020

Goodiebox heinäkuu 2020

**Mainoslinkki

Hipheijaa, eilen oli kiva päivä! Heinäkuun Goodiebox saapui avattavaksi, kyllä jännitti mitä siellä mahtaa tällä kertaa olla...boksin teemana oli The "Staycation" Box. Sisältö oli ihan jeppis!



Tällä kertaa sähköinen tuotekortti tuli mailiin hyvissä ajoin ennen boksin saapumista niin on helpompi kirjoittaa tästä ja kertoa tuotteista enemmän :)

Boksi sisälsi:


Masque Me Up Heel Mask / arvo 7,50 e

Kantapäänaamio! En ole ikinä kuullutkaan mutta kokeillaan. Tämä on siis kantapäille tuleva maski, ei sellainen ihan sukan kokoinen. Mielenkiintoinen ja toivottavasti on hyvä! Kaikki sheet maskit yms on tervetulleita boksiin.

Lavishcare Ocean Mist suolasuihke / arvo 9,90 e.

Suolasuihke on kesällä kiva tuote ja sopii hyvin lyhyiden hiusten muotoiluun. Tällä hetkellä en käytä suolasuihkeita kun yritän saada tukkaa parempaan kuntoon. Kannattaa kuitenkin kokeilla jos et ole ikinä tutustunut suolasuihkeisiin ;) Tuoksuu merelliseltä, tämä sisältääkin E-vitamiinia ja luonnollista merisuolaa. 

Fulgent World Cuticle Pusher / arvo 10 e

Apuväline kynsinauhojen työntelyyn ja kynnen alusten siistimiseen. Eiköhän tule käyttöön, aina tarpeellisia tuotteita! 

Paese Silky Kiss huulikiilto / arvo 21 e

Huh, vähän yllätyin tämän arvosta. Mulle tuli tälläinen vaaleanpunainen sävy jonka laitan kiertoon. On niin paljon huulimeikkejä avattuna eikä tämä ole sävyltään kovinkaan mieluinen. Varmasti joku muu arvostaa tätä enemmän :)


Favora Kirkastava kuorintavoide / arvo 11 e
Herkän ihon kuorintavoide joka on tehty yhdessä astma, iho ja allergialiiton kanssa. Luonnolliset ja hellät mikrohelmet puhdistavat ja elävöittävät ihoa, sekä poistavat kuollutta ihosolukkoa. En usko että tulee käytettyä, inci on sellainen. Joku muu ilahtuu tästä enemmän. Ei tarkoita että tuote olisi huono, en vaan uskalla käyttää sheavoita sisältäviä tuotteita silmien lähellä, koska silmät ärtyy ja turpoaa :/ 

Feel Free Rose & Berries Balmy Cleanser / arvo n.12 e
Ruusua ja marjaa sisältävä voidemainen kasvojen puhdistusaine muuttuu nestemäiseksi emulsioksi veteen sekoitettuna. Sisältää vadelmauutetta, ruusuvettä, jojoba- ja arganöljyä. Incin perusteella en uskalla kokeillakaan, lähtee eteenpäin. Mun on oltava tosi varovainen kun on taas silmät aika herkät. Olisi kyllä ollut ihan mielenkiintoinen mutta en pysty käyttämään öljyjä sisältäviä tuotteita. 

-417 Anti-Oxidant käsivoide / arvo n.7,50 e
Kuolleenmeren mineraaleja sisältävä käsivoide suojelee käsien ihoa ja jättää ne silkkisen tuntuisiksi. Ehdottomasti jää itselle koska olen käsivoidefriikki ja koko on hyvä vaikka töihin matkaan. 

The Rituals Of Ayurveda Shower Oil / arvo n.4 e
Tätä sarjaa tulikin lf joulukalenterissa joten nyt pääsee kokeilemaan enemmänkin suihkuöljyn muodossa. Ritualsin tuotteet on itselle tuntemattomia mutta moni niitä kehuu. Kiva juttu boksiin, ehdottomasti käyttöön! 

Boksi oli kyllä mukavan monipuolinen ja sisälsi vähän kaikkea. Jos mulla ei olisi yliherkkyyksiä niin olisin ilahtunut sisällöstä paljon enemmän, vaan eihän se tuotteiden vika ole kun ei voi käyttää. Oikeastaan mikään ei ollut turhaa tai tyhjänpäiväistä, kaikki tuotteet olivat mielenkiintoisia ja tutustumisen arvoisia kuitenkin minulle uusilta brändeiltä, paitsi Favora on tuttu. Mun mielestä luvattu arvo suurinpiirtein täyttyi vaikkakaan sillä ei ole merkitystä, vaan tuotteilla itsellään. Kiva kattaus vähän kaikkea kesään, tässä pääsee kyllä tutustumaan moniin uusiin kivoihin juttuihin boksin täydeltä!

Goodieboxin pääse tilaamaan **linkkini kautta. Kiitos jos käytät linkkiäni :)

Mitäs tuumit heinäkuun Goodieboksista?

8 kommenttia:

  1. Mulla oli pikkuisen eri sisältö, postasinkin siitä blogiin tänään. Ei jäänyt ketuttamaan kuin jälleen kerran puuttuva tuotekortti:D Olisin kyllä tykännyt tästäkin boksiversiosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tänä aamuna onkin ollut ilahduttavan paljon blogiluettavaa kun kaikki tuntuvat saavan boksin samaan aikaan, mikä on kivaa :) olisin pitänyt sinunkin boksistasi mutta käsirasva mieluummin kuin aloe geeli :) tuo rasva nimittäin tuoksuu ihanalta ja voisi olla talvella mukavan tuhtia!

      Poista
  2. Goodiebox on kyllä freesein boxi kaikista vaikka aika harvoin taitaa olla meikkejä. Rituals on mieleen ja muutenkin vaikuttaa monipuoliselta boxilta.

    Ihanaa viikonloppua. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkejä saisi olla kyllä enemmän ja vähän paremmilta merkeiltä :) Mukavaa viikonloppua <3

      Poista
  3. Toi -417 käsivoide olisi kelvannut kyllä mullekin! Mä sain ton tilalle sen Aloe Vera Geelin, mutta käsivoiteelle olisi ollut itsellä enemmän tarvetta :D Harmi ettet sä pysty käyttämään tota kuorintaa, se oli nimittäin tosi hyvä, kun testailin sen äsken suihkussa! Voisin kuvitella, että on välillä aika turhauttavaakin joutua niin tarkkaan katsomaan sopiiko tuote itselle, ja aika monet kuitenkin sisältää just niitä öljyjä, jotka ei sulle ilmeisesti sovi :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on nilkat ja polvet niin paukamilla että nyt olis tarvetta jollekin rauhoittavalle geelille :DD on se turhauttavaa, ehkä eniten siinä mielessä ettei voi käyttää mitä haluaa ja joutuu käyttämään esim. kasvojenpesuainetta mikä sitten kuivattaa. esim. kaupassa on vaan Erisanin pesugeeli missä ei ole propyleeniglykolia. Ja sitten nuo öljyt, en hiero niitä silmiin mutta siltikin ne ärsyttää kasvoilla käytettynä ja on tosi inhottavaa kun silmät vuotaa koko ajan ja meikit leviää. Se hellittää vasta kun käyttämäni tuotteet ovat 100% vapaita propyleeniglykolista tai öljyistä. Se karsii ihonhoitotuotteet aika minimiin :/

      Poista
  4. Mullekin olis kyllä kelvannut tuo käsivoide ennemmin kuin aloe geeli, kun mulla on niitä aloe vera tuotteita jo niin monta jemmoissa. Vaikka ei sillä, hyvä tuote se aloe verakin on ja tulee ainakin käytettyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas ei ole yhtään aloe tuotetta mutta käsirasvoja...huoh ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3