sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Boho neutraloijat

Saatu ilmaistuote.

Minusta tuntuu että olen rupsahtanut. 40 tulee mittariin parin vuoden päästä ja arvatkaa vaan ahistaako...kiva tietysti että asiakkaat töissä luulee parikymppiseksi tytöksi ja hämmästyvät kuullessaan minun olevan tänä vuonna 38 vuotta. Papereita kysytään edelleen mikä tietysti sekin lämmittää mieltä.

Mutta.

Erehdyin katsomaan viiden vuoden takaisia meikkikuvia ja voi juma miten paljon nuoremmalta näytän...minua on myös oma peilikuva ahdistanut viime aikoina ja olenkin hädissäni kysellyt meikkivinkkejä ammattilaisilta. Ongelmana ovat silmäpussit ja uurteet silmien alla. Tuntuu että ne ovat ihan silmiinpistäneet tässä alle vuoden sisällä.

Seuraan useita bloggaajia Instassa ja moni käyttää nykyään Bohon neutraloijia. Arvatenkin niistä kiinnostuin ja pyysin testiin pr-toimistolta. Aikani näitä testattua on aika kertoa teille sainko näistä apua.


Boho on ekologinen, edullinen ja eettinen luonnonkosmetiikkasarja Ranskasta. Neutraloijia löytyy eri värisinä, mulla on oranssi 07 ja keltainen 06 joita kokeilen silmänalusten neutralointiin ja silmäpussien peittämiseen. Oikeesti suosittelen näitä jos sulla on tummat silmänaluset tai silmäpussit/uurteet.


Olen tässä vuoden sisään ostanut/testannut ja huonoksi havainnut tosi monta peiteainetta. Kallista ja halpaa. Joko väri on liian vaalea ja vain korostaa silmäpusseja. Tai sitten koostumus on niin paksua että jämähtää juonteisiin kiinni. Sitten kun olen vielä allerginen parille ainesosalle, en voi käyttää kaikkia hoitovesiä ja sy-voiteita mitä haluaisin. Se tietysti johtaa entistä kuivempaa sy-ihoon...


Ongelmasta olen päässyt eroon laittamalla silmänympärysiholle hoitonestettä ja silmänympärysvoidetta. Ennen meikkaamista laitan lisää voidetta ja Smashboxin primeria. Huh huh, kunnon arsenaalit käytössä :D
Testasin Bohon neutraloijia useampaan kertaan eri tekniikoilla. Meni aikansa että löysin toimivan tavan. Moni laittaa neutraloijia suoraan puikosta ja taputtaa sormilla tasaiseksi mutta voi pojat, ei toimi mulla!! Jämähtää ihoon :/ eikä meikkisienikään auta tai tosi ohuet kerrokset. Toimivana tapana on siveltimen kostutus kosteuttavalla kasvosuihkeella. Sivellin on RT Deluxe Crease luomivärisivellin, suihkautan siihen suihketta ja sitten levitän neutrakoijan.


Ja kylläpä ilme muuttuu kerralla!! Keltainen piristää ilmettä ja vie väsymystä pois. Jollain tapaa se häivyttää myös silmäpusseja. Keltaista voi myös laittaa pelkkään silmäpussin uurteeseen jolloin se nostaa sitä ylöspäin.


Oranssi neutraloija sopii taas tummuuden poistoon. Kun katson itseä peilistä sivuttain, tummuus näkyy nenänpielissä ja silmäpussin alkamiskohdassa. Olen aina luullut ettei mulla ole tummia silmänalusia mutta kyllä mulla on. Ei ehkä kaikkein tummimmat mutta... 
Tämän kaiken peitän oranssilla neutraloijalla. En osaa sanoa onko oranssi vai keltainen parempi, itse tykkään molemmista kun ne on vähän eri tarkoituksiin. Ehkä keltainen on mulla se joka korostaa ilmettä pirteämmäksi. Bohon peitepuikoissa/neutraloijissa on paksu vahamainen koostumus joka kyllä tuppaa jämähtämään jos ei ole levityksessä tarkkana. Voi olla oma mieltymys mutta itse koin keltaisen levittyvän helpommin.


Jos kiinnostuit enemmän silmäpussien peittämisestä ja meikkaamisesta niin suosittelen lämpimästi Miia Johanssonin postauksia ( tässä ja tässä ) aiheesta. En rupea itse enempää opettamaan kun en mikään ammattilainen ja Miian postauksista ja meikkivideoista olen niin paljon itsekin apua saanut :)
Voin oikeasti lämpimästi suositella näitä neutraloijia! Voit tutustua enemmän valikoimaan Bohon sivuilla. Neutraloija maksaa n.14 e. Oikeesti nämä on pelastanut minut! Eiväthän ne poista tai peitä silmäpussejä ja itsekin opettelen koko ajan miten ne saisi enemmän piiloon. Mutta näistä oli hyvä aloittaa koska ne peittävät tummuuden mihin ei peitevoide pysty. Jotkut laittavat vielä neutraloijan päälle peiteainetta mutta itse en aina laita. Tulee muuten liian paksu kerros ja se näkyy kuivalla iholla.

Bohoa voit ostaa mm.TwistBe:ltä ja Ruohonjuuresta, tästä löydät kaikki jälleenmyyjät. Olen itseasiassa ilahtunut huomatessani että Bohoa myydään myös täällä meidän kylällä, ehdottomasti käyn tutustumassa kyseisessä hoitolassa koska Boholla on pari muutakin juttua jota haluaisin kokeilla. Jälleenmyyjiltä saa myös tilattua haluamaansa tuotetta. 

Ja nyt, keskustelua neutraloijista kehiin!! Mikä sinusta on paras neutraloija? Millä tapaa levität sitä? Kärsitkö silmäpusseista, miten peität ne? Jakakaa parhaat vinkkinne, haluan tietää :)

ps. Sain myös testiin toisen merkin neutraloijia/peiteaineita, niistä kerron myöhemmin lisää ;)

16 kommenttia:

  1. Voi Taina.. sä et näytä yhtään vanhalta! En edes näe silmiesi alla mitään pusseja.
    Itse oon tosi huono käyttämään silmien alla mitään. Voidekin unohtuu usein. Tuntuu et jos laitan jotain peiteainetta tms. Niin ne vaan korostaa uurteita. Ilman niitä ne ei näy. Heh.
    Sit kun tulee silmäpusseja niin vedetään pinkkiä huulipunaa hämäykseksi!💗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei sullakaan kyllä näy mitään <3 Kiitos kauniista sanoistasi <3

      Poista
  2. Mä en näe sulla kyllä mitään uurteita tai silmäpusseja, näytät todellakin korkeintaan kolmekymppiseltä! ♥ Mä huomasin omassa naamassani suurimmat muutokset siinä 42-44 ja nyt vielä enemmän.
    En oo oppinut neutraloijia käyttämään, ehkä pitäisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä...älkäähän nyt <3 kyllä ne siellä on, uskokaa tai älkää :D

      Poista
  3. Moikka. Täällä eräs ammatikseen meikkitaitelija kommentoi. Itselleni tuli pussit kun yhdessä yössä täytettyäni 37 ja ei niitä millään saa piiloon, maan vetovoima on valitettava tosiasia, ja itse olen alkanut harkitsemaan kirurgin veitsen alle menemistä, koska, vaikka tiedossani on suurinpiirtein kaikki mahdolliset kikat ja tuotteet, aina nekään eivät vaan yksinkertaisesti auta. Mielestäni sinulla ei näissä kuvissa mitään varsinaisia silmäpusseja juurikaan ole tai sitten olet onnistunut ne muokkaamaan pois. Tiedän kyllä tunteen, ja tunnen tuskailusi asian suhteen. Ihanaa keväänjatkoa ja toivon, että koronavirus ei pääse iskemään sinuun, läheisiisi tai ystäviisi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi :) ehkä ne ei näissä kuvissa ole niin pahat kuin välillä, mutta ikä on ikävä tosiasia ja maan vetovoima vaan vetää kaiken alaspäin. Onneksi on meikkituotteita joilla ilmettä saa virkeämmäksi, tummuutta pois ja joiden kanssa voi alkaa opettelemaan tätä erilaista meikkaustapaa kuin parikymppisenä. Minä toivotan ihanaa kevättä ja sitä että sinä sekä läheisesi pysytte terveinä <3 kyllä se korona on vaan hiipinyt nyt tännekinpäin, omista vanhemmista se suurin huoli on...

      Poista
    2. Heippa! Mielestäni Taina näytät vielä tosi hyvältä silmänalustesi kanssa, sulla ei ole mitään hätää vielä muutamaan vuoteen :) Meikillä vielä pystyt korjaamaan tilannetta hyvin. Itse kävin kirurgin veitsen alla 3 kk sitten, enää ei ole silmäpusseja, kyyneluria eikä raskaita yläluomia. Nyt siis kaikki hyvin, kissarajaukset näkyy ihan mahtavasti ja silmänalusten kanssa ei enää tarvitse tuskailla ja kärsiä. Nimittäin siinä vaiheessa kun kyynelurat on tarpeeksi syvät, niihin ei auta enää mikään meikki, ei valokynät ei mitkään. Tämä oli ainoa konsti ja helpotti elämää ja meikkausta ihan hillitön paljon!

      Poista
    3. Kuulostaa mahtavalta, olen ihan kateellinen siitä koska tiedän miten valtavasti tuo helpottaa arkea! Mulla on yläluomet jo niin raskaat että ne laskeutuvat ryppyisesti. Sitä ei kuvistani huomaa koska kohotan luomiani. Joskus minä sanoin että 40-vuotiaana menen siihen yläluomileikkaukseen. Voi olla että haluaisin täyttää kyyneluriakin mutta katson tätä koko hommaa myöhemmin. Sitten kun mulla on vara, tarpeeksi rohkeutta ja "aikaa". Saanko udella että minkä ikäinen olet ja paljonko tämä kaikki kustansi? Ei tarvitse tarkasti kertoa jos et halua :)

      Poista
    4. Kyllä voin kertoa :) Täytin just 49 vuotta ja alaluomiin alkoi tulla pientä pussia ja kyyneluraa näkyviin jo 15 vuotta sitten (tällöin sitä ei kyllä kukaan muu huomannut kuin minä). Hyvällä hoidolla ja meikilläkin pärjäilin n. 10 vuotta ja jokunen vuosi sitten hankitut silmälasit myös hämäsivät ja piilottivat ongelmakohtaa. Viimeiset pari vuotta tilanne oli jo sellainen että en sitten oikein "kehdannutkaan" olla ilman laseja kun silmänaluset oli mielestäni niin kaameat ja muusta kauniista meikistä huolimatta pilasivat ulkonäön ja tekivät väsyneen ilmeen. Yläluomien ongelma tuli eteen vasta 1-2 vuotta sitten jolloin yläluomi alkoi laskeutumaan niin että rajaukset, jotka haluan ehdottomasti meikkiini, alkoi olla ihan tuskaisaa saada hyvin ja myöskin luomivärien sijoittelu raskaalle luomelle alkoi olla jo millinsadasosien tarkkaa hommaa. Nyt kun olen toipunut leikkauksesta, niin tilanne on huomattavasti valoisampi. Ylä- ja alaluomet yhdessä kustansivat 4000 € tamperelaisella klinikalla. Olin puhunut jo vuosia että menen heti kun mulla on siihen mahdollisuus ja toive oli että ennen kuin täytän 50 v. Suosittelen lämpimästi, sitten kun ongelma alkaa rassata oikein kunnolla.

      Poista
    5. Kiitos kokemuksesi jakamisesta :) ei kuulosta ylitsepääsemättömältä hinnalta jos ajatellaan että venytän aikataulua kymmenellä vuodella :D mulla raskas ja ryppyinen luomi haittaa meikkaamista just luomivärien sijoittelussa. Lisäksi joudun nostelemaan kulmia niin se taas tekee päänsärkyä varmasti osittain. En varmasti jaksa odottaa yli 60 vuotiaaksi jotta pääsisi julkiselle puolelle, vertaan siis isääni jolla luomet on jo melkeinpä näkökentässä. Siltä puolelta peritty homma :) mun mielestä ei ole turhuutta sijoittaa itseensä jos siitä saa hyvän mielen ja se helpottaa elämää :) kuulostaa nimittäin siltä että leikkaus on piristänyt sinuakin ja uskon että ilme on paljon nuorekkaampi ;)

      Poista
  4. Mua kiinnostaa enemmän just nuo keltaiset neutralisoivat tuotteet, mulla on silmät sen verran syvällä ettei lisäkirkkaus olisi pahitteeksi :) Tuosta on muuten puhunut moni, että ihan kuin ikääntyisi yht'äkkiä yhdessä yössä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikähän siinä onkin ;D kannattaa kokeilla jos keltaisesta neutraloijasta olisi sullekin apua ;)

      Poista
  5. Hienoa, kun pääsit näitä kokeilemaan. :) Kiitos myös käyttövinkeistä! Laitatko suihketta siveltimelle ennen kuin otat neutraloijaa? Minun pitäisi vielä kokeilla rauhassa eikä kiireaamuina näiden neutraloijien käyttöä. Minulla on suti tai kostutettu meikkimuna käytössä. Ohuelti yritän levittää vähän kerralla. Kumpikin esittelemistäsi neutraloijista löytyy minultakin. Keltaista käytän enemmän.
    Ihanaa viikkoa sinulle. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suihkautan siveltimeen jota hiukan kuivaan vielä paperiin :) nämä neutraloijat oli kyllä niin huikeita etten luovu näistä ikinä! Ihanaa ja aurinkoista viikkoa TQ <3

      Poista
  6. Mulla on kans käytössä nämä Bohon neutraloijat :) Joskus kauan kauan sitten mulla oli sellainen Isadoran paletti, jossa koostumus oli tosi kova enkä tykännyt siitä yhtään. Sen myötä jäi kaikkien neutraloijien käyttökin moneksi vuodeksi kunnes viime vuoden I love me -messuilta hankin tän Bohon oranssin sekä vihreän testiin. Nyt kolmisen viikkoa sitten kävin vielä hakemassa keltaisen, kun juuri kirkastusta kaipasin vielä :) Nää on mun mielestä aina loistavia ja virkistää katsetta loistavasti :) sitä vihreää käytän vain satunnaisesti nenänpieliin tai näppylöihin, mutta oranssi ja nykyään keltainen ovat käytössä aina kun meikkaan :) Mä tykkään levittää nämä peitevoidesiveltimellä, jota kevyesti taputtelen tuota pukkoa vasten. Yritin kans tuosta puikosta levittää suoraan, mutta sitä tuli aina turhan paksu kerros, joka oli vaikea levittää. Tuo sinunkin tapa kuulostaa tosi hyvältä. Täytyy testata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaa ihmeessä :) joskus minäkin otan siitä puikosta siveltimellä, toimii hyvin niinkin! Mulla on kans aiemmin ollut vaikka mitä neutraloijia, mutta niissä oli joko oudot sävyt tai kova koostumus joka vaan jämähti naamaan. Multa löytyy myös Physicians Formulan vihreä neutraloija jota käytän sitten kasvojen punoittaviin kohtiin :)

      Poista

Kiitos kommentista <3