keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

NCLA 75° Is Freezing In LA

Moi! Hankin nykyään tosi harkiten kynsilakkoja ja lähinnä omilta suosikkimerkeiltä. NCLA on lempimerkkejäni ja siltä tuleekin ostettua uusia lakkoja silloin tällöin. Merkki ei syydä uutuuksia ulos hillitöntä tahtia jolloin menee mielenkiinto :) holoja tosin saisi tulla NCLA:lta useammin, ne ovat ihan mahtavia ja paljon hienompia kuin esim. Picture Polishin lakat!


NCLA on viime aikoina julkaissut enimmäkseen cremejä joita olen hankkinut itselleni. 75°  Is Freezing In LA on uusin ostos ja varsin ihana lakka onkin! Sievä nude vaaleanpunainen taittaa harmaaseen ja jos pidit OPI:n Bossanovasta niin takuulla pidät tästäkin!NCLA 75° Is Freezing In LA on mallikas lakka lakata. Se levittyy hyvin ja tasoittuu kahdella kerroksella. Näin laadukkaasta lakasta maksaa sen 16 e ihan mielellään. Tätä + muita NCLA lakkoja myy CesarsShop.


Koristeluissa jotkut vanhemmat Milv decalit. Näitä löytyy myös Cesarista! Olen kyllä haalinut itselleni melkoisen Milv -kokoelman niin yritän nyt käyttää arkkeja loppuun ;DD 

Mitä tykkäät tästä nudesta? Sopii muuten ihanasti lyhyille kynsille ;)

8 kommenttia:

 1. Onpas keväinen ja kaunis lakkaus. Mulla värjää noi punaiset NCLA lakat, varmaan kun ne on vegaanisia, mutta pitäisi ottaa holot käyttöön. Tosin juuri silloin aurinko menee piiloon ):

  VastaaPoista
 2. Nätti lakka. Onko tämä enemmän bossanovan kuin OPIn tickle my France-y'n värinen? Bossanova on yksi lemppareistani. :)
  Lakkasin tällä viikolla Hawaii-kokoelman taupe-less beach -lakalla. Se on ihana. :) Innostuin samalla vähän väkertelemään koristeluntapaisia. ;)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bossanovan kaltainen :) mä en ole koristellut aikoihin, ei vaan kerkeä ja nyt satutin selkäni niin ei jaksa ajatella kynsihommia :/ Mukavaa viikonloppua TQ <3

   Poista
  2. Hienoa! Kiitos vinkistä. Tämä sitten, kun bossanova on kuivunut.
   Kivaa viikonloppua sinullekin, ja toivottavasti selkäsi paranee pian! :)
   t. TQ

   Poista
 3. Onpa nätti lakkaus! Nuo decalit kauniita.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3