torstai 30. tammikuuta 2020

Tammikuun loppuneet tuotteet

*Saatu ilmaistuote.

Vuoden ekat tyhjät purkit! Sain tyhjiksi loppuja tehneet päivittäisen meikkipussin meikit jotta sai avata uusia ;) Tässä kuussa loppuikin tosi paljon arkimeikkejä, myöskin muutama vanhempi meikkituote lähti eläkkeelle. Kaikkia perusjuttuja loppui hyvään tahtiin, hyvä vaan että tuotteita kuluu niin saa aina korkata uusia ;) ja nyt ollaan selkeästi siinä tilanteessa että tuotteita loppuu enemmän kuin ostan uusia!


Ostaisin uudelleen, suosikkituotteita!



Nivea Dry Fresh deodorantti
Luottodödöni! Pitää, tuoksuu hyvältä eikä sohmaa vaatteita. Uusi jo käytössä. 

Batiste Cherry kuivashampoo
Kertokaa mulle miten tälläisen kuivashampoon saa kuukaudessa tyhjäksi kun mulla tälläinen kestää yli vuoden...ja käytän siis yhtä kuivashampoota kerrallaan ;DD huvittaa aina muitten loppuneet kun monta tyhjää Batiste purkkia ja itte oon ihan pulassa aina näiden kanssa. Kuivashampoota käytän yleensä pestyyn tukkaan kohottamaan tyveä. Joskus likaiseen tukkaan jos tarviaa muotoilla tai kohottaa uudelleen. En käytä ihan viikoittain mutta kyllä mulla hyvän tovin kestää näin iso pullo.
Batiste on lempimerkkini kuivashampoista ja nimenomaan tämä Cherry. Tuoksu on hyvä ja pullon kuosi ihana, just mun tyylinen 50`s juttu. MUTTA!!!!! Olisin ostanut tätä taannoin uutta mutta TÄMÄN PAKKAUS ON MUUTETTU!! Ja se on katastrofi! Ihanat kirsikat on korvattu jollain typerillä huulilla ja kyllä jäi kuivashampoo ostamatta!! Kyllä suututti, aina kaikki paras pilataan. Pitää jostain metsästää juuri tätä pulloa koska mikään muu versio ei käy ;DD

Schwarzkopf Got2B 2Sexy hiuskiinne
Hyvä ja edullinen, ei sotke koko vessaa suihkisessa ja lähtee hiuksia repimättä pois. Kevyempi kuin tuo rokkiversio.

Lemon Juice & Glyserine Käsivoide & Kantapäävoide*
Arvostellaas molemmat samassa! Käsivoide on ihana tuote kuiville kätösille, toimii mutta ei jätä käsiä liian tahmeiksi. Parempi iltakäyttöön kuitenkin. Ei auta haavaumiin joita mulla valitettavasti nyt talvella on. Loistava rasva kuitenkin jota olen käyttänyt useamman tuubin. 
Kantapäävoide on meidän molempien suosikki, auttaa hyvin kovettuneisiin kantapäihin. Mies pyytää aina rasvaamaan jalkapohjat ja minähän teen niin, kuulema kaikki muutkin naiset voitelee miestensä jalkapohjat iltaisin. Liekkö näin?! Käytän nyt muita jalkavoiteita pois mutta palaan kyllä Lemon Juice & Glyserinen pariin koska se on vaan parasta :)


L´Occitane Dry Skin Hand Cream*
Oon ottanut nyt käyttöön Loksun joulukalenterissa ( vuonna 2018 ) tulleita tuotteita O_o toivoton hamsteri ja ei raaski käyttää ja sitä rataa...no tämä oli niin ihana kuin pelkäsinkin ja arvatkaa raaskinko ostaa sitten sitä uutta. En. L´occitanea nyt ei näillä leveleillä myydäkään ja pitäisi asioikseen tilata netistä ja kaapissa on kymmenen muuta käsirasvaa. Ostan siis uuden joskus kun sattuu eteen. Ihanan hoitava ja kosteuttava, parhaita L`occitanen tuotteita. Ei nyt sellainen ainutlaatuisen ihana ja universaali, mutta niin hyvä että ostaisin uudelleen. Sisältää sheavoita joten oli hirmu hyvä rasvaamaan talvikäpäliä. Eikä jätä käsiä tahmeiksi, sopii kynsinauhoille ja jopa auttoi vähän käsien ihon halkeiluun.

NYX Micro Brow Pencil
Sävy Taupe on mulle hyvä. Tämä kulmakynä on hitusen kovempi kuin essencen tai Maybellinen vastaavat joten kestää pidempään, ei katkeile tai ole liian pehmeä levittää. Toisessa päässä on harja joka on plussaa. Kynä kestää mulla kuukausia, toisinkuin essence tai Maybelline. Uusi on jo hankittu, tämä on mun lemppari pienistä kulmakynistä koska on edullinen ja helposti saatavilla :)

Affect kivipuuteri*
Tuli joskus Bette Boxissa. Minusta tämä tuoksui kivalta, sellaiselle kosmetiikalle. Sävy oli hyvä, peittävyys ja levittyvyys samoin mun mieleeni. Ei jäänyt liian puuteriseksi tai näkyväksi kuten joskus halvat puuterit tekevät. Ostaisin jos sattuu jossain eteen!

Garnier miselliliinat
Näitä loppuu joka kuukausi ja uusia jo käytössä.

Innisfree My Real Squeeze Mask
Manukahoney "makuna", ehkä hieman liian hunajainen tuoksu mulle mutta muutenhan nää naamiot on loistavia! Oatmeal oli hiukan neutraalimpi ja kosteutti naamaa hyvin. Ohut kangas, ei turhaa muovikrääsää pakkauksessa ja helppo avata sekä asetella kasvoille. Tykkään näistä!! 

Skinfood Snail Sheet Mask
Ihanasti asettuva, kosteuttava ja eBayssä tosi edullisia...vielä on näitä jemmassa ja ostan kyllä uudelleen ;)

Tony Moly Fresh To Go Sheet Mask
Kookos on tuoksuna vähän niin ja näin, pieninä annoksina ok mutta tässä naamiossa turhan voimakas. Käytinkin uusista TM maskeistani ensin tämän vähiten kivan pois. Valkea kangasnaamio oli hurjan märkä ja sisälsi maitomaista paksua nestettä. Kosteutti ihan hurjan hyvin, kuten tämän Hydrating naamion tarkoituskin on. 
Kiva ensipuraisu Tony Molyyn, tämä naamiosetti ei kovin kallis eBayssä ollut. Jäljellä on vielä muitakin ”makuja” jotka käytän innolla pois. Kangasnaamioiden parhaimmistoa, todellista hemmottelua iholle!!

Käytin pois mutta ei tule hankittua uusia.



Schwarzkopf Got2B Rockin`It hiuskiinne
Tahmaa kyllä joka paikan vessasta, liian koppuraa mutta pitää hyvin. Vahva tuoksu joka humahtaa kasvojen yli hiuksia pestessä. Ei suosikki mutta ostan hätätapauksessa...

BC Bonacure Oil Miracle Rose Oil Shampoo
Rasittuneille hiuksille ja hiuspohjalle. Ihan ok muttei erityinen, ei jatkoon. Lienen joskus saanut tämän näytteen Bettestä tai kampaajalta. Tulipahan käytettyä pois :)

Yves Rocher vadelma-piparminttu suihkugeeli
Tuoksuna ihan kiva, voi olla että ostan joskus tai sitten en. Muita tuoksuja vielä jemmassa näistä ;)

Benton Snail Bee High Content Lotion
Bentonin etanaseerumi/hoitoneste oli ihan kiva mutta ei riittänyt kosteuttamaan yksinään. Toisten etanatuotteiden kanssa ihan kiva mutta ei jotenkin mitenkään erikoinen...mun iho ei näyttänyt mitenkään erityisen hyvältä, olisin toivonut tämän olevan korjaavampi ja kosteuttavampi, kuten etanatuotteiden kerrotaan olevan :) 

L`Occitane Dry Skin Foot Cream*
Mukavan rasvainen muttei liian tahmea. Tuoksu on vaan aivan järkyttävän voimakas, mies leimasi rotanmyrkyksi ja itsekin piti pestä kädet heti voiteen laiton jälkeen. Muutoin kyllä hyvä mutta tuoksun takia jäisi hankkimatta.

L´occitane Ultra Rich Lip Balm*
Tämäkin on joulukalenterin tuotteita. Vähän alkoi tuoksu ällöä eikä tämä nyt muutenkaan hirmu kosteuttava ollut. Ihan kiva mutta en usko ostavani tätä. Pieni tuubi oli kyllä kiva!

Lancomé La Vie Est Belle
Ihana kukkaistuoksu joka tuoksui iholla todella pitkään! Siinä mielessä pidin tästä vaikka tuoksutyylinä ei ole se mistä yleensä välitän. Siksi yllätyin kuinka ihastuin tähän yhden kerran perusteella! Voisin ostaa jos joskus etsin tuoksua ja halvalla saa ;DD


MAC 188 sivellin
En ole käyttänyt tätä skunkkisivellintä enää aikoihin. Lisäksi tämä nitkuaa enkä jaksaa enää korjata, muistelen jonkun poikaystävän jo kerran tätä kuntouttaneen. Menee B2M kuormaan, en tiiä kelpaako mutta kokeillaan. 

Lumene Nordic Chic Full-On Curl Mascara
Ihan loistava, pidentää ja tekee erotellut ripset. Mutta sisältää propanediolia joten en voi käyttää :/ satunnaisesti kyllä mutta en joka päivä.

Yves Rocher Flawless Lip Liner
Ikuvanha väritön huultenrajauskynä, ei tuu käytettyä enää :/

NYX Lingerie Corset
Sävy oli ihan kiva harmahtava nude mutta tämä koostumus :/ on kuin sementtiä lätkisi huulille, kuivaa ja ropisee irti...

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil
Nyt nämä kyllästyttää jo minua, olleet jo niin pitkään auki että näkemiin...Tykkäsin kyllä käyttää ja kosteuttivat hyvin huulia, ihan sairaan riittoisia kun en viidessä vuodessa ole saanut loppumaan kumpaakaan ;DD

Bufferviila
En muista mistä tämä on, veikkaan Cesarista. Hyvä 4-pintainen taikaviila jolla kiillotan kynnet ja buffaan kärjistä liuskoittumat/rokamat pois. Hyvä viila kestää vuosia, kuten tämäkin. Mulla on jo uusi, toisenlainen bufferviila käytössä.

Lumene Blur meikkivoide*

Tässä postaus Blurista ja Matte meikkivoiteista. Jotkut sanovat että tämän koostumus on muuttunut entisestä, itse en osaa sanoa kun en ole vähään aikaan vanhaa Bluria käyttänyt. Hyvä meikkivoide arkikäyttöön, mutta jos haluan pitkään mattana pysyvän meikkipohjan, valitsen jonkun muun meikkivoiteen. Lumenen meikkivoiteet on kuitenkin hyviä arkikäyttöön, nopeita ja helppoja levittää. Ei se niin arkena haittaa jos naama kiiltelee :)

Näistä en niin välittänyt.



Pisara Kasvojen puhdistuspyyhkeet
Näillä ei kyllä lähde mikään meikki, aika tehottomia! En siis poista näillä liinoilla meikkinä vaan käytän apuna meikatessa. Pyyhin siveltimet näihin, ripsarituhrut silmien alta yms yms. mutta jos ei toimi siinä niin miten nää poistaa meikin kasvoilta?" Kysyn vaan.

Topz Cleansing Wipes

Aika kuivakoita, näillä ei ikinä lähtisi mikään meikki. Hyvä että lähti ripsaritahrat silmienkään alta. Meikatessa pyyhin näihin siveltimiä ja jotain tuhruja naamasta. Tykkään tosi kosteista liinoista kuten nuo Garnierit. Aika paljon kyllä tuhrasin näitten kans kuukauden aikana kun kolme pakettia meikinpoistoliinoja loppui ;DD

Lumene Klassikko Yövoide
Sinällään mukavantuntuinen, ihoa pehmittävä mutta saan tästä allergisia reaktioita silmiin. Käytän nykyään vähemmän Lumenen tuotteita kun ne eivät valitettavasti sovi mulle. Tämän sain kaverilta jolle voide ei sopinut, käytin itse pääosin kaulalla ja käsivoiteena, jokusen kerran yövoiteena kasvoilla.

Mitä kaikkea sinulla tyhjentyi tammikuussa?


19 kommenttia:

  1. Tuo Nivean deo on myös mun luottotuotteita! Taitaa olla jo joku viides käytössä :D Samoin tuota Schwarzkopfin Got2B 2Sexy hiuslakkaa on tullut käytettyä monta pullollista! :)

    VastaaPoista
  2. Mä tykkäisin kans tosta Loksun jalkavoiteesta ellei siinä olisi niin voimakasta laventelintuoksua. Käsivoide sen sijaan on luottosuosikki jo vuosien takaa <3

    VastaaPoista
  3. Mulla kestää kans kuivashampoot monia kuukausia käytössä :D Aina silloin tällöin käytän ja mietin aina että eikö ne koskaan lopu :D Harmi jos ovat tuota Batisten ulkonäköä muuttaneet, kun tuo kirsikkakuosi on ihana!

    VastaaPoista
  4. On kyllä söpöt kirsikat. Olen tykännyt kaikista Batisten tuoksuista mitä olen käyttänyt, ja kieltämättä saan kulumaan enemmän kuin pullon vuodessa. Mulla taitaa olla aika klähmäiset hiukset. Mulla on jalkainho enkä ikinä koskisi toisen jalkateriin, paitsi nyt kun on vauva, sen jalat ei ällötä. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh ;D mie joudun kyllä töissäkin koskemaan koskemaan toisten jalkoihin joten ei minua ällötä. Kaikkeen tottuu ja turtuu :) oman vauvan jalat on ihanimmat, minäkin aina pussailen tämän minun "vauvan" ( Hipun siis ) tassuja ;) Batistella on kyllä hyväntuoksuiset kuivashampoot että saatan ostaa jonkun muun jos nyt ei tuota löydy :)

      Poista
  5. Kestäiskin kuukauden kuivashampoo! Käytän joka päivä , eli koko päällys tukkaan ti, to ja su. Otsatukan alle hiusten pesuillan jälkeen ma, ke, pe ja la. Rasvainen iho ja otsis ei ole ihanteellinen ja se ettei hiukset pysy puhtaana 10 h.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kestämättömältä tilanteelta! Mulla ei onneks rasvoitu...

      Poista
  6. Mulla on roskis vielä tyhjentämättä, mutta ihan liikaa loppui :D Miettinyt Batisten suhteen ihan samaa, vaikka käytän tyveen lähes päivittäin niin pullo kestää ikuisuuden.

    VastaaPoista
  7. Loppu varsinkin vartalovoiteita...muistaakseni kolme isompaa 400 ml tuubia ja tonkkakin. Mutta loppu myös Tarten mini highlighter. Tais olla toinen meikkausurallani minkä sain loppumaan. Ja siis siks toinen, että on mulle uus juttu...ei siks että ois kokoelmaa. Sitten tais loppua minikokoisia dermalocigan ihonhoitojuttuja...yritän tyhjätä varastoni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh huh aika urakalla olet käyttänyt vartalovoiteita!

      Poista
    2. Atoopikko! Ja oli tietty avattu jo viime vuoden puolella kaikki. Oon huomannu, että oma iho vaatii vähän eri vahvuisia voiteita eri päivinä. Ja vähintään kaks kertaa päivässä voitelen ja joskus kolmannen kerrankin. Iho pysyy näin ehjänä. Nyt loppu apteekin voiteita ja myös Mossan ihana tyrnivoide.

      Poista
  8. Olipa hyvä lukea tuosta L´occitanen huulituotteesta. Onneksi en ostanut, sillä tarvitsen kosteuttavan tuotteen. Minäkin muistin käyttää tässä kuussa kangasnaamioita. :D Clarinsin huuliöljyt ovat ihania. Omassani on vielä paljon jäljellä.
    Minulta loppui puhdistusöljy sekä Whamisan oliviikasvovesi. Kasvoöljy kesti yli puoli vuotta. Kasvotuotteita oli paljon yhtäaikaa käytössä, kun piti kokeilla mikä auttaa poskien kiristelyyn.
    Hoitoaine ei loppunut vielä, mutta jouduin ostamaan uuden tilalle Uberwoodilta, kun halusin antaa takuille kyytiä.
    Lumenen vanhan CC:n laitoin pois, kun oli ollut avattuna ja käyttämättömänä pitkään.

    Toiveena kuukauden suosikit -postaus erikseen. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toive otettu ylös :) olen kieltämättä nyt vähän huonosti kirjoitellut suosikeista, mutta nyt on tullut niin hyviä toiveita että pitäähän ne toteuttaa :) oliko Whamisan oliivikasvovesi hyvä? Onko sulla hoitonestettä ihon kiristelyyn?

      Poista
    2. Oliivikasvovesi oli kelpo tuote. Talvella ei ihan yksinään riitä. Senjan hoitoneste löytyy ja sitä laitan yleensä pari kerrosta kasvoveden päälle. Tällä viikolla kokeilin jopa Whamisan deep richiä ja se vähän helpotti tilannetta. Taidan ottaa Bybin mega mistin kasvovedeksi kaiken pohjalle. :D Kovat kosteutukset käyttöön. ;) Ps. Sisarus = sisko/VELI. ;)
      Kiva kuulla, että lukijatoivepostauksia on tulossa. :)
      t. TQ

      Poista
    3. Minä mietinkin tarkoitatko veljeä ;DD mullakin on kovat kosteutukset käytössä ja on oltavakin, iho kuivuus on onneksi helpottanut vähän :)

      Poista

Kiitos kommentista <3