sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Maaliskuun loppuneet tuotteet

Heipä hei! Nyt onkin luvassa viimeinen Loppuneet -postaus entiseltä asunnolta. En varmasti kuljetellut tyhjiä purkkeja muutossa :D ajattelin muutenkin helpottaa tätä urakkaa ja tein Loppuneisiin uudet kategoriat! Eli mitä suosittelen ja ostan uudelleen, ihan kivat ja sitten ne ei niin kiinnostavat :) jokaisesta kategoriasta voi kuitenkin löytyä sun suosikkeja tai inhokkeja, niistä voi hihnaista kommenttiboxissa :)


Ostaisin uudelleen, lempparituotteita!

Skin79 Seoul Girl’s Beauty Secret Mask & Berrisom Hyaluronic Acid Animal Mask

Hyvä istuvuus, ohut ja miellyttävä kangas. Pakkauksista tulee mieleen oma rakas Hippu :) Skin79 maski on normaali valkea, Berrisom koiran nassun kuvioinen. Molemmat naamiot pr-näytteitä Elevenistä.

Garnier miselliliinat
Uudet jo ostettu. Sopii kevyen ( siis hyvin kevyen ) meikin poistoon ja esim. meikkisiveltimien ja ripsarituhrujen putsailuun.

Mádara Re:Gene Volume Rebuild Lifting Mask
Jonkun naistenlehden välissä tullut naamio. Mielestäni liftasi ihoa ja teki kasvoista tasaisemman tuntuiset. Haalean lila-harmaa naamio oli siisti, nopea ja sotkematon käyttää. Pitäisi googlettaa ja syventyä tähän enemmän, pitäisi siis liftata ja tasoittaa ikääntymisen merkkejä. Pidän Mádaran tuotteista joten tää voisi ollakin mun juttu!

NYX Butter Gloss kiilto
Kiva pinkin sävy, hyväntuntuinen huulilla. Voisin ostaa ehkä, tarvetta ei toisaalta ole mutta sävy oli todella kaunis! Jos saan kulutettua huulimeikkejä tosi paljon pois ( mihin en usko itsekään ) minulla olisi "lupa" ostaa tätä isommassa koossa ;)

Dermosil kulmakynä
Sävyä en muista, vaalein tai medium. Kuitenkin, tätä olen käyttänyt ennenkin ja voisin ostaa uudelleen! Dermon kulmakynä on hiukan vahamainen ja värittää kulmat hyvin. Sävyt on minusta hyvä. Just sellainen hyvä arki kulmakynä jonka kanssa ei tarvii sipistellä tai kikkailla.

Glisten & Glow Top Of Heaven päällyslakka
Pikakuivattava päällyslakka. Ei suttaa leimauksia. Ainut miinus paksuuntumisesta, en nyt jaksa ohentaa ja kuljetella lakkojen rippeitä muutossa. Mulla on niin monta päällyslakkaa odottamassa käyttöä, tätäkin on uusi pullo jemmassa ;) CesarsShopista saatu pr-näyte.


Lavera Detox Effect Mask
Ihanalla tuoksulla varustettu hellävarainen savinaamio. Tykkäsin, ei kuivata vaan oli mukavan hellävarainen. Puhdisti ihon hyvin. Ostaisin uudelleen koska tämä sarja on mieleeni tuoksun ja ihotuntuman takia. Pr-näyte.

Pixi Ruusuvesi
Paras kokeilemani ruusuvesi! Mieto hyvä tuoksu ja teki ihosta huomattavan pehmeän! Aivan ihana, harmi kun pullo on vaan aika pieni mutta kuluupahan joskus loppuun ;)

Ziaja Med Physioderm silmänympärysvoide
Allergiselle, atooppiselle ja kuivalle silmänympärysiholle. Ihanan hajuton, mauton ja neutraali voide joka ei ikinä ärsyttänyt superherkkää silmänympärysihoa. Ostaisin todellakin uudelleen koska kosteutti hyvin, eikä tosiaan ärsyttänyt silmiä. En olisi osannut ostaa ellei muistaakseni Hehkun myyjä olisi suositellut, tai jotenkin tästä tuli puhetta. Ostin kokeiluun ja oli ihan huippuhyvä!

The Body Shop Fuji Green Tea shampoo
Raikastava ja puhdistava shampoo tuntui ihanan raikkaalta päänahassa. Mulla on tätä toinen shampoo ja hoitis, tulivat joulukalenterissa. Minusta tuntuu että tykkäisin käyttää ne syksymmällä pois, heti kun päänahka kuivuu ja sitä alkaa kutittaa. Nää vois olla hyviä silloin. Eli tykkäsin ja käytän uudelleenkin!

Herbina Hajusteeton hiuskiinne
Halpa, hyvä ja saa kaupasta. Hajusteettomus plussaa.


Pixi Glow Tonic
Ihoa kirkastava kasvovesi auttaa pitämään ihon siistimpänä ja kirkkaampana. Heti jos tästä on taukoa, iho on väsyneemmän ja sameamman näköinen. Ostan ehdottomasti joku päivä lisää. Pr-näyte Elevenistä.

Clarins Instant Eye-makeup Remover 
Paras silmämeikinpoistoaine mitä olen ikinä kokeillut! Pieni määrä riittää joten tämä kesti n. 5-6 kk. Ei kirvele silmissä. Ostan lisää hyvästä tarjouksesta, normihinnalla tämä on tyyris vaikka kestääkin sitten tosi pitkään.

Biozell Rakenne- ja volyymisuihke
Tätä mulla on toinen pullo odottamassa. Tosi hyvä lyhyille hiuksille antamaan volyymia ja kuohkeutta. Hyvä hinta-laatusuhde kuten aina Biozellin tuotteissa.


Ihan kivat jotka käytti loppuun. En kuitenkaan kokenut tarvetta ostaa uusia tilalle.

Lumene Natural Code kajal
Joku ikivanha kajal joka tuli LivBoxissa. Pidin siitä kovasti, pehmeä ja hyvin pysyvä yläluomen rajauksessa. Mutta ei taideta valmistaa enää ;D sävy oli kiva hiukan khaki/taupe joka sopi lähes kaiken värisiin meikkeihin.

Maybelline Gigi Hadid eyeliner
Ihan kiva lineri jolla sai tarvittaessa paksumpia rajauksia. Hyvä joustava pää josta tuli tavaraa sopivasti kerralla. Ihan kivaa en kuitenkaan osta uudelleen koska pidän dipattavista linereista enempi. Ei levinnyt päivän mittaan joten hyvä kesto tässä oli.

NYX Contour paletti
Kun contourpaletit tulivat, mun oli hinku saada tämä. Loppujen lopuksi käytän tästä vain yhtä varjostussävyä joka ei sekään tunnu täydelliseltä. Korostusjutut on ok mutta käytän oikeasti 8:sta sävystä kolmea enkä jaksa roudata tätä muutossa. Eihän se paljoa paina enkä mielelläni heitä meikkejä roskiin. Mutta tuntuu turhan isolta paletilta mulla ja en vaan tykkää tästä enää ollenkaan. En halua säilöä parin sävyn takia.


Curaprox Black Is White hammastahna
Hammastahnamainen valkaiseva musta tahna. Maku on ihanan raikas Fresh Lime-mint. Voi kun normi hammastahnaa saisi just näin raikkaan makuisena! En huomannut hampaissa sen suurempaa kirkastumista joten en varmaankaan ostaisi tätä lisää.

Skin79 & Holika Holika Animal Masks
Panda & kisunaamiot. Molemmat saatu tai ostettu Elevenistä. Molemmissa hyvä istuvuus ja ihoa kosteuttava & rauhoittava koostumus. Skin79 naamiot on mun lemppareita sheet maskeista. En kuitenkaan usko ostavani näitä eläinkuoseja lisää, riittää se ihan perusmaski. Mutta kyllä vaan ihossa huomaa eron kun viitsii käyttää sheet maskeja useammin kuin silloin tällöin...oma iho tykkää ja on puhtaampi & kirkkaampi, voiteet imeytyy paremmin...


Senja Cosmetics Cotton Cloud puhdistusvaahto
Senjan tuotteista kirjoittelin enemmän tässä! Vaahto oli ihana mutta pumppu meni aika nopeasti rikki, enkä saanut käytettyä tätä loppuun. Jäi harmittamaan kyllä!

Lavera 3in1 Wash-Scrub-Mask
Hyvä monitoimituote! Sopii hyvin rasvoittuvalle iholle mutta kuivatti hieman liikaa talvella. Pesi meikit hyvin, kuorii tehokkaasti ja toimii hyvänä naamiona. Imee kyllä epäpuhtauksia ja tekee ihosta puhtaan. Voisin ehkä ostaa joskus ja käyttää harvemmin ( en joka päivä ). Mutta nyt testailen muuta välillä!

Yves Rocher Maracuja vartalonkuorinta
En tiedä miksi näitäkin piti haksahtaa ostamaan, en tykännyt yhtään.

Urban Decay All Nighter meikinkiinnityssuihke
Minusta tämä ei ole hintansa arvoinen eikä pidä kasvoja mattana kovinkaan montaa tuntia. En ostaisi uudelleen korkean hinnan takia.


Brilliant Cosmetics mascara
Alussa en tästä tykännyt mutta rupesi toimimaan ajan kanssa paremmin. Pidensi ja tuuheutti ripsiä. Ei ikinä levinnyt tai tuhrinut luomea päivän mittaan. Hyvä harja, helppo pestä pois. Kelpo ripsari mutta ei sellainen jota jatkossa käyttäisin. Saatu Kauneuden verkkokaupasta.

essence You Better Work! mascara
Vedenkestävä mascara joka tosiaan kestää salin ja jumpat. Harja on hieman liian kova makuuni ja lopputulos melko tavanomainen, en ostaisi tätä toiste.

essence Volume Booster Lash Primer
Aika hyvä primeri hintaansa nähden! Mielestäni antoi hyvän pohjustuksen ripsivärille. Suosittelen tuotetta mutta en varmaankaan tarvinne ostaa lisää. essencet on pr-näytteitä.

Cattier Puhdistusvaahto
Toimi hyvin Cattierin puhdistusöljyn kanssa. Miellyttävä ja poisti hyvin meikin öljyn kanssa. Yksinään nää vaahdot on mulle vähän onnettomia. Mulla on nyt toinen vaahto käytössä että seuraavaksi ostan ehkä geeliä tai balmia :) saatu blogin kautta.

Lumene Lähde kasvosuihke
Tässä on tosi hyvä suutin, sumu tulee tasaisesti kasvoille. Virkistää ja kosteuttaa, toimii myös ihan kasvovetenä. Voisin ostaa joskus mutta nyt käytän muita pois.


Polaar kasvoseerumi
Ihana ja miellyttävän tuoksuinen maitomainen seerumi. Kosteutti todella tehokkaasti kun käytin aamuin illoin, iho ei ollut niin kuiva kuin yleensä vaikka tässä näitä pakkasia olikin. Kannattaa kokeilla jos kärsit couperosasta tai pintakuivuudesta. Toimii loistavasti meikin alla. Nyt käytän muita seerumeita pois mutta voisin mielelläni palata tämän pariin! Saatu blogin kautta.

Cuccio Sea Salts vartalonkuorinta
Jotenkin ihana! Hunajaisen ja makean tuoksuinen kuorinta pehmitti ja kosteutti ihoa mielettömän hyvin! Cuccion tuotteita olen saanut pr-näytteenä Kauneuden verkkokaupasta

Body Boom Coffee Scrub x2
Mansikan tuoksuinen kahvikuorinta. Nämä on sinällään ihania kun jäävät tuoksumaan iholle ja pesuhuoneeseen. Mutta sotku koettelee hermoja joten en ostaisi nyt uudelleen.
Toinen käyttämäni oli mintun tuoksuinen. Pidin siitä paljon enemmän! Viilensi iholla huumaavan tuntuisasti ja mintun tuoksu oli todella voimakas! Tämä oli siis "makuna" paljon mieluisampi kuin pliisumpi mansikka. Voi olla että tätä ostan tai sitten en. Sotku kylppärissä on minun makuuni vähän... :D

Rexona Orchid Fresh suihkugeeli
Tuote joka ei herättänyt innostusta mutta kyllä sillä itsensä pesi.


Burt´s Bees Beeswax & Banana käsivoide
Kiva tuoksu mutta alkoi tympiä loppua kohti. Purkki on epäkäytännöllinen mutta säilytti tuotteen hyvänä. Hyvät rasvaustehot kuiville käpälille.

Natura Siberica Taiga Daily Protection käsivoide
Hiukan metsäinen tuoksu. Sopivan rasvainen mutta imeytyi nopeasti ja kosteutti kynnet & kynsinauhat tosi tehokkaasti :) en hanki uutta tilalle vaikka tykkäsin kovasti tästä :)

Korres Basil Lemon  & Treacle Moon Ginger Morning suihkugeelit

Kiva ja pirtsakka tuoksu molemmissa!

Femfresh Daily Intimate Wash
Pipariosaston pesuneste joka nyt sopi tietysti vartalollekin. Neutraali kuten kuuluu ollakin mutta en sen enempää tästä innostunut. Tuli Bette Boxin mukana pr-näytteenä.

Iloje Jewel Modeling Mask
Mulla oli tästä pr-näytteenä punainen Scarlet Ruby. Geelimäinen peel-off maski sekoitetaan kupissa kahdesta eri aineesta. Yhdestä pakkauksesta riittää kolmeen kertaan kun naamion levittää ohuelti! Maski on metallisen punainen ja hauskasti geelimäisen tuntuinen kasvoilla. Se on helppo kuoria pois, oikeastaan helpoin käyttämäni peel-off naamio. Iho jäi todella, todella pehmeäksi, kimmoisaksi ja nuorekkaamman tuntuisaksi. 
Näitä naamioita myy CesarsShop hintaan 11,90 e. Naamiosta riittää siis kolmeen kertaan. 
Ihoa tasoittava ja ravitseva naamio hoiti hommansa hyvin, hyvin harvasta naamiosta tulee tälläinen tuntuma ihoon, ihan kuin olisi käynyt kasvohoidossa! Erittäin hyvä naamio mutta en osta uusia tilalle, sen verran on muitakin naamioita odottamassa vuoroaan. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan jos olet ihonhoitofriikki ja tykkäät vähän erilaisista naamioita, näitä löytyy eri värisinä mm.kultaisena.

Iloje Frozen Time Collagen kasvonaamio
Kahdesta eri osasta koostuva sheet mask. Kosteutti, virkisti ja madalsi juonteita ihon ongelmakohdilta hoitoläpysköiden avulla. Tykkäsin kovasti ja mulla on vielä toinenkin pr-näyte odottamassa vuoroaan. Näitäkin saa Cesarista hintaan 5,90 e.

Joku muu tykkää, itse en pitänyt näistä.

Treat Collection Miracle Elixin aluslakka
Noh, kaikki tietää mun kynsien tämän hetkisen kunnon ja voin sanoa että tästä aluslakasta ei ollut apua. Paksuuntui myös hyvin nopeasti. Toiminee siis valmiiksi hyväkuntoisissa kynsissä perus aluslakkana mutta ei liuskoittuvissa tahi kuivissa kynsilöissä.


Tarte Shape Tape meikkivoide
Jos etsit ihan mattaa meikkivoidetta rasvoittuvalle tai sekaiholle niin tämä! Fair Neutral sävy on kuitenkin itselle liian vaalea ja tämä meikkivoide melko hankala levittää. Vaatii hyvän meikkimunan. Pintakuivalla iholla jää epäsiistin näköiseksi nenän päästä ja huokosista. Paljon plussia mutta niin on miinuksiakin, lähinnä liian kalvakka sävy ja epäsopivuus talven kuivattamalle iholle. Kun en voi käyttää kesällä hailakan sävyn takia ;D en jaksa näin monimutkaisia meikkivoiteita joten en kyllä ostaisi uudelleen, paljon parempia saa halvemmallakin!

Kat Von D Tattoo Liner
En kyllä edelleenkään pidä tästä linerista! Olen käyttänyt näitä nyt kaksi. Liner on kuiva eikä kostu ravistelemalla. Piirtää ehkä toisen silmän mutta toiseen ei tule väriä. Tällä ei saa kissarajauksia tehtyä koska on liian kuiva ja murustaa jos yrittää paksuntaa alla olevaa rajausta. En tajua miksi tämä on näin paska kun kaikki kehuvat tätä! En hanki enää kolmatta koska NYX Ink Liner on puolta halvempi ja paljon parempi. Muuten kyllä tykkään Kat Von D:n meikeistä ja pidän hänen tyylistään. En vaan tajua miksi tämä liner ei toimi mulla vaan on niin kuiva ja huono piirtää. Linerin ulkoasu on kyllä kaunis eikä tämä leviä vaikka silmät vuotavat. Mutta ei nämä pari hyvää puolta saa minua pitämään tuotteesta, kun ei toimi niin ei toimi!

Mitä tykkäsitte uudistuneesta postaustyylistä? Herättikö joku tuote kysymyksiä? Laskinko oikein että 43 loppunutta? Taisi olla bloggaajaurani ennätykset ;D

33 kommenttia:

  1. Kyllä oli paljon loppuneita huh... Itsellä käytössä Pixin retinol tonic, ja kohta koko pullo jo lopuillaan ja mielestäni hintaan nähden todella kallista _vettä_ nuo. Mitään eroa ei naamassa huomaa.. Sama tuo paljon hehkutettu Urban Decay- setting spray on mielestäni omalla kohdalla ainakin aivan hukkaan kulutettua rahaa.. No näistä oppii! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla mielipiteitä! Tuo Pixin retinoli kuulostaa mielenkiintoiselta, Pixin tuotteet on minusta olleet ihan toimivia :)

      Poista
  2. Oikein kiinnostava uusi systeemi. Määrä on kyllä hulppea, onneksi, koska on mukavaa, että muillakin loppuu paljon tavaraa;) Dermosilin kulmakynä on munkin mielestä tosi hyvä juuri sen vahan takia, niin ei tarvi ihmeemmin hifistellä, vaan karvat ojentuu helposti. Isot kasvopaletit on ongelmallisia, koska ei niistä koskaan tule käytettyä kuin paria kolmea sävyä, jos hyvin käy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, liian tummia nuo muut sävyt. Nyt himoitsen MACilta sitä varjostuspalettia, valtaisasta meikkikokoelmasta huolimatta mulla ei ole kuin 2 oikeaa sävyä varjostuksiin :D

      Poista
  3. Uusi tyyli oli oikein hyvä! Oli kyllä paljon loppuneita ja suurin osa itselle vieraita...vain Korresin suihkugeelit ja Biozell itselle tuttuja.

    VastaaPoista
  4. Tyyli on hyvä. Voi miten ilahduin kun huomasin että on tullut uusi postaus. Oon käyny joka päivä kurkkimassa.
    Jännä toi kat von d rajaus, mutta hyvä ettei kaikki vaan hehkuta.
    Huikee määrä kyllä. Ehkäpä muuton piikkiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) olen saanut kirjoiteltua muutamia postauksia ajastukseen. Muuton piikkiin kyllä ja aika paljonhan tuossa on minikokoja! Mä oon käyttänyt nyt kaksi KVD rajausta ja en vaan tykkää!

      Poista
  5. Musta tää oli kiva tyyli jaotella tuotteet näin. :)

    Garnierin miselliliinat just noi pinkit on munkin lemppareita, ostan niitä usein mukaan reissuun tai viikonloppureissuille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään noista Garniereista, niissä ei ole propylene glykolia :)

      Poista
  6. Tuotteet olivat kivasti eroteltuina eri kategorioihin. Varsinkin viimeinen osuva. Jollekin sopii, toiselle ei. :D Tykkäsin myös, kun tuotteille oli annettu perusteluja.
    Madaran Re:Gene kiinnostaa myös minua. Näytettä olen itsekin kokeillut. ;) Pixien glow tonic itselläkin käytössä. All nighter ei toiminut minullakaan. Nyt parhaiten toiminut sinkkiä sisältävä kasvovesi, jota suihkin kasvoille ennen meikkivoidetta. :D
    Ihanaa kevättä sinulle. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinkkiä sisältävä kasvovesi kuulostaa hyvältä! Itsellä on toiminut Skindinavian ja Pixin kiinnityssuihkeet paremmin. Ihanaa kevättä TQ, on niin mukava kun kelit lämpiää :)

      Poista
  7. Ooh mikä määrä - itse jään tässä kuussa kyllä kauan tästä suorituksesta :D
    Uusi otsikointi on hyvä ja minun mielestäni erittäin toimiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! No ei kyllä joka kuukausi tätä määrää tule ;DD

      Poista
  8. Kat on huippu 😁 pystyn vetämään rajauksen ulkokautta sisälle koska pää joustaa juuri sopivasti, millään muulla ei onnistu. Ei oo ollu ongelmia värin tulon kanssa ja pysyy hyvin.

    Oishan tuo tiheämpi postaustahti kivempi, vaikka kahdesti viikossa, mutta ymmärrän kyllä muuttuvat tilanteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en pysty! Tussin pää on liian kuiva ja sitten se murentaa alla olevan rajauksen :/ kuvailemasi tapa on toiminut vain NYX Ink Linerin kanssa, sitä ostinkin nyt pari jemmaan :)

      Minäkin ymmärrän että odotatte postauksia ja mulla on kurja mieli siitä kun ei ehdi. Mulla on kyllä asiaa postata ja olen ajastanut postauksia tulemaan. Tarkoitus ei ole lopettaa missään nimessä vaikka tahti hiipuisi :) kaksi kertaa viikossa olisi hyvä tahti, herra jumala miten sitä on ennen ehtinyt postata joka päivä???

      Poista
  9. Tällä tyylillä jaottelu on tosi hyvä ja kiinnostava.
    Ziaja Medin silmänympärysvoiteessa ei nähtävästi ole propyleeniglykolia =) Panen tämän tuotteen muistiin. Hmmm voisin kuvitella ostavani tuon kesällä Puolan-reissussa.
    Isot paletit ovat hankalia juuri siksi, kun jotkin sävyt jäävät käyttämättä ja lempisävy luultavasti loppuu ennen muita. Luomiväreinä en ole tavannutkaan ostaa kuin yksittäisiä värejä tai itse koottavia kokoelmia. Oisko Nyxeistä ollut muuten luomiväreiksi?
    Lumene Lähteen sumu on ihanan unelmankevyttä. Oma pulloni on kohta loppu, ja aion suuttimen takia säästää tyhjän pullon, täyttää ja käyttää jatkossa, jos tarpeen ja jos toinen tuote suostuu tulemaan suuttimesta ulos. Mutta mutta... sen kolmantena ainesosana on propanediol, joka ymmärtääkseni on sama kuin propyleeniglykoli :( ...ja lisää nimiversioita: 1,2 Propanediol, Propan-1,2-Diol ja E1520.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Joo MEDissä ei ole :) Olisihan niistä ollut mutta kun on miljoona muutakin ruskeaa luomiväriä niin en jaksa säilytellä. Äläkä sano....nyt minä hakkaan täällä päätä pöytään. Ei vitsit kyllä...mullahan on edelleen mystistä silmien vuotamista satunnaisesti, niin älä sano että minun pitää nuokin rueta syynäämään käyttämistäni tuotteista...kun en kestä ainesosaa missään kasvorasvoissa, miselliliinoissa tai juurikin suihkeissa :(((

      Poista
    2. Katsoin tuon ripsivärin jota olen käyttänyt päivittäin, siinähän sitä propanediolia on. Ilmankos silmät on hemmetin ärtyneet ja vuotavat koko ajan. Olen luullut johtuvan kevätauringosta. Kyllä nyt harmittaa koska kyseessä on kallis selektiivinen ripsiväri :( mutta kiitos kun sanoit, eli kaikki propat ja propyt nyt pannaan!! On tämä kyllä pirullinen vaiva mutta olen jakanut tietoa eteenpäin ja aika monilla muillakin loppunut silmien vuotaminen kun ainesosaa alkaneet välttämään meikeissä.

      Poista
    3. No niinpä. Näin olen tulkinnut, mutta olen tosi varovainen liian vankasti väittämään yhtään mitään – etenkin kun astutaan kemian (tai fysiikan) puolelle, aivoista kuuluu vain titityy. Voi kun joku alan hallitseva tarttuisi tähän ja tutkisi! Kiinnostaisi esim. miten butyleeniglykoli ja pentyleeniglykoli eroavat tai ovat samanlaisia kuin propyleeniglykoli. Toki oma kokemus kertoo tilanteesta konkreettisesti.
      Katsoin Lumenen suihkeen incin Lumenen sivuilta, mutta äsken huomasin, että omassa, ilm. vanhassa pullossani, propanediol on heti veden jälkeen toisena ainesosana. Itse päätin käyttää kaikki vanhat pois mutta uusia ainetta sisältäviä en hanki.
      Harvemmin tulee meikattua silmiä nykyään, mutta muistan kyllä hetket, kun silmämeikki on melkein valmis, kaikki hyvin, vielä ripsiväri, eikä sitten kauan menekään, kun vasen silmä alkaa vuotaa. :(
      Eihän tuo propyleeniglykoli/propaanidioli mikään tuhoaine ole, mutta herkistyähän voi kai mille vain.
      Wikipediassa lukee näin: "Kemiallinen kaava on C3H8O2 ja rakennekaava on CH3CHOHCH2OH. Propyleeniglykolista käytetään myös nimityksiä 1,2-propaanidioli, metyylietyleeniglykoli ja 1,2-dihydroksipropaani."
      "Propyleeniglykolin E-koodi elintarviketeollisuudessa E1520, ja lääke- ja kemianteollisuudessa E490."
      "Lyhytaikainen altistus ärsyttää silmiä ja toistuva tai pitkäaikainen ihokosketus voi aiheuttaa ihon herkistymisen." Tähän viimeiseen väitteeseen kaivataan lähdettä. (...hehe Lumenelta löytyy.)

      Poista
    4. Heh, repesin ;DD käytin tuon Lumenen Lähde -suihkeen loppuun joku tovi sitten, en muista että ihmeempää ärsytystä siitä tuli koska satunnaisesti käytin poikkiksen luona. Mutta ripsivärissä altistus aiheuttaa silmien vuotamisen, ärtymisen, punoituksen ja niin kovan kirvelyn että silmiä täytyy pitää kiinni. Silmät on muutenkin sellainen juttu ettei niitten kans viitsi leikkiä.
      En ole itsekään mikään kemian tohtori mutta maalaisjärjellä mennään. Heivasin ripsivärin pois käytöstä, kasvoveden onneksi ehdin käyttää melkein loppuun kun siinäkin tuota propanediolia on ja pyyhin sillä silmän alusia. Kiva!
      Oon varmaan herkistynyt jo vuosien ajan koska muistan että mun silmät on aina vuotanut jostain syystä. Se on ollut tosi ikävä ja kiusallinen vaiva josta oon blogissakin itkenyt moneen otteeseen. Mulla auttoi se että jätin propyleeniglykolit pois, samaten heivaan tuon propanediolin. Hyvä kyllä kun sanoit <3 on oltava nyt tosi tarkka purkkien ja meikkien kanssa, incit saa syynätä aina todella tarkkaan!

      Poista
  10. Mikä meikinkiinnityssuihke on parempi kuin UD? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. esim. nämä kaksi:
      https://charmingnails.blogspot.com/2019/02/estee-lauder-double-wear-muita.html

      Poista
  11. Kivasti loppuneita! Meillä kävi samoin tuon Senjan puhdistusvaahdon kanssa. Kirjoittelin sun kommenttiin mun blogissa, tästä enemmän. Käy kurkkaa.

    VastaaPoista
  12. Jaottelu on kiva! Tuo kokemuksesi Kat Von D Tattoo Linerista on todella hämmentävä. Minulla juurikin kaikki muut paitsi tuo ovat olleet kuvauksesi mukaisia. :D Taas osoitus siitä, että kosmetiikkamaailmassa kaikki eivät sovi kaikille. Siksikin bonusta viimeisestä otsikosta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ihmettelen että miksi se ei vaan toimi mulla...tai sitten mulle on sattunut kaksi huonoa yksilöä :) kun se toimii, se on loistava. Mutta ei auta kun se on kuivunut toiseen silmään siirtyessä. Olen käyttänyt eyelinereita 20 vuotta ja mulla on tietyt joista tykkään, tästä olisin halunnut tykätä :)

      Poista
  13. Mä tykkäsin myös tästä jaottelusta!
    Minäkin luovuin aikoinaan NYXin contour-paletista, koska siitä tuli käytettyä vain muutamaa sävyä ja jotenkin se tuntui aina niin suurelta ja epäkäytännölliseltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olispa siinä ollut enemmän sopivia sävyjä, silloin se olis ollut hyvä :)

      Poista
  14. Täällä myös maaliskuun loppuneet-kirjoitukseen tuli tungettua tuo nyxin paletti, ei sillä vaan ollut käyttöä mutta koska se oli mun ainoa paletti pitkän aikaan sain pannun näkyviin 3 eri sävyssä :) ei kuitenkaan tullut pannutettua sitä

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3