keskiviikko 6. helmikuuta 2019

Uudet suosikkituotteet vaalean tukan ylläpitoon

Kauneuden verkkokaupan pr-paketista paljastui Inebrya Ice Cream No-Yellow hoitopakkaus joka sisälsi shampoon ja hoitoaineen. Kun hiukseni olivat taas ikävän kellastuneet ja epätasaisen väriset, oli aika ottaa tämä kaksikko testiin :)

No-Yellow Light Blue tuotteet on suunnattu vähentämään vaaleiden hiuksien kellastumista ja hiusvärin haalistumista. Sisältävät sinistä pigmenttiä ja sopivat hyvin todella vaaleille hiuksille jääkylmiin tyyleihin. Oikeastaan kaipasin omaan tukkaan todella kylmää vivahdetta ja keltaisen taittamista pois. Otan välillä tehokuureja hopeashampoon kanssa ja pidän Inebryan shampoota 10 min päässä. Kun laittaa suihkumyssyn päähän, shampoo ei valu pois.


Nämä Inebryan No-Yellowit ovat sinisiä ja saattavat värjätä hiukan käsiä tai kuivia kynsinauhoja. Kannattaa käyttää hanskoja :) hoitoaine on sinistä ja värjää tukkaa. Se taittaa lyhyellä vaikutusajalla hiuksiln todella hyvän viileän, hiukan jäänviileän sävyn. Riippuu vähän oman tukan väristä, mulla on nyt pohjalla hopeaa ja platinaa.


Parasta näissä on hinta 21,95 euroa ja pakkaus sisältää 2 x 300 ml tuotteet. Minulla on useampi hopeashampoo ja kasa erilaisia värinaamioita. Mutta näistä tahdoin vinkata koska hinta tosiaan on kohdallaan ja teho ihan uskomaton! Jo ekalla käyttökerralla nämä taittoivat hiuksiin huomattavasti paremman sävyn melko vähällä vaivalla. Jos vaan viitsii hiukan muhitella ja käyttää aikaa tukan värin ylläpitoon, tuloksena on upean värinen viileä sävy ilman kampaamokäyntiä.

Mitä suosikkituotteita sulla on viileän vaalealle tukalle?

10 kommenttia:

 1. Oo, kiinnostaa! Just katoin peiliin ja kirosin kellertäväksi jäänyttä juurikasvua. Fudgen shampoo on ollut mun suosikki, mutta uusia tuotteita on aina kiva kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tykännyt näistä yhtälailla kuin Fudgestakin <3

   Poista
 2. Mä tykkään todella paljon Lanzan violetista shampoosta, se ei ole aivan yhtä värjäävä kuin Fudge, mutta musta se on just hyvä, ettei tukasta tule niin helposti oudon väristä tai ala näyttämään siltä, että siihen on lykätty liikaa hopeashampoota. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä, Lanzan tuotteet on kyllä todella laadukkaita :)

   Poista
 3. Ei ole kyllä tuttu merkki ennestään, kiitos vinkistä. Itse tykkään käyttää tällä hetkellä Maria Nilan hopeashampoota mutta on kyllä hommattava kokeiluun nämä jos kympin halvemmalla saa vielä hoitsikankin samalla rahalla.

  VastaaPoista
 4. Käytän itse Scwartskopfilta (miten se nyt taas kirjotettiinkaan) BC Color Freeze -tuotteita, myös Fudgea on tullut käytettyä. Joskus laitan vain suoraväriä hoitoaineen kanssa sekaisin tai jotain naamioita. Pitäis kyllä etsiä joku joka ei tarttuisi erityisen kovasti kuivaan latvaan vaan kaikkialle "yhtä voimakkaasti".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kuivat latvat on kyllä itselläkin ikuisuusongelmana ;)

   Poista
 5. Kiitos vinkistä, aina etsin hyviä tuotteita omiin vaaleisiin hiuksiin. :)

  Kivaa viikkistä Maija. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3