sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Mossa - Glow Cocktail

Mossa on yksi lempimerkkejäni luonnonkosmetiikasta. Sopiva hinta ja toimivat tuotteet sekä kiinnostavia uutuuksia joista tänään esittelyssä Glow Cocktail kaksikko. Nimensä mukaan tuotteet tuovat iholle kirkkautta hedelmähappojen voimin. Tuotteet sopivat yli 25-vuotiaille ja ennaltaehkäisevät ihon pigmenttimuutoksia.


Glow Cocktail Brightening Hydro Mask sopii samealle ja epätasaiselle iholle. Se sisältää mm. maitohappoa joten hydromaski sopii herkällekin iholle. Naamio kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Tuoksu näissä tuotteissa on sitruksisen pirteä ja naamion tuntu iholla virkistävä. Poishuuhdeltava geelivoidenaamio piristää ihoa ja on miellyttävä käyttää, helppo pestä pois ilman sotkua tai kalvon tunnetta iholla. 


Glow Cocktail Illuminating Anti-Pigmentation Serum sisältää myös maitohappoa, lakkaa, ruskolevää ja kvitteniä. Seerumi kirkastaa ihoa ja kosteuttaa hyaluronihapon avulla. Maitomainen, paksu seerumi sopii itselle iltakäyttöön. En oikeastaan käytä tätä meikin alla. Iholle jää hyvä ja hoidettu tuntuma, mielestäni seerumi on loistava kuivalle ihotyypille mutta toimii hyvin rasvoittuvalla ja epäpuhtauksiin taipuvaisella ihollanikin.


Tuotteet pr-näytteitä. Sopivat vegaaneille. Hinnat 12 - 15 euroa. Saatavuus Sokos, Ruohonjuuri, Biodelly.

Joko sinä olet testaillut näitä?

14 kommenttia:

 1. Kumpaakaan en ole kokeillut. Vasta löysin Mossan Vitamin Cocktail Energy Boost -voidenaamio, joka vaikuttaa parin käyttökerran jälkeen oikein mukavalta. Täytyy varmaan tämä Glow Cocktail -naamiokin joskus testata.

  VastaaPoista
 2. Enpä oo, mutta kiitos tämän, aion kyllä testailla joskus 😉

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään todella paljon Mossan tän sarjan öljyseerumista, etten malta odottaa, että pääsen kokeilemaan näitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mossa on mun suosikkisarjoja luonnonkosmetiikasta ❤️

   Poista
 4. Oon saanut käsityksen, että Mossa on ollut aika kehuttu luonnonkosmetiikan puolella. Ehdottomasti haluaisin näitä kokeilla, mutta vielä pitää vähän varastoa kulutella alta pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta-laatusuhde näissä on hyvä, siks minä tykkään Mossasta :)

   Poista
 5. Mulla on myös Mossan öljyseerumi ja misellivesi, joista olen tykännyt kovasti.
  Nämä täytyy testata jossain vaiheessa:)

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa niin hyvältä, että laitoin ostoslistalle. :)

  VastaaPoista
 7. Mulla on ollu tuo seerumi nyt pari viikkoa käytössä ja oon tykännyt kovasti :) Ehkä jonkunlaista ihonkirkastumistakin on ollut havaittavissa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3