sunnuntai 19. elokuuta 2018

Päivän meikki - the Balm ( + alekoodi )

Lisää the Balmia! Aiemman postaukseni voit lukea tästä. Tänään esittelen kaksi erilaista päivän meikkiä joissa käytetty näitä aika ihania meikkejä...muistutan myös alekoodistani CHARMING joka on voimassa vielä elokuun loppuun. Sillä saat -20& alennuksen the Balm meikeistä* oletkaunis.fi -verkkokaupasta. 

theBalm cosmetics

theBalm In theBalm Of Your Hand

In theBalm Of Your Hand* paletti sisältää poimintoja merkin suosituimmista tuotteista. Neljä luomiväriä, bronzer, highlighter ja kolme poskipunaa. Sivussa myös kaksi huuliväriä. Pakkaus on tosi hauska, lujasti kiinni pysyvä ja jämäkkä. Huulivärit aukeavat erikseen, mikä on minusta hyvä koska yleensä en tykkää jos samassa on puuterisia ja voidemaisia tuotteita. Iso paletti maksaa alennuksen jälkeen 35 e. Paletissa on käytettävät sävyt mutta voihan tämän ostaa myös kokeiluun ( jos raaskii ) jos haluaa kokeilla suosituimpia kulttituotteita merkiltä.

theBalm In theBalm Of Your Hand

Kun pääsin sisälle tähän palettiin, tajusin sen mahtavuuden! Yleensä en välitä huuliväreistä mutta nämä kaksi sävyä saavat aikaan nätit Lumikki huulet. Alarivin neljä luomiväriä sopivat nudemeikkeihin tai nättiin syksylookiin jonka paletilla tein. Tämähän on myös tosi kätevä matkalle koska tässä on kaikki! Poskipunissakin just nuo parhaat sävyt. Paletti on ulkoasultaankin kiva ja uniikki, voin todella lämpimästi suositella tätä kokonaisuutta jos haluat tutustua the Balmin suosituimpiin tuotteisiin :)

30036317628_df5a63bd0b_c

theBalm Hot Mama

Itselle kiinnostavin olisi ( ellen jo omistaisi ) Bahama Mama bronzer ja Mary-Lou Manizer highlighter eli juurikin ne kaksi the Balmin ehkäpä suosituinta tuotetta. Kiva kun tässä on myös Hot Mama poskipuna jota minulla ei ennestään ollut. Upea kullanhohtoinen persikka!!

28968789317_6d7edf4014_c

Hot Mama on kyllä upeasti kuultava poskilla, harmi kun ei kuvissa näy ollenkaan. Mary-Lou on taas pitkästä aikaa mun lemppari highlighter, sopii hyvin poskipäille sekä kulmaluulle. Piti kyllä ihailla aika useasti itseään peilistä kun oli Hot Mamat ja Mary-Lout poskilla :D

theBalm Girls Getaway Trio

Girls Getaway Trio* sisältää the Balmin kolme suosituinta poskipunaa. Balm Spring on korallinen sävy, Balm Beach vaaleanpunainen ja Balm Desert tummimpana värinä sopii aurinkopuuteriksi tai poskipunaksi. Trio maksaa alennuskoodiani käyttäen 26 euroa.

theBalm Girls Getaway Trio

Paletin pigmentti on loistava ja sävyt maanläheisiä. Hyvin luonnollisia poskilla koska en itse välitä että mikään tietty väri näkyisi iholla. Värit eivät pöllyä levittäessä. Kaiken kaikkiaan loistava ja monipuolinen trio jos tykkää luonnollisesta rusotuksesta poskilla. Kuvan meikissä poskilla ja kulmaluulla lisäksi Mary-Lou Manizer highlighter.*

theBalm Girls Getaway Trio

theBalm Girls Getaway Trio

Kaikki upeat the Balm* meikit löydät oletkaunis.fi -verkkokaupasta! Tuotteet saatu, postaus sisältää mainoslinkkejä joiden tuotto käytetään blogisisällön tuottamiseen. 

 Alennuskoodini CHARMING antaa 31.8 saakka -20% alennuksen the Balm tuotteista*.


Mitä piditte näistä meikeistä ja meikkilookeista?


25 kommenttia:

  1. Tuollainen koontipaletti on todella hyvä ja tuosta ylimmästä swatch-kuvasta tulee hyvin ilmi miten sävyt mätsää keskenään. Nätti meikki ja sopii sulle hyvin:)

    VastaaPoista
  2. Rakastan tota In theBalm on Your Hand palettia<3 Se kulkee aina mukana reissatessa eikä ton paletin lisäksi todellakaan tarvitse enää erikseen ottaa poskipunia, aurinkopuuteria tai highlighteria mukaan! Caramel on muuten poskilla ihan superkaunis sävy, kun noihan toimii hyvin myös voidemaisina poskipunina :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kauniit meikit ja ihania sävyjä! Mulla on vielä testaamatta Bahama mama bronzer, se kyllä houkuttelis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) nyt kannattaa hankkia pikku alennuksella ;)

      Poista
  4. No nyt! Mun on ehkä ostettava tuo balm in hand,setti, koskamulla ei ole mitään the balmia vielä. Harmi vain et postikulut tulee jos tilaus alle 50€. Et mitähän muuta keksis 🤔 Tuo yks linkki ei muuten toiminut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, eilen vielä kokeilin että toimiivat! Kangasnaamiot on aina kivoja, niitä mukaan ;)

      Poista
  5. Siis onko tässä nyt yksi vai kaksi eri meikkiä? Jotenkin kuvat on tosi rajattuja, kokonaisuus ei tule esille.

    VastaaPoista
  6. Upeita meikkejä olet tehnyt !
    Toi ensimmäinen paletti kieltämättä kiinnostaa, se että punat sää erilleen on nerokasta.

    VastaaPoista
  7. Onpas aika kätevä toi eka paletti! Hyvä idea, jos haluaa tutustua merkkiin - tollaisia pitäis olla joka merkilltä! :D

    -Martina

    VastaaPoista
  8. Kauniita meikkejä!

    Nyt jäi mietityttämään tuo poskipunapaletti. Nätit sävyt eikä hintakaan ole paha! Usein poskipunapaletit ovat aika hintavia...

    Hot Mama on upea 😍

    VastaaPoista
  9. Niiiiiin ihanat paletit & meikit ja toi Hot mama on super ihana sävy!

    VastaaPoista
  10. Onko poskipunapaletin sävyt mattoja? Vai hieman hohtavia? Tosi nättejä sävyjä joka tapauksessa :) alennuskoodin kanssa paletille ei jäisi paha hintakaan..

    -Milla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieman hohtavia swatchissa mutta poskilla tosi luonnollisia :)

      Poista
  11. Tuo koontipaletti on se, mikä minua kiinnostaa eniten tältä merkiltä. Ei vain ole tarvetta juuri nyt. :D Kiitos näiden esittelyistä. :) Hienot meikit olet tehnyt. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
  12. Siis en toivu miten ihana väri hot mama on 😍😍😍

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3