tiistai 28. elokuuta 2018

Elokuun kosmetiikkaostokset

Mitä veikkaatte, lähtikö taas mopo käsistä vai osasinko käyttäytyä tässä kuussa kosmisostojen kanssa?

P8100008.ORF

Alkukuusta tein tilauksen Cocopandalle*. Tilasin halpismeikkejä joita ei saa kaupoista. Makeup Revolutionin peiteaine* on ollut jonkun tovin ostoslistalla, sen kerrotaan vetävän vertoja Tarten Shape Tapelle. Ja se maksoi huimat neljä euroa! Vaaleimmat sävyt olivat loppu mutta en malttanut odottaa niitä, ehkäpä c4 on kuitenkin ihan sopivan sävyinen.

Wet n Wild Photo Focus meikkivoide* menee testiin koska hinta on halpa, 7 euroa ja tästäkin olen kuullut hyvää. Samaten korostus- ja varjostuspalettia Dulce De Leche* on kehuttu banaaninkeltaisen sävyn takia. Halpa se oli, 6,90 euroa. Kokeillaan onko hänestä mihkään! En ole ikinä saanut Cocopandalta näytteitä joten nyt ilahduin näistä! Ja ihan sopivat mun tukkaan, By Noor hopeashampoon ja hoitsikan näytteet! Kiva ylläri kyllä :)

Käytän yleensä nk. ammattilaissarjoja kun haluan meikin kestävän hyvin. Omaanhan rasvoittuvan ihon ja raskaat luomet, ne vaativat hyviä meikkejä. Mutta rakastan myös bongailla superhyviä tuotteita halpiskosmetiikan seasta, ja jos jonkun kerrotaan vetävän vertoja jollekin kulttituotteelle niin mun on pakko saada se... :D


Kampaajaltani ostin Fudgen hopeashampoota ja Goldwellin Repair -sarjan jätettävää latvasuojaa :) Molemmista olen tykännyt todella paljon, Fudgen shampoosta voisin kirjoitella enemmänkin....kaikki kuvan ostokset 50 e.

P8240089.ORF

Carlssonilta essencen uutuuksia. Nämä on kyllä mielenkiintoisia, menevät testiin :) Ostokset 17 euroa. En kyllä tarvinnut yhtäkään mutta...

P8150004.ORF

eBaystä OPI Grease lakka, kaupasta kynsilakanpoistoainetta ja miselliliinoja. Ostokset 15 euroa. 

Mietin tässä tovi sitten että eipä ole tullut kynsijuttuja ostettua aikoihin tämän enempää..muutenkin kosmisostot ollut aika vähissä. Mielenkiinto on viime aikoina suuntautunut enemmän sisustustuotteisiin, koruihin ja vaatteisiin :) kosmetiikkaa on kaapit täynnä joten ei varmaan haittaa että nyt oli kyllä hiljaisin kuukausi aikoihin! Kuukauden saldoksi sain 82 euroa. Katsotaan miten menee ensi kuussa :) 

Mitä kosmetiikkaa sinä ostit tässä kuussa?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

24 kommenttia:

  1. Tuo Wettiksen meikkivoide tuoksuu ihan talomaalille, siitä iso miinus! Haistan sen koko päivän nenässä, vaikka tunkisi mitä siihen päälle :/

    Mie ostin uusia essencejä, Tescon putsarin ja Tokmannilta kasvojenkuorinnan, OF:lle tein pienen tilauksen. Siinä ne mitä tuli mieleen :D

    VastaaPoista
  2. Mä en tainnut ostaa mitään muuta kuin Jaclyn Hillin Morphen The Vaultin, Too Facedin paletin ja huulipunan, siinä ne. :D Aika vähällä selvisin.

    VastaaPoista
  3. Just katsoin youtubesta videon essencen uutuuksista. Tekisi mieli itsekin ostaa jotain testiin. Meikkivoidetta ainakin kuvattiin kevyeksi koostumukseltaan ja jättävän ihon terveen näköiseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostin kun kerrankin oli hylly täydennetty...yleensä ei ole mitään mitä menet asioiksesi hakemaan :)

      Poista
  4. Mulla on tainnut kerrankin olla kuukausi, etten ole ostanut melkeen mitään :D Eikun pari Nivean deoa kyllä ostin, kun pääsi loppumaan! Mutta muuta en oo tainnut ostaa kosmetiikkaa... voiko olla tottakaan :D Tosin tänään on Mádaran -40% päivä, joten saas nähdä miten todellisuudessa käy ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä skippaan alen, on niin paljon käyttämätöntä purkkia kaapissa ;D seuraavan kerran sitten!

      Poista
  5. Onhan tuota tullut ostettua, taas on Colourpopin ja Revolution beauty n tilaus vetämässä. Essencen uutuuksia ostin Carlsonilta ja tilasin. Otin tuosta samasta meikkivoiteesta sävyn 40, ei ees vaikuttanut tummalta,toiv ei ole. Revolution peittarista mulla on 01,02 jotka kirkastaa ja 06 joka on ihon sävyinen. 14 ja 17 contouriin, tosi hyvä tuote.
    En muista yhtään Wet'n wildin tuoksua, mutta hyvä meikkivoide se on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa tuo 04 on sitten kuitenkin vähän kirkastava. Nythän nuita vaaleampia sävyjä tuli lisää, voihan sitä tilata joskus toisenkin sävyn testiin :)

      Poista
  6. Tuo essencen primer vaikuttaa mielenkiintoiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä testannut, käytän avattuja pois. Mutta varmasti kiva tuote :)

      Poista
  7. Maltilliset kosmetiikkaostokset siis tässä kuussa! Essencen uutuuksia itsekin haluisin päästä kokeilemaan, mutta tuppaa oleen jo monesta paikkaa loppu. Toi banaani puuteri on tuttu ja toimiva tuote hintaisekseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta-laatusuhde on kyllä ihan kohdillaan essencellä ;)

      Poista
  8. Shampoo palan, benecosin kivipuuterin, huulipunan ja tyrnikäsivoiteen. Tänään sitten Madaraa...vartalovoiteita 2 ja käsivoide ja 2 palasaippuaa. Yhteensä tais mennä 85 e. En ihan hetkeen oo selvinny näin vähällä. Ehkä minimalisti videoista youtubes on ollu hyötyä😉

    VastaaPoista
  9. Todella maltillista! Itse en ostanut kuin colormaskin kampaajakäynnin yhteydessä. Saldo siis 9€ 👍 toisaalta mulla onkin säästökuuri menossa.

    VastaaPoista
  10. Heippa. Tämä ei nyt varsinaisesti liity kosmetiikkaostoksiin, mutta haluaisin esittää toiveen postausaiheesta. Minua kiinnostaisi tietää, millaisia primereitä käytät meikeissäsi ja mitä voisit suositella? Vai oletko tehnyt aiheesta postauksen ja se on mennyt minulta vain ohi.. :)

    -Milla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! En ole kyllä tarkemmin asiaan pureutunut. Kiitos postausideasta, voisin rueta aihetta luonnostelemaan ;)

      Poista
  11. Varsin maltilliset ostokset! Tavoitteena olisi itsekin jonain kuukautena jäädä alle satasen, mutta vielä ei ole sitä päivää nähty. Kokoajan kuitenkin parempaan suuntaan :D

    VastaaPoista
  12. Kivat ostokset, ja saa olla maltilliset. :) Olin juuri miettinyt banaanipuuterin ostoa. Pitää käydä katsomassa, jos essencen hyllyiltä vielä löytyisi. Minä käytin tällä kertaa Madaran alen hyödyksi. ;) Ostin myös meikkisudin ja kirkkaan punaisen huulipunan elokuussa. Sain myös Essien lakan lahjaksi. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivat ostokset! Kicksin omalla merkillä on myös banaanipuuteri uutuutena, se tosin on kalliimpi kuin essencen :)

      Poista

Kiitos kommentista <3