perjantai 10. elokuuta 2018

Elokuun Bette Box

Voihan Bette kun sai taas odotella :) toimitus automaattiin ei onnistunut vaan venyi seuraavaan päivään. Mutta ei mahda mitään, pääasia että tuli perille :) kesälomakin on loppusuoralla ja maanantaina on meno töihin. Kesälomalla on tullut shoppailtua kivoja juttuja, vietetty aikaa kaverien kanssa ja nautittu paikallisista nähtävyyksistä ja kokemuksista :) Huippu loma siis mutta odotan kyllä ensi kesän useamman viikon lomaa!

Elokuun Bette Box

Bettekin saapui ihan sopivasti ja sain napattua sen äsken mukaan. Teemana on jälleen paluu arkeen. Auringon haalistamia hiuksia hellitään ja vartaloa kosteutetaan. Kurkataanpa mitä boksi piti sisällään!

Bette Box

Bette Box elokuu

Love Beauty & Planet Volume & Bounty Shampoo & hoitoaine
Matkakokoiset tuotteet sisältävä kookosvettä ja Mimosan kukkaa. Tuotteet ovat silikonittomia ja vegaanisia. Kuulostavat ihan kokeilemisen arvoisilta :) Uutuussarja on saatavilla Citymarketeista, Sokoksesta, Hehkusta ja Prismoista. 9,90 e / 400 ml. Boksissa näytekoot 100 ml. 

Dove Replenishing Ritual vartalovoide
Afrikasta inspiroitunut vartalovoide on saanut tuoksunsa mangovoista, marulaöljystä ja se kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Voi olla että päätyy käyttöön, ihan ok tuote. 3,39 e / 250 ml. 

P8100052.ORF

Ibero meikkivoidesienet
Käytän näitä kynsien liukuvärissä ja meikkaamisessa. Tarpeeseen tulivat! 3,90 e / 8 kpl.

Hohde Tehovoide
Kotimainen tehovoide jonka sisältämät ravinteet, vitamiinit ja antioksidantit kiinteyttävät ihoa ja antavat sille ihanaa hohdetta. Yrtit parantavat ja uudistavat ihon pintasolukkoa. Hohde-tuotteissa käytettävät raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikan standardit. Kokeilen tosi mielelläni, hyvältä kuulostaa! 44,90 e / 40 ml. Boksissa näytekoko 8 ml

Yes To Kasvonaamio
Mulla tuli Detoxifying Charcoal Mud Mask jonka kokeilen mielelläni koska olen merkin tuotteita halunnut kokeilla jo pitkään! 4,90 / naamio.

Mukana myös Lanvin tuoksusample. Mitä tuumitte boksista? Minusta sisältö oli ihan kiva, paljon uusia tuotteita kokeiltavaksi :) arvoksi laskin n. 20 euroa.

Oman Bette Boxisi voit tilata tästä*. Minun boksini on pr-näyte. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

15 kommenttia:

  1. Mäkin tykkäsin vaikka arvo olikin monia aiempia edullisempi! Vain meikkisienet menee eteenpäin:)
    https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.com/2018/08/elokuun-bette-box.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyllä voikaan olettaa että aina tulee hirmu kalliita bokseja :) joskus voi olla vähän vaatimattomampia mutta tässä oli kivoja juttuja joita en ole kokeillut :)

      Poista
  2. Miun boksissa oli Hohde puhdistusemulsio ja tehovoide 8ml, sekä eri Lanvinin tuoksunäyte eikä tuota kasvonaamiota ollenkaan. Eniten tykkäsin shampoosta & hoitoaineesta, olivat tosi kivat! Tuoksuivat hirmu hyviltä vaikka kookos on semmoinen mistä en pidä. Hiuksetkin tykkäsivät, taidanpa ostaa jatkossakin. Ja ihanaa että olivat tuollaiset reilut matkakoot. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ookkei, kuulostaa ihan reilulta boksilta :) mullakin nuo matkakoot oli sopivammat kuin 400 ml pönikät...

      Poista
  3. Oli kiva lukea sun mielipide, ja myös mukava huomata ettet sä ollut yhtään niin pettynyt kuin vaikkapa minä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yes To ja Love Beauty & Planetit pelasti boksia, ne oli niin mielenkiintoisia :) ja käytän noita meikkisieniä kynsien liukuvärjäykseen, eipähän tarvii ostaa uusia vähään aikaan :D

      Poista
  4. Mä petyin. Taas kroppavoide, shampoo ja hoitoaine. Nyt on kolme boxia putkeen ollut aika pettymyksiä, saas nähdä kauanko jatkan tilausta :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen vähän samaa mieltä että nyt on ollut kolme vähän vaatimattomampaa boksia...mutta jospa seuraavat ovat sitten vähän parempia ;) muistan kyllä viime talvelta että esim. joulun ajan Bette oli tosi huippu. Jospa päästäisiin taas sille tasolle ;)

      Poista
    2. Suunta voi olla enää vain ylöspäin :D

      Poista
  5. Mun boxi odottaa edelleenkin hakuaan, koska ei ehditty sit eilen sitä postista hakea (jos olisi automaattiin tullut niinkuin olisi pitänyt niin olisin sen jo toissapäivänä käsiini saanut!). Sisältö on ihan ok, riemusta en kilju koska tuossa on paljon sellaista jota mulla on jo kaapit täynnä xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin meni postiin, ei mahtunut automaattiin. Siksi sain päivää myöhemmin käsiini :)

      Poista
  6. Ilmeisesti tuo Yes to-naamio tuli vain pitkäaikaistilaajille. Se olisi nostanut boksin fiilistä parempaa suuntaan, jos kaikki olisivat sen saaneet. Mutta luonnonkosmetiikan runsaudelle plussaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, nyt onkin ollut paljon tälläisiä spessujuttuja pitkäaikaistilaajille. Tosin muut sitten sai kaksi Hohteen tuotetta :)

      Poista
  7. Harmi, Yes To naamio olisi ollut kiinnostava! Kiitos kun linkkasit postauksesi minun vastaavaan, heti keksin hyvää käyttöä meikkisienille! :-D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3