tiistai 14. elokuuta 2018

Äidiltä tyttärelle - Lemon Juice & Glyserine

Muistan äitini yöpöydältä keltaisen purkin. Sisältö tuoksui sitruunalta ja siihen teki mieli upottaa sormet. Tälläinen on minun ensimmäinen Lemon Juice & Glyserine muistoni.

lemon juice & glycerine käsivoide

Olen käyttänyt merkin käsivoidetta monta tuubia. Lähinnä nostalgisista syistä ja ihan sen takia että kyseessä on todella hyvä käsivoide. Keltaiset pakkaukset ovat kuitenkin poistuneet ja tilalle on tullut modernimpi design. Verkkokauppakeskus Stoorla lähetti minulle Lemon Juice & Glyserinen tuotteita testiin, jaloille sekä käsille. Tuotteet ovat Stoorlassa samanhintaisia kuin kaupassakin, käsivoiteet ja jalkojenhoitotuotteet 3 - 5,90 e.

Tehokosteuttava käsivoide on tuote jota haluaisin löytyvän kotoa aina. Tässä on se oikea sitruunan ja LJG tuotteiden aito tuoksu. Käsivoide on melko rasvaista ja imeytyy tovin. Itse olen tykännyt käyttää tätä kotona illalla tai yötä vasten. Olen käyttänyt tätä monta tuubia ja käytän ehdottomasti jatkossakin, on yksi parhaista käsivoiteista kuiville käsille, halkeileville sormenpäille ja repeileville kynsinauhoille.

Luomuriisirakeita sisältävä käsikuorinta on minulle uusi tuttavuus! Glyseriiniä ja betaiinia sisältävä kuorinta pehmittää kädet ja kynsinauhat. Tätä voi säilyttää vaikka tiskipöydän reunalla, tulee kuorittua kädet aina vaikka tiskauksen jälkeen. Käsirasvakin imeytyy paremmin kun käsistä on kuollut ihosolukko ja kovettumat poissa. Kuorinta auttaa myös kynsitikkuihin jotka ovat inhottavia, niitä ei saisi koskaa repiä. Mukava ja helppo tuote käyttää, kuorinta on kuin läpinäkyvää geeliä rakeilla. Ei jätä käsiä tahmeiksi. 

lemon juice & glycerine

Antipersipirantti jalkavoide raikastaa jalkoja ja estää jalkojen hikoilua. Tuoksu on todella pirtsakka sitruuna, suihke sisältää etanolia ja alumiiniklorohydraattia sekä viilentävää mentholia. Todella ihana väsyneille jaloille tai jalkojen freesaamiseen työpäivän jälkeen. Myös mieli piristyy sitruksen tuoksusta ja jalat tuntuvat puhtailta! Suihkauta ja anna jalkojen tuulettua hetki :D yritän kesällä olla kotonakin paljain jaloin, jalat saisivat levätä kun muhivat päivän työkengissä. Suihke on ollut hyvä tuote jalkojen piristykseen.

Kantapäävoide on myöskin vanha tuttu tuote. Käytän sitä vain yötä vasten koska pehmentävää karbamidia ja kosteuttavaa betaiinia sisältävä voide on todella tuhtia ja pitkään imeytyvää. Tämä on oikeasti tuote mitä pitäisi käyttää päivittäin niin ei tulisi kovettumia. Loistava tuote kuiville ja halkeileville kantapäille, auttaa oikeasti pahiinkin kovettumiin koska karbamidi kuorii ihon pintaa kemiallisesti, ja näinollen sulattaa kovettumia pois. Säännöllisessä käytössä kantapäävoide estää kovettumien muodostumista. 

Ovatko Lemon Juice & Glyserine tuotteet sinulle tuttuja?

8 kommenttia:

  1. Lemon Juice & Glyserine käsivoide on tuttua kamaa, vaikka ei ihan lemppari olekaan. Se käy tosiaankin parhaiten yökäsivoiteena rasvaisen koostumuksen vuoksi. Jalkajuttuja en ole kokeillut, vaikka olenkin jalkavoiteiden suurkuluttaja. Pitää varmaan kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen testaamaan jalkavoidetta jos käsirasvasta yökäytössä tykkäät :)

      Poista
  2. Nää on ihania<3 Jalkasuihke on mulla ihan päivittäisessä käytössä ja muutkin kolme tuotetta hoitaa hommansa loistavasti!

    VastaaPoista
  3. On. Mummolla oli aina kaapissa pullo Erisanin käsivoidetta niille päiville jolloin oli migreeni ja muulloin käytti sitten Lemon Juice & Glyserinin käsivoidetta. :)

    VastaaPoista
  4. Mun suosikki oli näistä tuo kantapäävoide, joka on todella hoitava. Laiskuus on vaan ongelma, koska en ole koko kesänä rasvaillut jalkoja helteen takia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne mullakin ollut helteillä vähemmällä käytöllä ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3