sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Jotenkin vähän laiskottaa

Minä olen taas ihan uskomattoman laiska! Uusia, ihania lakkoja on testaamatta vaikka miten monta mutta minä en jaksa lakata kynsiä. Varmaan loma laiskottaa ja tahti taas kovenee kun palaa töihin. Siitä on tullut niin rutiini että lakkaa joka päivä ja työpäivän jälkeinen aika on tiiviisti täynnä tekemistä. Lomalla ei ole mikään pakko niin ei tuu mitään tehtyäkään :) sain minä oikeasti tehtyä mitä pitikin; pestyä ikkunat, siivottua kaappeja ja kyläiltyä joka paikassa missä ei muka ikinä muuten kerkiä. Mutta niin se vaan 4 viikkoa lipsahtaa mennä ja nyt odotetaan ensi kevättä jolloin on lomaa seuraavan kerran :/

Yksi uusista lakoista on China Glazen Wanderlust. Sain valita China Glazen lakkoja Cesarista ja tämä oli yksi valintani. On niin vähän tullut hankittua Chinaa, en tiedä miksi? Tämäkin on nimittäin ihana lakka ja hyvinkin kivan värinen! Lakkasin tällä edellisen päivänä mutta homma jäi kesken. Seuraavana päivänä tein kotihommia ja lihapullia. Tiedätte miten siinä joutuu kastelemaan käsiä mutta China ei vaan lohjennut. Mietin johtuukohan aluslakasta; käytin sitä OPI geelilakan Primeriä. Varmaan antaa niin hyvän tarttumapinnan. Kannattaa kokeilla jos on ongelmaa ettei kynsilakka pysy!


P6070006.ORF

Wanderlustiin palatakseni, on se kyllä ihanan värinen! Siinä on pientä 80`s tuntua, sitä sellaista jännää helmiäispintaa. Väriltään se on soma viileä vaaleanpunainen kultaisella shimmerillä ja lopputulos on helmiäispintainen, todella kaunis! Lakka on erittäin kaunis mutta kynsiä läheltä tarkasteltuna, näen hieman epätasaisuutta. En kuitenkaan koe liian häiritseväksi että lakan huonoksi tuomitsisin. Tämä kyllä jää kokoelmaani!


P6070024.ORF

Kiekolla lakka peitti kahdella kerroksella, minä laitoin kolme kun ei vielä toimi tuo oikea käsi ja en pysty lakkaamaan vakaalla kädellä. Harmi jos tuo käsi jäi ikuisesti vammaiseksi, minähän en kertonut että satutin sitä tässä kesälomalla...en tiedä venähtikö se tai jotain mutta hirveät verenpurkaumat tuli leikkauskohdan ympärille ja se on edelleen kosketusarka. Ei oikein pysty nostamaan tai jos nostaa niin kipu on melkoinen.

Glitterlakkana manissa kokeilin I Love Nail Polish eli ILNP merkin Forever And A Day lakkaa. Siinä on kultaista ja vaaleaa minttua glitteriä läpinäkyvällä pohjalla. Kiitos Papu että luovuit tästä, joskus kannattaa ihastella kaverin ihania indieitä jos hän vaikka mielenhäiriössä sitten lakan sulle myy ;) minusta on niin hauskaa että lähes kaksi vuotta sitten olen sulle kommentoinut että haluaisin sen ja sitten sinä muistat sen ja kysyt haluanko sen ostaa. Se vasta on tätä yhteispeliä kynsisiskojen kanssa :)


P6070005.ORF

P6070042.ORF

Kaikenkaikkiaan kynsistä tuli erityisen mieleiset. Kaikki natsaa, on nättiä ja sopivan räväkkää. Hyvin mieluisat kynnet, tykkäsin kovasti! Vähän jos etsitään virheitä niin siirtokuvat olisin voinut asetella paremmin ;) Päällyslakkana käytin Glisten & Glow HK Girl pikakuivattajaa joka vähän tasoitti Wanderlustin pintaa ;)


P6070015.ORF

OPI Infinite Shine geelilakat / CesarsShop, saatu
China Glaze Road Trip kokoelma / CesarsShop, saatu
I Love Nail Polish Forever And A Day / ILNP.com
Blue Sea siirtokuvat
Glisten & Glow tuotteet / CesarsShop, saatu

28 kommenttia:

  1. Onpa muuten nätti tuo Chinan lakka! Olen vähän pohtinut tämän ostamista mutta mullakin tämän lakkamerkin ostaminen on vähän hiipunut jostain syystä. Ei liity laatuun mitenkään, kai ne inidet vaan on vienyt mun roposet :). Ihanat kyntyläiset ja toivotaan, ettei käteen tullut mitään pahempaa <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minä en tiedä mistä olen nyt eniten innostunut. Ruby Wingeistä ja Color Clubin syksy/talvesta? Indiet kyllä on ihania nekin. Vähän kaikki kiinnostaa mutta ehkä Chinat ovat jääneet vähän vähemmälle vaikka kivan kokoelman niitäkin omistan :)

      Poista
  2. Onpa ihanan hempeä CG. En ole pitkään aikaan tainnut ostaa yhtään lakkaa CG:lta, pitää varmaan korjata erhe. Tosin CG:n neon-kokoelman lakat on kaivettu jo kesää varten esiin, ne on vuodesta toiseen niin ihania! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Chinan neonlakat ovat kyllä klassikoita ja ajankohtaisia joka kesä :)

      Poista
  3. Oi, on nätti lakka kyllä, molemmat ne on! :)
    Toivottavasti se sun käsi nyt ei vammautunut pahemmin, ei kiva juttu! :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) toivottavasti ei, jospa se tästä paranee. On vaan pakko tehdä oikealla kädellä niin paljon kaikkea niin se ei oikein ikinä parane :/

      Poista
  4. Kaunis hempeä lakka ja nätit kynnet

    VastaaPoista
  5. Oih, todella nätit kynnet. :)
    Voi harmi, toivottavasti se sun käsi lähtisi nyt paranemaan!!

    VastaaPoista
  6. Onpas suloiset, mutta asennekynnet kuitenkin, tosi ihanat munkin mielestä :) Toivottavasti sen sun käsi paranee pian, ootko sitä käyttäny näytillä, että mitähä siihen kävi..? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) en käynyt lääkärissä..mutta venähdys varmasti, en tiedä repesikö sieltä leikkauspaikan luota jotain. Mutta on se vähän parempi jo :)

      Poista
  7. Ompas tosi ihanan värinen tuo lakka. Tiedän todella hyvin tuon laikottelu tunteen :D

    Ihanat kynnet muuten :)

    VastaaPoista
  8. Onpas nätti lakkaus! :) Mulla on näemmä joidenkin asioiden suhteen hyvä muisti, mutta sit taas muita unohdan sujuvasti, vaikka ne ois tapahtuneet eilen :D Kiva että lakka sai uuden rakastavan kodin - se on tosi nätti mutta jotenkin vaan itse en osannut sitä oikein käyttää. Beigen/nuden päälle se sopii kans kuin nenä päähän!

    Pikaista paranemista kädelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) pitää kokeilla beigen päällä, kuten myös jonkun tumman värin. Erittäin nätti lakka, just tälläisistä glittereistä tykkään! Hyvän kodin sai. Tassu kiittää ;)

      Poista
  9. Siis hyvänen aika. Jos olet lomalla, ota iisisti! En usko, että kukaan meistä lukijoista hermostuu, jos postauksia ei tule joka päivä/uusia lakkauksia! Lomaa voi pitää täältäkin, ei kai tämä niin orjallista touhua ole. :)
    Nauti nyt lomasta ja muista puuhista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään oli eka päivä töissä loman jälkeen :/ olin jo 4 vkoa kesälomalla. En jaksanut joka päivä lakkailla mutta kirjottelin teille muita postauksia :) kyllä mä relasin, ei kannata huolestua :)

      Poista
  10. Kyllä on nätit ja rokit yhtä aikaa!

    VastaaPoista
  11. Noi siirtokuvat on niin kivat! Meinasin joskus tilata noita samoja jostain, mut oli tietty sillon loppu.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3