keskiviikko 31. tammikuuta 2024

Tammikuun kosmetiikkaostokset

Moikka! Tänään vuoden ensimmäisiä kosmetiikkahankintoja :) Pukki toi lahjarahaa joten esittelen mun "joululahjat". Näiden kosmetiikkahankintojen lisäksi tilasin Adidaksen kukallisen verkkatakin jota olen halunnut tosi pitkään! Riskillä otin pienen koon kun ei muita enää ollut ja mahtui se päälle :) muuta vaatetta en ostanut kun nyt mentiin puhtaasti kosmetiikalla. 

Nobelta tilasin alesta pari heidän oman sarjan ihonhoitotuotetta. Nämä on olleet pitkään ostoslistalla ja ale se on pienikin, Noben tilaus 54 e. Tämä sarja on aika hintava joten toivon olevan hyväkin :)

Bangerheadilta tilasin GHD suoristustuotteita ja hiusnaamioita pitkälle, kuivalle luonnonkiharalle. Välillä multa kysytään suosituksia nettikaupoista niin Bangerheadista olen tykännyt, yleensä hinnat on edullisemmat. Nämäkin GHD:t oli halvimmat täällä. Muutenkin toimitus on ihan nopsa ja kaikki sujunut aina ok. Tämä tilaus oli päälle 70 e. Tukkajuttuja mulla kuluu aika kovaa tahtia, etenkin hoitoaineet tuntuu että on kokoajan loppu. 

Yllättyikö kukaan mutta pitkään himoittu Huda Beautyn Pretty Grunge löytyi myös ostoksista. Tämän tilasin Cult Beautysta. Ruotsin kruunu oli aika ylhäällä, muuten olisin tilannut Sephorasta. Eihän tämä halpa ole, oliko jotain 70 e mutta onhan se hieno...

Ostoslistalle jäi vielä ne Jeffreen Gothic Beach ja Scorpio. Molempia ei ollut oletkauniilla, toki olisin ostanut suomalaisesta verkkokaupasta. Ulkomailta ei molempia saanut järkevään hintaan. Niiden hankinta jäi vähän myöhemmäksi. 

Ja vielä ilmoitusluontoista asiaa :) Mulla alkoi nyt se kylpyhuoneremontti. Olen myös löytänyt elämääni ihmisen joka vie vähän aikaani. Blogi tulee siis hiljenemään hetkellisesti ellen saa tässä postauksia kirjoiteltua, en ole vielä ihan varma millaista on asua tässä remontin keskellä. Tämä elämääni saapunut ihminen vie myös aikaani mutta ei mulla ole aikeita blogia lopettaa, se on kuitenkin se mun henkireikä ja harrastus :) Hudan paletista tulee esittelyä kunhan päivät vähän valaistuvat ja on parempi ottaa meikkikuvia. Muitakin kivoja aiheita on tulossa!

Sellaista :) Mitä ajatuksia ostoksista? Miten sulla on alkuvuosi lähtenyt käyntiin?


18 kommenttia:

  1. Noi Noben tuotteet kiinnostaa, toivottavasti kirjoitat niistä myöhemmin kokemuksia! Hudan paletti on tosi kaunis<3 Ja hei ihanaa, että oot löytänyt elämääsi uuden tärkeän ihmisen :) ♥ Tsemppiä myös kylppäriremppaan, toivottavasti kaikki sujuu sen tiimoilta hyvin eikä tule mitään yllätyksiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tarkoitus, kunhan sadan vuoden päästä otan ne käyttöön ;D Kiitos Linda <3 ainakin toistaiseksi yllätykset on olleet positiivisia eli ei niin paha vahinko kun pelkäsin, mutta ehtiihän tässä vielä...

      Poista
  2. Innolla odotan silmämeikkejä tällä paletilla! Meikkaaminen on kyllä ihan hanurista talvella kun ei saa kunnon valoa - saati sitten onnistuneita kuvia :D samaa luonnonvalon paluuta odottelen itsekin..

    Jännittäviä uusia asioita, wow! Hyvä ettet lopeta kuitenkaan blogia, täällä odotellaan uusia postauksia kyllä kärsivällisyydellä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En lopeta, ei ole käynyt mielessäkään :) mutta en pysty nyt oikein päivittämään enkä keskittymään tähän niin paljoa. Ei ole helppoa asua ilman vessaa ja juoksevaa vettä mutta kyllä se tästä :)

      Poista
  3. Kivaa että oot tutustunut aikaavievään ihmiseen ;) Kiva olos saada esittely tosta Hudasta! Ja Noben öljy kiinnostaa myös.

    VastaaPoista
  4. Voi miten ihana kuulla, että kevät alkaa jännissä tunnelmissa. -HH

    VastaaPoista
  5. Ihana kuulla mukavista uutisista. Toivottavasti uusi kylpyhuone on sitten entistä kauniimi :) Oisi kiva tehdä vaikka joku risteily ruotsiin kesällä ja käydä sephorassa esimerkiksi ostoksilla.. Pitää katsoa jos onnistuisi tuollainen reissu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se on sitten hieno <3 ja ihania suunnitelmia sullakin, ihan varmasti tulee onnistumaan :)

      Poista
  6. Mukava kuulla, että elämässä on tällainen ihminen :) Ja ne Adidaksen verkkatakit on todella sieviä! Ihanaa helmikuuta ja toivottavasti remonttikin sujuu hyvin.

    VastaaPoista
  7. Ihana sinä, onnellinen se mies, joka saa sut tehdä iloiseksi! Haleja! Oon iloinen sun puolesta! Ja ihana remppa! Tai ainakin lopputulos! Ootan jo sun Huda meikkejä! Oon ite niin innostunut taas pannuttamaan ja tutustumaan sulta ostettuihin paletteihin! Että Hudaton saanu levätä! T.mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Mulla sormet syyhyää päästä Hudan kimppuun, pitää sitten keskittyä kun on paremmin aikaa :) hyvä että tuli ne meikit käyttöön...

      Poista
  8. Ihana kuulla, että elämässäsi on uusi ihminen <3 Remontin keskellä eläminen on haastavaa mutta palkitsee kyllä, kun viimein valmista. Noben tuotteet kiinnostelee muakin, kiva päästä kuulemaan niistä lisää kunhan kerkiät kokeilamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se palkitsee, en malta kyllä odottaa uutta pesuhuonetta <3

      Poista
  9. Kivoja ostoksia! Noben tuotteista on kiva kuulla sitten myöhemmin lisää, kun olet niitä käytellyt. Tuotteita olen toki nähnyt, mutta en sen tarkemmin niihin perehtynyt. Pretty Grungen ulkoasu on kyllä kaunis <3 Oi miten ihana onkaan sitten käytellä kosmetiikkaa remontoidussa kylpyhuoneessa :) Jaksan odotella kärsivällisesti uusia postauksia, ja ainahan voi sillä aikaa katsoa uudestaan vanhempia kirjoituksia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua mulle tuli heti mielikuva meikkaamassa uuden kylppärin peilin edessä Pretty Grungella ja tiputtamassa se lattialle...ehkä meikkaan edelleen keittiössä niin ei satu vahinkoja :) ihonhoitoa siellä on ihana käyttää etenkin kun saan nyt allaskaapin johon mahtuu kaikkea <3
      Voisin Noben tuotteista kirjoittaa mutta ei onnistu pikaisella aikataululla, on taas purkkia liikaa jonossa ;) jonkunverran olen niistä Instassa nähnyt juttua mutta ne on mainoksia, itsekin kaipaisin oikeita mielipiteitä niistä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3