sunnuntai 14. tammikuuta 2024

Tammi-Helmikuun käyttismeikit

Kyllä se vaan piristää aina vaihtaa meikit uusiin! On kuin shoppailisi uusia :D kävin vähän meikkivarastoa läpi ja poimin taas käyttöön sellaisia joita en ole aikoihin käyttänyt. Nyt teki myös mieli meikata nudemmilla, luonnollisimmilla eikä niin kirkkailla tai pigmenttisillä. Jotenkin innostuin myös ottamaan paljon MAC meikkejä mukaan.

----------------

Pohjustan kasvot joko Smashboxin mattaavalla silikonisella primerilla josta tykkään kovasti. Silloin kun meikin pitää kestää, käytän tätä. Muuten yritän kuluttaa pois Dr.Brandt Backlight Primeria, siinä on paljon hehkua niin en sillee välitä siitä. Silmien alla MUA tai Revuele jotka kummatkin kyllä loppuivat/lähtivät pois. 

Neutraloijana Make Up Store Cover All Mix ja peiteaine on Estee Lauderilta. Puutereina essence banaanipuuteri, KAB ja It Cosmetics. Laura Mercier silmien alle. Melko samoja siis käytän edelleen.

Meikkivoiteina pysyvään, pitkäkestoiseen meikkiin Catrice tai Fenty Beauty. Urban Decayta en meinaa saada toimimaan omalla iholla mutta yritän kuluttaa sitä pois. Kiinnityssuihkeena arkisin W7 josta en ole vielä mielipidettä oikein muodostanut, UD All Nighter taas tilanteisiin kun meikin on pysyttävä. Emma Hardiella joko kosteutan kasvoja tai meikkivoidesivellintä, tästäkään en välitä mutta kulutan pois.

Contouriin Make Up Store Masai tuosta duosta tai Kat Von D kasvopaletti. Bronzerina MAC Wonder Woman paletti ja essence Cocoa-Cool. Poskipunia kaksin kappalein vanhoista MAC kokoelmista; Tippy ja Bite Of An Apple. Kummatkin aivan ihania ja vitsit miten laadukkaita!! Highlighterina Ofra All Of The Lights, MAC Perfect Topping ja MAC Hyper Real Glow kasvopaletti.

Silmämeikin pohjustus ja rajaukset, ripsari ja kulmat. Melkolailla samoja, kulmatuotteita mulla ei juurikaan kulu mutta pidän tuosta Make Up Storen kulmapaletista. 

Luomiväreihin sitten, ne on aina lemppariosuus ja vaihtuvat eniten. Jeffreelta mukaan kolme palettia; Banana Fetish, Blue Bood ja Jawbreaker.

MACilta innostuin ottamaan mukaan useamman paletin ja vitsit nämä on hyviä. Älyttömän laadukkaita! Hyvin yhteensulautuvia ja häivyttyviä, aina tulee tosi nätti meikki. Kolme vajaata palettia on itsekoottuja, vanhimmat ajalta kun asuin Jynkässä eli 2008-2009 aloitin näiden kokoamisen. Eikä ole pigmentti hiipunut vaan toimivat mainiosti. Sain joka tässä pannutettua yhden sävyn, nämä ovat ehkä eniten käyttämiä luomivärejäni joissa on paljon käytön jälkiä. 

Kaksi valmista palettia ovat Nude Model ja In The Flesh.

Muita luomivärejä; Urban Decay Wild West ja Gold Griot. ABH:lta Soft Glam ja Kat Von D:lta Shade + Light luomiväripaletti. Ja pari sekalaista MUS ja MAC luomiväriä, meinaa unohtua nuo yksittäiset napit käyttää. 

Huulimeikeistä ei nyt ole kuvaa kun se epäonnistui ja olin tietty poistanut kamerasta jo kaikki kuvat :D eipä sillä väliä, huulimeikit on samoja kuin aiemmin. Yritän tehokäyttää aina samoja, mutta ehkä sitten ensi meikkilaatikkoon voisi ottaa uusia käyttöön :)

Näillä lähtee uusi vuosi käyntiin :) Millaisia meikkejä sinä valitset tehokäyttöön tammikuussa?

18 kommenttia:

  1. Ihania tuotteita, varsinkin taas kuolaan noita kaikkia luomiväripalettej<3 :D UD:n Stay Naked on mun yksi suosikkimeikkivoiteista tai sanoisinko, että se tulee heti kakkosena Double Wearin jälkeen. Harmi jos se ei sun iholla toimi täydellisesti :/

    Mä karsin eilen 16 luomiväripalettia pois ja toivon, että saan nyt taas nauttia ihan uudella tavalla noista jäljelle jääneistä paleteista. Mulla oli meikkipöydän laatikko sullottu sen verran täyteen noita paletteja, etten tarttunut kuin aina niihin tiettyihin päällimmäisiin, mutta nyt tuli sen verran enemmän väljyyttä, että ehkä jaksan paremmin käytellä taas eri paletteja :D Oli jotenkin helpompaa kierrättää kokoelmaa just tällaisten projektien myötä, mutta ne jäi kun lopetin bloggaamisen. Mutta tosi kiva näistä on aina muilta lukea<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätys :D minäkin kuolasin aina sun paletteja ;) muistan että sä tykkäsit tuosta mutta mulla se ei vaan toimi. Se jää ihohuokosiin sellaisena "jauhoisen" näköisenä enkä saa millään keinoin sitä tasaiseksi. Monesti pitänyt ihan pyyhkiä pois :(( siis 16?! Apua...mitähän ihanuuksia sieltä lie lähtenyt? Mutta kiva että sait tilaa, kyllä se minustakin tuntui kivalta kun niitä tovi sitten möin pois, ja möin pois vastikään vielä 3 Anastasiaa. En minä vaan niitä käyttänyt eikä ne väreiltään sopinut mulle. En ehkä vaan meikkaa enää samalla tavalla kuin vaikka kymmenisen vuotta sitten :)

      Poista
  2. Ompa ihania meikkejä, ihan inspiroiduin itsekin että pitäisikö käydä vähän itsekin läpi meikkikätköjä ja löytää uusia (vanhoja) tuotteita. Tuo turkoosin värinen kynä näytti upealta, muistatko mistä se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Realher merkkinen, Boxycharmissa ja muistaakseni Goodieboxissa merkkiä aina tuli :) Omasta kokoelmasta oikeasti löytää aina kaikkea kivaa!

      Poista
  3. Kivat luomiväripaletit tuli sulla käyttöön! Itselläni voisin sanoa, että tehokäytössä on It cosmetics CC+ meikkivoide (ostettu 5 vuotta sitten, kun meikkivoiteitakin on aloitettuna koko ajan vaikka kuinka monta) ja Gerard cosmeticsin peach setting spray. Nämä kaksi ovat siitä erityisiä, että ne voivat jopa loppua tänä vuonna:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Kyllä varmasti loppuvat, mulla tuo IT ehkä alkaa olla finaalissa. On ollut tosi hyvä talvella kun kesällä se ei toiminut ollenkaan vaikka sk:n takia sen ostin...mutta käytettyä tulee :)

      Poista
  4. Hih, mäkin kaivoin ton KVD:n silmämeikkipaletin tammikuulle käyttöön pitkästä aikaa :D Tota MACin Nude Model -palettia himoitsin pitkään ja viime vuonna ne sitten oli ehtinyt uudistaa paletit ennen kun sen ehdin hankkia, buu. Mutta ehkä mä nyt selviän ilman sitä mun muillakin paleteilla :’D Harmittaa, kun moni jää muutenkin niin vähälle käytölle, että oon justiinsa kans koettanu keskittyä nyt vähän kokoelman läpikäymiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo paletti on ihan hyvä, matkamuistoja Berliinistä :) tuo Nude Model on tosi hyvä mutta onneksi MAC kierrättää noita sävyjä että samanlaisen ihan varmasti saa. Luulisi ainakin. Mullakin on paljon ihania paletteja joita täytyy vaan ahkerasti käyttää ;)

      Poista
  5. Sulla on mielenkiintoisia meikkejä, näitä postauksia on aina kiva tutkailla ;) Ihana kokoelma Macin paletteja, kivasti erilaisia sävyjä. Ja kauniin raikkaat poskipunasävyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) onhan niitä ja pitää vaan ahkerasti käyttää :) sullakin on aina kadehtittavan ihania tuotteita!

      Poista
  6. Ihana aina kurkkia sun meikkejä! Jos asuttais lähempänä, oltais jo varmaan livenä käyty toistemme jemmat läpi. Harmi kun ei oo niin meikeistä innostuneita kavereita, että vois yhdessä hypistellä meikkejä😅. Mies joutuu sitten välillä niitä mun kaa ihmetteleen, kuten viimeksi eilen kun availin sun pakettia! Hei mullakaan ei toi UD meikkivoide toiminut..hassua kun meillä on niin erilaiset ihot. Ja Lindan suosikkeja! Ihania noi paletit! Ja että Mac pysyy hyvänä näin kauan! Hyvä tietää!! Olis muuten ihan mielenkiintoista tietää sun inventaariota kokoelmasta. Työläs laskea! Mutta olis hyvä postausaihe. Ajattelin itse julkista kans omat numerot. Mutta sitten se jäi kuitenkin😆

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää joskus laskea, jos on aikaa ja jaksamista siihen :) hypistelisin kyllä sun meikkejä innokkaana. Meikit on kiinnostavia :D tuo UD meikkivoide oli jännä, en tiiä mikä siinä oli mutta ei vaan asettunut mitenkään päin. Kaikki ei toimi kaikilla...

      Poista
    2. Mulla on tylsempi kokoelma, kun sulla😇.

      Poista
    3. Sulla on erilaisia tuotteita jotka taas kiinnostaisi minua :)

      Poista
    4. Milloin tuut käymään?😁

      Poista
    5. Tulee kyllä hyvin harvoin siellä käytyä mutta kesällä oli vähän suunnitelmissa ;)

      Poista
  7. Sulla on niin ihanat kokoelmat ja oikeasti tosi kiva kun voi valita sellaisia tuotteita aktiivisempaan käyttöön ja juuri vaihdella noita paletteja :) Mulla on pieni erä vaan tuotteita ja oon niillä nyt pärjännyt. Ihan yksi ja ainoa meikkivoidekin nyt käytössä, kun annoin sen yhden hieman liian vaalean jollekin työkaverille. Elämä on liian lyhyt väärän värisiin meikkivoiteisiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on ja huonoihin meikkeihin ;) tämä meikkilaatikko idea on ollut tosi hyvä ja sen myötä olen vaihtanut ahkerammin käytössä olevia tuotteita ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3