keskiviikko 24. tammikuuta 2024

Glossybox Tammikuu 2024

Moi! Aika kurkistaa vuoden ensimmäiseen Glossyboxiin :) päädyin muuten lopettamaan tilauksen viime kuun fiaskon jälkeen. Boxi ei ole hirmu kallis, 18 e kuussa, mutta jos on esim muutamankin kuukauden tilaamatta niin pystyy ostamaan jonkun arvokkaamman jutun jolle ehkä antaa enemmän arvoa. Silmäilin aiempia Glossybox postauksia ja ehkä 1-2 boxia on ollut tosi loistokkaita, mutta yleensä tykkään ehkä puolesta boxin tuotteista ja loput jää aina ylimääräiseksi. Boxycharmia tilanneena kaipaisin jotain parempaa boxia jossa tulisi arvokkaampia täysikokoisia tuotteita ja hyviä meikkejä, tässä niitä ei oikein ikinä ole. En kaipaa pieneen asuntooni ylimääräistä roinaa ja ärsyttää vähän antaa niitä ilmaiseksi pois, onhan niistä kuitenkin jotain maksanut.

Mutta siihen tammikuun boxiin :) tuttuun tapaan 5 tuotetta, joissa oli pari ihan mukavaa tuotetta ja testattavaa, mutta ei nyt harmita että lopetin tilauksen. Voihan tätä joskus jatkaa jos siltä tuntuu :)

Brilliant Smile Whitening Evo Mouthrise / arvo 9,14 e
Ennaltaehkäisevä suuvesi joka liuottaa pinnallisia värjäymiä ja helpottaa niiden pois harjaamista. Sisältää fluoria. Testaan kyllä ihan mielenkiinnolla, uppo-outo merkki ja yleensä ostan vaan kaupasta tuttua suuvesimerkkiä. 

Skindivision Lashed Up Mascara / arvo 17 e
Vedenkestävä pidentävä ja tuuheuttava mascara. Harmi kun en käytä vedenkestäviä ja tässä on propyleeni glykolia joten tämä lähtee eteenpäin. En ole tainnut merkkiin törmätä, harmi kun olisi ollut vaikka ns.38 ripsari jollaisia suosin mieluummin.

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask / arvo 6,25 e
Kosteuttava ja rauhoittava geelinaamio. Tämä on tuttu ja hyvä merkki, olen tainnut tämänkin naamion joskus testata. Superhyvä punoittavalle ja rauhoitusta kaipaavalle couperosa talvi-iholleni.

Styledry Scalp Mask / arvo 12,95 e
Hiuspohjanaamio ennen shampoopesua käytettäväksi. Poistaa vanhoja muotoilutuotteiden jäämiä ja kuolleita ihosoluja. Saatan olla kyllä tosi huono käyttämään tälläistä mutta yritän...tuoksu ainakin kuulostaa hyvältä ;)

Starskin VIP 7-in1 Miracle Skin Pads / arvo 2 e
Kasvolappu jossa tehoseerumia. 1 lappu, tietysti saisi paremmin käsitystä jos mukana olisi ollut useampi lappu...tämä on joskus tullut Goodieboxissa muistaakseni ja kokeilin, mutta en nyt yhden kokeilun perusteella oikein mitään osannut sanoa. 

Sellainen sisältö viimeisessä boxissa. Ihan ok, ei mitään huonoa mutta ei varsinaisesti sellaista mitä erityisesti tarvitsin. 

Mitä ajatuksia tästä boxista?


20 kommenttia:

  1. Tää boksi ei itsessä herätä oikein minkäänlaisia ajatuksia, vähän njääh sisältö, mutta ei toisaalta huonoin mahdollinen! Toi hiuspohjalle tarkoitettu naamio kuulostaa hyvältä juurikin tuoksun ansiosta, mutta oon itsekin ihan superhuono käyttämään tollasia tuotteita :D Starskinin tuotteet on hyviä, mutta harmi kun tosta ei tosiaan tullut kuin yksi lappunen :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se pitää kokeilla tuo hiuspohja jutska, tuoksu siinä varmasti on ihana <3

      Poista
  2. Joskus olen saanut tuollaisen kauneusboksin, mutta näissä on vähän sama ongelma kuin kosmetiikkakalentereissakin eli tuotteita jää käyttämättä lähes väkisin. Viime jouluksi en viitsinyt kosmetiikkakalenteria ostaa, kun yhdeltäkään brändiltä ei tullut sellaista mistä suurin osa olisi tullut käyttöön. Eikä ole mitään järkeä maksaa kalliista kalenterista, kun samalla hinnalla saa paljon sellaisia tuotteita, jotka oikeesti tulis käyttöönkin. 🤔😊 Voisin ehkä satunnaisesti ostaa jonkun kauneusboksin, jos siitä saisi ennakkoon tietää mitä sisältää eli onko rahansa väärti. 😅 Tämän boksin sisällöstä kokeilisin vaan noita naamioita, muut ois turhaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä jätin kans kalenterit ostamatta kun ei ollut hyvää. Ja ostin hyviä meikkejä suoraan sillä rahalla :DD ehkä ensi jouluksi sitten joku taas. Semmonen boxi olis hyvä mihin sais itse valita 1-2 tuotetta kuten Boxycharm vai mikä Ipsy on nykyään :)

      Poista
  3. Hiuspohjanaamio näyttää kivalta, mutta yksinäinen kasvolappu jäi vähän naurattamaan.

    VastaaPoista
  4. Ei ole kyllä kummoinen enkä ollut mistään tuotteista puolestasi nyt kyllä innoissaan. Todella harmi, että ei oikein enää nämä boksit menesty. Ehkä blogienkin kulta-aika boostasi näitä ja kun instagram tilit oli julkisia. Harmi, ettei asiat ole kuten ennen. Mieluusti tilaisin sitä superhalpaa bette boksia edelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä rupee Bettekin kelpaamaan ja saattaisin jopa harkita sen tilaamista :D joo se oli kyllä kulta-aikaa ja oikein odotti jonkun boxipostausta!

      Poista
  5. Olin ihan, että ei-ei, et kai lopeta tilausta, vaikka itsekin olen lopettanut:D On vaan niin kiva lukea näistä bokseista, on sellainen pikku jännitys itselläkin, että mitä siellä nyt tällä kertaa on:) Mutta siis ymmärrän hyvin päätöksesi! Bokseista on ollu kiva lukea, mutta ilmankin pärjätään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän, harmittaa itseäkin koska tämä oli yksi kiva aihe kirjoittaa ja ainahan nämä on luetuimpia postauksia. Voi olla että jatkan tässä tilausta hyvinkin pian. mutta mulla alkaa nyt se remontti ja on pari suoratoistopalvelua liikaa niin karsittava vähän jotain. Ehkä kesemmällä jatkan jonkun boxin tilaamista ;)

      Poista
  6. No olipa taas boxi😅. En kans olis ollut innoissaan, kun kasvonaamiosta😶

    VastaaPoista
  7. Siis mikä on tuo YKSI naamiolappu? :D
    Fiksua säästää parin boksin hinta, ja sitten tehdä joku oikeasti ihana tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Goodieboxissa tuli kans aikoinaan sama yksittäinen lappu, eihän siitä mitään tuntumaa saanut. Oliskin ollut koko paketti noita ;)

      Poista
  8. Tuo naamio on tullut joskus LF:n boksista, saa nähdä milloin osa näistä tuotteista nähdään sitten LF:n puolella :D Nämä kun tuntuu menevät hieman käsikkäin toistensa kanssa, brittiläisiä taitaa molemmat boksit olla? Kenties?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika samat näissä pyörii, oishan se kiva kun olis enempi vaihtelua?

      Poista
  9. Mun mielestä ihan ok boksi. Ripsiväri pelastaa ja yllättäen tuo suuvesi on tosi kiva, vaikka en vastaavia tuotteita yleensä toivoisi kauneusboksista. Geelinaamio myös ihan kivan oloinen, mutta näistä bokseista tulee aina naamioita, plääh. Vähän jäi harmittamaan pienet tuotekoot, koska osasta noista ei kovin montaa käyttökertaa saa. Ja tuo yksi mikälie lappunen. :D Käytin omani heti pois ja sain illalla vielä toisenkin käyttökerran pakkauksen pohjalla olevasta seerumista. En kuitenkaan tykännyt tuotteesta, koska sen tarkoitus oli epäselvä, koska se lupasi tehdä kaikkea. Omaa ihoa se kuivatti liikaa ja jäi myös lähmäiseksi ja rasvaisen näköiseksi iholle.
    Varmasti ihan hyvä valinta sulta lopettaa tilaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, voihan sitä tilausta jatkaa joskus jos haluaa :) oli tämä ihan ok boxi, jotain kokeiltavaa kyllä ja jännittävääkin, mutta kun en nyt tarvitse mitään niin se on ehkä syy lopettamiseen. Pitää käyttää vähän näitä pikku purkkeja pois...ei kuulosta hyvälle tuo lappunen, joskus olen tuollaisen käyttänyt mutta en oikein muista mitä mieltä olin. Käytän suuvettä paljon joten kelpaa kokeilla tuo pullo ja geelinaamio on ihan hyvä, PTR on tosi hyvä merkki kyllä :)

      Poista
  10. Mustakin ok boxi. Peter Thomas Rothilla on muutamia mun luottotuotteita, mut tota naamiota en ole kokeillut. 🙂

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3