torstai 11. tammikuuta 2024

Vuoden 2023 parhaat kosmetiikkatuotteet

Pitihän ne vuoden parhaat valita vaikka koin tämän postauksen jotenkin työlääksi tehdä ;) simppelisti valitsin 10 parasta jotta tässä ne tulevat :)


CeraVe SA Smoothing Cleanser
Muistan että alussa olin että miksi kaikki hehkuttaa tätä, ei ole kummoinen tuote? Kunnes älysin vaihtaa tämän viimeiseksi tuotteeksi kasvojen pesussa ja sitten tosiaan alkoi tapahtua! Sisältää mm salisyylihappoa ja kuorii ihoa hellävarasesti, eikä tee ihosta ollenkaan kuivaa vaan puhtaan pehmeän. Hyvin mieto tuoksu eikä ärsytä silmiä. Hyvä saatavuus apteekista. Pitäisi ostaa lisää...


Benton Aloe Propolis Soothing Gel
Ihana geelimäinen voide joka on täydellinen rasvoittuvalle iholle. Rauhoittaa ihoa, kosteuttaa, imeytyy nopeasti...sopii meikin alle tai illalla käytettäväksi. Ehdottomasti sellainen tuote jota on ikävä kun tämä on loppunut. Parhaita Bentonin tuotteita, pidän todella paljon kaikista aloe jutskista :)


Suva Beauty sivellinsetti
Himoitsin tätä todella pitkään, aina oli loppu kun oli joku alekoodi. Hyvä hinta-laatusuhde! Muutama sivellin lähti setistä eteenpäin mutta pääosin sisälsi todella paljon käyttissiveltimiä, ja sellaisia joita ei mun kokoelmasta löytynyt kuten tuo iso sivellin. Tässä on useampi hyvänmallinen häivtyssivellin ja pieniä tarkkoja siveltimiä. Monesti näitä jo pessytkin eikä yhdessäkään pöyhötä tai irtoile karvat.


MAC Stone huultenrajauskynä
Käytän tosi harvoin huultenrajauskyniä kun ei meinaa hyviä löytyä. Iän myötä huulten rajat on menneet epäselviksi ja tosi moni kynä saa vaan aikaan suttuisen vaikutelman. Siksi on vähän huulipunien käyttö jäänyt ja suosin vaan nudesävyjä. Mutta näissä MAC kynissä on hyvä koostumus, ei leviä ympäriinsä eikä ole liian kovakaan piirtää. Stone sävy on täydellinen kylmä nude joka sopii todella monen kiillon kaveriksi.


Huda Beauty luomivärit
Hudan isot paletit on kyllä kokoelmani helmiä. Monia ihania värejä, jänniä koostumuksia ja paljon mahdollisuuksia. Huippuhyvä laatu! Rose Quartz on väreinä mulle sopivin, Empowered ehkä vähemmän mieluisin...mutta ihania kaikki ja sellaisia laatumeikkejä joilla on ilo meikata.


Jeffree Star Star Wedding luomiväripaletti
Vuoden parhaita paletteja! Monia mahdollisuuksia, kylmää ja lämmintä sekä todella hyvä pigmentti. Hyvä musta rajausväri joka ei leviä yläluomeen. Hyviä punasävyjä vihreille silmille ja hyviä mattaisia häivytyssävyjä. 


Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Longwear meikkivoide
Todella hyvä meikkivoide rasvoittuvalle iholle! Nätti ja toimiva pumppupullo, erittäin hyvä ja helppo levittää. Kaunis mattainen ja peittävä lopputulos Double Wearin tapaan, mutta tuntuu iholla kosteuttavalta ja joustavalta. Ei yhtä pitkäkestoinen mutta hyvin kestävä silti, sopii hyvin "bile meikkivoiteeksi".


Essie kynsinauhaöljy
Ravitseva, täyteläinen ja parempi kuin vuosia käyttämäni CND Solar Oil. Jos laitan tätä illalla niin aamullakin kynnet on kosteutetun oloiset. Tästä en taida enää luopua...pullokin kestää aika pitkään vaikka pyrin käyttämään päivittäin. Kynsiöljyissä on suuria eroja ja suosittelen satsaamaan vähän parempaan. Kiva tuoksu ja hyvä saatavuus. Klassikkotuote eikä varmasti suotta.

L`oreal Metal DX Shampoo
Ihan uskomattoman hyvä ja voitteko uskoa että vasta nyt käytän blodiin tukkaan tälläistä...tämä on ensimmäinen kokeilemani ja itseasiassa niin hyvä että tuskin edes kokeilen toista merkkiä. Kampaajalla kirkastettiin tukka ihan kuin uudeksi pelkästään metallishampoo pesulla, ja kun olen tätä L`orealia kotona käyttänyt, tukka on aina kuin uusi, todella kirkkaan vaalea, siis niin vaalea kuin olisi vaalentanut!! Kampaajakin huomasi eron seuraavalla kerralla ja kertoi että tukka on pysynyt kirkkaan värisenä. Upea tuota josta en todellakaan luovu!


Olaplex Bond Smoother nro 6
Toinen hiustuote jota ilman en voi olla. Käytän jätettävänä latvoissa ja pituuksissa, ja aina kun tämä loppuu, sitä tulee ikävä ja on hankittava uusi. Huippu kuivalle luonnonkiharalle. Jotenkin vaikea kuvailla mitä tämä tekee mutta sen eron huomaa. En ole muita Olaplexin tuotteita kokeillut mutta tämä on paras jätettävä mitä ikinä olen testannut. Silottaa ja tekee hiuksista jotenkin helpommin hallittavat, se kai se taika on.

Nyt haluaisin kuulla oliko näissä sun suosikkeja? Ja tietty ne sun suosikit viime vuodelta, mitä ne olisivat?


12 kommenttia:

  1. No nyt en oo varma kadotinko ekan viestin, vai tuleeko nyt sanottua samata asiat kaks kertaa? Hudan paletit on mun lemppareita kans ja suosikki ja vähiten suosikki samat kun sulla. Olaplex 6 on kans mun lemppari. Ja muistakin oli kiva lukea. Mun suosikit vuodelta 2023 on aika lailla samat kun aina..Mutta muutama uus löytö on, että ehkä ne voisin esitellä kans😇

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän ne suosikit kiinnostaa joten esittelyyn vaan :) etenkin meikit kiinnostaa :D Hudan paletit on ihan älyttömiä, kohta pitäisi avata paketti jossa uusin tulokas ;))

      Poista
    2. Haa mulla on ainakin pari uutta meikkivoidesuosikkia😅. Ja kans tietty paletteja! Tänään muuten sun paketti oli tullu perille, kiitos😇

      Poista
  2. Miten sun koirat jakselee ja entä kisu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toinen koira on exällä mutta hyvää Isakille kuuluu, on ahkerana hirvihommissa <3 Hipulle ja Pipsalle kuuluu hyvää, pitävät toisilleen seuraa täällä kun olen töissä. Hyvin on mennyt kerrostalossa asuminen koiran kanssa :)

      Poista
    2. Ihanaa kuulla, kiitos vastauksesta. :)

      Poista
    3. Ole hyvä, mukavaa kun joku muistaa ajatella heitäkin :)

      Poista
  3. Olipa kyllä hyvä löytö sulle tuo L'Oréalin shampoo, tuon perusteella mitä kerroit! Mulla on tuo Olaplex ja munkin luonnonkiharalle tekee saman tuntemuksen. Tykkään siis myös kovasti tuotteesta.

    VastaaPoista
  4. Oon kuullut tosi paljon kehuja tosta L'Oréalin shampoosta, melkeen harmittaa etten oo enää blondi :D CeraVea en oo edelleenkään kokeillut, mutta pitäisi kyllä. Jotenkin taas kun niitä tuotteita jokunen viikko sitten jossain katselin, menin ihan sekaisin että mitä olikaan kehuttu, kun noi on kaikki purkit ja pullot niin samannäköisiä. Pitää tehdä varmaan lista näistä muiden suosituksista niin osaa ostaa oikeita :D Star Wedding aivan ihana paletti, mun ehdoton suosikki Jeffreeltä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo CeraVe on se huippu, samaten se misellivesi. Pitäis ostaa itsekin! Lorkun shampoo on aivan huippu <3

      Poista
  5. Tosi kivoja lemppareita, tuon CeraVe SA Smoothing Cleanserin pistin mun listalle Lykossa, että ottaisin uuteen tilaukseen mukaan. Muutenkin voisi ihan suoraan siirtyä useampaan CeraVen tuotteeseen ihonhoidossa, kun ne on takuuvarmoja ja olen ollut niihin niin tyytyväinen aiemminkin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3