keskiviikko 17. tammikuuta 2024

Kuusi talven 2024 ihonhoitotuotetta

No niin nyt olisi taas esittelyssä sekalainen seurakunta talven ihonhoitotuotteita :) ei oikein yhtenäistä linjaa mutta järjestään yritän käyttää vanhoja pois ja avata uusia. Ettei olisi ihan älytöntä määrää avattuja tuotteita kerrallaan kun sitten niitä ei saa käytettyä pois. 

----------------

Kate Somerville Goat Milk Moisturizing Cream
Tämän merkin tuotteet oli jossain vaiheessa kovassa huudossa jenkkiboxeissa. Kallis brändi jota tietysti hinnan puolesta halusi kauneusboxissa saada :D nyt oli aika ottaa uusi kosteusvoide käyttöön ja tämä kuulosti sopivan talvikauteen. Mm. vuohenmaitoa, jojoba- ja avocado öljyä, aloeta sisältävä kosteusvoide joka sopii kaikille ihotyypeille. Kevyt levittää mutta tuntuu rauhoittavalta iholla. Siitä couperosa tykkää! Tuoksuton mutta on tässä vähän sellainen haju, ei nyt paha kuitenkaan. 

Benton PHA Peeling
Erittäin ihoystävällinen 2-vaiheinen kuorintageeli joka sopii herkällekin iholle. Sisältää kemiallisesti ihon kuorivaa PHA-happoa ja fyysisesti kuorivaa selluloosaa. Keramidit rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa, hyaluronihappo sitoo kosteuden ja lukitsee sen iholle. Tuo PHA happo lupaa liuottaa ihohuokosten epäpuhtaudet, jotka on ne ongelmista suurimmat itsellä. Tämä on to-del-la hellävarainen eikä raasta ihoa mitenkään, saati kuivata. Tuntuu että tekeekö tämä mitään mutta uskon että tekee. Iho on puhtaampi eikä niin paksu ja röpelö kun kuorii tasaisin väliajoin. Ei tuote jonka tehon silminnähden huomaa, mutta tämän jäljiltä iho on pehmeä ja puhtaan tuntuinen. 


Balance Me Radiance Oil
Vuoden -22 joulukalentereista toivoin saavani kasvoöljyn koska eihän mulla sellaista ollut. Glossyboxin kalenterissa tuli Balance Me -merkin öljy ja sitä olen nyt yrittänyt käyttää. Tämä ei ole paljoa kulunut kun jostain syystä öljyt ärsyttää silmiäni, siis vaikka en tietenkään hiero niitä silmiin tai edes lähettyville. Tämä öljy on ollut kiva roll-on puikon ansiosta eli ei sotke ja saa laitettua melko vähäisen määrän iholle. Ei jää hirmu lähmäiseksi kun sekoitan tämän tavallaan kasvovoiteen sekaan. Kyllähän se öljy varmasti tekisi iholle hyvää mutta ei ole vakiintunut tuote käytössäni. 

Madara SOS Eye Revive Hydra Cream & Mask
Ihana tuote kuivalle ja ärtyneelle iholle, tekee todella hyvää silmänalusiholle! Paksua, pitkäkestoisesti kosteuttavaa eikä humahda samantien ihoon. Silmien alusiho on kriisin paikka itselle, aina kuivat ja iän merkit näkyvät :/ tämä on ollut pitkästä aikaa paras sy-voide. Tätä tosiaan voi käyttää naamion tapaan tai voiteena. Itse laitan aamulla paksumman kerroksen, annan imeytyä ja ennen peiteainetta laitan vielä toisen kerran kevyempää sy-voidetta. 


Mossa Juicy Clean Micellar Water
Vanha tuttu suosikki. Ihana aamuputsailuun tai meikinpoiston viimeistelyyn kun iholle haluaa raikkaan tunteen. Ei niinkään poista meikkiä, on tosiaan aika kevyttä mutta ei myöskään kuivata tai tunnu liian voimakkaalta iholla. Minä olen sellainen misellivesi -ihminen että minun pitää saada ihan viimeisenä vaiheena meikinpoistossa pyyhkiä iho vielä jollain lävitse. Kaikki ei misellivesistä perusta mutta itse käytän kyllä.

Holika Holika 3 Second Starter Vita Complex 
Näistä se sininen on suosikkini, mutta myös tämä oranssi versio on ok. C-vitamiinia sisältävä kevyt hoitoneste kirkastaa ja tasapainottaa ihoa. Myös hoitoneste on tuote josta en osaa luopua ihonhoitorutiinissani, tätä pitää hölväyttää iholle heti misellin/kasvoveden jälkeen. Ilman tälläistä iho tuntuu kosteusköyhältä, on se vaan jännä juttu. Korkki on ärsyttävä ja käteen helposti jäävä, mutta Holikan hoitoneste itsessään ihana tuote jota pystyy kerrostamaan ilman ärsyttävää lähmää iholla.

Sellaisia purnukoita tällä kertaa. Oliko joukossa jotain sulle tuttuja tuotteita?
 

14 kommenttia:

  1. Madaran SOS-linja on ihana :)
    Bentonin tuote vaikuttaa hyvälle atooppiselle iholleni. Eikös PHA-hapot ole kuitenkin kemiallisesti kuorivia eikä mekaanisesti...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, tykkään monesta SOS -sarjan tuotteesta <3 korjasin tekstiin, mikä lie ajatusvirhe..mutta sellainen se on kun ei tuo ole sellainen perinteinen rakeellinen kuorinta...

      Poista
  2. Miulla odottaisi Somervillen putsari käyttöä, en vaan ole siihen vieläkään tarttunut, muita tuotteita en tainnut Boxycharmin aikaan saadakaan merkiltä.

    Oranssia Holikaa en ole tainnut käyttää, vain sitä sinistä :D Nyt käytössä Frudian puolen litran pullo, joka kestää kyllä ikuisuuden käytössä, vaikka aamuin illoin sitä käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä sain pari voidetta, toista en ole vielä kokeillut :) se sininen Holika on vähän parempaa kuin tuo <3

      Poista
  3. Tykkään kans tuosta Madaran maskista/voiteesta!

    VastaaPoista
  4. Mossan misellivesi on paras<3 Nyt en oo tosin vähään aikaan omistanut mitään misellivettä, pitäisi korjata tilanne kyllä.Mä rakastuin siihen Kate Somervillen vuohenmaitoputsariin aikoinaan, toi voidekin kuulostaa erinomaiselta! Mulla taitaa olla joku happoja sisältävä voide brändiltä, jos en nyt ihan väärin muista. Katotaan jos kesällä vaikka saisi käyttöön sen :D Mádaran SOS-sarja on ollut yksi mun kuivan ihoni pelastajista, tosin tota sy-voidetta en oo koskaan kokeillut. Se sarjan seerumi on niiiin hyvä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kans se Somervillen voide, olin ajatellut ehkä enempi kesälle sitä :) Madaran SOS seerumi oli ihana, mulla on joskus ollut se ja Mossan misellivesi kans parhaimmistoa <3

      Poista
  5. Kiinnostavia tuotteita. Näistä en ole mitään itse kokeillut, mutta joku Kate Somervillen voide multakin löytyy kätköistä. Kiva kun sulla tulee esittelyjä Bentonin tuotteista, niistä on mielenkiintoista lukea! Mossan misellivesi täytyy kyllä joskus hankkia. Käytössäni oleva Lumenen misellivesi kuivattaa ihoa ja siksi kestää ikuisuuden saada se loppumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mossa ei ainakaan mulla kuivata ja on muutenkin parempi kuin Lumene ;) Bentonin tuotteet on ihania <3

      Poista
  6. Olin ihan unohtanut tuon Madaran SOS:n On kyllä huippu tuote! Käytin kans ite aikoinaan paljon naamion muodossa kun sy-iho oli menossa kriisitilaan 😁 Madaran re:gene sy-seerumi kans hyvä 👌🏻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli joku Mádaran naamio, se oli todella hyvä! Ja joku SOS voide muistaakseni, siitäkin tykkäsin <3 Mádara on aina ollut lempisarjoja luonnonkosmetiikan puolelta :)

      Poista
  7. Tosi kivat tuotteet ja kaksi näistä itsellenikin tutumpia :) Tuntuu että nyt on tullut myös itse enemmän panosteltua ihonhoitoon ja tuntuu että myös kasvot ovat alkaneet rauhottumaan joulun herkuttelun jälkeen, viimeinkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vielä monta rasiaa konvehteja jotka pitäisi tuhota. Joka vuosi sama homma joulun jälkeen :D onneksi vieraat syö niitä kahvilla...minä kans panostan nyt talvella ihonhoitoon ja etenkin silmänalusihoon...

      Poista

Kiitos kommentista <3