lauantai 20. tammikuuta 2024

24 loppuun vuonna 2024

On aika startata tälle vuodelle projekti "24 loppuun vuonna 2024". Valitsin mukaan 24 meikkituotetta jotka haluan joko pannuttaa, käyttää loppuun tai käyttää sen mitä jaksan, ja luovun niistä vuoden päästä.

Valitsin mukaan tuotteita jotka tiedän saavani loppuun, ihan sen takia että projekti tuo myös sitä onnistumisen iloa. En halua tehdä tästä mitään hampaat irvessä tehtävää juttua, koska en ole pitkäjänteinen ihminen ja tiedän että mulla lopahtaa mielenkiinto jos pitää tehdä väkisin. Mutta otin kyllä haastettakin mukaan joten katsotaan mitä tuotteita valitsin mukaan :)

Smashbox Photo Finish Control Mattifying Primer ja Dr.Brandt Backlight Primer, molemmat käytän loppuun projektissa.

Make Up Store Cover All Mix neutraloija paletti, siitä käytän kaksi sävyä, vihreään harvemmin kosken. Estee Lauder Double Wear 24h ja Bobbi Brown peiteaineet molemmat loppuun.

Catrice HD Liquid Coverage meikkivoide ja IT Cosmetics CC-voide, molemmat käytän pois. Kab Cosmetics ja IT Cosmetics Bye Bye Pores irtopuuterit käytän kummatkin pois. Eli nyt on kovat tavoitteet meikkipohjatuotteiden suhteen ;)

LA Girl Just Because contoursävy, haluan käyttää loppuun. The Balm Bahama Mama bronzer tavoitteena saada loppuun. Ei kyllä näy edes pannu vielä ;) essence Cocoa-Cool bronzer loppuun.

MAC Don´t Be Shy poskipuna, tavoitteena pannutus. Liian epätoivoinen yritys saada kokonaan loppumaan. Physicians Formula Rosy Pink poskipuna saa luvan loppua. MAC Lightscapade highlighter, tälle tavoite kuluttaa loppuun.

Laura Mercier Caviar Stick voidemainen luomiväri, uskon saavani suht helposti loppuun. Käytän luomivärin pohjustuksessa. 

Realherin turkoosi, Tynt violetti ja Physicians Formulan musta. Nämä kaikki kajalkynät uskon saavani kaikki loppuun. Pidän kaikista kun kestävät raskailla luomilla. 

Jeffree Star Velvet Trap huulipunista otan mukaan sävyt Celebrity Skin ja Nudist Colony. Molemmista on korkki rikki eivätkä pysy kiinni. Celebrity Skin oli mukana viime vuonna ja sain kulumaan sitä tosi paljon. Nudist Colony on sävynä myös mulle sopiva, ja koostumus näissä on hyvä. Matta mutta kosteuttava. Tykkään siis näistä ihan älyttömästi mutta tuo korkki...se on vissiin näissä valmistusvirhe että korkki särkyy helposti. Ei tarvii kuin kerran tippua lattialle. Käytän mitä käytän ja luovun projektin lopussa koska ei nämä enää ole hygieenisia sitten. 

Jeffree Star Silk Ropen otan mukaan huulikiilloista. Ei mitään hajua paljonko lienee jäljellä, mutta olen tätä käyttänyt ja tavoittelen saavani loppuun tämän. 

MAC huulikiillot C-Thru ja Nymphette. Molemmat aivan ihania ja tavoittelen saavani loppuun. Huomannette että pidän nudehuulista ;)

Bonuksena mukaan pari luomiväripalettia. Ei mitään toivoa saada näitä loppuun mutta käytän mitä käytän, ja luovun ainakin tästä. Urban Decay Vice 3 sisältää hyviä perussävyjä ja olen kyllä käyttänyt tätä tosi paljon. Mutta tässä on myös värejä joista en niin välitä eli oliivia, kultaa, sinistä ja vihreää. Mattavärit myös pöllyää ihan todella paljon ja on tässä ikä tullut jo vastaan. Käytän siis mitä käytän ja katsotaan vuoden päästä miten tämän kanssa kävi ;)

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance aloitti mulla ABH -huumaa joka nyt on onneksi laantunut vähän. Kaunis paletti täynnä hyviä sävyjä, mutta mitä viimeksi tällä meikkasin, pigmentti on hiipunut. Tavoittelen pannua muutamasta värisävystä ja sitten hän lähtee. Ehkä, jos maltan luopua :D

Mitä mietteitä projektista? Mitä tuotteita ennustat loppuviksi ja minkä kanssa tulee vaikeuksia? Entä aloitatko itse vastaavaa revohkaa?


20 kommenttia:

  1. Jännää! Meinasin, että tänä vuonna en tähän ryhdy. En jaksanut viime vuonnakaan päivittää miten tää projekti eteni. Mutta voisin vaan tietty valita 24 tuotetta käyttöön. Hyviä tuotteita valitsit! Oot kyllä huippu jos kaks bronseria saat käytettyä💛

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvin voi ottaa vaan sen 24 tuotetta käyttöön ilman paineita :) toivottavasti onnistun Bahama Maman kanssa kun se on kai aika vaikea edes pannuttaa...

      Poista
  2. Meikkipohjatuotteiden osalta uskon, että saat kyllä loppumaan :) Samoin MACin highlighterin! Mulla on itselläni ollut yli vuoden (?!) lähes päivittäisessä käytössä Physicians Formulan ruskea geelikynä käytössä (semmosesta 3kpl pakkauksesta) ja nyt toivon, että saan sen tammikuun loppuun mennessä vihdoin loppumaan. Uskomattoman riittoisa tuote :’D Oon ennestään käyttänyt yhden ja mun mielestä se kesti ihan ”normaalin” ajan, mutta oli kyllä pehmeämpi ja liukuvampi kuin nyt käytössä ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kans ollut juurikin näitä geelikyniä aiemmin ja ne on kyllä hyviä. Eivät suttaannu luomella :) eikös niissä ollut kolmea eri koostumusta, voisko se satin olla vaikka pehmeämpi kuin se matta? Nopeampi kulumaan?

      Poista
    2. Jep, tässä mun paketissa oli satin, shimmer ja matta. Satin oli se, mikä kului normaslisti, nyt mulla se shimmer on ollut käytössä ainakin vuoden :’D Mattaan en varmaan uskalla ees koskea, kestänee kolme vuotta :D Ja se satin oli mukavin levittää, käytin joskus kämmenselän/siveltimen avulla sitä. Nää muut kaksi tuntuu enemmän kovilta ja ”nykiviltä”. Mutta paikoillaan joo pysyvät :)

      Poista
    3. Mulla on se matta nyt käytössä ja se on vähän kovempi levittää, ei saa tehtyä ulkonurkan pehmennystä oikein sen kans eikä sellaista ohutta pientä rajausta. Mutta pysyy kyllä paikoillaan ja se on pääasia :)

      Poista
  3. Mielenkiinnolla seurailen uutta projektia :) hyvä valikoima!

    Oon ihan samanlainen, liian otsa rypyssä olisi turha suorittaa, jäisi vaan kesken. Mikäli saan aikaiseksi valikoida oman haasteeni tuotteet niin ne olisivat juuri sellaisia mitkä melko varmasti saisin loppuun asti. On aina yhtä ihanaa nakata tyhjä purkki roskiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, se on mahtava tunne kun saa jonkun meikin loppuun :) Tsemppiä sulle projektiin, se tulee menemään hyvin :)

      Poista
  4. Ei vitsi, jotenkin olen ajatellut, että noi neutraloijat on sellaisia historian havinaa juttuja :D Mutta en ole itse hankkinut noita vaan enää vuosiin, kun koitan välttää liian paksun meikkikerroksen tekemistä. Tuo vielä tuommonen vanha kunnon nappiversio :) Toivottavasti tuotteet loppuu, ainakin meikkivoiteet voisi loppua helposti jos ei käyttäisi yhtään muita, mutta ei ole aina niin helposti tehty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne ole, pakkohan se silmäpussit ja tummuudet on jollain koittaa peittää :D tykkään just nappiversiosta, levittyy hyvin. Paksu kerros siitä tulee jos on vielä peiteainekin mutta kun joku keksisi keinon tähän? Seuraavaksi meinaan ostaa sen Maybellinen Brightener neutraloijan <3

      Poista
  5. Näitä tällaisia projekteja on aika hauska seurata! Ajattelin itse aloittaa jonkun vastaavan tämän inspiroimana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi kun on mahtavaa inspiroida, tsemppiä projektiin :)

      Poista
  6. Mielenkiintoisia tuotteita valitsin ja hauska tuo idea 24 vuoden aikana :) Mä oon huomannut että oon valinnut useammin juuri omassa projektissa olevat tuotteet kun se on tavoite ja aika hyvin lähtenyt ainakin käyntiin. Tsemppiä sullekin tähän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niitä tulee käytettyä paremmin kun on se tavoite :) nyt olen käyttänyt nuita paletteja paljon, on sitten aika luopua ja toivottavasti siihen pystyn :DD

      Poista
  7. Laura Mercier Caviar Stick loppuu varmasti, myös MAC huulikiillot varmasti saat käytettyä pois :) Hankalimmat on varmasti huulivoiteet ja kaikki puuteriset tuotteet projektissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, puuteriset on vaikeita etenkin MAC ja theBalm :)

      Poista
  8. Mielenkiinnolla seuraan sun projektia!

    VastaaPoista
  9. Hurjan kiinnostavia tuotteita! MR on mun kaikkien aikojen pannutetuin paletti enkä sitä tosiaan enää edes omista. Joskus tekisi kyllä mieli ostaa uusi, tossa on kuitenkin tosi ihanat sävyt :)

    Nostan sulle kyllä hattua noidenn bronzerien kanssa, mä kun just ja just sain pannun esille vuodessa tosta omasta Bahama Mamasta :D Mutta mulla noi bronzerit nyt kuluu tosiaan muutenkin paljon hitaammin kuin monilla muilla. Noiden sun huulimeikkien edistymistä odotan ehkä kaikkien eniten, on aina kiva seurata kuinka ne kuluu sekä itsellä että muilla :)

    Paljon tsemppiä projektiin! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) on siinä hyvät sävyt mutta ei haittaa jos loppuisi, kyllä mä varmaan heitän sen pois vuoden päästä. Kiitos tsempeistä, nyt tuli hiki pintaan tuon Bahama Maman takia, oon kuullut monen sanovan miten tiukassa pannu siitä on. Pitää ottaakin taas päivän huulimeikiksi joku noista niin saisi kulumaan ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3