lauantai 9. syyskuuta 2023

Päivän meikki - Too Faced Chocolate Bon Bons

Ajattelin aloittaa tälläisen postaussarjan joissa esittelen vanhempia palettejani. Osa on oikeasti jäänyt kokonaan esittelemättä tai saanut liian vähän huomiota. Nyt voisin nostaa niitä esille :) oikeastaan näitte jo sen Diorin Junglen, tämä on nyt seuraavana tässä sarjassa. Too Facedilla on useampi suklaapaletti joista minä omistan Chocolate Bon Bonsin. Muistatteko huuman persikkapaletin kanssa? Hankin silloin sen ja samalla otin tämän. Luulin pitäväni persikasta enemmän mutta tämä vei sitten voiton, ja ihastuin tähän totaalisesti! 

Chocolate Bon Bons on viileäsävyinen nudepaletti ihan muutamalla väripilkahduksella. Se sisältää myös kaksi isompaa nappia joissa hyvä mattavaalea ja satiininen vaalea. Molemmille on paljon tarvetta! Väritarinaa on samassa sävymaailmassa hyvin vaaleasta tummaan joten tällä on helppo rakentaa moniulotteinen meikki. Mutta myös arkinen nude onnistuu ja siis nämä sydämenmalliset napit on_vaan_niin_söpöjä! Ja paletti tuoksuu suklaalta, nykyään ehkä vähemmän mutta tuoksu on kiva eikä sellainen ällö. 

Peltirasia on ihanan helppo ja turvallinen kuljettaa matkassa, ja yhteen aikaan tämä olikin mun reissuissa paljon mukana. Tällä kun onnistuu aina, häivyttelyissä ei mene pieleen ja värit sopivat mulle erinomaisesti. Kannessa on peili mutta sivellintä tässä ei ole.

Too Facedilla on monta suklaapalettia ja minulle tämä on onnistunein. Jokainen väri pukee minua ja vaaleanpunaiset sävyt on söpöjä, luumulla ja petroolilla saa pientä väriä meikkiin mukaan. 


Yleensä mun suosikki tällä paletilla on vaaleanpunainen meikki. Pinkin sävyt sopii vihreille silmille mitä parhaiten ja paletin hyvät häivytyssävyt pehmentävät meikkiä, koska en minä enää tee kirkuvan pinkkejä lookkeja.

Chocolate Bon Bonsin harmaat ja hopeat sävyt on myöskin mun suosikkeja, niillä taipuu monenlainen hyvä arkinen nudemeikki.

Tämä paletti on siis ansainnut paikkansa mun arkisten suosikkien kärkikastissa. Hyvä, helppo, nopea vaikkakin sävyjen välillä on hiukan eroa pigmentissä. Huomaan tietty käyttäväni hyviä sävyjä useammin vaikka paletin kaikista väreistä pidän, ja haastoin itseäni erilaisiin meikkeihin tämän paletin kanssa :) 

Mistä paletista toivoisit esittelyä? Löytyykö sulta tätä tai muuta TF palettia?

20 kommenttia:

  1. Tosi kauniit molemmat meikit, kauniisti tuo vaaleanpunainen myös sointuu palettiin ja meikkiin. Pitää myös itse opetella tekemään rajaus luomivärillä! Näyttää todella hyvältä ja juuri ei ole niin intensiivinen kuin eyeliner.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) luomivärirajaus on kiva, joskaan ei mulla niin kestävä kuin eyeliner. Kun haluan kunnon mustat rajaukset niin teen mustalla eyelinerilla tai mattamustalla luomivärillä kynän päälle :)

      Poista
  2. Onpa upeita meikkejä<3 Multa ei tätä palettia enää löydy, mutta olihan tää ihan valtavan ihana. Välillä edelleen harmittaa, että tästä luovuin! Muistan itsekin kyllä, ettei kaikkien sävyjen laatu ollut ihan tasainen vaan osa oli pigmentiltään selkeesti toisia parempi/heikompi. Chocolate Bar on mun kestosuosikkini TF:ltä, harmi kun sitä ei enää valmisteta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) nämä suklaapaletit on kyllä ihania ja uskon käyttäväni tätä vielä paljon!

      Poista
  3. Oikein ihmettelen, että en ole tullut ostaneeksi TF paletteja, vaikka monet niistä ovat kovastikin kiinnostaneet. En keksi, kuin että minulla olisi ollut yksi ja se oli joskus kymmenen vuotta sitten ja oli yksi alkuvaiheen luomiväripalettihulluuden oireista. Silloin joskus ennen tätä kaikkea, ennen blogeja ja ulkomaisia nettikauppoja (ja nykyään kotimaisiakin) minulla saattoi olla yksi luomiväri, jota käytin. Ja siis tosiaan yksi luomiväri, eikä mikään paletti. Kun tämä tauti alkoi, niin ekaksi oli kivijalkakaupan Diorin viisikot ja sitten Too Faced Naked Eye oli ensimmäisiä ulkomailta tilaamiani paletteja. Ja vähitellen se sitten lähti lapasesta koko homma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :D mullakin oli joitakin Lumenen luomivärejä, ainakin se ritariperhonen ja joku matta violetti jota käytin aina. Sitten kun aloin tilaamaan niin homma lähti lapasesta mutta ehkä se on nyt rauhoittumaan päin ;)

      Poista
  4. Miulta löytyy tällä hetkellä Too Faced Born This Way The Natural Nudes ja Cinnamon Swirl Sweet & Spicy. Se persikkapaletti oli miulla joskus, mutta ei ole enää :D

    VastaaPoista
  5. Kauniit meikit taas💜. En oo ikinä omistanut ainuttakaan palettia Too Facedilta. Montaa on blogeissa ihaillut ja meinannut ostaa..Mutta en oo sitten kuitenkaan saanut tilattua😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 mulla on muutamia ja tykkään kyllä vaikka kaikki ei ole ihan osunut omaan makuun :)

      Poista
  6. Upeita meikkejä, ton vikan voisin tehdä itsellekin. 😍 Ainoa TF paletti minkä oon omistanut on Chocolate Bar.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se suklaapaletti on kans tosi kiva ja arkisella tavalla hyvä :)

      Poista
  7. Kiva, että aloitit tällaisen postaussarjan, seuraan mielenkiinnolla. En omista tätä palettia, mutta tässä on hyvät sävyt. Ja minustakin nuo sydämet on söpöt<3 Vaikka yleensä en tykkääkään paleteissa jos napit on myös esimerkiksi aseteltu jotenkin erikoisesti. Toki jos tuotteen laatu on hyvä niin eihän sen pitäisi haitata:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät, pitää yrittää kehitellä mistä seuraavaksi postaisi :) on ne söpöt ja tekee tästä paletista jotenkin niin uniikin :)

      Poista
  8. Oliko sulla TF pumpkin palettia? Sehän kävis nyt syksyyn 🦊🍁
    T: milipili

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku Hot Spicy tai Extra Spicy on. Se on ihan omiaan syksyyn mutta jotenkin olen nyt enempi viileiden sävyjen perään :)

      Poista
  9. Hyvä idea esitellä näitä vanhempia paletteja. Tykkään lukea niistä. Nudemeikki on kaunis.
    Minua kiinnostaisi Gwen-paletin esittely. Muistan vieläkin mikä sekasotku se oli, kun paletti tuli myyntiin. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukava kuulla. Ehkäpä Gwen voisikin olla seuraava esiteltävä :)) joo, olihan se sekasotkua kyllä!

      Poista

Kiitos kommentista <3