sunnuntai 24. syyskuuta 2023

Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation

**Mainoslinkki

Catricen HD meikkivoide veteli viimeisiään ja tarvitsin matan, pitkäkestoisen meikkivoiteen välisävyssä joka sopisi kevääseen sekä syksyyn. Luin jostain Smashboxin uudesta pitkäkestoisesta meikkivoiteesta ( ehkä hankin sen myöhemmin ), mutta sitä ei ollut kai vielä suomessa. Kicks on yleensäkin ostopaikkani ja kun siellä oli meikit -25%, päädyin katselemaan mitä sieltä löytyy. Niin siitä Smashboxista sanottiin että se on parempi kuin Estee Lauder Double Wear...sen takia se kiinnostus heräsi. Hankin sen myöhemmin koska Kicksissä selaillessa päädyin nyt Bobbi Brownin Long-Wear meikkivoiteeseen. 

Skin Long-Wear Weightless meikkivoide lupaa olla täysin peittävä, 16 tuntia kestävä meikkivoide jolla saa luonnollisen ja moniulotteisen mattapinnan. Se on silkkisen tuntuinen, hengittävä ja ihon rasvoittumista hillitsevä. Kestää hikeä ja kosteutta 16 tuntia. Tietenkin se tuntuisi myös toiselta iholta eli olisi hengittävä. Mullahan on siis rasvoittuva sekaiho joka huonolla meikkivoiteella tai kiiltävällä irtopuuterilla hehkuisi t-alueelta jo parissa tunnissa ja pidemmän päälle lilluisi inhottavan rasvaisena. Kuka sellaisesta välittää?

Bobbi Brownin meikkivoide on pakattu huurteiseen lasipulloon, siinä on pumppu ja muutoinkin satiininen musta pakkaus on tyylikäs. Normaalihinta tälle on Kicksissä 50 e mutta alennuksessa maksoin tästä 37,50 e Oma sävyni on Cool Sand. Hintava on mutta laadukkaat meikkivoiteet kestääkin mulla sitten vuosia, tämänkin hankin vähän niinkuin erikoistilanteita varten ;) Toki se vähän jänskätti hankkia täysin sokkona kallis tuote, jos se olisikin ihan susi tai sävy olisi väärä...onneksi sävy meni ihan nappiin ja sulautui mun ihoon täydellisesti!

Meikkivoide levittyi meikkisienellä kerrassaan ongelmitta ja antoi lisätä vähän lisäpeittävyyden takia. Mun iho on aika kirjava ja punakka niin siksi en tykkää että iho kuultaa läpi. Meikkivoide ei jäänyt läikikkääksi tai mitenkään epätasaiseksi vaan sulautui hyvin iholle, olin kosteuttanut sen aiemmin ja vahingossa laitoin kuultavaa primeria ekana testipäivänä, tarkoitus oli laittaa silikonista mattaavaa. Puuteroin It Cosmetics Bye Bye Pores irtopuuterilla siveltimellä. Viimeistelin kaiken Pixin mattaavalla kiinnityssuihkeella.

Töissä tarkastelin kasvoja n.neljän tunnin kuluttua ja iho alkoi hieman kuultamaan. Ei ikävästi vaan luonnollisesti. Muistaakseni en korjaillut meikkiä tai painellut kiiltoa pois paperiin mitä tapaan tehdä vessassa. Töiden jälkeen kasvot kiiltelivät t-alueelta, ei pahasti mutta niin että kiiltoa piti jo painella pois. Muualta kasvot olivat hyvännäköiset, ei edes ihohuokoset helottaneet ( kiitos IT puuterin ) eikä meikkivoide ollut liikuskellut mihinkään. Erihyvältä vaikutti, taisi olla nappiostos! 

Muina päivinä testailin sitten sitä pysyvyyttä. Kasvoilla oli pohjalla Smashbox Photo Finish Control Mattifying Primer. Se on kyllä hyvä ja ihoa tasoittava, laatutuote! Meikkivoidetta yksi kerros ja toisella kerroksella hieman paikkailua punoituksiin. It Cosmetics Bye Bye Pores irtopuuteri ja Pixi Makeup Fixing Mist. Tämä on kyllä hyvä ja toimiva combo, ei ole pitkään aikaan ollut näin mattaisen pysyvää ja pitkäkestoista yhdistelmää kasvoilla. Ihon kiiltoa painelin vasta illalla pois kun olin aamupäivällä meikannut. 

Oli kyllä hyvä ostos ja sävykin sopiva. Joka päivä jos tätä käytän niin melko uhkaavasti alkoi vajua, paniikissa siis nappasin kaupasta mukaan Catricen HD meikkivoidetta viimeisen värisävyni pullon :D se on kyllä vieläkin peittävämpää kuin tämä ja pakko sanoa että sitä tuli ikävä sen loputtua. En osaa verrata kumpi näistä nyt on parempaa, hintaeroahan näillä on reippaasti useita kymppejä. Catricea saa tosi monta pulloa tämän hinnalla, mutta Bobbi Brown on kyllä laatutuote joka näyttää hyvältä ja kuluu kauniisti pois. Bobbissa on parempi pullo koska vihaan Catricen pipettipulloa, aina on housuilla tai paidalla...ehkä se pitkäkestoisuus on Bobbin juttu, pysyy mielestäni pidempään hyvänä kasvoilla kuin Catrice, mutta ero ei ole iso.

Onko sulla kokemuksia tästä meikkivoiteesta? Voisiko olla sun juttu, käytätkö mattapohjaa?


12 kommenttia:

  1. Toi Catrice jos olis jossain hienossa pullossa, se menisi ihan täydestä jonain 50e maksavana luksusmeikkivoiteena. Niin super hinta-laatusuhde!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti menisi, siinä on kyllä huippu hinta-laatusuhde!

      Poista
  2. Mulla tämä odottaa testaamistaan. Pullo jäi Suomeen, joten ehkä siitä kuullaan sitten, kun käyn taas siellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kiinnostaisi kuulla mitä siitä tykkäät :)

      Poista
  3. Kuulostaapa hyvältä meikkivoiteelta, kiitos kattavasta arviosta! Mä oon tosiaan hieman pettynyt siihen Charlotte Tilburyn meikkivoiteeseen, mutta ehkä mä annan tälle Bobbi Brownille jossain vaiheessa mahdollisuuden osoittaa, että mattameikkivoiteetkin voi toimia mulla :D Kun kerran DW:kin toimii erinomaisesti eikä mikään muu meikkivoide näytä omilla kasvoilla yhtä hyvältä, on vika selkeesti yksittäisissä meikkivoiteissa mun ihollani. Kiva myös kun vertailit tätä tohon Catricen meikkivoiteeseen, se kun on hyvinkin tuttu tuote mulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EL DW on kyllä paras, peittää ja pysyy mattana. Tämä tai Catrice ei ehkä niin pitkään ole matta. Mutta tämä kyllä levittyy paljon paremmin ja oli muutoinkin hyvä, kiva tietysti ettei ollut hukkaostos. Toivottavasti sinäkin sen Tilburyn nyt kuitenkin saat käyteltyä pois :)

      Poista
  4. Kuulostaa hyvältä tuotteelta! Vaikka tykkään paljon hehkuvistakin meikkipohjista, niin myös matasta. Varsinkin jos siinä kuitenkin jonkinlaista luonnollisuuttakin mukana, kuten juuri Catricessa. Se on kiva jos meikkivoide ei liiku päivän mittaan, vaan pitää ehkä vaan vähän poistaa kiiltoa ja sitten taas näyttääkin hyvältä! Kiva, että arvioit tämän tuotteen:) Ja pullo on kyllä tosi kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä pidän enemmän matasta jos se nyt kellekään on jäänyt epäselväksi :D olen kyllä käyttänyt hehkuviakin mutta en nykyään, mun iho rasvoittuu ihan kamalasti :/ matasta tulee hehkuva jo jonkun ajan päästä. En ehkä ihan talvella mutta kesäsävyjähän nämä enempi on :)

      Poista
  5. Kiva lukea tästä meikkivoiteesta ja merkistä. Bobbi Brown on itselleni hieman tuntematon, mutta on kuitenkin ns. luksuskosmetiikkaa kun on tuollaista arvokkaampaa. Ja purkki on vähintään tosi upea ja meikki näyttää ihan hyvältä kuvassakin. Mä haluaisin myös yhden arvokkaan meikkivoiteen juuri erikoistilanteita varten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit lukea :) Mulle Bobbi Brown on sellainen pro sarja kuten MAC. Heillä on hyviä tuotteita kuten se peitevoide mitä käytin kesällä :)

      Poista
  6. Aika hyvä sokko-ostos. :D
    Minulla kokemusta vain ELDW:sta. Se on ollut useamman vuoden käytössä, kun käytän sitä vain erityistilanteissa. Muutoin tykkään melko luonnollisesta lopputuloksesta sekä meikkivoiteella että mineraalimeikkipuuterilla.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin EL DW on vaan erikoistilanteisiin kun se on niin hyvä, ja ei raaskisi ostaa uutta :) se on kyllä vaan niin hyvä, paras meikkivoide ikinä <3

      Poista

Kiitos kommentista <3