sunnuntai 3. syyskuuta 2023

Glossybox Elokuu 2023

Moikka ja mukavaa syyskuuta :) No vihdoin ja viimein Glossybox...hei ihan oikeesti nyt skarpatkaa! Puolessa välin elokuuta aloin miettiä missä Glossybox viipyy...sitten luin jostain että eivät muutkaan ole sitä saaneet. Loppukuusta kirjauduin Glossyboxin sivuilleni että lukeeko siellä jotain. No lukihan siellä että tilaukseni ei muka ole voimassa vaikka veloitus kyllä kelpasi ottaa kuun 1.päivä. Pari päivää tästä tuli boxin lähetysilmoitus mutta on kyllä touhua ;) ihan ihme sekoilua.

Boxi saapui muistaakseni kuun viimeisenä päivänä mutta nyt vasta kerkesin siitä kirjoittaa. Pitkät työpäivät vie vähän mehut, arvatkaa vaan olenko jaksanut käydä salillakaan..onneksi maksoin sen vuosimaksun niin ei ole niin huono omatunto jos maksan kuukausittain enkä sitten käy...ehkä tämä tästä! 

Tällä kertaa boxin avattuani ajatus oli "tässäkö tää oli"....ehkä paras oli Elisa Viaplay 2kk veloituksetta :D sinkkuna ollessa sarjoja kuluu, nyt aloitin HBOlta hyvinkin ajankohtaisesti Sinkkuelämän! HBO on kyllä vieläkin parempi kuin Netflix. Ja tosi nostalgista katsoa Sinkkuelämää, on se vaan hyvä. Oletteko katsoneet sitä uusiksi?

Rituals The Ritual Of Karma 48h Hydrating Body Cream / arvo 7 e
Lootuskukan ja vihreän teen tuoksuinen vartalovoide. Ritualsia on ihan mukava saada ja varmasti tämäkin voide tulee käytettyä pois. Hyvältä tuoksuu!

Bioderma Soin Hydratant Anti-Brillance Shine-Control Moisturiser / arvo 7 e
Rasvoittuvalle ja sekaiholle sopiva mattapinnan tekevä voide. Eiköhän tämäkin tule testattua, ihan sopivalta kuulostaa :)

Carmex Moisturising Lip Balm / arvo 3 e
Carmexia tarvii aina, tämän otinkin jo heti käyttöön. Vaikka vähän tylsä tuotehan tämä boxiin on...

Le Rouge Francais Blush Creme / arvo 24 e
Voisko joskus tulla muuta meikkiä kuin voidemaisia purkkijuttuja? Tämä voidemainen poski- ja huuliväri on nätissä tyttömäisen vaaleanpunaisessa sävyssä vaan kun en käytä niin en käytä. Eikä ole kuin pari kuukautta kun viimeksi tälläinen tuli. Olisi mukava saada vaikka matta huulipuna tai joku hyvä ripsiväri...ei näitä :/

Pixi By Petra Brow Tamer Clear Brow Gel / arvo 15 e
En usko että käytän tätäkään, ei kulmageelit ole mulla niin hirveällä kulutuksella. Ei ole niin montaa haiventa että niitä kannattaisi yrittää mihinkään suunnata :D

Kokonaisuutena ei lemppari mutta Rituals oli ihan kiva, samaten Carmex ja voiteet. Kivoja meikkejä harvemmin Glossyboxissa tulee ja nuita purkkeja saan kyllä aina yllinkyllin, kaikki annan aina pois. Jospa tässä kuussa boxi tulee sitten ajoissa ;)

Mitä olisit tykännyt tästä?

16 kommenttia:

  1. Aika basic-valikoimalta näyttää tämä kuu, ei mitään ilotulitusta. Tuo Carmex-purkki nousee esille vähän väliä jostain ja se taitaa olla kelpo perustuote jota pitäisi itsekin jo testata.
    Oih, olisi ihana katsoa Sinkkuelämää uudestaan! Uusimmatkin on vielä näkemättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvä tuo Carmex, käytän aina sitä :) uusia Sinkkuelämiä en ole nähnyt vielä ;)

      Poista
  2. Mielestäni kiva boksi, Ritualsi, Carmex ja Pixi varmaan silleen tulisi käyttöön. Ehkä värittömänä kulmageelistä tuskin tulisi suosikkia, mutta tulisi myös käyttöön kuitenkin. Myös tuo Viaplay oli todella kiva lisä! Mielestäni onnistunut siis kokonaisuudessaan :)

    VastaaPoista
  3. Vähintäänkin mielenkiintoista sekoilua taas Glossylta.. Mutta onneksi sait boksin kuitenkin lopulta! Jotenkin sisältö näyttää vähän vajaalta, mutta se varmaan johtuu siitä, että mukana on pari tollasta pienempää tuotetta. Mä en olisi tästä juuri innostunut, vaikka Ritualsia toki on aina kiva saada bokseista :) Kauneusbokseissa tuntuu aina olevan nimenomaan noita voidemaisia tuotteita esimerkiksi puuteristen vastaavien sijaan, enkä itsekään ole niiden suurin fani, joten ymmärrän hyvin sun harmituksen ton poskipunan suhteen :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus olis kiva saada puuterimaisia juttuja, niille sitä olis enempi käyttöä :) tai no, meikeissä minua on vaikea miellyttää mutta käyttötavaraa olis aina mukava saada. Minustakin oli just vajaa kun oli niin paljon pientä tilpehööriä...

      Poista
  4. Sinkkuelämän kattoin uudelleen nyt vuosi pari sitten, ku tuli telkkarista. Tykkäsin kyllä edelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kanssa ja nythän se on niin ajankohtainen sarja mulle :D

      Poista
  5. Mun mielestä aika kiva boksi. Etenkin kasvo- ja vartalovoide vaikuttaa kiinnostavilta. Sehän näissä bokseissa aina on, että väkisinkin tulee niitä tuotteita, jotka ei itselle sovi. Mulla tilausta jarruttaa ne ainaiset korostusvärit ja itseruskettavat, joita en juurikaan käytä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä annan nuita aina eteenpäin kun tuppaa kertymään...kaverit ilahtuu :)

      Poista
  6. Nykyään ei tiedä mikä striimauspalvelu olisi se potentiaalisin, kun jokaisella on vähän jotain kivaa :D Itse pitänyt nyt vain Disney+, kun sitä tulee ainakin katsottua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Netflixia en ole itse varmaan viikkoihin avannut, silloin alkuhuumassa tuli kyllä katsottua ihan hulluna...ja silloin oli kumppani katsomassa, nyt ei oikein itsekseen huvita...

      Poista
  7. Ihan kiva kokonaisuus, Rituals oli kyllä suosikkini mutta Pixin kulmageelikin ois kelvannut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ritualsia on kiva saada kun en minä sitä muutoin ikinä ostele :)

      Poista
  8. Mulla ei ollut tuota Biodermaa, sen tilalla hiusnaamio. Ihan kiva boksi, mutta samaa mieltä että noita huuli/poskisävytteitä joko puikkoina, purkkeina tai voiteina tulee liian usein verrattuna muihin meikkeihin. Itse testaan nuo, mutta silti! Rituals oli tosi kiva saada.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä sais olla muitakin meikkejä, onhan nuita vaihtoehtoja :DD

      Poista

Kiitos kommentista <3