keskiviikko 6. syyskuuta 2023

Kuusi kesän 2023 ihonhoitotuotetta

Kiitos Lindan idean, typistän vähän postaussarjaa "Tällä hetkellä käyttämäni ihonhoitotuotteet" niin että esittelen tiettyjä tuotteita, tai poimin esim 6 kesällä käyttämääni tuotetta. Yleensähän tuotteet saattavat kestää kuukausia niin en tiedä kiinnostaako teitä, tai jaksanko itsekään kuvata aina joka purkkia. Voisi olla mielenkiintoisempi katsoa pelkästään näitä poimintoja ja toki voin välillä esitellä ihan koko arsenaalin ;) 

Mulla on vielä käytössä moni viime kerralla esitelty tuote, mutta nämä 6 on kaikki uusia ja avattu viime esittelyn jälkeen. 

Mizon Vita Lemon Sparkling Peeling Gel
Hedelmähappokuorinta kasvoille. Oikein hyvä, jättää kasvot todella sileiksi ja pehmeiksi. Käytän puhdistuksen jälkeen kun iholta on saatu meikki pois. Hyvä herkällekin iholle, ei ole mitenkään tuju vaan aika mieto mutta tehokas. Mukava lisä rutiiniin kun mulla ei ole nyt perinteistä rakeista kuorintaa, pitäisi ihan ostaa!

Benton Aloe BHA Skin Toner
Monitehoinen kasvovesi joka puhdistaa, kuorii ja kosteuttaa. Bentonin tuotteista olen tykännyt kovasti mutta tähän en ole vielä jäänyt koukkuun. Tämä on vanha versio, uudessa etanaseerumi on korvattu vihannesportulakkauutteella. Tässäkin etanaseerumi olis se juttu joten uutta versiota en osta. En ole huomannut tämän vielä ihmeitä tekevän mutta ehkä pitäisi käyttää säännöllisesti. Mielestäni enemmän kuitenkin kosteuttava kuin kuoriva tai puhdistava, ainakin mun iholle joka on taas tukkoinen poskista. Minusta on ruennut muutenkin tuntumaan että BHA ei ole mun juttu, muistaakseni onko maitohappo sellainen jota suositellaan ikääntyvälle iholle paremmaksi?

La Roche-Posay Eye Make-Up Remover
Ostin tämän apteekista testiin. Ei ainakaan ärsytä silmiä mutta saisi olla kyllä tehokkaampi. Tuntuu ettei vahva meikki oikein lähde tällä...en usko ostavani tätä toiste etenkin kun tämä pullo taisi olla 16 e luokkaa. Hyvän silmämeikinpoistoaineen etsintä siis jatkuu :) 

Smuuti Skin Watermelon Dew Toner Mist
Vesimeloni kasvosuihke jossa ei ole tippaakaan vesimelonin tuoksua tai tuntua. Suihku on itsessään miellyttävä ja varmasti ihoa kosteuttava, mutta tuote vähän jättää toivomisen varaa tai jotenkin se fiilis jää puuttumaan. Siksi en ostaisi tätä toiste mutta muuten Smuutin uutuuksia voisin testata. Ilokseni huomasin meidänkin Prismassa jotain yksittäisiä tuotteita! Toivottavasti niitä uusiakin tulisi, ostaisin ;)

Benton Snail Bee Ultimate Serum
Monitehoinen seerumi joka sisältää mm.mehiläismyrkkyä, niasiiniamidia, vihreää teetä, teepuu-uutetta...kirkastaa, hoitaa juonteita ja vähentää epäpuhtauksia. Nyt olen käyttänyt tämän vuoden puolella paljon Bentonin tuotteita ja kaikista kyllä tykännyt. En voi sanoa että tämäkään tekee ihmeitä koska mulla on toisessa poskessa tukkeumat, jotka tuntuu olevan tiukassa...liekkö ne sitten jostain aurinkovoiteesta vai mistä. Kosmetologi ei varmaan tekis pahaa...mutta hyvä seerumi tämä on ja muutoin mulla on iho hyvässä kunnossa. ( paitsi ne posken tukkeumat )

The Body Shop Aloe Soothing Day Cream
Tämän ostin jostain TBS alekorista vitosella. Arvelin olevan kevyt päivävoide, siksi otinkin nyt kesäkäyttöön. Mutta on aika paksua mutta tavallaan kevyttä...todella miellyttävän tuntuista, tykkään kovasti! Hyvä rasvoittuvalle iholle. En ole tainnut hirveästi merkin kasvovoiteita käyttää joten tämä oli tosi positiivinen yllätys :)

Seuraavan kerran katsotaan sitten syksyn ihonhoitoa. En ole vielä kokenut mitään muutoksia ihossa, rasvainen se on kesän jäljiltä, välillä ihan lilluvan rasvainen. Odotan siis innolla viileämpiä kelejä että meikkipohjakin pysyisi paremmin ;D ja muutenkin, on ollut vähän liian kuuma kesä...onneksi nyt ollaan ihan virallisesti syksyssä!

Mitä tykkäsin tälläisestä koostepostauksesta? Oliko mukana tuttuja tuotteita?


12 kommenttia:

  1. Mulla taitaa olla tuo sama Bentonin toner, mutta ei se mitään suuria intohimoja herättänyt. Olenkohan muistanut edes kirjoitella siitä mitään omassa blogissani?

    Mitä tulee noihin happohin...maitohappo lienee aika hellävarainen, mutta luulen, että tuossa tilanteessa glykolihappo olisi parempi. Duodecimissa oli muuten kiva katsaus siitä suomeksi: https://www.duodecimlehti.fi/duo91236

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, täytyy perehtyä noihin happoihin :)

      Poista
  2. Nää koostepostaukset on just parhaita. Näistä mikään ei ollut itselleni tuttu. Smuutin tuotteet on tosi kiinnostavia ja niitä kyllä tarvii kokeilla joskus.

    VastaaPoista
  3. Kiva oli lukea sun tuotteista ja mä itse tykkään just tällaisista muutaman tuotteen täsmäpostauksista, vaikka toki silloin tällöin mielellään lukee siitä koko ihonhoitorutiinistakin :) Niitä tuotteita on vaan monesti niin paljon, että helposti jää sitten vähälle huomiolle osa tuotteista :D

    Smuutilla olisin itsekin toivonut ainakin tohon suihkeeseen tuoksua ja miksei siihen puhdistusbalmiinkin. Tota suihkettahan en oo kokeillut, enkä todennäköisesti aiokaan, kun just se tuoksu puuttuu. Balmi ja seerumi oli hyviä, sitä voidetta haluaisin kokeilla nyt, kun siihen on tehty jotain muutoksia eikä sen pitäisi enää rullata pois kasvoilta! Ne uudet kiivituotteetkin kiinnostaisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni sitä balmia myydään täällä, tulispa se kiivisarjakin :) pientä tuoksua näihin olisi toivonut, en siis tule toiste ostamaan vaikka kiva suihke oli <3

      Poista
  4. Tuota Mizonin kuorintageeliä olen välillä katsellut, mutta ei ole vielä tullut hankittua. Smuutissa on niin herkullisen näköinen pullo, mutta harmi jos tuossa ei vesimelonin tuoksua.

    VastaaPoista
  5. Kivoja läpikäyntejä :) Smuuti saisi tuoksua sille vesimelonille! Toki voisi olla makean tahmainen fillis silloin brändistä.. Noh, ei se minkään. Pitää myös joskus itsekin testata TBS:n päivävoide!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit :) kannattaa testata, tosi kiva tuo Aloe voide <3

      Poista
  6. Koostepostaus oli hyvä. K-kosmetiikka on kyllä toimivaa. Ihan eri tavalla tulee hoidettua kasvojen ihoja k-kosmetiikan myötä.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin muuten, tuo on totta että k-kosmetiikan myötä ihonhoidosta on itsellekin tullut mieluisampaa!

      Poista

Kiitos kommentista <3