tiistai 24. marraskuuta 2015

Urban Decay Solstice

Ostin Urban Decayn Solstice luomivärin pari kertaa käytettynä. Kävi hyvä tuuri ja ehdin napata tämän Facen kirpparilta :) en ole vielä saanut hankittua mitään UD:n tultua suomeen, ajattelin ehkä tuossa keväämmällä. 


PB140042.ORF

PB140045.ORF


PB140033.ORF

Solstice kuuluu Moondust luomiväreihin jotka ovat glitterisiä, hehkuvapigmenttisiä luomivärejä. Kimaltavat mikrohiukkaset yhdistyvät 3D metallikiiltoon ja lopputulos on tajunnanräjäyttävä! En ole ennen kokeillut näitä mutta ehdottomasti haluaisin lisää Solsticen perusteella. Kimallus on kyllä ihan uskomattoman kaunista, luomella pysyvää ja näkyvää. Tämä varisee hiukan joten tee silmämeikki ensin ja pyyhi sitten silmänaluset miselliveteen kostutetulla vanulapulla. Moondust luomiväreissä parhaan tuloksen saa sormella levitettynä mutta minä laitoin meikkisiveltimellä taputellen, en vetämällä pitkin luomea. 


PB140047.ORF

PB140054.ORF


PB140005.ORF

Pakko todeta että joskus muinoin käyttämäni Urban Decayn luomivärit jättivät vähän kammoa merkin glittervärejä kohtaan. Paleteissa poikkeuksetta olevat glitternapit olivat pöhkön huonoja ja varisevia. Muistan että ihan silmiä kirveli. Möin sitten kaikki UD palettini pois. Nakujen ilmestyttyä aloin hankkimaan niitä todetakseni laadun parantuneen. Olen tykännyt kaikista Naku paleteistani niin paljon että Smoky ja Electric ovat ostoslistalla. Haluaisin myös muutamia UD solonappeja ja tyhjän Nirvana luomiväripaletin...aarrgghh pitääköhän tehdä kesällä ristiretki meikkien ostoon :D


PB140014.ORF

PB140015.ORF

Ripsissä tämän talven Lumenen glittermascaraa. Aika veikeä, näyttää tosi kivalta eikä ärsytä silmiä. Sävy on hopeinen.

Käytin tässä meikissä Bellápierren kosmetiikkaa kun niistä tuli kyselyä. Kiinteä mineraalimeikkipohja on todella peittävä, levittyy kauniisti ja pysyy kiillottomana monta tuntia. SK 15. Tuote sopii mainiosti peittävyyttä kaipaavalle iholle, 100% mineraalipohja antaa ihon hengittää. Paras koskaan kokeilemani mineraalipohja kun haetaan peittävää mattapintaa joka ei hohda yhtään! En laita tämän päälle mitään puuteria, meikkiä korjaan tarvittaessa samalla vipalla millä levitin, tuputan t-aluetta vähän sillä mutten siis lisää mineraalimeikkipohjaa.


PB140029.ORF

PB140025.ORF

Silmämeikki:
MAC silmämeikinpohjustaja
MAC Paint Pot Painterly
MAC Post Haste
Paese mattavalkea luomiväri
Lumene Blueberry eyeliner
Lumene Glitter Top Coat Mascara*
Benefit They´re Real ripsiväri

Kulmat:
Make Up Store Brown kulmaväripaletti

Kasvot:

Huulilla:

*-merkityt tuotteet saatuja. Osa linkeistä mainoslinkkejä.


28 kommenttia:

  1. Kyllä ristiretkelle! :)
    Jännä sävy luomivärissä. Kiva glitterlook ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihastuin tähän glitteriin vaikka pidän aina enemmän mattasävyistä :)

      Poista
  2. Mä kävin poimimassa itselleni juurikin tän Solsticen UD:n aloitettua Suomessa, ja tykkään siitä kovasti. Näyttää hienolta mustan rajauksenkin päällä (- vaikkakin itse sellaisia harvemmin teen). Hyvin sopii sullekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, mustan päällähän tämä pääsee uusiin ulottuvuuksiin :)

      Poista
  3. Onpas makee sävy luomivärissä, sopii hyvin sulle.
    Mullakin oli joku UD:n paletti ja pari soloa joskus, mutta silloinen laatu ei hirveesti vakuuttanut. Glittervärit oli upeita, mutta ei näyttänyt kivalta pitkin poskia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ne vanhemmat paletit oli hirmu glitterisiä ja olivat pitkin poskia. Ainakin Nakut on kyllä ihan eri luokkaa ;)

      Poista
  4. Wau! Nyt mä ehkä jopa vähän kiinnostuin tästä :). Upean värinen napsukka ja sopii sulle kuin nakutettu. Sanotaan näin, että jos mä vielä hairahdun UD:n pariin joskus niin se saattaa hyvinkin olla tämän takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) UD:llä on parempia luomivärejä kuin ne glitterhirvitykset, suosittelen tutustumaan!

      Poista
  5. On kyllä hyvän näköinen. Itsellä on fireball mutta en ole kerinnyt sitä vielä kokeilemaan :D

    VastaaPoista
  6. Ooh miten hyvännäköinen! <3

    VastaaPoista
  7. Äääh, nyt alkoi sitten houkuttaa tollainen glitterinen ripsiväri! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aika hauska ja näyttää tosi hyvältä luonnossa :) eikä ole pelkkä joulukauden tuote! Voi käyttää kesälläkin :)

      Poista
  8. Ihana kimallus tuossa luomivärissä!

    VastaaPoista
  9. Toi on kyllä magee sävy, myös Moonspoon kannattaa tsekata ;)

    VastaaPoista
  10. Voi vitsulat ku on ihana luomiväri, niin siistin näkönen silmissä! :)

    VastaaPoista
  11. Minä odotan UD:n Gwen Stefani-paletin julkaisua (4.12.), olen valkoinen kuin lakana joten värien luulisi olevan oikein passelit ja töihin sopivat :)

    VastaaPoista
  12. Aika jännittävä sävy! Sulle sopii hienosti! Voisinko muuten esittää toiveen, että avaisit vähän, että miten otst näitä kuvia? Tekisi mieleni kokeilla itsekin, mutta muutama vinkki voisi olla kiva. Lähinnä ajattelin kasvokuvia. Olisiko jotain filtteriä? XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) otan tietystä kuvakulmasta ettei naama näytä liian pyöreältä :D en ole mitenkään kuvauksellainen :D filttereistä en tiedä koska en pahemmin muokkaa kuviani..

      Poista

Kiitos kommentista <3