keskiviikko 4. marraskuuta 2015

ABC: K niinkuin Kismet

Aakkosteema etenee...sitten Heinäkuun :D tämän takia en aloita mitään haasteita kun ei niistä tahdo tulla mitään :D mutta aion kyllä viedä tämän kunnialla loppuun!

Seuraava kirjain on K. K:lla alkavia lakkoja on mutta Kismetillä en ole lakannut aikoihin. On se kumma että nyt syksyllä, aamujen pidetessä ja iltapimeiden aikaistuessa, minä vaan haluan lakata hololakoilla :D Kismet kuuluu siis Color Clubin Halo Hues holgrammilakkoihin. Se on nätti vaaleanvihreä sävy. Kyllä vaan hololakat on ihania!


PA260016.ORF

Nimettömään ja keskisormeen tein liukuvärin Color Clubin Sweet Mint ja OPI Purple Palazzo Pants lakoilla. Liu`un päälle Milvin decalit. Ja jostain kumman syystä; nämä vuodenaikaan sopimattomat kynnet olivat tosi mieluisat! Pidin näitä kolmatta päivää ja jaksoin ihastella Kismetin loistoa. On se niin nätti lakka! Ostitteko niitä uusimpia Halo Hueseja? Vieläkö lakkaatte holoilla näin syksyn tullen?


PA260030.ORF

PA260004.ORF

Milv siirtokuvat / CesarsShop, saatu
OPI Purple Palazzo Pants / CesarsShop, saatu
Color Club Kismet / CesarsShop, saatu
Color Club Sweet Mint / CesarsShop, saatu

32 kommenttia:

 1. Wauwauwau <3 Näyttääpä jotenkin erikoisen hyvältä! Johtuukohan postauksrn nimestä vai mistä? ;)

  VastaaPoista
 2. Mä ainakin lakkailen tosi paljon holoilla ja kirkkailla väreillä just nyt, kun kesä on jo ohi. :D

  VastaaPoista
 3. Ei nää ole yhtään vuodenaikaan sopimattomat mun mielestä. Todella kauniit kynnet, jotenkin antiikkisen tyylikkäät! Mä lakkaan holoilla ihan miloin vain. Mutta toisaalta mä en kauheasti edes ihastele niitä auringonvalossa, kun en tykkää auringosta enkä ollut kesälläkään juurikaan ulkona :D. Onneksi on päivänvalolmppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja onneksi on näitä holoja joissa efektiä näkyy myös päivänvalossa, edes sellaisena kauniina kimalluksena :)

   Poista
 4. Sopivat munkin mielestä todella hyvin syksyyn mukavan murretun sävymaailmansa ansiosta. Toi MILV sopii kun nessu nassuun noitten liukujen päälle. Just tollanen vanhan antiikkisen värinen jonka väristä leimalakkaa oon etsinyt jo kauan. Kaunista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) nyt minä tajusin että ehkä nuo tarrat ovat himpan vihertävät, olisipa kaunis kun tuollaisen leimauslakan löytäisi :)

   Poista
 5. Aivan ihanat kynnet <3 Ite en vielä oo holoja hommannu ollenkaan, täytyy varmaan katsastaa tarjonnat ja hankkia muutama jos mieleisiä löytyy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minusta parhaita on nämä Halo Huesit, niissä on paras vastine rahoille. Picture Polishit on ihania myös muttei niissä ole niin voimakasta efektiä.

   Poista
 6. Todella kauniit kynnet! Vihreän ja lilan yhdistelmä on aina pettämätön :) Ja kyllä kultaiset lehdet sopivat hyvin syksyyn.

  VastaaPoista
 7. Onpas taas nätit lakkaukset. Noi siirtikset näyttää ihan leimoilta. Kyllä holoilla voi mun mielestä aina kun huvittaa.
  Mä yritin eilen lakata vuodenaikaan sopimattomasti Zoyan Lolalla, joka muuten vaati viisi (!) kerrosta täyteen peittävyyteen. Annoin sitten rauhassa kuivua Emmerdalen ajan. Kun olisi pitänyt ruveta koristelemaan niin vähän aikaa katselin kynsiä ja totesin että ei saa...keli !! Ei, ei ! Vaihdoin sitten tummat lakat ja heti oli kotoisampi olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ohoh, onpas Lola kirkas. Ei ihme että tule sopimattomat tähän vuodenaikaan -olo :D itsellekin olisi tullut..

   Poista
 8. Todella kauniit! Piristävät tähän pimeyteen.

  VastaaPoista
 9. Ihanat ja kulta ja pastelli käy hyvin talveenkin. Vai tulevaan talveen?

  VastaaPoista
 10. voi miten kauniit <3 haluaisin kovasti muutaman noista uusista holoista.. ehkä vielä joskus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) nämä ovat sen arvoisia, toivot vaikka pukilta :)

   Poista
 11. Just nythän niitä kimaltavia lakkoja pitääkin käyttää, väriterapiaa pimeyteen you know ;) ja kohta on pikkujouluaika, sittenhän vasta räjähtää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on :) itsellä ei noita pikkujouluja ole mutta lakkausvinkkejä annan mielelläni ;)

   Poista
 12. Siis voi että! Vautsi, tää lakkaus on syötävän hyvän näköinen :) Miten keksitkään tuon lilan yhdistää tähän, ihmeen hyvä värikombo :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3