lauantai 14. marraskuuta 2015

IsaDora Golden Edition Holiday 2015: Kullan kimallusta meikkipussiin

IsaDoran uusin marraskuussa kauppoihin saapuva kokoelma on nimeltään Golden Edition. Esittelin aiemmin kynsilakat ja tänään on meikkien vuoro. Minua ainakin ihastuttavat nämä kultaiset pakkaukset jotka ovat ihan kullan arvoisia ja ylellisen tuntuisia käyttää.

PA240016.ORF

En ole ikinä käyttänyt voidemaista poskipunaa koska tuntuu etten osaa. Tai että sopiiko sellainen minulle? Onko se vain pro-meikkaajien tuote? IsaDoran Twist-Up Blush & Go poskipunapuikko näyttää sellaiselta että siitä uskaltaa aloittaa. Sävy on niin hento nudepersikka että koen sen sopivan paremmin poskipäille. Hyvä tuote talven juhliin sopivan sävynsä ansiosta. Ssiältää hyvin hentoa kimallusta.

A Day At The Riviera antaa poskipäille kaunista hohtoa. Jos pidät MAC Lightscapade tai Perfect Topping MSF:stä niin pidät luultavammin myös tästä. Hohto on hyvin samanlaista. Yllätyin miten helppokäyttöinen tämä on, levittyy hyvin ja jää luonnollisesti iholle. Taisipa tulla uusi lempparituote! On niin hyvän värinen ja sopii varmasti monille. Posket eivät paljon muuta meikkiä kaipaakaan. Tämän voi levittää ennen puuteria tai puuterin päälle. 

PA240031.ORF

PB010040.ORF

PB010049.ORF

Poskipunapuikkoa levitetty c-muotoon poskipäiltä kulmaluulle puuteroinnin jälkeen. Huulilla lookin Heather huulipuna, silmämeikissä IsaDoran Misty Mauves luomiväripaletti joka löytyy vakiovalikoimasta.

Kokoelman uutuustuotteita ovat Glitter Lash & Brow glittergeelit. Näitä voi käyttää kulmiin, ripsiin tai silmien rajauksiin. Mietin miten näitä käytetään päiväystävällisesti, mulla kun noita juhlia on vähän vähemmän. Tuote kuulosti hurjalta; glitteriä kulmakarvoihin, mutta ei se sitä ole.

PA240028.ORF

Glittergeeliä löydät kultaisena tai hopeana. Glitter on ihan glitteriä ja sitä levitetään sivellinpäällä. Glitteriä tulee siististi, se ei ärsytä silmiä eikä varise laitettaessa eikä päivän mittaan. Yllättävän monipuolinen tuote ja soveltuu muuhinkin kuin pelkkiin juhlameikkeihin.

PA240025.ORF

PB080010.ORF

PB080012.ORF

Grand Volume Lash Styler lupaa runsaat, pidemmät ja erotellut ripset. On myös säänkestävä. Ei varise tai tuhri luomea pitkän päivän mittaan joten sen lupauksen kyllä pitää. Suositushinta tälle on lähes 22 e joka on kallis hinta semiselektiivisestä tuotteesta. Onko tämä sen arvoinen?

PA240034.ORF

Harja sisältää toiselta puolelta eri pituisia harjaksia kaarevassa muodossa ja toisella puolella kaarevat harjakset yhdessä rivssä. Piti vähän pyöritellä miten tätä käytetään kun harjasosa on iso ja kömpelö. Mutta äkkiä tähän tottui, etenkin kun huomasi miten hyvää jälkeä tämä tekee. Ennenkaikkea pitää taivutukset, antaa runsautta ja tuuheamman oloiset ripsivarustukset. Ripsiväri joka näkyy, sanoisin näin. Jos tykkäät luonnollisista ja hennommista ripsistä niin tämä ei ole mascara sinun makuusi. Kaipaatte usein meikkivinkkejä raskaille luomille. Kuten meikeistä näkyy, suosin hyvin paksua eyeliner-rajausta sekä näyttävää ripsiväriä. Pelkästään se tuo katseeseen nostetta. 

PA240038.ORF

PB080031.ORF

PB080044.ORF

Huulipunat tulevat todella ylellisen tuntuisissa pakkauksissa. Ainut miinus näissä on sormenjäljet mutta eivätkö vaan ole ihania? Minun sävyni ovat Flirty Fuchsia ja Heather. Molemmat punat löytyvät vakiovalikoimasta. Itse tykkäsin Heatherista enemmän, se on luonnollisin kokoelman punista. Kaikkihan ovat aika punaisia ja näkyvän värisiä, Heather on tosiaan vaalein muttei silti mikään nude. Flirty Fuchsia on nimensäkin perusteella vähän fuchsiaan taittava muttei kovin tumma. 

IsaDoran huulipunat ovat laadukkaan tuntuisia. Sopivat pehmeitä, eivät ikinä kuivata ja tunne huulilla on luonnollinen. Heatherin kanssa pärjää ilman huultenrajauskynää. Puna ei karkaile vaan pysyy siististi.

PA240042.ORF

PA240044.ORF

PB080003.ORF

^Toinen meikki IsaDoran tuotteilla. Tämä oli vähän rohkeampi ja juhlavampi meikki. Silmämeikissä MAC Royal Assets 6: Cool Eyes. Huulilla lookin Flirty Fuchsia huulipuna.

Kokoelman tuotteet saatu blogin kautta. Tässä hieman hintatietoja:
Twist-Up poskipunapuikko 16,20 e, Glitter Lash & Brow glittergeeli 18,50 e, Grand Volume ripsiväri 21,90e ja huulipunat 13,90e. 

Miltä tämä kauniin kultainen kokoelma vaikutti, joko mietitään pikkujoulumeikkejä?

16 kommenttia:

  1. Tosi nätti silmämeikki! Mä tykästyin myös kovasti tuohon ripsariin vaikka harjaosa tuntui aluksi vähän hassulta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) harjaosa on aika hauska ja ehkä vähän turhan isokin mutta hyvää jälkeä se tekee. Tämän hetken suosikkiripsarini :)

      Poista
  2. Glittertussi on mielenkiintoinen. Oot käyttänyt sitä kivasti ;) ihailen noita sun meikkejä. Niin taitavasti käytät värejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mun piti käyttää sitä kulmiin mutta kuvia laittaessa näin että unohdin...ehkä tänään, rupean kohta meikkaamaan :D meikkaaminen on kivaa ja kuka vaan osaa, sinäkin :)

      Poista
  3. Ihanat simmumeikit :). Värit sopii sulle tosi kauniisti. Mä kiinnostuin noista glittereistä (yllättäen :)). Ei mullakaan mitään pippaloita ole mutta kuka kieltää laittamasta vähän säihkettä arkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) nämä oli ihan arkimeikkejä, kauppaan tehtyjä. Kun ei noita juhlia ole ;)

      Poista
  4. Vitsit ku oot loihtinu upeat meikit! Mua kiinnostaa eniten tuo glitter, kaunista jälkeä saa rajauksiin ja ripsiin laittaminenki vois olla ihanan näkönen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) glittertussi on yllättävän käytännöllinen koska siitä tulee juuri sopivasti ja se glitter on juuri sopivaa. Voi laittaa ripsiinkin, olisi tosi ihanan näköistä :)

      Poista
  5. Tämän vuoden joulukokoelma on kyllä todella onnistuneen näköinen ainakin ulkomuodoltaan. Ihanan ylellisen näköisiä pakkauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä rakastuin näihin pakkauksiin. Todella ylellisiä ja kauniita :) vaihtelua mustaan.

      Poista
  6. Näyttää aika hyvältä joulukokoelmaksi! Kultaa ja glitteriä, mutta ei mitään övereitä! Mä muistan jonkun muunkin sanoneen, että on vaikea käyttää voidemaista poskipunaa. Mä itse käytän aina voidemaista poskipunaa, koska oon kokenut sen helpommaksi =S Mulla on muuten korostustuotteena se Body Shopin Honey Bronze Dome ja se on ollut ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MACilla on voidemaisia poskipunia ja IsaDoralla näitä puikkoja. Lumenella taisi olla myös? Pitäisi vaan rohkaistua niihin enemmän :)

      Poista
  7. Hauskat noi kiltsut, pitäskö testata? Raapiiko poistettaessa? Kauniit meikkaukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivät raavi :) kyllä niitä uskaltaa testata, ihan arjessakin ;)

      Poista
  8. Ihania meikkejä, jännä tuo erilainen glitterkynä.
    Mun pikkujoulumeikis on varmaan glitteriä ja glitteriä ja ehkä vielä lisää glitteriä. Meinasin kunnon överi smokyt tehdä (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitää sitten ottaa kuvia, haluan nähdä :) on se kiva kun on tämä yksi vuodenaika kun saa sitä glitteriä käyttää ja ihan luvan kanssa! Vaikka kulmissa :)

      Poista

Kiitos kommentista <3