maanantai 9. marraskuuta 2015

Clear Jelly Stamper

Meillä on eri mallisia kynsiä ja eri makuja leimasimissa. Vaihtoehtoja on ihan älyttömästi ja jokaiselle varmasti löytyy mieleisiä leimasimia. Minäkin olen kokeillut monia ja olen löytänyt monenlaisia ja erilaisia suosikkeja. Joskus tykkään toisesta, joskus enemmän toisesta. CesarsShopista löytyy todella paljon eri vaihtoehtoja ja nyt Cesarille on tullut myyntiin kuumottava uutuus jonka sinäkin tarvitset eli Clear Jelly Stamper.


PB070062.ORF

Clear Jelly Stamper on tämän hetken halutuin leimasin. Miksi? Siksi koska sen pää on läpinäkyvä! Mikäs siinä on sitten niin hyvää? Tottakai se että sinä voit katsoa leimasimen läpi ja näin kohdistaa kuvan oikein! Onko sinullekin tuttua kun kuva menee pieleen ja vinoon? Sekös se vasta ärsyttää. Ongelma on todella tuttu mullekin ja on ihan ärsyttänyt kun jotkut kohdistamista vaativat kuvat jäävät käyttämättä. Minä en osaa kohdistaa enkä siedä jos kynnet menevät pieleen.

Otin Clear Jelly Stamperin heti testiin. Valitsin laataksi kohdistamista vaativan Gothic laatan. En ole laattaa vielä kokeillut kun tiesin kuviot vähän ärsyttäviksi. Mutta olin kyllä tosi iloinen kun huomasin onnistuvani tällä stamperilla! On se vaan oikeasti helppoa kun näkee läpi ja voi kohdistaa kuvan heti keskelle kynttä. Lisäksi stamper ottaa kuvan laatasta hyvin ja siirtää sen kynnelle ongelmitta.


PB070018.ORF

Minulla on pitkät ja hieman kaarevat kynnet. Clear Jelly Stamper on minulle sopivan kokoinen. Mutta sanon että aika maksimit, en suosittele Clear Jelly Stamperia pitkien ja tosi kaarevien kynsien koko kynnen kuviin. Pienempiin kuviin se tottakai on hyvä. Clear Jelly Stamperin rakenne on semikova; ei niin kova kuin Konad leimasin muttei niin pehmeä kuin löllö.


PB080070.ORF

PB080071.ORF

Clear Jelly Stamper poimii kuvan helposti. Oma tekniikkani on kohdistaa, painaa kuva keskelle ja pyöräyttää kevyesti molempiin suuntiin. En saanut kuvaa leviämään. Clear Jelly Stamper ei vaadi hampaat irvessä painamista. Toinen niksini on myös painaa kynttä vasten leimasinta ja pyöräyttää mutta tämä ei toimi kohdistamista vaativien kuvien kanssa ;)
Kolmas tipsini on että anna laatan ja stampperin kuivahtaa leimojen välissä. En käyttänyt teippiä stampperin puhdistamiseen koska mulla ei yksinkertaisesti ollut kuin halpisteippejä jotka menevät sotkuun. Asetonia tämän stampperin kanssa ei saa käyttää, mulla oli ihan X-tran kynsilakanpoistoaine mutta vain tämän kerran! Jatkossa käytän pakkausteippiä.

PB070021.ORF

PB070025.ORF

PB070023.ORF

Huomaathan että Clear Jelly Stamper ei kestä kovakouraisuutta. Älä irrota kumipäätä varresta. Älä käytä asetonia puhdistukseen äläkä kynsilakanpoistoainetta vaan pakkausteippiä. Katso tämä video. Stamper ei myöskään kestä naarmuja joten ole varovainen pitkien kynsien ja sormusten kanssa. Haluathan varmasti näin hintavan leimasimen myöskin kestävän käytössäsi pitkään. Clear Jelly Stamper on paljon herkempi kuin muut leimasimet.

Blogeissa on pyörinyt Yves Rocherin Smoky Top Coat ja mullakin oli aikeissa ostaa se. Satuin pyörähtämään kaupungilla mutta kun ei ollut rahaa niin piti vältellä kauppojen meikkihyllyjä. Sallin kuitenkin itseni piipahtaa Yves Rocherilla ja ostaa se pitkään harkittu Smoky Effect Top Coat koska 6 e hinta ei taloutta kaada.

Smoky Effect Top Coat on savuisen pinnan jättävä päällyslakka. Se levittyy tarkoituksella tuhkaisen ja savuisen näköiseksi eikä sillä haeta tasaista pintaa. Minä laitoin tätä yhden kerroksen aluslakan päälle ja kyllä tämä antaa kivan efektin. Lisäksi tämä kuivuu todella nopeasti ja antaa hyvän kiillon manikyyrille.


PB070055.ORF

Leimat tein valkealla MoYou Nails lakalla, laatasta MoYou London Gothic 13. Raamituksen tein tuputtamalla kostealla meikkisienellä Color Club Revvvolution lakkaa. Päällyslakkana Glisten & Glow HK Girl.


PB070004.ORF

Yves Rocher Smoky Effect Top Coat / Yves Rocher ( mainoslinkki )
MoYou Gothic 13 laatta / MoYou.co.uk
MoYou Nails leimauslakat / CesarsShop, saatu
Clear Jelly Stamper / CesarsShop, saatu


PB070044.ORF


PB080074.ORF

Miltä Clear Jelly Stamper vaikuttaa? Olisiko se sinun leimasimesi? Vai oletko jo ehtinyt kokeilla tätä?

32 kommenttia:

 1. Vaikuttaisi kivalta. Mutta oli liian hintava mun lompakolle kun muut leimasimet paljon halvempia :/ vielä kun oppisi leimaamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, on olemassa halvempiakin. Hyvä kun on paljon vaihtoehtoja. Itse aloittelin Konadin omalla leimasimella ja jatkoin löllöön. Jos tuntuu ettei onnistu niin kokeile erilaisia leimasimia. Nämä on ainakin halpoja ja hyviä:

   http://www.cesarsshop.fi/epages/cesarsshop.mobile/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2015052705/Products/ZOE   Poista
 2. Mä kokeilin tätä leimasinta, mutta en saanut kuvia kunnolla nousemaan siihen. Mun täytyy ottaa oikein ajan kanssa homma uudestaan ja selvittää mikä meni vikaa ja millä tekniikalla saan kuvan tarttumaan stamperiin. Musta tuntuu että munkin pitää hankkia tuo smoky-lakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kuva alkoi nousemaan heti, en pyyhkinyt stampperia ennen aloitusta mitenkään. Olinkin ihmeissäni että vitsit miten hyvä kun aina saa tapella leimasimien kanssa :) mutta kokeile ihmeessä uudestaan, hyvä leimasin on :) ja Smoky on tosi ihana lakka!

   Poista
 3. Toi leimasin vaikuttaa mielenkiintoiselta ja kivat kynnet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin tämä oli hirmu mielenkiintoinen uutuus :)

   Poista
 4. Ostin tämän viimeviikolla ja tällä viikolla pääsee testiin. Itse ostin tämän juurikin sen kohdistamisen takia, koska monesti olen hermot menettänyt sen takia, että leima on mennyt miten sattuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sekös se ärsyttää kun leimat menee pieleen. Toivottavasti tällä onnistuu paremmin :)

   Poista
 5. Vaikuttaa kyllä oikein hyvältä tuotteelta, mutta itsellä on tuo kynsienkoristelut leimailuineen niin lapsenkengissä etten ihan noin suurta summaa leimasimeen tässä vaiheessa raaski laittaa - jos tietäisi takuulla sille käyttöä olevan niin sitten ehdottomasti kannattaisi satsata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta tämä on helppo leimasin aloittelijalle siinä mielessä että tällä ei tarvitse olla niin nopea. Leima ei kuivu niin äkkiä tämän pintaan joka on eri materiaalia kuin aiemmin käyttämäni leimasimet. Ja kohdistaminen tällä on tosi helppoa :) mutta en itsekään aloittelijana olisi ehkä hankkinut näin kallista heti ensimmäisenä vaan opetellut ensin tekniikan ja sitten kun se on hallussa; satsannut kunnon välineisiin :) harrastuksissa ei katsota hintaa vai miten se meni...

   Poista
 6. Todella upeat kynnet, näyttävät ihan taideteoksilta :) MInä en ole vieläkään uskaltautunut leimaamista kokeilemaan. Monesti on jo tehnyt mieli ostaa sopiva stamper ja muut tarvittavat välineet, mutta sitten on mennyt pupu pöksyyn. Jos en osaakaan ja hermostun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti <3 ihan varmasti osaat! Minä tuossa ylhäällä linkkasin Marjolle halvempia stamppereita joilla on hyvä aloittaa. Tekniikan kun oppii niin leimailu on tosi kivaa :)

   Poista
 7. Kauniit kynnet! Tykkäisin näistä itsellänikin :). Mä olen ihan kahden vaiheilla tämän leimasimen kanssa. Vähän liian kallis vikaostokseksi, mutta kiinnostaisi kovasti kokeilla. Smoky on <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) nämä olisi vähän sun näköiset kynnet. Minä mietin tämän ostoa ja siksi sulta kyselinkin. Satuin sitten saamaan tämän testiin. Minä ainakin tykkään. Mutta jos olisi pidemmät kynnet niin en kokonaisia tosi isoja kuvioita saisi leimattua. Mutta esim. tuo mitä näytän kuvissa niin leimautuu ihan iisisti tämän pituisiin kynsiin. Ehkä vähän makuasioita mutta...saahan sen myytyä jos ei tykkää :)

   Poista
 8. Tää on kyllä niin hyvä leimasin, oon onnellinen, että hommasin sen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen onnellinen että sain tämän testiin. Pitää vaan muistaa kohdella hellästi, tämän mukana tuli muuten paperilappunen missä myös varoitellaan herkkyydestä. Toivottavasti luit sen :)

   Poista
 9. Mää käytän leimasimen putsaukseen vaateteippirullaa, sitä millä lähtee elukankarvat, ostin H&Mltä sellaisen pienen. Ei tarvii lotrata kynsilakanpoistoaineen kanssa, saisin lakkauksetkin lähtemään.
  Nyt vasta tajusin tuon stamperin idean, luulin sen vaan olevan kirkas kuminen, mutta siitä näkyy läpi, ai vähänkö kävis mulle!
  Ihana lakkaus, onko se Yves jossain alla kun en tajua sen efektiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Yves on aluslakkana tavallaan. Tiiän ettei se pahemmin näy tässä manikyyrissä, se niinkuin tekee tuon tumman pohjan lakkaukselle ja valkea leima korostuu sen päällä, katso viimeinen kuva. Kävin siitä liikkeestä ostamassa, on vielä monta hyllyssä ;) vaateteippirulla, miksei sekin kävisi :) hyvä idea. Teippi on kyllä parempi kuin asetoni, harmittaa kun oma luotto MagnoNailsin öllö on haurastunut vuosien saatossa.

   Poista
 10. Aivan loistava idea! Ainoa miinus taitaa tulla tuosta kovuudesta, minulla kun on tosi kaarevat kynnet... :( Mutta pakko tämä on kai hommata lyhyempien kynsien päiville, talvi kuitenkin taas katkoo kynnet... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä tiedä vaikka onnistuisit pidemmillekin. Joku voi leimata eri tavalla kuin minä. Yyh, talvi. Just eilen katkesi pieni pala nimettömästä ja piti lyhentää sitten kaikkia kynsiä :/

   Poista
 11. Mä yritän ehkä näin alkuun pärjätä ilman tuota. En tiedä pärjäänkö. =) Luin jostain muualta muistaakseni tuosta Smoky Effect lakasta. Sekin menee ostoslistalle. Se näyttää niin hyvältä noiden valkoisten leimojen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva leimasin tämä on. Tykkään kun näkee läpi, helpottaa leimausta :) Smoky effect lakka on tosi hieno, tulee käytettyä toisenkin kerran. Itsekin ostin blogien innoittamana :)

   Poista
 12. Ihanat kynnet oot sillä hauskasella leimasilla saanut ainakin tehtyä. Leimasin ei kiinnosta huikean hintansa vuoksi. Vaan mistäpä sitä tietää mitä tällainen myöhäis-herännäinen taas saa päähänsä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minusta tämä on ihan hintansa arvoinen. Tulee kuitenkin leimailtua ja hyvät välineet helpottavat ja onnistunut lopputulos tuo kivan mielen :)

   Poista
 13. Onpas mielenkiintoinen tuote. Tuskin itse heti tätä ostan, kun tuo leimailu ylipäänsä nostattaa lähinnä niskakarvat pystyyn mutta kiva keksintö silti :) Ja nää kynnet on ihanat! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) sinä osaatkin maalata niin hienosti niin leimat jää siinä ihan kakkoseksi!

   Poista
 14. Hei tuohan ois aivan loistava tälläselle alottelevalle leimailijalle! On alkanu jotenki tuo leimaaminen houkuttaa mut pienempien kuvien kans lähtee järki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienille kuville tämä on tosi jees! Aloittelijalle siinä mielessä helppo että kohdistaminen on helpompaa, leimasinta voi muista poiketen pyöräyttää kynnellä edestakas ja tämä ei vaadi niin nopeutta; leima ei kuiva niin nopeasti stampperiin kuin muissa leimasimissa :)

   Poista
 15. Mä olin jo niin päättänyt etten tarvi tätä leimasinta, mutta meninkin ja ennakkotilasin sen uudesta erästä eilen :D Itsellä tää ei varmasti toimi kokokynnen leimoissa mun hirveen kaarevien kynsien takia, mutta sellasissa pienissä kuvissa ihan täydellinen! Toivottavasti se tulis pian en kestä odottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiinnolla kuulen mitä siitä sitten tykkäsit :) minä ainakin pidän tästä, en usko että tulet pettymään. Mullakin on kuitenkin kaarevat kynnet ja saan pyöräytettyä edestakas :)

   Poista
 16. Makeet leimaukset! Mä taidan jättää tän leimasimen väliin, koska tykkään työskennellä tosi löllöillä leimasimilla. Tosi hyvä idea tässä leimasimessa kyllä on, sillä leimojen kohdistaminen aiheuttaa usein harmaita hiuksia. Ainakin mulle :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minä olen myös kironnut vinoon menneiden leimojen kanssa, Olin ihan haltioissani, kohdistaminen ei voisi olla helpompaa. Minä tykkään sekä Konadin kovasta että Magnon löllöstä, tämäkin oli silti tervetullut leimasinkokoelmaani :)

   Poista

Kiitos kommentista <3