maanantai 23. marraskuuta 2015

Starlight Blogger Award -haaste

Ihana Minna Glitz & Glam -blogista muisti minua haasteella. Suuret kiitokset kamu! Minna sai haasteen Mintulta ja lukaisin postauksen. Minullakin heräsi samoja ajatuksia. Muistatteko kun sillon 6-7 vuotta sitten haasteet olivat tosi suosittuja ja sitä niin ilahtui kun sellaisen sai. Ilahduin tottakai nytkin ja yhtä kivalta se tuntuu edelleen. Muistan kun kunniapalkinto "liimattiin" sivupalkkiin ja siinä se pysti komeili. Mutta mihin ihmeeseen ne haasteet ovat jääneet?

Minua ei ole haastettu enää aikoihin. Minulla on samanlaisia ajatuksia että eikö blogeissa ole enää haasteita vai eikö niitä haluta antaa "isommille" blogeille? Itse en sano omaa blogiani isoksi vaan vanhaksi :) olen ehkä enemmänkin konkari. Isoksi sanon näitä suositumpia blogeja joissa on ihan eri tahti ja lukijamäärät kuin tälläisessä pienemmässä kosmetiikkablogissa. Kynsiblogit ovat kuitenkin taas pieni alamaailma verrattuna suuriin meikkiblogeihin. Mutta hienoa että meillä kynsibloggareillakin on lukijoita!
Palatakseni niihin haasteisiin niin Minnan kommenttikentästä blongasin minunkin lukijani Katarooman ajatuksen että isompia bloggaajia ei uskalleta haastaa koska heillä ei varmastikaan ole aikaa tai kiinnostusta!

Noin ei kannata ajatella. Minulla on tälle aikaa ja kiinnostus miettiä ja vastata näihin kysymyksiin. Toivottavasti teitä kiinnostaa lukea ja miettiä asioita syvällisemmin. Ehkä aloittaa keskustelua kommenttiboxissa? 
Olen toki saanut haasteita ja jossain vaiheessa samat haasteet pyörivät kynsiblogeissa. Siinä vääjäämättä sai saman haasteen parikin kertaa jolloin kiitin ja kerroin jo vastanneeni. Kaikki haasteet ovat olleet kivoja ja kyllä ne ovat mieleen jääneet. Eiköhän aloiteta homma uudestaan? Kunnioitetaan vanhoja perinteitä? Kiitos Minnalla haasteesta, kyllä se mieltä lämmitti saada kunnianosoitus kollegalta :)Tässä minun vastaukseni “Starlight Blogger Award”  -haasteessa.

1. Mistä olet kiitollinen juuri nyt?

Siitä että olen terve, minulla on parisuhde, oma talo, vakituinen työpaikka, perhe ja rakkaat eläimet. Kaikki ne elämän perusasiat kunnossa.
Olen joutunut seuraamaan vierestä elämää vakavan sairauden kanssa. Pakko sanoa että oma äiti on vahva ihminen. Joutui pelkäämään menettääkö miehensä ja meidän isämme. Ei onneksi menettänyt. Mutta menetti samalle sairaudelle oman siskonsa ja minun rakkaan kummitätini. Onneksi olemme kaikki nyt olleet terveitä, siitä pitää olla kiitollinen joka päivä.

Vaikka tykkään olla yksin ja omissa oloissani niin kyllä se vakituinen parisuhde on yksi suuri tukipilari. Toinen on taloudellisesti tukena, on se yhteinen elämä ja yhteiset asiat. Ainahan se ei ole täydellistä ja vastoinkäymisiä tulee. Mutta nykyään erotaan niin helposti ja onhan se läheisille aina kova paikka.
Omasta talosta olen kiitollinen. Halusin aina talon missä saa tehdä mitä lystää eikä tarvitse ajatella naapureita. Saa olla rauhassa. Saa laittaa talon omannäköiseksi. Elää sitä ihan tavallista elämää ja rakentaa elämää yhdessä avopuolison kanssa. Kun nykypäivänä ei ole enää päivänselvää että lainaakaan saat pankista.

Haluaisin työskennellä eläinten parissa. Se on ollut aina haaveeni mutten ikinä päässyt ja sen enempää hakeutunut eläimelliselle alalle. Lemmikkikaupassa voisin olla töissä mutta en eläinlääkärissä tai eläinsuojassa. 
Tämänhetkinen työpaikka ei sitä ole mutta pääasia että on töitä. Pakkohan niitä on tehdä että saa rahaa. En ole ikinä ollut kuten siskoni; hyvin kouluttautunut unelmien tavoittelija. On päässyt pitkälle. En ole sellainen. Minä ajattelen että ihan sama mitä tekee, kunhan työpaikka on ihan ok ja saa sen rahan lainojen maksuun ja elämiseen. 

Minulle hyvin tärkeää on oma perhe ja eläimet jotka ovat niitä lapsiani. Minulla on myös ystäviä ja kavereita joiden kanssa olisi kiva nähdä useammin! Minulle tuo suunnatonta iloa nähdä eläinteni ilmeet kun palaan töistä kotiin. Toivon että se on muutakin kuin "ruokaa" -ilme :D perhe ja ystäväni ovat se tukiverkosto. Heihin voi turvautua jos elämä sattuisi kolhimaan. Kaikki kuuluvat elämääni enkä tiedä mitä tekisin ilman heitä.

2. Minkä valinnan tai asian haluaisit muuttaa elämässäsi, jos pystyisit?

Kadun joitakin parisuhteitani. Niistä on jäänyt traumoja jotka heijastuvat myöhemmin elämässäni. Toisaalta ne ovat sitä elettyä elämää ja ehkäpä ne ovat tehneet minusta vahvemman että en enää alistu muiden tahtoon. 
Jotkut erot olisi myöskin voinut hoitaa fiksummin. Se on jännä miten ihmisistä paljastuu kuin toinen puoli mitä ei tuntenut. Se tuttu ihminen muuttuu yhtäkkiä täysin tuntemattomaksi. 
En tiedä olisiko pitänyt opiskella enemmän kun lähdin aika suoraan työelämään. Mutta toisaalta on turhaa jossitella. Kokemuksia on tullut hankittua ja ainahan niistä on ollut hyötyä.  

3. Mikä sinun mielestäsi on elämän tarkoitus?

Mun mielestä elämän tarkoitus on että jokainen tekee oman osansa. Ja se rakentuu niistä pikku palasista. Esim. minä käyn töissä jotta saan rahaa. Rahalla ostan omakotitalon ja siihen pihalle unelmieni auton. Jotkut tekee lapsia ja jatkavat sukua mutta minä en tee. Minä teen omalla elämälläni mitä minä haluan.
Jokaisella varmasti on omat elämän suunnitelmansa. Minulla on elää sellaista tavallista elämää. Jokaisella on erilainen elämä eikä me kaikki voida olla samanlaisia. Haluan oman elämäni olevan minun näköiseni. Hankalaa selittää mutta minusta on hyvä että minulla on elämä kunnossa. 
En ole sortunut pahoille teille, en ole veloissa ja on ne perusasiat kunnossa. Ne tuovat minulle rauhaa eikä tarvitse stressata. Tuntuu että olen saanut jotakin aikaan. Joskus mietin että onkohan tuolla asiat hyvin tai miten se voi elää tuolla tavalla. Ehkä se joku voi sitten ajatella minusta noin. Kaikki ei haluta samoja asioita. 

Minä haluan haastaa mukaan:

BunnyTailNails -blogin Malle. Sinusta on tullut hyvä kaveri ja me tultaisiin varmasti toimeen jos tavattaisiin. Se on niin jännä että vaikka ihmistä ei ole tavannut niin sitä kuitenkin tuntee toiseen. Meillä on samoja kiinnostuksen kohteita; eläimet, kynnet ja meikit :)

Fantazya -blogin Janet. Eläinrakkaus ja kiinnostus kosmetiikkaan yhdistää meitä. Janet myös vaikuttaa ihanalta ihmiselä jonka kanssa haluaisin käydä lenkillä!

The Polishing Touch -blogin Helmi. En ole seurannut pitkään enkä päässyt tuttustumaan bloggaajan persoonaan. Mutta haluan vinkata hyvän blogin muillekin, todella kivoja ja omannäköisiä lakkauksia. Seuraamme mielenkiinnolla :)

Life And Other Disasters -blogin Marika. Olen löytänyt blogiisi ihan vasta :) tykkään lukea meikkijuttuja ja katsella meikkikuvia. Blogisi vaikuttaa todella kivalta!

Anni Jää -blogin Anni. Huh huh, täällä blogissa on niin taitavaa meikkiä, että! On niin ilo katsella kauniita ja taidolla tehtyjä meikkejä. Anni on todella taitava!!

Nailoxtail -blogin Sole. Tykkään tosi paljon Solen tyylistä ja poikkeuksetta kynnet ovat sellaisia että tahtoisin ne itselle. Lempparikynsiblogejani :)

Paula & Polish -blogin Paula. Paula tekee todella taitavasti kynsiä ja kuvat ovat hyviä. Jäin heti seuraamaan, on kiva saada ideoita omiin kynsiin :)

Rakkaat lukijani; mikä on se elämän tarkoitus? Mistä olette kiitollisia? Mitä kadutte tai mitä tekemiänne asioita muuttaisitte elämässänne?

19 kommenttia:

 1. Minulle elämän tarkoitus on sitä, että elää sellaisen elämän, ettei tartte katua tekemisiä tai tekemättä jättämisiä. Huonojakaan valintoja ja kokemuksia en muuttaisi, koska ilman niitä en olisi minä. Kaikesta oppii jotain! Kiitollinen olen niin monesta asiasta: itsestäni, avopuolisostani, siskostani ja hänen pojastaan, kummitytöstä, ystävistä jne. Olen myös kiitollinen materiasta: toimivasta autosta, katosta pään päällä, kynsilakoista, kirjoista, palapeleistä jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa vähän samanlaisilta aatoksilta, kuin mitä minä mietin kirjoittaessani tätä. Asiat voisi olla tosi paljon kurjemminkin suomessa :)

   Poista
 2. Kiitollisuuden aiheet on täälläkin aika samat kuin sulla, eli perhe, kissat ja terveys.
  Katumuksen kohdallakin osuu aika yksiin, mutta tosiaankin se kaikki on sitä elettyä elämää joka on johtanut siihen mitä elämä on nyt.
  Ehkä joskus olisi voinut tehdä parempiakin valintoja tietyissä asioissa, mutta toisaalta niidenkään pohtiminen ei hyödytä mitään.
  Pitää vain yrittää tehdä tästä ainoasta elämästään sellaista ettei ole sitten kuolinvuoteella mitään kaduttavaa tai anteeksipyydettävää enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en pohdi tai pähkäile niitä joskus tehtyjä valintoja. Mitäpä nuita murehtimaan :) jospa sitä nykyään olisi viisaampi ja vähän kasvanut ihmisenä.

   Poista
 3. Tätä oli tosi kiva lukea, pitää itsekin koittaa vastata tähän. :)

  VastaaPoista
 4. Olipa pohdiskelun aihetta heti viikon alkuun. Kivaa lukea välillä tällaisista suurista ja tärkeistä asioista. Kiitos, että raotit verhoa elämääsi ja kiitos haasteesta :). Mä muistan, etten uskaltanut edes kommentoida sun (tai kenenkään muunkaan) blogiin mitään ennen kuin laitoin oman blogin pystyyn. Jotenkin oli sellainen tunne, että ketä ihmettä mun mielipiteeni kiinnostaa tai että nää bloggaajat vaan täällä juttelee keskenään, mikä nyt on ihan tyhmää. Voi siis hyvinkin olla, ettei tällaisille isommille blogeille uskalleta laittaa haasteita :). Halit <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vakava aihe heti maanantaille. Ja pöh, minusta täällä keskustelee enemmän muut kuin bloggaajat :) kaikki mahtuu mukaan ja sehän on parasta kun saa keskustelua ja kommentteja aikaan :) Halit <3 on kiva lukea sinun vastauksesi :)

   Poista
 5. Elämän tarkoitus on varmaan sellainen juttu, jonka jokainen luo itselleen. En usko, että on olemassa mitään yleispätevää elämän tarkoitusta, joka pätisi kaikkiin ihmisiin.

  Nämä haasteet on kyllä eri kivoja siinä mielessä, että vastauksia lukiessa pääsee tutustumaan paremmin blogin kirjoittajaan. Tätä oli mukava lukea :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä haaste oli myös oiva tapa kirjoittaa vähän itsestä kun ei tälläistä muuten tulisi tehtyä :) kaikilla meillä on erilainen elämä. Joku ei halua tehdä töitä, joku haluaa ja jonkun on pakko. Jokaisella on kuitenkin se tarkoitus, teki mitä tahansa :)

   Poista
 6. Kiitos haasteesta! Pitääpä alkaa miettiä vastuaksia :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos haasteesta, olen tosi iloinen tästä. Oli kivaa lukea ajatuksia ja samalla jo hiukan miettiä omia juttuja.

  VastaaPoista
 8. Voihan sentään =) Täytynee pohdiskella tätä oikein huolella viikonloppuna. Kolme isoa kysymystä! Kiitos haasteesta. Ensimmäinen tällainen ja vaikeita kysymyksiä. Luen vielä nuo sinun vastaukset uudelleen läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) innolla odotan mitä vastauksia keksitte!

   Poista
 9. Kiva, kun ehdit vastaamaan tähän. :) Oli kiva lukea sinusta syvällisempiä.

  VastaaPoista
 10. Hei, mä nyt vasta huomasin, että mut on haastettu! :-D
  Yritän vastailla sopivassa välissä. :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3