torstai 5. marraskuuta 2015

Uusia ja vanhoja suosikkeja

Vuosi ei ole vielä lopuillaan mutta olen aika intona parista tuotteesta. Halusin tehdä niistä postaukset mutta mietin että ehkäpä listaan tässä tämän hetken suosikkeja ja kivoja uutuuksia joista voisi olla iloa muillekin. Alunperin tämän piti olla kooste vuodesta 2015 mutta olen nyt ajoissa jos ei haittaa! 

PA240027.ORF

Benefit They´re Real ripsiväri
Olin tosi yllättynyt kun sain lukijaltani Marjolta Benefitin mascaran postissa. Hän oli halunnut ostaa sen minulle tuliaisena koska olen aina vähän valitellut kun en ikinä löydä sitä oikeaa ripsiväriä. Mukava yllätys ja joka kerta kun ripsiväriä käytän niin ajattelen Marjoa ja tätä mukavaa elettä :)
Marjo on kehunut tätä ripsiväriä ja tämä taitaa ollakin monen HG-tuote. Putkilo on todella erilainen ja ylellisen tuntuinen. Mulla oli alussa olo että raaskiko tätä käyttää kun se on niin hieno. Mascarassa on kumipää jonka päässä pieniä harjaksia pienimpiä ripsiä varten. 
Minulla on ihan onnettoman ripset ja kaipaan pituutta ja volyymia. Olisi myös kiva jos taivutukset pysyisivät.

Benefit They´re Real alkoi toimia melkein heti toivomallani tavalla. Se antaa hirmu hyvin pituutta ja rakentaa ripsistä paksummat antamalla massaa. Mulla on ongelmana raskaat luomet ja se että ripset eivät näy luomen alta. Tämä tuo tietysti myös ikävän puolen eli sen että ripset hankaavat luomeen. Harmi että Benefit ei kestä tätä hankaamista vaan se sitten tuhraa yläluomea. Tämä ongelma on kuitenkin vain lurppaluomilla. 
Ripsiväri kuitenkin kestää sen 13-14 tuntia ja sitten saattaa olla pientä tuhrua. Siistin ne pois laittamalla vähän lisää luomiväriä. Silloin mascara pysyy siistinä vaan enpähän tuon pidempään meikkejä yleensä pidä. Muuten tämä ei ole sotkenut eikä varissut. 

En voi moittia. Todella loistava ripsiväri ja tekee ne toivomani massiiviset ja pidemmät ripset. Liityn ylistäjien joukkoon; jos vaan tähän törmäät tai ajattelet tilaavasi ulkomailta niin suosittelen ehdottomasti. Kiitos vielä Marjolle, oli kiva käyttää pitkästä aikaa ripsiväriä jolla saa meikattua itselle hirmu hyvät ripset :)

MAC silmämeikinpohjustaja 
Edellinen MUFE pohjustaja oli lopuillaan ja pyysin siskoa ostamaan tämän mulle Stockkalta. Hintaa tällä on n. 20 e. Mitään muuta toivetta en silmämeikinpohjustajalle aseta kuin sen että sen on pysyttävä aamusta iltaan eikä luomella saa olla viiruja missään nimessä. 

MAC Prep + prime 24-hour extend eye base on hiukan tahmeaa. Jos olet hidas meikkaaja niin laita yhteen silmään kerrallaan. Kuivuu todella nopeasti ja jos ehtii kuivaa niin meikki ei levity nätisti tämän päälle. Teen niin että taputan tätä luomelle, perään toinen voidemainen pohjustaja ( yleensä MAC Paint Pot ) ja sitten heti puuteriset luomivärit. Ja meikkaan yhden silmän kerrallaan. 
Muuten minulla ei ole tästä mitään moitittavaa. Pitää meikin paikallaan aamusta iltaan. Tämän toimivuuteen voi luottaa eikä tarvitse huolehtia onko meikki levinnyt tai tuhriintunut. HG-tuote jota ostan uudelleen. Puristettava tuubi vaikuttaa käytännölliseltä ja riittoisalta. Ehdottomasti UDPP:n veroinen ja plussaa nettikaupasta saatavuudelle. 

Lavera minttuvoide
Luomuminttuvoide on monen bloggaajan HG-tuote ja minäkin liityin ylistäjien joukkoon. Tuote on tarkoitettu epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle mutta sopii tottakai myös erinomaisesti sekaiholle. Minttuvoide on loistava meikin alle koska se imeytyy äärimmäisen nopeasti ja jättää mattapinnan. Se on ihanan virkistävä aamulla viilentävän koostumuksen takia. Ihastuttava voide! Tuote rauhoittaa ihoa ja voinkin suositella sitä lämpimästi jos haluat pienemmät ihohuokoset.

Essie Gel Setter
Huippu uutuustuote Essieltä. Geelimäisen pinnan antava top coat joka kuivuu supernopeasti, ei levitä leimauksia ja antaa lakkaukselle mielettömän kiiltävän pinnan. Lopputuloksena kova ja lasimaisen kiiltävä pinta, kestää hyvin iskuja ja suojaa näinollen kynttä. Olen kuullut monen muunkin tykästyneen tähän eikä ihme että hyllyt ammottavat tyhjyyttä Gel Setterin kohdalla.


PA240025.ORF

Bellápierre kosmetiikka
Männävuonna olen saanut tutustua Bellápierren meikkeihin Kauneutta.comin kautta. Osa testituotteista on ihastuttanut todella paljon ja haluan nostaa niitä esille. Jos sinulla on huonokuntoinen iho tai akne ja kaipaat todella peittävää pohjaa, kannattaa tutustua Bellápierren mineraalipohjaan joka ei ole jauhemaista vaan kiinteää. Ja tämä todellakin peittää...varmasti yksi peittävin pohja jota olen ikinä kokeillut. Harmi etten tiennyt tätä silloin kun kärsin huonosta ihosta. Olisin kaivannut meikkipohjaa joka antaa ihon hengittää eikä tuki sitä.
Huulikiillot ovat hirmu ihastuttavan tuntuisia. Ne antavat huulille väriä eikä vain pelkkää kiiltoa. Ne eivät ole inhottavan tahmeita vaan vähän huulirasvan tapaisia. Bellápierren huulikiillot kosteuttavat huulia koska sisältävät E-vitamiinia, mehiläisvahaa ja jojobaöljyä. Ei pöllömpiä! Nämä pitää itse kokea, ihan erilaisia kuin aiemmin käyttämäni huulikiillot joihin hiukset jää tuulessa kiinni ;)

IDUN meikit
Pääsin aiemmin tutustumaan IDUNin mineraalimeikkeihin. Ihastuin niihin ja olen aikeissa ostaa sarjaa lisää. Mineraalipohja ja kabuki ovat todella loistavia. Luonnollinen meikkipohja joka on kauniin näköinen iholla. IDUNin meikkivoide ( = mineraalipohja ) ihastuttaa bloggareita ja minäkin liityn joukkoon. Upeasti kuvitetut pakkaukset ja kohtuulliset hinnat tekevät sarjasti suositun. Tuotteenkin ovat hyviä ja ihastuin etenkin Marleen huulikiiltoon. Sitä huulille ja silmiin nudemeikki. Muuta ei punapää kaipaa :)

Oliko joukossa jotain suosikkeja? Tuttuja tuotteita? Vai löytyikö kiinnostavia mitä haluaisit kokeilla?

20 kommenttia:

  1. Kiva että tykkäsit <3 jänskatti että miten käy. Ilmeisesti luomesi on rasvoittuvaa tyyppiä kun ripsari liukenee? Itselläni pysyy kuin tauti :) ihan vinkkinä että englannin bootsilla oli paljon halvempi kuin esim barcelonan sephorassa.
    Mineraalipohjaa pitäisi kokeilla kun iho on mennyt tukkoon. Syy ilmeisesti lumenen cc voide >:(
    Sun luomiväripohjustaja kombo on myös mielenkiintoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin ja olin ihan otettu <3 kiitos :) mun on pakko käyttää tuplapohjustusta kun muuten ei pysy. Laitan myös luomiväriä aina kulmiin asti, muuten ripsiväri koskettaa paljasta luomea ja sottaantuminen on taattua. Mutta minä en usko että sottaa jos ei ole näin kamalia luomia kuin mulla.
      Minä olen pystynyt käyttämään Lumenea yms. synteettisia eikä iho ole mennyt tukkoon. Ihme kyllä! Välillä kun en voinut käyttää ollenkaan...kyllä se iho rauhoittuu kun käyttää luonnollisempaa ja antaa ihon hengähtää hetken :)

      Poista
  2. IDUN mineraalipohja kiinnostaa paljonkin. Onko sinulla kokemusta Bareminerals mineraalipohjasta? Pystytkö sanomaan näiden kahden eron? Itse nimittäin käytän Bareminerals pohjaa. Se vaan on aika hintava.
    Myös huulikiilto joka ei sieppaa hiuksia kuulo hyvältä.
    -Tingeling-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen käyttänyt Bare Mineralsia enkä tykännyt. Tukki ihoa ja hohti aivan liikaa. IDUN pohja ei sisällä vismuttia joka juuri on se pahis Bare Mineralsin pohjissa. En muista Baren hintoja, IDUNIN pohja on n.30 e ja on todella riittoisaa ja ihanan tuntuista kasvoilla :)

      Poista
    2. Korjaan tähän hinnan eli meikkipohja on n. 43 e. Puuterit n.30 e :) pahoittelut virheestäni!

      Poista
  3. Bellapierre-meikkipohja vinkki oli ainakin mielenkiintoinen. :) Onko sinulla muuten kokemusta merkin kynsilakoista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bellan pohja on ihan mieletön, laitoin kaverinkin kokeilemaan ja ihastui heti. Voisinkin joskus esitellä tuota taas enemmän...kynsilakoista ei ole kokemusta mutta voisin kokeilla ehdottomasti!

      Poista
    2. Olisi tosi kiva, jos tekisit postauksen Bellapierrestä!

      Poista
    3. Voisin tehdä kun en ole postannut niistä vähään aikaan :)

      Poista
  4. Tuo Gel Setter täytyy ehdottomasti kirjata muistiin ja ostaa joskus kokeiluun :)

    VastaaPoista
  5. Miksei minulle kukaan ole ennen kertonut minttuvoiteesta? Tahdon sellasen, heti!

    VastaaPoista
  6. Lavera ja Bellápierre alkoivat kiinnostaa. :)

    VastaaPoista
  7. Mulla oli pari vuotta sitten tuo Laveran minttuvoide käytössä ja ajattelin ehkä hankkia sen taas uudestaan, kun uuden kosteusvoiteen hankinta alkaa olemaan käsillä

    VastaaPoista
  8. Idunin mineraalipohja onkin ainoa, joka ei kutita atooppista ihoani. Pysyvyys on vaan mineraaleilla melko heikko, ainakin mulla. Flowlla lienee suht samoilla aineksilla tehty mineraalipohja, jota voisin seuraavaksi kokeilla, tosin tuo Bellapierrekin alkoi kiinnostaa.

    Sattumalta tilasin tuon minttuvoiteen kuukausi-pari takaperin, kun huomasin T-alueeni rasvoittuvan päivän aikana, vaikka iho muuten onkin kuivaakin kuivempi. Ihanan tuoksuista on. Lähettivät mulle vahingossa kasvovoiteen sijaan kasvoveden, jonka sain pitää hyvityksenä. En ole kyllä huokosten pienentymistä huomannut, ehkä säännöllisemmässä käytössä..

    Mascaravinkkinä suosittelen kokeilemaan https://www.kosmetik4less.de/en/essence-get-big-lashes-volume-boost-waterproof-mascara.html . Ainakaan kokeilu ei veisi perikatoon ;) Mulla on sitä tälläkin hetkellä, vaikka sy-ihoni oikuttelee, enkä voinut silmiä muuten meikata. Plussana vielä hölväilen töiden lomassa superrasvaista voidetta sy-iholle ja tämä pysyy leviämättä vaikka onkin rasvaliukoista. Ja ripsistä tulee tuuheat! Miinus on suuri harja, joka sottaa mun pienenpienet huppuluomet helposti, mutta pystyn kyllä elämään sen asian kanssa, koska lopputulos on tuuheuttava ja pidentävä sekä siisti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytätkö Idunin pohjan päällä Idunin puuteria? Minä ajattelin sellaisen ostaa meikkipohjan kaveriksi niin pysyy paremmin :)
      Noita Essencet mascaroita mulla on ja on ollut. En osta toiste, kyllähän ne jotain tekevät mutta eivät tarpeeksi. Hinta-laatusuhde niissä on kieltämättä kohdillaan, harvemmin kahdella eurolla saa niin hyvää ripsiväriä :)

      Poista
    2. Tällä hetkellä käytän Lily Lolon silkkipuuteria ja t-alueella erikseen vielä talkkia sisältävää irtopuuteria. Varmaan pitäis lopettaa kasvoihin nojailu :D

      Poista

Kiitos kommentista <3