keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Treat Collection hajuton kynsilakanpoistoaine

Nyt minulla olisi enemmän kokemusta Treat Collectionin kynsilakanpoistoaineesta jota vilautin tässä. Tuote siis lupaa olla hajuton ja tuoksuton. Kynsilakanpoistoaine on soijapohjainen ja erittäin hellävarainen kynsille.

PB150045.ORF

Treat Collectionin kynsilakanpoistoaine ei tuoksu pahalta kuten normaali kynsilakanpoistoaine. Koostumukseltaan se on öljyisempää ja siksi suosittelen käyttämään sitä vessassa. Jättää sormet öljyiksi joten suosittelen pesemään kädet käytön jälkeen ja kuivaamaan talouspaperiin.
Kaada poistoainetta vanulappuun ja pyyhkäise jokaista sormea. Anna vaikuttaa 20 sekuntia ja ala poistamaan kynsilakkaa. Kynsilakka lähtee ihan kuten normaalilla kynsilakanpoistoaineella. Esipyyhkäisy hieman helpottaa eikä kynsiä tarvitse hinkata niin paljoa kuin jos et pyyhkäise ja anna vaikuttaa.

Käytin tätä cremelakoille. En tuhlaa tätä glittereille tai hankalasti poistettaville lakoille. Siksi koska tämä on huomattavasti kalliimpaa kuin normaali kynsilakanpoistoaine. Mutta huomasin sen että tätä myöskin tulee käytettyä hyvin säästeliäästi. Iso pullo kyllä kestääkin sitten pitkään! Ei tee mieli lotrata kuten yleensä. Pullossa on pitkä päiväys kesälle 2017 joten ei mene heti pilallekaan.
Normaalisti kynsilakanpoiston jälkeen kädet ovat kuivat ja kynnet ihan koppurat asetonin vaikutuksesta. Mutta eivät tämän kanssa koska tämä on niin hellävaraista ja jättää kädet mukavan tuntuisiksi. Tietysti sitä käyttäisi tätä mieluummin kuin asetonihirmuja :) Rakennekynsille tätä ei suositella.

PB150038.ORF

Esittelen tässä myös toisen saamani kynsilakan eli sävyn Wonderland. Näitä kauniita malvan sävyjä ei voi koskaan olla liikaa. Tässä on kaunista kultaista välkettä ja upeaa microkimalletta. Lakka on neutraalin värinen ja sopii varmasti monelle ihonsävylle.
Koostumus on kyllä kiitettävä, kaksi kerrosta peittää. Treat Collectionin lakat levittyvät hyvin ja vastaavat hintaansa. Että ei tule sitä sikaa säkissä. Nämä pullothan ovat 15 ml kokoisia joten lakkapullosta lakkaa kyllä useamman kymmenen kertaa.

PB150035.ORF

Wonderlandin koristelin hillityillä puhalluskukka -leimoilla MoYou Pro 04 laatasta.

PB150032.ORF

Treat Collectionin tuotteita voit ostaa Biodellystä. Biodelly tarjoaa lukijoilleni alekoodin CHARM10 jolla saat ilmaiseksi valitsemasi Treat Collectionin kynsilakan! Kynsilakan arvo on 19 e ja kun ostoksesi ylittävät 80 e, olet oikeutettu ilmaiseen kynsilakkaan
Sävy on automaattisesti Goddess mutta kommenttikentässä voit ilmoittaa minkä sävyn haluat. Tästä pääset valkkaamaan sävyjä. Koodihan oli voimassa vielä marraskuun loppuun joten nyt hipihipi joululahja ostoksille! Biodellyssä voit maksaa Klarnan tilimaksulla.

Biodellyn linkit mainoslinkkejä. Tuotteet saatuja.


22 kommenttia:

  1. Hahaaa, meidän Isäntä arvostaisi varmasti jos hommaisin tuoksuttoman kynsilakanpoistoaineen :D Hän meinaan aina jaksaa mainita miten pahalta mun käyttämät poistoaineet tuoksuvat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni joululahjavinkki ;) meilläkin kuuluu aina valitusta asiasta...

      Poista
  2. Hajuton ja silti toimiva poistoaine on kuin seitsemäs ihme. Yhtälö, joka ei jotenkin voi olla toimiva. Hyvä kun toimii!
    Tuollaista olen juuri kaivannut. Itselläni on erittäin hyvä hajuaisti ja lakkojen poistaminen saa suunnilleen oksentamaan.
    Ja jos se ei vielä niin kuivata kynsiä, avot!
    Kiitos vinkistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimii kyllä mutta glitteriä varmasti saisi hangata. Mutta saa niitä muutenkin. Näin kallista en tuhlaisi glittereille :) ei tosiaankaan kuivata, ihanan tuntuista on :)

      Poista
  3. Tuo kynsilakanpoistoaine kuullostaa kyllä äärettömän mielenkiintoiselta, pitää joskus hankkia testiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli huippua saada testata, en ole aiemmin tälläisiä kokeillutkaan :)

      Poista
  4. Ooh, noi kynnet <3 Mä vaan rakastan tuota kuviota!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minäkin vaikka alussa en saanut sitä nousemaan ollenkaan :) vika oli tietysti leimaajassa :D

      Poista
  5. Johan on kauniin utuinen sävy tossa lakassa. Ja vielä puhalluskukkia päällä <3. Harmi, ettei tämä lakanpoistoaine sovi raksuille. Ja vähän outoa, että miksi ei sovi kun siinä ei ole asetonia :). Hellä luonnonkynsille muttei raksuille, hihii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sävy on tosi ihana, kaunis nude. Minä niin tykkään :) Treat Collectionin kynsilakanpoistoaine on sellaista öljyistä joten se "polttaisi" rakennekynnen pinnasta kiillon pois. Tämähän on samantuntuista kuni Dependin vihreä joka myöskin poltti sameaksi jos sitä meni vaikka jonkun muovin päälle. Tai jos sitä oli käsissä poistamisen jäljiltä ja kosketit jotain tavaraa :)

      Poista
  6. Voi kun nätti väri <3 ja herkät kukat on 10+ !

    VastaaPoista
  7. Nätti lakka, onko siinä tollanen jännä hohde? Tänään ois ollut tarpeellinen tollanen poistoaine ja pari hajutonta lakkaa kun silmiä kirveli niin että jäi hommat tekemättä tänään. Kaunis ja rauhallisen oloinen lakkaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, siinä on kaunista kultaista hohdetta :) hui, kuulostaa inhottavalta! Kyllähän ne myrkkykamoja on!

      Poista
  8. Kaunis lakka, ja superkiinnostava kynsilakanpoistoaine! Mikä siinä on liuottimena, jos ei haise mutta toimii?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. DIMETHYL GLUTARATE, DIMETHYL ADIPATE, SOYBEAN METHYL ESTERS, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, VITAMINS A, C & E.

      ^tuossa ainesosaluettelo :) eli Dimethyl glurate ja adipate on liuottimet. Sitten on soijaa ja arganöljyä ja vitamiinit.

      Poista
  9. Ihanat, tuo kuvio on mun lemppareita!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3