lauantai 21. marraskuuta 2015

Lifestyle lauantai: Kylässä meillä

Olette antaneet ihania kommentteja ja hyviä postausideoita arvontapostauksessa. Kiitos niistä! Erityiskiitos Tiialle jonka kommentista sain idean uuteen postaussarjaan eli Lifestyle lauantaihin! Miltä kuulostaa? Minä en lupaa postata joka lauantai lifestyleä vaan silloin tällöin. Mutta tämä kannustaa minua kertomaan enemmän itsestäni tai jostain minun elämääni liittyvästä. Joskus mulle on ollut tosi hankala keksiä että mitä muuta voisin kirjoitella tänne mutta nyt tämä Lifestyle lauantai ehkä vähän pakottaa siihen ;) olette myös toivoneet postausta kissoista ja koirasta joten niitä tänä lauantaina!



Meillä osataan välillä ottaa ihan rennosti ja olla sovussa. Hippu -koira on rauhoittunut ja kasvanut sen verran että ei enää riehu ja säädä koko ajan. Nyt jopa pystyn keskittymään omiin juttuihin ja voin antaa sen olla. Ei tarvitse enää koko ajan vahtia pissiikö se tai kakkiiko jonnekin. Uskalsin myös laittaa sitten pääsiäisen, maton olohuoneeseen takaisin! Ihanan kodikasta kun sai karvamaton takaisin. Muut pississä ja kakassa olevat matot odottavat kevättä ja matonpesukelejä. Kyllä sitä voi jo kutsua sisäsiistiksi, kyllä siinä 7-8 kk iässä alkoi olemaan. Nythän Hippu on 9 kk.



Täällä siis kaikki hyvin. Kissat ja koira osaavat olla keskenään. Ei ne nyt leiki vielä eivätkä suvaitse olla ihan lähekkäin. Mutta Hippu ei enää jahtaa kissoja eikä häärää niitä koko ajan. Jos Hippu nukkuu ihan rauhassa, Pipsa saattaa käydä nuuskuttamassa nenää. Ihania!
Kävipä myös eräs yö niin että Pipsa osasi tulla ihan hipihiljaa sänkyyn eikä Hippu tajunnut että sängyssä olisi kissakaveri! Pipsukka sai nukkua ihan koko yön rauhassa, välillä kehräsi hiljaa vieressä kun silitin. Kyllä eläimet on ihan parasta mitä olla voi.



Ja minähän sain sen uuden auton! Jee! Autokuume ei muuten helpottanut :) ja on tuo farmari vaan helpompi Hipun kanssa. Ei olla vielä hankittu koiraverkkoa mutta osaa olla peräkontissa ilman sitäkin. Pari tuntia suuntaansa on pisin matka mitä on tehty. Pari kertaa katselee hattuhyllyn yli mutta ei yritä kiivetä vaan nukkuu kiltisti.

Eroahdistus on ainut asia mikä vähän ahdistaa minuakin. Yritetään että se olisi sen 6 tuntia yleensä yksin mutta välillä se on enemmän. Joskus on ollut sängyssä ja sohvassa pissiä joten pakko rajata yhteen huoneeseen. Vielä ei onnistu koko talossa yksin olo. Makuuhuoneen ovessa oleva lemmikkiporttikaan ei meinannut pidätellä vaan pääsi siitä läpi joinakin päivinä. Puski portin pois paikaltaan :D joskus hyppi siihen niin että se aukeni. Piti tehdä patenttia niin saatiin se kestämään. Ehkä se ikävä siitä helpottuu ajan myötä. Raukka.


Mutta sydäntä lämmittää nähdä miten ilo on rajaton kun emäntä tulee kotiin. Ja kun Hippu pääsee olemaan kissojen kanssa. Tämä on harvinainen tilanne, kissa uskaltaa olla vapaaehtoisesti näin lähellä. Sen minä arvasinkin että Pipsa se hyväksyy Hipun vielä joku päivä, Liisa ei välttämättä mutta ei se sitä vihaakaan. Niin pitkään kun Hippu pysyy välimatkan päässä.

Mitä pidätte Lifestyle-Lauantai ideasta? Jos teillä on jotain toiveita asian suhteen, mistä voisin postata niin olisin erittäin kiitollinen toiveista :)

31 kommenttia:

  1. On ne vaan lutusia <3. Ihana varmaan seurata kavereiden tutustumista toisiinsaa. Just yks kaveri laittoi feissuun, että kisu tuli kolmen vuoden yhteiselon jälkeen ekaa kertaa itse syliin. Toi on jotenkin niin palkitsevaa, kun kaikki ei tule helpoimman kautta. Vaikka kyllähän siinä meinaa varsinkin koiranpennun kanssa varmasti hiiltyä käpy moneen kertaan. Vähintään nyt, kun olen lukenut sun ja Emman koirajuttuja niin tiedän, ettei musta olisi hommaan koskaan. Mutta mikään ei ole niin ihanaa, kun lukea lauantaina aamulla kuulumisia karvaisista kavereista :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pipsalla on sellainen uusi tapa että lauantai ja sunnuntai-aamuisin, se tulee minun syliin kun istun tietokoneella :) ei suostu lähtemään pois vaan pitää silittää. On ne niin ihania ❤️
      On koirassa hommaa kyllä, se on pahin se yksinoleminen mutta on vaan toivottava että se joskus siihen pystyy itkemättä :)

      Poista
  2. Jee tosi kiva lifestyle lauantai! :)
    Ruoka juttuja voisit tehdä. Ehkä jotain kuopio teemaista myös. Minkälainen kaupunki se on. Itse en tiiä ku kalakukon ja torin :) ihania nuo sun eläimet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruokajuttuja olin vähän miettinyt :) miksipä ei voisi postata Kuopiosta, joskus kun olisi aikaa kierrellä. Onhan ne ihania kavereita ❤️

      Poista
  3. Ihanat karvakaverit :3 Muistan aina miten meidän (silloin 3-v.) Väinö-kisna oli innoissaan kun meille kotiutui luovutusikäinen Moira-neiti - kovasti kehräsi ja yritti pestä. Typy vaan murisi ja sähisi. Vähän ajan päästä peseminen onnistui hiljaisella murinalla, pian oltiinkin jo vierekkäin nukkumassa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä aina toivon että nämä olisivat joku päivä parhaita kavereita ja hoitaisivat toisiaan :)

      Poista
  4. Tää postaussarja on hyvä idea! Kerrohan sun lukemista kirjoista, liikunnasta jne. :)

    VastaaPoista
  5. Ihanuuksia, nää lemmikkihommat on niin kivoja. Mua aina naurattaa noi mun siskon elukat, kissa ja koira. Viimeks tuli kuva missä kissa oli marssinut emännän ja koiran mukana naapuriin ja kissalla oli tassut kurkotettuna pöydälle ja koiralta näkyi nenä kun he pummas naapurin mummolta vähän evästä :) Kyllä ne jästipäisemmätkin aina välillä taipuu kun huomaa ettei toi vouhottaja näytä ymmärtävän häipyä täältä :) Rapsuja kaikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tytöt kiittävät rapsutuksista :) nämä aina juoksevat niin että kissat edellä ja koira perässä. Kissoilla vauhti pysähtyy keittiön pöydälle mutta koira ei saa hidastettua...ja kapuaa perässä pöydälle :D

      Poista
  6. I have no idea what you said, but your animals look very cute nevertheless <3 Cozy house with a fluffy carpet - I bet they love it :)

    VastaaPoista
  7. "Päivä kuvina" jutut on aina kivoja :)

    VastaaPoista
  8. Mäkin annan äänen "päivä kuvina" jutuille, ja vaikkei mitään kummoista tapahtuisikaan, niin toisten arjesta on kuitenkin kiva lukea :)

    VastaaPoista
  9. Lifestyle Lauantai kuullostaa todella kivalta idealta! Lemmikkipostauksia on aina ihana lukea - ainut ongelma siinä on et meinaa hirmuinen koirakuume iskeä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan ne ihania ja Hipusta on ollut suunnattomasti iloa ja välillä aikamoista ketutusta xD mutta en vaihtaisi pois!

      Poista
  10. Hyvältä kuulostaa! Tosi kiva lukea kuulumisia, sekä sinun että näiden karvakavereiden! :)

    Rentoa lauantai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla! Minustakin on kiva kirjoitella vähän muustakin. Kivaa sunnuntaita <3

      Poista
  11. Kuulostaa erittäin hyvältä! Näitä sun karvakamujen tarinoita on aina niin kiva lueskella, kun itsekin on niin eläinrakas. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät :) näitten toilailuista on kiva kirjoitella!

      Poista
  12. Lifestyle lauantai on tosi kiva idea! Tykkään lukea ihan lifestylempiäkin juttuja kosmebloggaajilta, kun jotenkin niissä pääsee paremmin tutustumaan henkilöön blogin takana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu että kun sitä on blogannut niin vuosikausia niin johan lukijat haluaisivat tietää minusta enemmän .)

      Poista
  13. Tämähän on ihan loistava idea tämmönen lifestyle lauantai! :)
    xoxo Mella

    VastaaPoista
  14. Ei voi olla kuin samaa mieltä, että eläimet on parhaita! Eli rapsutuksia kaikille kolmelle!
    Tosi kivat noi sun olkkarin verhot. Oletko orkidea-harrastaja, kun niitä näkyy useampi olevan? Joku kodin esittely -postaus olis kiva, jossa myös kertoisit mitä kaikkea remppaa olette tehneet siellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rapsutuksista, tässä Pipsa sylissä kirjoittelen :) on se ihana kun kehrää täyttä päätä onnellisena <3 Vallilan Mandariini, mietin pitkään onko liian pinkit mutta eivät ole :) tykkään orkideoita ja parhaani harrastan että saisin säilymään hengissä. Nyt olen löytänyt niille hyvät paikat jossa on valoa eikä uuni tohota liikaa lämpöä. Ilmalämpöpumpusta kärsivät vähän joten aina toivon että selviävät talven yli :)

      Poista
  15. Söpöläisiä. :) Lifestyle lauantai on kiva idea.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3