torstai 12. marraskuuta 2015

Kädet talvikuntoon; Neutrogenan käsivoiteet

Olen lukenut läpi jokaisen palautteen, mitä olette arvontapostauksessa antaneet. Mieleen ovat jääneet kiitokset tuotevinkkipostauksista joiden avulla lukijani motivoituvat pitämään kädet ja kynnet kunnossa. Ihan huippua että minä olen sellainen piiskuri joka muistuttaa käsien rasvaamisesta :)

Sain pr-toimistolta kivan paketin erilaisia käsivoiteita ja ajattelin koota niistä teille hyviä tuotevinkkejä. Tykkään itsekin käyttää monia erilaisia käsivoiteita ja vertailla niitä mikä sopii mihinkin tarkoitukseen.

Neutrogenan Norwegian Formula käsivoide on eräänlainen klassikko itsekin. Mutta nyt se sai ylleen norjalaisen Darling Clementine -kuvittajaduon suunnitteleman talvisen ulkoasun. Ulkoasu on inspiroitunut norjalaisista villapaidoista, lumihiutaleista, kauniista metsämaisemasta sekä mökkien piipuista nousevista savukiehkuroista. 
Minun antamistani joululahjoistani löytyy aika usein käsivoiteita. Ne ovat aika helppo lahja, ihan varmasti jokainen käyttää käsivoidetta ainakin joskus.


PB050004.ORF

Norwegian Formula käsivoiteissa on korkea glyseriinipitoisuus ( n.40 % ) joka auttaa säilyttämään kosteuden ihossa. Voide kosteuttaa ja suojaa jopa erittäin kuivaa ja rohtunutta ihoa 24 tuntia. Tiivistetyn koostumuksen ansiosta yksi tuubi riittää yli 200 käyttökertaan.

Nämä söpöt pakkaukset ovat ihanat joululahjaideat! Punainen hajustamaton äidille ja sininen hajustettu isälle. Minun nenäni ei hirveää eroa tuoksuissa haista, melko neutraali tämä tuoksullinenkin. Tuntuma näiden käytön jälkeen on ihan mieletön! En ihmettele yhtään että tämä tuote on klassikko!
Vaatimaton ulkonäkö käsivoiteen kuvittamattomassa versiossa hämää, tämän käsivoiteen sisältö on nimittäin kultaa! Mun on pakko silitellä käsiä, tunne on ihan uskomaton tämän jäljiltä. Niin pehmeät kädet...en ole aikoihin kokenut tälläistä käsivoiteen jäljiltä. Onkohan se tämä glyseriini...kun kädet eivät jää tahmeiksi ja pieni määrä voidetta riitti.


PB050007.ORF

Ihana voide! Uskon että tykkäisit tai lahjana tämän saava tykkäisi. Oletteko kokeilleet Neutrogenan käsivoidetta? LivBoxissahan tämä normiversio tuli joskus.

Neutrogenat löydät apteekista, tavarataloista ja hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista. Limited Edition käsivoiteet hyllyissä lokakuusta lähtien. 4,95 e / 50 ml. Tuotteet saatu blogin kautta.

Ps. Vielä on pari päivää aikaa osallistua synttäriarvontaan, jossa on siis jaossa kolme eri palkintoa!!

28 kommenttia:

  1. Monta kertaa olen meinannut ostaa tämän mutta pieni koko on pistänyt hanttiin. Ens kerralla kun tarvii ostaa käsivoide ostan tämän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osta ihmeessä! Vaikka on pieni koko niin on tosi riittoisaa. Ei tarvii laittaa paljoa kerrallaan :)

      Poista
  2. Isäni kyseli juuri hyvän käsivoiteen perään ja olin ihan unohtanut tämän Neutrogenan. Kiitos muistutuksesta. Tämä sujahtaa varmasti lahjapakettiin, jos en jo aiemmin hänelle voidetta vie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isäsi varmasti tykkää, tämä on sopivan miehekäs pakkaukseltaan ja tuoksu on neutraali :)

      Poista
  3. Ihanaa kun postailet tällaisia vinkkejä :) Tätä käsirasvaa on kyllä hehkutettu, ihme etten ole vieläkään saanut testattua. Nyt pitää kyllä muistaa kun seuraavan kerran rasvahyllyllä norkoilen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät :) tämä on hehkutusten arvoinen kun tekee kädet niin ihanan tuntuisiksi!

      Poista
  4. Mä tykkään Neutrogenan käsivoiteista, varsinkin tosta tuoksuttomasta. Aivan ihana talvikuosi noissa ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuosi on kyllä paljon nätimpi kuin tavallisessa pakkauksessa :)

      Poista
  5. Olen aina välillä käyttänyt juuri tuota livboxin kautta tullutta.Riittoisaa tosiaan kun niin paksua et pieni määrä riittää =)
    Tykkään kyllä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tosiaan tarvitse paljon, pieni määrä riittää :)

      Poista
  6. Heei, kaverille hyvä joululahja, tuo punainen. Tykkää sydämistä. :D itselle myös. En ole kokeillut.

    VastaaPoista
  7. Mä olen hölvännyt tätä käsiin jo 4 pulloa. Mulla kädet kuivuu talvella ihan rikki asti. Sormien nivelten kohdalta halkee iho ihan verille. Nyt on menossa ensimmäinen talvi, jossa kokeilen ruokavalion vaikutusta, mutta pakko on rasvailla kun töissä joutuu pesemään käsiä melkoisen ahkeraan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet ilmeisesti tykännyt :) mullakin kuivuu ja halkeilee joten olen käsivoiteiden suurkuluittaja. En tykkää liian kevyistä vaan tälläisistä hoitavista :)

      Poista
  8. Aivan ihanat nuo talvipakkaukset! <3

    VastaaPoista
  9. Nämä on kyllä ihan huippuja! Yhtenä talvena mulla meni kädet tosi pahaan kuntoon, oli halkeilua ja haavoja sormissa ja kämmenissä. Mikään muu voide ei auttanut kuin Neutrogenan hajustamaton. Iho ei kestänyt mitään hajustettuja silloin ja tolla voiteella iho pysyi kunnossa siihen asti kun tuli kevät ja lämpimämmät ilmat.Mulla on aina tuubi jemmassa varmuuden vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa tosi hyvältä, kiitos kun kerroit kokemuksesi :)

      Poista
  10. Vaikka oon ihan kasivoidefriikki niin Neutrogenaa en oo viela kokeillut, taytyypa testata! :)

    VastaaPoista
  11. Mulle nämä voiteet ovat liian hitaasti kuivuvia, joten olen käyttänyt kuiviin kantapäihin :)

    VastaaPoista
  12. Oijoi, kiitos vinkistä! Olenkin taas kohta uuden tuoksuttoman voiteen tarpeessa. Töissä tulee rasvattua käsiä monta kertaa päivässä mutta tuoksujen käyttö on kielletty. Tähän asti olen käyttänyt muutaman tuubin erisania mutta vaihtelu tekisi jo terää :)

    VastaaPoista
  13. Mä kanssa ihastuin noihin uusiin pakkauksiin.

    VastaaPoista
  14. Mulla on just loppunut yks tuubi. Sopivan kokoinen käsilaukkuun tai koulureppuun. Tykkäsin kovasti tästäkin. Käytän monia käsivoiteita, sillä tykkään tuoksuvista käsivoiteista. Tuossa vierastin vähän sitä, ettei tuoksunut. Mutta oli kyllä tehokasta. Käytin sitten kevyempiä ja tuoksuvampia päivällä. Uudet pakkaukset näyttävät kyllä kivoilta, hyvinkin voisi antaa vaikka pikkujoululahjaksi ystävälle.

    lotrailen käsivoiteilla ja jalkavoiteilla. Olin vuosia kirjakaupassa töissä ja käteni olivat jatkuvasti esillä työssäni :) Siksikin rasvailin niitä ahkerasti, että näyttäisivät näteiltä ja samoin kynnet oli aina lakattu vähintäänkin värittömällä lakalla. Ja koska olin jalkojen päällä paljon, niin jalkojakin piti hoitaa päivittäin. Tapa jäi, vaikka lähdin opiskelemaan uutta tutkintoa reilu vuosi sitten. Nyt sitten kiittelen hamstraustaipumustani, niin on millä lotrailla ja lakkailla, vaikka rahaa on tietty vähemmän käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että rasvailu on jäänyt ihan tavaksi! Niin on mullakin ja toisaalta pakostakin, kädet on päivittäin karhean kuivat ja koska tavallaan edustan kuvissa, käsien on oltava siistit. Jalkoja tulee kyllä rasvattua hävettänä vähän, siinä pitäisi petrata. Mutta kun ei muka ikinä jouda ja jaksa...

      Poista

Kiitos kommentista <3