sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Wear It Like Armour

Cadillaquerin Dream And Dust kokoelma oli todella kaunis ja sisälsi monta minua kiinnostavaa lakkaa. Mutta loppujen lopuksi päädyin vain Wear It Like Armour lakkaan. Se on ainut kokoelmasta jollaista mulla ei ole. Osasta lakoista tuli mieleen A Englandin scattered holot joita mulla on ja joita tilasin lisää. Loput olivat vähän sellaisia...nättejä mutta tuleeko käytettyä? Wear It Like Armour oli varmasti sellainen lakka joka pääsee kynsilleni toistekin. Olen aina tykännyt violeteista, kyllä se on sellainen väri johon ei vaan kyllästy.

P5240015.ORF

P5240025.ORF

Oikein kaunis, kalpea liila. Toisaalta hempeä, sopivan väritön mutta läheltä katsottuna hyvinkin eloisa lakka. Lakan sisältämä ruusukultainen glitter tekee siitä uniikin. Crellykoostumus on hyvä levittää mutta glitteritkö tekevät sen että lakka jää epätasaiseksi. Onneksi mulla on hyviä päällyslakkoja joten pieni epätasaisuus ei missään nimessä haittaa. Glitterit jäävät näkyviin, osa peittyy mutta kuultaa juuri sopivan kauniisti läpi.

P5240076.ORF

P5240068.ORF

Nätti lakka yksinäänkin mutta...tuli koristeluhimo. Tahdoin toistaa kultaista väriä mutta en halunnut peittää kynsiä leimoilla. Valitsin kultakukkaiset siirtokuvat ja kultaiset glitterit. Päällyslakaksi valitsin HK Girlin joka peittää epätasaisuutta. Kyllä tuli mieleiset kynnet, tähän monta sydäntä ;) kynsiä kuvatessa huomasin että kääk, se on taas lyhennyksen aika! Eikös lyhyet kynnet oli muotia nyt? No, minä olen epämuodikas mutta kyllä pitkät kynnet on parhaat ;)

P5240052.ORF

Erittäin hyvä ostos, uniikki ja kaunis yksilö indiekokoelmaani. Omat Cadillaquerit olen tilannut Hypnotic Polisihilta, postikulut 10 e ja tilaus tulee n.viikossa postiin.

P5240036.ORF

Siirtokuvat / MiNails
Kultaiset glitterit / WiinoShop
Glisten & Glow HK Girl Top Coat / CesarsShop, saatu
Make Up Storen luomivärit Butterfly ja Flamingo

P5240040.ORF

28 kommenttia:

  1. On se vaan nätti! Sinä ja lakka <3. Mä en osaa vielä päättää ostanko tuon vaiko enkö. Onhan se kyllä niin upea ja uniikki. Perhana, kun tää rahanmeno ei koskaan lopu :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 jos käyttää vaaleanvioletteja niin kannattaa ostaa, tykkäsin lakasta kovasti :) rahanmeno ei tunnu loppuvan...aina on jotain lakkahimotuksia ;)

      Poista
  2. Voitko lahjoittaa hiukan pituutta myös mun kynsiin? :D
    Tuo lakka on kyllä oikein kaunis ja koristelut sopii siihen hyvin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) nämä kasvaa huimaa vauhtia, riittäisi lahjoitettavaa ;)

      Poista
  3. Todella kaunis lakka ja ihanat kynnet! ♥

    VastaaPoista
  4. Kaunis lakkahan tuo on ja olen katellut sitä myös mutten ole ainakaan vielä ihan loppuun asti sille lämmennyt. Kaunis kokonaisuus ja nätti silmä kurkkii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minä lämpenin aika heti, on just sellainen karkkivioletti joista tykkään. Glitterit kruunaavat kaiken ;)

      Poista
  5. Ihana lakka ja ihanat kynnet! <3

    VastaaPoista
  6. Ihanat kynnet! Kunpa joskus itsekin osaisin nuin hyvin tehdä koristelut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) opettelemalla taito karttuu, siitä se lähtee ;)

      Poista
  7. Pakko sanoa, että kynsien muoto on aivan huippu! Ei pysty sanoilla kuvaamaan kuinka kateellinen olen! :D itsellä kynnet kasvaa vinoon ja näyttävät aivan järkyttäviltä -.- Kokonaisuus hyvin onnistunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivoista sanoista :) toisessa kädessä keskisormen kynsi kasvaa vinoon koska on jäänyt oven väliin joskus. Kyllä nämäkin kasvavat liian isoiksi äkkiä mutta kyllä tykkään itse. Mun mielestä lyhyet tai pitkät kynnet ovat kauniit, kunhan ne on viilattu nätisti. Ja ovat tasapituiset! En usko että sun kynnet niin kamalat on :)

      Poista
  8. Kauniisti mätsää meikki ja kynnet :)

    VastaaPoista
  9. Tämä kombinaatio jäikin näkemättä.
    Ihanat kynnet ja sillmämeikkikin yksi yhteen.
    Kade olen minäkin, nimimerkki toista kuukautta jo ilman kynsilakkaa, nyyh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) entäs pelkkä aluslakka, olisko siitä iloa?

      Poista
  10. You had me on rosegold! Tahtoooooo!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3