maanantai 25. toukokuuta 2015

Purple Poodle

Nyt alkaa olla seuraavana lakkaa näillä -laatikko tyhjä ja nyt voi ottaa uusia lakkoja käyttöön. Mulla on ollut muutama vanhempi lakka työn alla eli halusin lakata niillä uudestaan kun en ole käyttänyt kuin yhden kerran.

Joskus Cesarissa oli Orlyn lakkoja ja sain tämän silloin sieltä. Purple Poodle on tosi makea ja yhden käyttökerran jälkeen se jäi asumaan luokseni. Tykästyin silloin tähän kovasti ja nyt tosiaan oli jo aika lakata tällä uudestaan. Purppura jellypohja jossa vahvaa sinistä shimmeriä ja erikokoista hitulaa. Kolme kerrosta, todella nopea kuivumaan kerrosten välissä eikä kupli. Todella eläväinen ja moniulotteinen lakka. Samaan aikaan makea purppura sinisellä hitulaglitterillä ja toinen puoli kynttä vahvasti sinistä shimmeriä hohtava. Hieno!! Ja kerrassaan mainolaatuinen Orlyn lakka, ei Orlyt ole niin p*skoja kuin väitetään! Kyllä niissä vanhemmissa oli vaihtelua laadussa mutta mulla on monta Orlyn lakkaa joissa ei ole moitteen sijaa. Mitä sinä pidät Orlyn lakoista? Hyviä, laadukkaita vai #k*akkalakkoja?


P5170024.ORF

P5170037.ORF

Ajattelin myös kokeilla taas leimauksia kun ne ovat sujuneet kohtuu hyvin viime aikoina. Tilasin Born Pretty Storesta pyöreän laatan BP-48. Leimauksessa käytin MagnoNailsin löllölaattaa sekä MoYoun mustaa ja valkeaa lakkaa. Laatan suhteen ei tosiaan ollut ongelmia, hyvälaatuiselta vaikuttaa!


P5170038.ORF

P5170005.ORF

Pitää myös taas kehaista Color Clubin 0-60 pikakuivattajaa. Jättää kynnelle mahtavan kiillon ja paksuhkon suojaavan pinnan. Jos kynttä painaa terävästi viiden minuutin päästä, siihen jää ihan vähän painaumaa mutta varmasti moni muukin pikakuivattaja tekee näin? Lisäksi tämä ei levitä leimauksia, laitoin ihan tuoreen leiman päälle. Menin myös lähes heti pihalle ja painelin työhanska kädessä kukan siemenille koloja eikä kynsiin tullut ruttuja. Olen käyttänyt tätä vuosien mittaan monta pulloa, se ehkä kertoo jotain siitä miten tyytyväinen tähän olen ;)

Orly Purple Poodle / CesarsShop, saatu
MoYou Nails leimauslakat / CesarsShop, saatu
Color Club 0-60 Speedy Top Coat / CesarsShop, saatu
BP-48 / Born Pretty Store
Koodillani UML91 saat 10% alennuksen Born Pretty Storen tilauksesta.


26 kommenttia:

  1. On hiano! Postaus toive:
    Olisikin kiva jos jaksaisit listata pikakuivattajien eroja ? Seche vite alkaa vetelemään viimeisiä ja uuden hankinta edessä. Hg girliä meinasin, mutta nyt en oo yhtään varma ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä mietin päivän mitä sulle vastaan ja tässäpä tulee :))

      Seche & Poshe: Käytin paljon silloin blogin alkuvuosina. Pikakuivattivat kyllä, sai halvalla ulkomailta. Mutta kutistivat kärjistä ja menivät seitiksi puolesta välistä pulloa. En ole kumpaakaan enää ostanut.

      Inm Out The Door: Sain suht edullisesti Cesarista mutta nyt ei ollut enää kun olisin sulle linkannut. Pikakuivattaa, hyvä kiilto ja pinta. Ei tainnut kutistaa kärjistä, en muista miten reagoi leimauksiin.

      HK Girl: OSTA TÄTÄ!!! Saa Suomesta Cesarista, pikakuivattaa, antaa mukavan kiillon eikä levitä leimauksia. Lisäksi tämä on riittoisaa, yhdellä sutillisella saa monta kynttä koska koostumus on mukavan ohutta mutta kuivattavaa. Tämän hetken suosikkini :) et varmasti pety! Ja saa ohennettua jos seitittyy pullon loppua kohti.

      Tuo linkkaamani Color Clubin 0-60 on todella hyvä myös mutta ei niin hyvä kuin HK. Mutta 7 e hinta ei ole paha, on näköjään alessa :)

      Poista
    2. Voi ihana <3 oot! Mä sainkin oikein henk.koht vastauksen :)
      Kiitos. Ostan hkg.n ;) secheä oon kyllä ohentanut mutta just se ruttuun meneminen ottaa välillä päähän!

      Poista
    3. Ole hyvä, sitä vartenhan minä täällä olen :)

      Poista
  2. Kaunis lakkaus, jostain syystä Orlyn lakat ovat jääneet mulle kaukaisiksi ja vieraiksi eivätkä houkuttele jostain syystä lainkaan. Ei se tietenkään huono asiakaan ehkä ole, onhan noita houkutuksia pilvin pimein. Kokonaisuus on kaunis ja leimat ovat onnistuneet upeasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Orlyllä on helmiä, kuten Galaxy lakat. Mutta kun missään ei oikein esitellä uusia kokoelmia enkä oikein seuraa enää ulkomaisia nettikauppoja niin on sitten Orlyn jääneet. Vaikka näissä on loistava suti ja erinomaisen arvosanan saava kumikorkki mihin törmää valitettavan harvoin :) tosi hyvä pitää kädessä!

      Poista
  3. Itse en enää omista kovinkaan montaa Orlya, mutta niissä laatu on ainakin hyvä. Jokaisella merkillä taitaa löytyä ne hyvät ja huonot pullot. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, on mulla ollut myös todella surkeita OPI lakkojakin :)

      Poista
  4. Vitsi toi Orly on herkullisen näköinen. Jotenkin kivempi kuin PP:n Poison. Mulla ei ole ollut ikuna mitään ongelmia Orlyn lakkojen kanssa. Just ostin taas lisää muutamat FX:t :). Onneksi sun BPS-laatta toimi. Mä taas testasin yhtä heidän laattaansa eikä mitään noussut. Arvaa ärsyttikö, kun oli liukuvärikynnet jo valmiina mutta leimoja ei sitten tippunutkaan :). Pähee toi tuplaleimaus, kun sitä ei heti näe niin selvästi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, onpa ärsyttävää. Löllöllä saa nousemaan mutta saattaa jäädä reikiä mutta eipä se minua niin haittaa :) mulla on yksi suorakulmainen BPS uusi laattaa, vähän olette pelotelleet että ne on huonoja mutta enpä usko ennenkuin itse kokeilen :) mä en muista, mulla on ehkä ollut silloin alkuaikoina Orlyn lakkoja jotka olivat vähän huonoja mutta on näissä koostumus parantunut enkä pidä huonona merkkinä.

      Poista
  5. Tää postaustyyli on mun lemppari, että näytetään myös ne pelkät pohjalakat! Olen kynsilakkojen ystävä, mutta en tosiaankaan mikään koristelija, ja jään monesti miettimään että miltähän tuo ja tuo lakka olis näyttänyt ilman koristeluja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, minä yritän ( huom yritän ) muistaa kuvata pohjalakat aina. Varsinkin jos esittelen uutta lakkaa. Mutta joskus dementia lipsahtaa kun kuvaan aina lopputulosta ja välivaiheet saattaa unohtua :)

      Poista
  6. Mä tykkään kyllä Orlyn lakoista, tosin pari vain omistan. Eivät ne mielestäni mitenkään hävin laadussa muutoin käyttämilleni O.P.I.lle, Essielle, Color Clubille tai China Glazelle. Ehkä mulle on vaan sattunut hyvät yksilöt? Tykkään, että on rehellisesti iso pullo. Suti on hyvä ja korkki on käteen mukava. Miksei kaikissa kynsilakoissa ole kumipintaista korkkia?

    Nyt sattumalta on kynsillä Orlya ja äsken juuri katselin, että onpas kärkiin tullut kulumaa. Sitten muistin, että onhan se nyt jo pari päivää kynsillä ollut, kiireessä lakattu vain pari kerrosta. Mulla on nyt super pitkät kynnet vielä. Ja lisäksi tein tänään reilusti piha/puutarha hommia, halkoja ja muita mökkihommia. Että ei ehkä liene ihan täysin reilua lakkaa kohtaan sanoa, ettei se kestä kovin hyvin... (päällä on HK Girl, tottakai. Tykkään kyllä Sechestäkin tosi paljon.)
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minkähän takia sun kommentit menee aina roskapostiin? Tämä löytyi sieltä ja joskus joku Hippuun liittyvä kommentti :/
      Tuo kumikorkki on niin hyvä! Minustakin useammissa lakoissa sais olla sellainen. Tosi hyvä pitää kädessä :)

      Minusta pysyvyys on hyvä jos kestää puutarhahommat sun muut kuokinnat. Mulla saattaa jopa päivässä lähteä käpsimään jos kuokin ja rapsutan. Pitkistä kynsistä tuntuu lähtevän herkemmin, mikä lie?

      Poista
  7. Upee lakkaus! Mulla taitaa olla kolme Orlyn lakkaa ja kaikki neoneita. En oikeen tykkää siitä ohuesta siveltimestä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minun kynsiin suti on just passeli, makuasioitahan ne :)

      Poista
  8. Nätti lakka ja hienot kuvioinnit!

    VastaaPoista
  9. Yhden Orlyn olen omistanut ja se oli sysisurkea. Ihana pinkki lakka, joka oli kuitenkin superläpinäkyvä ja sitä oli äärettömän vaikea kerrostaa kun kuivuminen kesti ja kesti ja kesti.. Toisaalta näiden kommenttien valossa saatan antaa Orlylle uuden mahdollisuuden.

    Koska Marjo jo tuolla kyseli pikakuivattajien perään niin uskaltaudun kysymään suositustasi aluslakan suhteen. Haussa olisi siis hyvä aluslakka, ilman kynnenkovettajaa, johon väri tarraisi hyvin kiinni. Ongelmana on, että parhaimmillaan lakat lähtevät lohkeilemaan kärjistä jo seuraavana päivänä :( Aluslakkana mulla on ollut Seche base ridge filling base coat, joka on todella huono ja Trindin caring base coat, joka on ihan ok, mutta tavoitteena olisi löytää se aluslakkojen Rolls Royce ;) Ranskiksia en niinkään harrasta, mutta siihen tarkoitukseen löysinkin hyviä ehdotuksia kysytyimpien postauksien joukosta. Tuota suosittelemaasi HK girlin pikakuivattajaa on kyllä pakko päästä kokeilemaan vaikka olenkin ollut tähän asti ihan tyytyväinen Sechen viteen.

    Olen aika vastikään löytänyt blogisi, mutta nyt jo lujasti koukuttunut :) Sulla on kyllä aina niin mahtavasti lakatut ja laitetut kynnet, ei voi muuta kuin huokailla ja ihastella. Ja ihana kun jaksat päivittää blogia niin usein! Todella luksusta kun joka päivälle on aina jotain kivaa luettavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulipa nyt mieleeni että mullakin oli joskus pinkki Orly joka oli juurikin noin surkea. Mutta olen antanut mahdollisuuden merkille ja näin ollen löytänyt niitä helmiä :)

      Heti tuli mieleen Glisten Glow Stuck On Blu joka antaa kynsilakalle hyvän tarttumapinnan ja ei ole kynnenkovettaja. Tämän päälle levittyy ongelmitta huonoinkin lakka. En ole testannut monen päivän pysyvyyttä, paria päivää pidempään siis. Mutta tätä kannattaa kokeilla koska lakka tarttuu mun mielestä tosi hyvin tämän päälle.

      http://www.cesarsshop.fi/glistenglow-stuck-p-4402.html

      Jos ongelma ei ole päällyslakka vaan aluslakka niin tuota suosittelen. Ridge filler on enemmän kynsien uurteiden täyttäjä ja muistelen omien ridge fillereiden olleen ihan erituntuisia kuin Stuck On Blu. Trindin Nail Repair on niin liukasta ettei sen päälle tartu lakka kunnolla, onkohan Caring samanlaista.

      Kiitos, kiva kun viihdyt täällä <3 tämä on mulla tosi rakas harrastus ja on mukavaa olla avuksi :) saa kysyä jatkossakin :)

      Poista
    2. Päällyslakassakin voi tietysti olla 'vikaa'. Seuraavaksihan sitä voisi kokeilla vaikka jotain toistakin merkkiä ja vaikka vaihteeksi muutakin kuin pikakuivattajaa (vaikka kärsivällisyys ei ehkä ihan anna periksi noihin 'perinteisiin' päällyslakkoihin :)

      Iso kiitos! Ihana kun on joku, jolta voi tarvittaessa apuja kysellä :)

      Poista
    3. HK Girl on kyllä pettämätön, toimii kaikkien kanssa :)

      Poista
  10. Ai että katson kateellisena pitkiä kynsiäsi ja leimauksia.
    Olen ollut ilman kynsilakkaa kohta kuukauden. Kahdesta sormesta alkoi kynnet liuskottumaan, eikä loppua näy. Joten nyt vaan oltava ilman lakkaa, jospa ne siitä toipuisivat. Ja samalla näytetään siltä, kun ei olisi kynsiä ollenkaan. Nyyh!
    Mitäs ötökkärintamalle kuuluu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 toivottavasti sun kynnet alkavat toipua! Kesä vahvistaa ja risiiniöljyä kantsii myös kokeilla :)

      Ötököille kuuluu hyvää. Hippu tykkäisi leikkiä kissojen kanssa mutta kovat otteet pelottavat kissoja :) mutta kyllä ne toimeen tulee. Hippu kasvaa kovaa kyytiä, mun Instasta voi katsella kuvia :) pitäis tännekin laitella. Tänään mennään 16 vkon rokotukselle ja Tipsu kavereille kylään. Ihana kaveri Hippu on ja tosi kiltti. Ollaan koirapuistoiltu ja lenkkeilty paljon. Virtaa sillä riittää ja sisällä ihan mahdoton välillä :) onneksi voi laittaa ulos eikä ole tehnyt elettäkään karatakseen pihalta :)

      Poista

Kiitos kommentista <3