torstai 21. toukokuuta 2015

Kure Bazaar Rock Star

Mulla on vielä testaamatta Kure Bazaarin lakkoja joita sain Myrkyt kynsilakoissa -juttua varten. Etenkin sininen Rock Star houkutti kovasti ja tänään päätin että haluan satiininhohtoiset tummansiniset kynnet!

P5140039.ORF

Kure Bazaarin lakoilla on kyllä kiva lakata kun tuoksu ei ole voimakas vaan erittäin mieto. Luksuslakan tuntua tässä on muutenkin, levittyy todella nätisti ja peittää helposti. Sininen lakka saattaa sotkea ikävästi kynsinauhat mutta tämä ei. Olenkin aika tarkka että en rupea lakkaamaan sinisillä jotka leviävät kynsinauhoille ja no...tuloksena on katastrofi. Ei näytä kivalta kuvissa ;)


P5120017.ORF

Mainio lakka, tuntuu hintansa arvoiselta! Uskon että monikin arvostaa hyvin levittyvää lakkaa jonka kanssa lakkaamiseen ei mene koko iltaa. Kaksi kerrosta peittää tosi hyvin pitkät kynnet. Väri on safiirinsininen, sellainen mystinen itämaat mieleen tuova sininen. Pullossa erottuu shimmeriä mutta kun laittaa päällyslakan; wau! Lakka alkaa elämään ja shimmer näkymään selkeämmin.


P5120041.ORF

Tykkään yhdistää sähäkkään siniseen puhdasta kultaa. Koristelut olivatkin selvillä; saavat olla tosi hillityt eivätkä saa vielä liikaa huomiota mahtavalta lakalta. Leimaus kultaisella Essie Good As Gold lakalla, kuvio löytyy DRK-A laatasta. Kultaiset niitit eBaystä.


P5120024.ORF

Kure Bazaarin lakkoja voit ostaa Lumo liikkeestä Tampereelta, Joliesta tai Greenlipsistä. Lakat ovat luonnonmukaisempia ja vähemmän myrkyllisiä. 85% valmistusaineista on luonnollisia! Jos olet herkistynyt voimakkailla hajuille niin Kure Bazaarit lakat eivät haise voimakkaasti kynsilakalle.


P5140040.ORF

Koska minussa on harakan vikaa, annan myös pisteet kauniille pullolle jonka yksinkertainen design kuitenkin edustaa luksusta ilman pröystäilyä. Pullon perusteella tätä ei uskoisi ekolakaksi, eihän? Moni ekoteko lakkamerkkin on vähän...vaisumpi ulkomuodoltaan vaikka sisältö olisi kultaa. Kure Bazaar on kyllä edustavin kaikista!


P5140043.ORF

Oletteko alkaneet miettimään tätä kynsilakkojen myrkyllisyyttä? Yritätkö vaihtaa luonnollisimpiin merkkeihin tai edes vähemmän myrkkyjä sisältäviin lakkoihin?

24 kommenttia:

  1. Huikee! Kivat niitit myös. En ole miettinyt hirveesti myrkkyjä... tosin sun juttu niistä taannoin alkoi mietityttää mm trindin käyttö. Oon ehkä ollu huolellisempi ettei sitä valu kynsinauhoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ei kannata valuttaa kynsinauhoille ja mieleen tuli myös lukijan vinkki; hän laittaa Nail Repairia vain kynnen kärjille. Ylimenevään osaan. Sitten koko kynnelle päälle vähemmän myrkyllinen aluslakka :)

      Poista
  2. Onpahan upea sininen :). Ja nuo niitit sopii täydellisesti lakkaan. Miten on mahdollista, ettei mulla ole tällaisia niittejä!!! Kamala vääryys... ebay huutaa kohta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin huudatin eBaytä tässä yhtenä päivänä :) tulossa taas jotain kivaa. Sininen ja kulta <3

      Poista
  3. Kyllä olen joutunut hyvinkin paljon miettimään lakoista lähteviä höyryjä jotka eivät varmasti ainakaan terveellisiä ole. Silmät oikuttelee yhä laseroinnin jäljiltä ja saa tarkoin harkita mikä päivä milloinkin on sovelias lakata kynnet. Niitä ei vielä järin tiuhaan ole ollut. Kaunis lakkaus ja todella sopiva koristelu, DRK-A laatta on kyllä toimiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tuollaisessa tilanteessa miettisin itsekin. Hui, pelkkä ajatuskin jotenkin kirvelee silmissä..hrrh! Toipumisia :)

      Poista
  4. Just tän väriset siniset on mun mielestä erityisen kauniita! Itse en kovin paljon mieti kynsilakkojen myrkyllisyyttä, mutta en mä nyt ihan mitään kiinalaisia kynsilakkoja kynsille enää laita. Niistä kun ei tiedä yhtään mitä ne sisältää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tämän väriset on ihan parhaita sinisistä! Ihastelin näitä kynsiä koko ajan <3 onneksi nämä mitä käytetään on turvallisia eikä ihan mitä tahansa :)

      Poista
  5. TODELLA hienot. En ole sinisen ystävä ylipäätään, mutta nämä kolahti.

    VastaaPoista
  6. Nätti sininen.

    Välillä mietin ja välillä en. Varmaan aika sattumalta melkein kaikki mun lakat taitaa olla 5 free tai 3 free.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin <3 eipä täällä paljoa muuta myydä mutta kyllä jotkut halpalakat on karmeita enkä sellaisia sitten käytäkään. Kyllähän se tuotekehittely maksaa :)

      Poista
  7. Kauniit kynnet ja pitäs kai kaivaa omatkin kuret kaappien kätköistä =)

    VastaaPoista
  8. Ah miten ihanat kynnet! Tykkään, tykkään!! Vaikka en kullasta niin hirmuisesti muuten välitä niin tällaisen kauniin tummansinisen kanssa se sopii kuin nenä päähän! Samoin kulta sopii mielestäni violettiin tosi hyvin. Mutta ihana manikyyri, nimetön kruunaa kuninkaallisen kokonaisuuden täydellisesti!

    En aktiivisesti ole selvittänyt mitkä lakat sisältää mitäkin, mutta vähän niin kuin sivusilmällä yritän pitää asian mielessä ja jos harkitsen jotain lakkoja ja niiden yhteydessä mainitaan, että eivät sisällä sitä sun tätä niin se lisää selkeästi ostohalukkuutta. ;-) Nykyään lakkaan kynsiä sen verran harvoin, että altistusta ei niin paljoa tule kuin ennen, mutta mieluummin minä silti lakkailen mahdollisimman myrkyttömillä lakoilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 taisit muuten tykätä talvella niistä kulta-sinisistä A England kynsistäkin :)
      Itse lakkaan tosi aktiivisesti ja haistelen myrkkyjä liikaakin. Mutta nytkin olen pihalla lakkaamassa ja sitten kun on lämpimämpää ja voi pitää ikkunoita auki niin yritän lakata ikkunan lähellä :)

      Poista
  9. Upea sininen <3 Todella kauniisti olet sen koristellutkin, sulla on kyllä silmää väriyhdistelmille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 kulta ja sininen onkin yksi luottoyhdistelmistäni ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3