sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Dior Contraste Horizon

Tämän kevään Diorin Tie Dye kokoelmasta hankin viisikon Contraste Horizon. Myös kokoelman kauniit poskipunat houkuttelivat mutta ei ole varaa ostaa mitä lystää :) myös kokoelman toinen viisikko Ambre Nuit on todella kaunis, en tiedä mitä tapahtuu jos bongaan alesta :)

P5090015.ORF

P5090003.ORF

Contraste Horizon yhdistää kesäiset värit; kultaa, turkoosia ja ruskeaa. Kävin swatchaamassa palettia Sokoksella ja tilasin sitten Escentualista. Olin pigmenttiin tyytyväinen ja kerrankin keskisävy on matta eikä shimmerinen. Kaikki muut sävyt ovat shimmer/metallinhohtoisia. Tällä saa monipuolisesti meikkejä ja tein vain muutaman malliksi. Yhdistelmänä turkoosi-ruskea on valloittava ja paletissa se kiinnittää huomion saaden aikaan ostohimotuksen. Onnistunut kokonaisuus jossa vaaleimmatkaan värit eivät ole huonoja. Vaaleat tuovat kivasti valoisuutta luomelle ja tummemmilla saa sopivasti kontrastia ulkonurkkaan. Hirmu värikäs paletti tämä ei ole eikä tällä saa todella voimakkaita meikkejä. En tarkoita tällä että pigmenttiä ei olisi, kyllä tiedätte että p*skoja viisikoita minä en osta. Tällä tehdyt meikit ovat eteerisiä, sopivasti värikkäitä ja kauniita. Diorin värit sulautuvat kauniisti yhteen ja niillä on helppo meikata, ei tarvitse hirveästi häivytellä.

P5090002.ORF

P5090008.ORF

Pistaasinvihreä, kullankeltainen, mattavalkea, kuparinruskea ja merenneitomainen turkoosi. Jos et tykkää näin hohtavasta meikistä ja koet sen korostavan ryppyjä, käytä alla mattapohjustajaa. Minulla Make Up For Ever Eye Prime + MAC Paint Pot Painterly. Näin pidin meikin hohtavuuden maltillisena, aikuismaisena ja siistinä. Pidän metallinhohdosta jos sitä ei ole liikaa ja se on tiettynä pisteenä meikissä. Turkoosi on kyllä paletin johtotähti ja tässä meikissä se näyttää alaluomella tosi hyvältä!

P5090024.ORF

P5090054.ORF

Meikissä käytin kultaa, ruskeaa ja turkoosia. Valkealla häivyttelin. Rajaus Clarins ruskea 3-dot liner ja ripsivärinä Yves Rocher Volume Vertige. Kulmat Dermosil kulmakynällä ja Make Up Storen ruskealla kulmapaletilla. Huulilla Lily Lolon Whisper kiiltoa.

P5090084.ORF

P5090075.ORF

Toinen meikki oli äitienpäivämeikkini. Äitini kehui tätä ja kyseli millä tuota turkoosia laitetaan, sopii kuulema mulle ja näyttää tosi hyvältä. Kiitoksia mammalle ja olen kyllä samaa mieltä. Turkoosi oli tosi kiva lisä meikkiin, alaluomi on siis meikattua Urban Decayn Electric kynällä ja paletin turkoosilla. Liikkuvalla luomella paletin pistaasinvihkeää ja kuparinruskeaa. Rajaus Clarins 3-dot liner, ripsissä Yves Rocher Sexy Pulp. Kulmat MUS kulmapaletti.

P5100028.ORF

P5100045.ORF

Tie Dye. Skippasitko vai tarttuuko jotain mukaan? Miltä Contraste Horizon palettina vaikuttaa? Kivat väriyhdistelmät vai onko tämän taas nähty ennenkin?

Postaus sisältää mainoslinkit blogin kautta saatuihin tuotteisiin.


16 kommenttia:

  1. Toi turkoosi ♥ Muutenkin todella kaunis paletti, täytyy varmaan kuitenkin käydä vielä hipelöimässä tota Sokoksella :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastustamattoman ihana kokonaisuus, pakko oli hankkia kun jäisi muuten harmittamaan :)

      Poista
  2. Tuo Escentual onkin itselleni täysin uusi tuttavuus verkkokaupoista niin tuli sitäkin kautta mieleeni; olisitko voinut joskus tehdä postauksen käyttämistäsi verkkokaupoista missä olisi pieni info (pitääkö alv ja tulli huomioida, postikulut ym.) sekä omat kokemukset? :)

    Yritin tässä myös etsiskellä noista erinäisistä kauneusboxeista tietoa mitä on mahdollista Suomeen tilata; onko sinulla (ja/tai kanssalukijoilla) näistä tietoa ja vinkkejä antaa? :) (LivBox on tottakai tuttu ja jatkuvalla tilauksella :D ja Lookfantasticin Beauty Boxia on tullut useampikin kipale tilailtua :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaan melkolailla tutuista kaupoista tulleista välittämättä. En siis tiedä mistä tulee mahdolliset tullimaksut joten en ole pätevä kirjoittamaan postausta :) otan aina riskillä eikä ole kertaakaan jäänyt tulliin.
      Merkkikosmetiikan tilaan Escentualista, tulee alle viikossa. Postikulut varmaan painon mukaan, eivät ole pahat. Indielakat tilaan Hypnotic Polishilta, siellä 10 e postarit ja viikossa tulee. BeautyBaytä käytän myös paljon, sielläkin halvat postikulut ja nopea toimitus :) oikeastaan muualta en meikkejä tilaa jos ei suomalaisia lasketa tai eBaystä :)

      Olen itse huono kommentoimaan boxeja koska en tilaa muutakuin LivBoxia. Mutta lukijoissa on ainakin LookFantasticin ja Memeboxin tilaajia, kertokaahan niistä! GlossyBox? Sori kun minusta ei ole nyt enempää apua :)

      Poista
  3. Oi miten ihana paletti! <3 Kauniit meikit, tykkään varsinkin tuosta alemmasta vihreällä höystetystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kyllä tää oli hyvä ostos, tykkään kovasti <3

      Poista
  4. Ihana paletti! Vähän jo alkoi houkuttelemaan :D

    VastaaPoista
  5. Wow!!! That is so pretty. Love the mix and match of colors for your eye makeup. Love that blue liner. This is what I want to learn how to create. It's so perfect for everyday look.

    VastaaPoista
  6. Meinasi unohtua kommentointi, kun en kehdannut olla aina ensimmäisenä kiekumassa ☺
    Tositosi nätti paletti, just siun värit 💚 alempi meikki on loistava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole vaan ensimmäisenä, tykkään kommenteista :)) kiitos kovasti, kyllä tämän hintaisia meikkejä miettii pitkään mutta tämä oli kyllä helposti ostettavissa. Hyvät värit arkipäivään ja kesäisiin meikkeihin :)

      Poista
    2. Puhelimeni kivat hymiöt muuttuvat aina oudosti tällaisiksi 😜

      Poista
    3. Niin minunkin mutta onneksi varmasti aika moni ymmärtää noiden olevan hymiöitä :)

      Poista
  7. Nuo kaksi alimmaista sävyä on ihania , mutta en enää jotenkin jaksa näitten kesäkausi (varsinkin nimenomaan kesä) kokoelmia. Pitäisi repäistä ja kunnolla ja joskus miettiä myös sitä vanhaa fania eikä aina vaan uusia ostajia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Secret Charm <3 semmosia lisää! Tämä on aika toisintoa ainakin kahden vuoden kesäkokoelmista :)

      Poista

Kiitos kommentista <3