torstai 21. joulukuuta 2023

Testissä Fenty Beauty Hella Thicc Mascara

**Mainoslinkki

Tästä ripsiväristä toivottiin postausta jo kesällä kun tämän hankin, mutta otin vasta nyt vastikään käyttöön niin meni näin pitkälle. Yritän käyttää meikkejä ja ihonhoitoani vanhemmasta päästä pois ettei mitään jää vanhenemaan.

Mullahan loppui tässä kaikki ripsivärit ja Emotionissa pyöriessä näin tästä joulupakkauksen jossa 2 ripsiväriä oli tyyliin yhden hinnalla. Nappasin mukaan ja kassalla älysin että olis varmaan kannattanut kokeilla se kotona oleva kesällä ostettu että tykkäänkö tästä edes, mutta myöhäistä itkeä ku pskat on housussa. 

Fenty Beauty rantautui suomeen ryminällä silloin alkukesästä? Itsekin olen sitä hamstrannut koska myydään täälläkin Sokos Emotionissa. Hella Thicc ripsiväri kiinnosti kokeilla koska kaikki uudet ja hypetetyt vaan kiinnostaa meikkifriikkiä.

**Fenty Beauty Hella Thicc ripsiväri on tuuheuttava ja kohottava. Sävy on musta Cuz I`m Black ja ripsivärin koostumus kermainen. Harjaspää on kapeneva ja lupaa tavoittaa jokaisen ripsen. Hintaa tällä on 22 e ja tuplapakkaus oli 25 e joten ei paha sillee. Pakkaus on tyylikäs musta ja hauskan mallinen.

Tykkään yleensä vähän paremmista ripsareista enkä ole esim essenceltä löytänyt yhtäkään hyvää. Vaan ei se hinta kerro kaikkea, tässäkin tapauksessa sen sai huomata. Hella Thicc levittyy kauniisti ja tekee piiiiitkät ripset, mutta jos rupee kerrostamaan, tuloksena on hämähäkit. Kicksin sivuilla arvosteluissa sanottiin samaa. Lisäksi tässä on se pahin puoli mitä vihaan ripsivärissä eli tuhriminen. Tuhraa ylä- ja alaluomeen ja leviää pandaksi nukkuessä. Harmi! Se ei tee sitä joka kerta, huolella jos on pohjustanut ja puuteroinut niin ei välttämättä, ja jos alaluomikin on puuteroitu kunnolla, mitä taas ikääntyvällä iholla koitan välttää. Mutta en tykkää kikkailla ja vahtia meikkejä onko levinnyt, siksi vähän kurjaa ettei ole 100% luotettava.


Jos haluan että ei tuhri työpäivän aikana, mun pitää levittää luomivärin pohjustajaa + tuplapohjustajaa kulmakarvoihin saakka ja kiinnittää se puuterilla/vaalealla luomivärillä. Silloin pääsen helpommalla, mutta on se niin pirun ärsyttävää jos ei meikkeihin voi luottaa ja kokoajan pitää kytätä peiliin miltä näyttää. Pistin heti tilaukseen **MAC 38 ripsarin koska rupesi vtuttamaan niin paljon että nyt mulla on 3 Hella Thicciä jotka on käytettävä pois :DD


Menee tämä mulla arkisin koska tekee se nätit ja todella pitkät ripset. Lisäksi tämä pitää taivutukset ja ripset näyttävät siten massiivisilta. Mutta ei ole ripsiväri jota jatkossa ostaisin koska tarvitsen 100% luotettavan ripsarin. Mulla on raskaat ja rasvaiset luomet joihin yläripsi hankaa päivän aikana. Koska tämä myös pitää taivutukset, voi olla että se enemmän osuu yläluomeen. Harvassa on ripsivärit jotka ei leviä. Jos hyvän löydän niin ostan yleensä sitä vaan mutta mielelläni testailen toki muitakin.



**Fenty Beauty meikit Kicksistä!

Ollakko testannut tätä ripsiväriä vai kaikkosko nyt kaikki ostohalut?

24 kommenttia:

  1. Ripsarista en osaa mitään tarkemmin kommentoida, mutta tuo meikki on kyllä äärettömän upea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Kaunis meikki ja tulee kyllä nätit ripset. :) Harmi, jos tuhrii! Itsekin tuskailen tällä hetkellä yhden Essencen ripsarin kans, kun se taas murustelee alaluomelle. Ja mulla on sitä toinenkin jemmassa. :')

      Poista
    2. Kiitos :) joo se murustus tai tuhraaminen on kyllä ärsyttävää...

      Poista
  2. Ärsyttävää kun tuotteeseen ei voi luottaa! Ei tarvitse testata tätä ripsaria siis :/ lupaavalta olisi vaikuttanut tuo kapeneva harjapää, olen huomannut sen olevan tosi kätevä kun vuosikausia käytin Avonin ripsivärejä joissa oli aina ihan jättimäinen harja. Sellaisen kanssa ei sisänurkkia paljon värjätä ilman että maalaa ohi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on harmi kun ei voi luottaa, koska muutoin tämä tekee tosi pitkät ja massiiviset ripset. Pitää vaan tehdä kikkoja niin silloin tuhriminen on aika vähäistä...esim eilene i tuhrannut liki ollenkaan...

      Poista
  3. No onpa harmi, että se tuhrustaa! Kuulostaa samalta kuin Too Faced Damn Girl! -ripsari, jolla saa aikaan samanlaista tulosta (=kerrostamalla hämähäkit ja tuhrustuneet luomet).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oonkohan kokeillut siitä jonkun minin, vähän tutulta kuulostaa..se varmaan on kun niistä ripsistä tulee niin massiiviset niin ne sitten kans tuhraa osuessaan ihoon...

      Poista
  4. No siis minäkin tulin kehumaan kaunista silmämeikkiäs.
    Ja en ostaisi kyseistä ripsaria, mun mielestä halvemmalla saa parempaa, eikä siitä mitään tule jos meikkiä joutuu koko ajan kyyläämään että minnekä se on levinnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ylempi on Jeffreen Star Wedding paletilla tehty ja alempi Too Facedin Born This Way paletilla :)

      Poista
  5. Itsekään en ole löytänyt yhtään hyvää halpisripsaria, en ymmärrä mihin se Essencen hehkutus perustuu. Vai onko mulle vain osunut kaikki kuivat maanantaikappaleet?
    Olen nyt reilun vuoden käyttänyt yksinomaan Cliniquen ripsaria, joka tulee kaupanpäälliseksi Moisture Surgen kanssa mutta nyt totesin, etten enää jaksa tyytyä näihin kuiviin ja tuhrustaviin ripsareihin. Marssin siis ostamaan jo teini-iästäni tutun Sensain 38:n. Kallis, mutta tekee näyttävät ripset eikä tuhraa.

    Tuosta Fentystä tulee mieleen Sephoran ripsarit, jotka tekevät aivan upeat ripset mutta niiden koostumus on niin vetistä, että ripsarit on jossain välissä päivää kuitenkin poskilla. En ihmettelisi vaikka olisi sama valmistaja kun kummallakin on kuitenkin sama emoyhtiö.

    Fentyltä en muutenkaan tykkää kuin huulituotteista (niitä olen jopa ostanut uudestaan!). Esim. rajauskynästä ei tullut mitään vs. hieman edullisempaan Linda Hallbergin rajauskynään jolle riittää sipaisu luomelle. Fenty meni lopulta poikki ja lensi kirosanojen saattelemana roskiin. Lindoja ostin kaksi lisää eri väreissä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle löytyi joskus se Panda Eyes, se oli hyvä mutta tosi kuiva, pari viikkoa pystyi käyttämään. Kaikki muut on olleet huonoja. Onko nuo Lindan rajauskynät sellaisia että pysyy yläluomella, kuten viimeisen kuvan meikissä? Olen kuullut niistä todella paljon hyvää ja etsin aina pysyvää kynää joka ei jätä raitaa yläluomeen tai leviä. Sensai 38:a en ole itse ikinä kokeillut, tekisi kyllä mieli :D Fentylta tykkään siitä mattameikkivoiteesta ja highlightereista <3

      Poista
  6. Kiva meikki ja kyllä näyttää että on tullut ainakin volyymia ripsiin tuolla hyvin :) Aika pieni ero tuolle tuplapakkaukselle. Katsoinkin Sokokselta että se on joulupakkaus, joten se onkin nyt vain rajoitetun ajan saatavilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja hyvä jos huomaa että jotain on tapahtunut ;) ripsikuvat on mulle tosi vaikeita ottaa kun on niin raskas luomi...

      Poista
  7. Mä en oo kokeillut vielä yhtäkään brändin tuotetta, oonkin tänä vuonna meikannut poikkeuksellisen vähän kun oli pitkään ripsienpidennykset ja sitten silmäleikkaus. Suosittelen BBIA:n ripsaria, joka on ihan älyttömän hyvä, vaikka kerrostaa niin saa vain ihanan erotellut ja pitkät ripset!

    Ihanaa joulua Taina 💗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku oli siinä BBIA:ssa että ei, olikohan ne kuidut vai inci sellainen ettei sovi mulle? Moni on kuitenkin sitäkin kehunut...minä aina joskus himoitsen niitä ripsiä takaisin mutta sitten muistan että kaikki meikit jäis käyttämättä...
      Kiitos samoin ihanaa joulua <3

      Poista
  8. Mulla toimii Essencen False Lashes ripsari ihan superhyvin, ka saan näyttävät ripset tehtyä sillä. Mutta mun luomet ja iho ei olekaan rasvoittuvat, ehkä siksi se ei suttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista yhtään olenko juuri tuota testannut, ehkä olen...mulla rasvoittuu niin siksi kaikki leviää ://

      Poista
  9. Hyvännäköiset ripset näkyy tekevän ja tarjoushinnalla on ihan Lorkun tasolla. Tykkään lähes jokaisesta Lorealin maskarasta koska ne pysyy, mutta ne myös saa pois helposti. Ja jos sotken laittaessa luomet, sotku irtoaa helposti, toisin kuin hyvin moni muu. Ostin vasta pitkästä aikaa Max factor in ja Maybelline n ja ne ei irtoa luomivärin päältä vaikka muuten hyviä ovatkin.
    T: milipili

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä on hyvännäköiset ripset ja joka päivä ihastelen lopputulosta <3 minä en ole nyt L`orealia ostanut kun en muista onko sitä täällä missään, tai en vaan ole kiinnittänyt huomiota. MF:lla ja Maybellinella on ollut hyviä ripsareita mutta montaakaan niistä en pysty käyttämään niin siks en ole niitä enää ostanut :)

      Poista
  10. Kiva kun teit tästä ripsiväristä postauksen. Mukavaa olisi toki itsekin testata, mutta epäilen ettei olisi mullekaan sopiva. Tuo kyllä kuulostaa hyvältä, että pitää myös taivutukset. Mutta mikään ei ole ärsyttävämpää kuin vahtia että onko ripsari levinnyt! Selkeästi antaa kyllä pituutta, mikä taas positiivista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit :) on tämä hyvä ripsiväri, pidentää, antaa näyttävyyttä mutta on päivittäin levinnyt silmien alle. Se on tosi ärsyttävää :/ eihän se välttämättä sitä kaikilla tee että kannattaa toki testata. Mutta Kicksin sivuilta luin arvosteluja että muillakin levinnyt niin ei ole luotto nyt hirmu korkealla tämän kanssa :DD

      Poista
  11. Kiitos tästä Fentyn vinkistä! Kipaisin perjantaina paikalliseen Emotioniin ja siellähän sitä oli vielä joulun tuplapakkauksia jäljellä tarjoushintaan! Ja on muuten hyvä. :) Kaiken lisäksi cruelty free, eikä sitä myydä Kiinassa (joka tekee itse kaikkiin maahan tuleviin tuotteisiin eläinkokeet).

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3