torstai 12. tammikuuta 2023

Vuoden 2022 parhaat kosmetiikkatuotteet

Heipsu ja aika listata parhaat kosmetiikkatuotteet vuodelta 2022! Uskon että saatatte arvata mitä valitsen tai moni tuote on sellainen jota olen täällä kehunut. Ja on joukossa jokunen yllättäjäkin joista tuli samantien suosikkeja. Pidemmittä puheitta tässä he ovat. 

Parhaat ihonhoitotuotteet 2022

Skinfood Egg White Perfect Pore Cleansing Foam
Kananmunanvalkuaista sisältävä puhdistusvaahto on täydellinen etenkin rasvoittuvalle iholle. Eikä tämä kuivata! Puhdistaa ihohuokoset, tekee ihosta selkeästi kirkkaamman ja iho on paljon puhtaampi. Mieto tuoksu, pieni määrä riittää joten on todella riittoista tuote. 

Cerave Misellivesi
Tuoksuton, ihoa tai silmiä ärsyttämätön misellivesi jolla meikinloput lähtee superhelposti pois. Edullinen hinta ja hyvä saatavuus apteekista. Jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi ja voisin suositella monille ihotyypeille! Jäi vakkarituotteeksi, vaatimattoman oloinen "yllättäjä" kun en yleensä niin käytä apteekkituotteita.


Cosnature Sea Buckthorn Multi-Anti-Aging Serum
Luomu tyrniöljyä, Q10 entsyymiä, hyaluronihappoa ja jojobaöljyä sisältävä seerumi on loistava edullinen tuote! Iholla äärimmäisen miellyttävä emulsiomainen seerumi on huippulöytö hintansa vuoksi, myös koostumus on ihanan kosteuttava ja ihoa rauhoittava. Sääli että sarja ilmeisemmin poistuu suomesta, toki ainahan niin käy kun jonkun hyvän löytää ;)

Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence
Rakastan etanatuotteita ja tämä kasvovesi/essence on sellainen jota suosittelisin ihan kaikille. On hauskan oloista, sellaista venyvää etanalimaa. Jos tämä inhottaa niin tokikaan tuote ei sinun juttusi ole. Omalle rasvoittuvalle mutta kosteusköyhälle iholle tämä on täydellinen tuote, ja etananlima on ihon kuntoa parantava ainesosa joten nuorekkuutta ja parempaa ihoa hakevalle tämä on huipputuote!


Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask
Tämä naamio on ollut paras kokeilemani kun haluan ihohuokoset puhtaaksi, ja ihosta heleämmän tuntuisen. Syväpuhdistaa ja kaivaa kaiken töhnän pois ihosta. Ehkä niinku paras tälläinen naamio mitä on olemassa!!

Glamglow Supermud Clearing Treatment
Tämä Glamglow naamio on myös sellainen joka kirkastaa ihon ja vie kaiken epäpuhtauden mennessään. Huippu tuote. En voi kyllin korostaa miten rakastan tälläisiä naamioita jotka oikeasti tekevät ihosta puhtaan. Ei suotta kehuta.

Parhaat meikit 2022

It Cosmetics Bye Bye Poreless Finish Airbrush Powder
Mulla on todella paljon erilaisia puutereita mutta tämä on ollut ainut joka oikeasti tekee sen mitä kaikki lupaa, eli hillitsee ihon rasvaisuutta ja tasoittaa ihohuokoset. Iho pysyy kurissa ja mattaisempana pidempään. Mutta tämä ei ole mikään kalkkinen tai ihoa tukkiva puuteri, vaan kevyt ja silkkisen hienojakoinen käyttää. Loistava rasvoittuvalle ja sekaiholle.

Lottie London am to pm Retractable Eyeliner
Aika vähän ostan meikkikyniä testiin koska olen löytänyt hyvät ja pysyn niissä. Lottie Londonin edullinen kynä oli huippulöytö tältä vuodelta koska tämä ei leviä eikä leimaa raskaaseen luomeen. Rajauksien teko on vuosi vuodelta vaikeampaa raskaiden, rasvaisten luomien takia mutta tämä pysyy eikä tuhraa yläluomeen. Ällistyttävä löytö halvoista meikkisarjoista! Tykkäisin käyttää esim luomivärirajausta mutta se leimaa aina yläluomeen että sekään ei onnistu.

Boho Blonde kulmakynä
Loistava sävy meille suomalaisille! Sopiva maantienharmaalle tukalle, kynä sopivan kova piirtämään ja päässä on harja. Sävy on neutraali, sopivan tummuinen ja kynää on helppo käyttää halusi sitten vaaleaa tai tummempaa jälkeä. 

MAC Extended Play Gigablack Lash
Kaikki ripsarihuolet katosi kun löysin tämän. Ei sisällä allergisoivaa ainesosaa, lähtee helposti pelkällä vedellä, melko helppo ja edullinen tilata netistä. Kestää kuukausia käytössä ja tärkeintä ettei tuhraa ylä- tai alaluomelle. Pidentää ja tekee siistit ripset. Ei hirmu näyttäviä mutta ei sotke ja tähän voi aina luottaa. Ei leviä edes hikisissä treeneissä! 


MAC Fix+ Matte
Moni suihke lupaa mattaa ihoa mutta on toinen asia tekeekö sen oikeasti. MAC Fix+ Matte tekee. Se sisältää silicapuuteria joka tekee iholle matan pinnan ja lisää meikin kestoa. Muista ravistaa huolella koska muuten räikää valkeita pisaroita kasvoille. Jos ongelmana on kiiltelevä ja rasvoittuva iho niin kokeile tätä! 

Kndr Beauty Calm Kind Mist Hydrating Setting Spray
Kauneusboxeissa usein ilmestyvä Kndr Beauty yllätti ihanalla meikinkiinnityssuihkeellaan! Harmi kun tätä ei saa ostettua uutta helposti, olisi jäänyt muuten vakkarituotteeksi. Täydellisen hienojakoinen sumu, kaunis ja ylellisen tuntuinen lasipullo täynnä miedosti kookoksen tuoksuista kosteuttavaa kiinnityssuihketta. Kookos on yleensä yök mutta tässä toimii. Aion kyllä tosiaankin säästää tämän pullon ja laittaa tähän esim hiusten hoitosuihketta huonoista pulloista. 


Jeffree Star Banana Fetish luomiväripaletti
Tämä on yllättävä valinta vuoden parhaisiin luomiväreihin koska ensinäkemältä inhosin tätä! Tai en inhonnut mutta olin että haluankohan ostaa ollenkaan...Banana Fetish kuitenkin ihastutti koska siinä on tosi monipuolisesti sävyjä, todella hyvät mattaiset häivttelysävyt, kunnon säihkysävyt sekä yllättävän ihanat keltaiset! En ole tajunnut että keltaiset luomivärit on noin hienoja :)

Parhaat hiustenhoitotuotteet 2022

BC Bonacure Moisture Kick Spray Conditioner
Suosikkini jo vuosien ajalta. Hyvä sumu, hyvä kosteutusteho kuivaan luonnonkiharaan eikä tämä ole kertaakaan lähmännyt. Helppo saatavuus, edullinen hinta. Tällä saa kivasti kiharaa esiin kuin suihkuttelee hiusten kuivuessa. Kun tämä loppui niin huomasin ettei mikään muu suihke oikein korvaa tätä vaan mun tukka vaatii juuri tämän tuotteen.

Olaplex Nro6
Tuote jota käyttäessä ajattelin että on tämä ok, mutta kun tämä loppui, huomasin miten jäin tätä kaipaamaan eikä mikään muu tuote kelvannut hiuksilleni! Selkeästi mulle mieluisinta ovat voidemaiset muotoilutuotteet jotka toimivat jätettävänä. Ne silottavat kuivaa luonnonkiharaa, tuovat kiharuutta esiin ja jättävät hiukset pehmeiksi. Loistava tuote ja uskon että koko muu sarja on huippu, vaikka muuta en Oleplexiltä ole kokeillut. Tämä on kallis mutta hyödynnän tarjoukset ja purkki on kyllä mielettömän riittoisa. 

LUE MYÖS:

Oliko tuttuja tuotteita? Mitä sinä valitsisit vuoden parhaiksi tuotteiksi?

17 kommenttia:

  1. Tuo egg white oli kyllä ihana!
    Ostan Normalista miselliveteni, en muista merkkiä, mutta hyvä.
    Ostin 3+1 Isadoran irtopuuterin ja se on loistava, työpäivän päätteeksi nenänpää on hiukan kiiltelevä. Sellaista hienojakoista HD puuteria josta en yleensä tykkää, mutta tää on loistava!
    Kiva kun sais nyt jostain tietää loppuuko ne back2macit täälläkin ( mikspä ei), niin vois alkaa varastojaan siivoamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, kiva että sinäkin tykkäsit siitä <3 Oiskohan sama miselli jota kans itse pyörittelin käsissä, pitää siis ostaa sitä joskus. Mulla ois kans tyhjiä mutta ei ihan kuutta, voin sulle antaa jos en itse ehdi lunastaa :)

      Poista
  2. Jotkut sarjat tai tuotteet tuttuja, mutta mitään samaa ei exactisti ole käytössä :) Juuri nyt valitsisin k-beauty sarjasta päivä ja yövoiteen mun lempituotteiksi viimevuodelta. Olen todella rakastunut niihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. K-Beautyt on ihania, mullakin nyt monta uutta lempparia löytynyt <3

      Poista
  3. Luomiväripaletti ei kyllä ensivilkaisulla näytä kovin houkuttelevalta, mutta uskon että löytyy hyviä sävyjä. Hiustuotteet ovat varmasti hyviä, muistelen että olisin tuota suihketta joskus kauan kauan sitten käyttänyt, lienee pullokin uudistunut monesti, mutta oli hyvä selvittämään takkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo hiussuihke on paras kosteuttamaan ja selvittämään takkuja <3

      Poista
  4. Tuota Olaplexia pitää testata. Heti kun taas #hiustenhellimisviikko. It Cosmeticsin irtopuuteri tais olla ainut tuttu tuote. Tykkään siitä, mutta vielä enemmän Sensain omasta, kuiva iho. Oon kans meinannut omat suosikit kuvata, lista jo on. Mutta en oo ehtiny vielä viime vuoden tyhjiä kuvata, niitä on kasattuna eri puolilla kämppää kategorian mukaan..ja aion kans inventaarion tehdä. Kaikkea on enemmän kyllä varmaan, kun vuosi sitten..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiustenhellimisviikko on kyllä aina hyvä :) tämäkin silloin edullisempi. Juu, varmasti olis mullakin vähän aiheellista karsia koska tavaraa on enemmän kuin vuosi sitten...roskia en sentään säilytä, en jaksa :D

      Poista
    2. En minäkään enää koskaan. Mutta on se aika mielenkiintoinen kasa. Ja hei sulla olis vähemmän roskia kun mulla😅

      Poista
  5. Tuo BC Bonacure Moisture Kick Spray Conditioner on mun super suosikki ollut jo vuosia, nyt tuntui että oli jotenki hankala saada kivijalka kaupoista ni tilasin vaan eipäs se enää samanlaista ollutkaa, pulloissa lukee nuo samat vanhat jutut ja niiden alla clycerol ja aine on ihan kuraa. Tekee huíukset välittömästi nariseviksi eikä saa harjattua yhtä helposti kuin ennen, enkä edelleenkää löydä kaupoista oikeaa ainetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit jos se vanha hyvä on muutettu. Mä ostin tämän Tokmannilta, ainakin tuntui samalta kuin se vanha hyvä! Täytyypä katsoa kun uutta taas ostaa...

      Poista
  6. Olipa kiva postaus taas<3 COSRX:n etanatuotteet on tosi hyviä, erityisesti just toi sun mainitsema essence :) Bonacuren Moisture Kick oli joskus munkin luottotuote, mutta nyt en oo tota käyttänyt vuosiin. Pitääkin ostaa tota, kun nykyiset hoitosuihkeet loppuu! Banana Fetish on kyllä tosi nätti, vaikka mäkään en aluksi innostunut tosta ollenkaan. Oma suosikkipalettini viime vuodelta on ehdottomasti Jeffreen Star Wedding, se on just eikä melkeen mun makuuni<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Star Wedding onkin ostoslistalla, ostan sitten uusimman kans yhtäaikaa :)

      Poista
  7. It Cosmeticsin puuterit on huippuja. Tykkään tosta irto, mutta myös kivipuuterista. 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä täytyy kyllä joskus testata :) moni on kehunut!

      Poista
  8. Flow'n balmipuhdistus, Laponien puhdistusmaito ja -geeli, Novexpert C-vitamiiniseerumi (uusi ostettu), Whamisa kaktussarja, Isadoran maskara (pitkä nimi;), ym. Hyviä tuotteita tuli viime vuonna käytettyä. Sinun valinnoista tuttu oli vain Boho Blonde kulmakynä. Sen ajattelin tänä vuonna käyttää loppuun. Minulle Sensai 38 volume on sopinut hyvin.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whamisan kaktustuotteet kiinnostaisi, pelkästään hyvää kuullut niistä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3