perjantai 7. tammikuuta 2022

Vuoden 2021 parhaat kosmetiikkatuotteet

Saatu*

Ihanaa vuotta 2022 kaikille! Vuosi 2021 jäi itselle mieleen nopeasti menneenä vuotena. Alkuvuosi, kesä ja syksy oli henkisesti raskasta ja synkkää aikaa, mutta ehkä joulukuussa alkoi helpottaa, vaikka en välitä sitten pakkasista ja lumesta. Mietin uutena vuotena pitääkö tehdä viime vuodesta joku muistelu someen kuten kaikki muutkin, mutta päätin etten halua muistella mennyttä vuotta. Isak ja kesälomareissut olivat ainoat positiiviset asiat, joulukuussa jouluviikolla minut stressattiin vielä Hipun sairastumisella, mietin jo eikö surua ollut tälle vuodelle vielä riittävästi? Nyt odotan vaan kevättä ja valoa. Parempaa ja K-vapaampaa vuotta! Tästä vuodesta aion nauttia ja olla perheeni kanssa!

Tänään voitaisiin katsoa vuoden parhaimmat kosmetiikkatuotteet. Käyn vuoden aikana äärettömän paljon kosmetiikkaa läpi mutta ne helmet on aika helppo poimia joukosta. Suosikkituotteita on paljon mutta täytyy olla tosi hyvä että pääsee kärkipaikalle ;) 

Parhaat ihonhoitotuotteet 2021


Sensai Silky Purifying Clear Gel Wash*
Vuoden tehokkain puhdistusgeeli. Vaahtoamaton koostumus pureutuu erityisen hyvin tukkeutuneisiin ihohuokosiin kuivattamatta ihoa. Todellinen laatutuote jota en meinaa raaskia kuluttaa loppuun :D Tällä on miellyttävä pestä kasvot ja tämä tekee ihosta silkkisen puhtaan tuntuisen. 

Ziaja MED Physioderm Eye Cream
Suosittelen tätä sy-voidetta etenkin kuivalle, atooppiselle ja herkälle iholle. Ei ärsytä ihoa tai silmiä mutta auttaa kutinaan ja punoitukseen. Olen käyttänyt tätä jo useamman tuubin ja yksi on vielä jemmassa. 

Lumene Turvenaamio
Voi Lumene minkä tempun teit! Käytin tätä naamiota yli 20 v ja piti poistaa se valikoimasta tämän nykyajan jeesustelun takia. Turve tuntui iholla ihanalta, se syväpuhdisti ylivoimaisen hyvin ja oli vaan parhaista parhain naamio. Ei kuivattanut ihoa ja nyyh, tulee vaan tosi kova ikävä tätä tuotetta! Tämä nostatti kaikki epäpuhtauden ihosta esiin ja teki ihosta tosi kirkkaan. Boikotoin Lumenea enkä osta enää heidän ihonhoitotuotteitaan kun tämä heidän paras tuote piti poistaa valikoimasta. Annetaan tälle vielä hetki parrasvaloissa ja sanotaan hyvästi.

Clinique Exfoliating Scrub
Ihana kuorinta joka sisälsi tuntuvia ja kuorivia pieniä partikkeleita, mutta ne eivät raapineet vaan viilensivät ja kuorivat ihosta mielettömän puhtaan, kuin uudestisyntyneen ihon! Hyvä tuote rasvoittuvalle iholle koska avaa ihohuokoset valmiiksi esim syväpuhdistavalle naamiolle.

Taika Misellipuhdistusvesi
Taika oli kyllä yksi parhaita tuotesarjalöytöjä viime vuodelle. Edulliset, ihanan tuoksuiset ja helposti saatavat luonnonkosmetiikkatuotteet hyvällä incillä. Eivät sisällä mitään silmiä ärsyttäviä ainesosia. Misellivesi oli todella miellyttävä ja toimiva tuote!


Parhaat meikkituotteet 2021

Maybelline Eye Studio Gel Eyeliner
Edullinen huipputuote! Mukana tuleva sivellin on hyvä ja tällä purkki-eyelinerilla teet joko ohuet tai paksut rajaukset. Ja mikä tärkeintä, ne eivät leviä eivätkä tuhri yläluomeen, tämäkin taas ikääntyvän ja raskaan luomen ongelma. Testasin vuoden aikana lukemattomia rajauskyniä, huonot eivät päätyneet edes blogiin asti. Purkkirajauksista en ole ikinä tykännyt mutta tämä oli niin huippu etten helpolla tästä luovu! 

Paese Liloosh Mascara*
Viime vuonna ennätin kokeilla jonkun verran ripsivärejä volyymiripsien poiston jälkeen. Paras kaikista oli Paesen Liloosh joka tuuheutti ja pidensi. Ei varissut tai tuhrinut ylä- tai alaluomella päivän mittaan. Teki tosi näyttävät ripset.

Smashbox Photo Finish Hydrating Under Eye Primer
Vasta ikääntymisen myötä olen ymmärtänyt tarvitsevani erillisen kosteuttavan pohjustustuotteen silmänalusiholle. Tämä imeytyy heti, kirkastaa ihon ja peiteaine levittyy tämän päälle moitteetta. 

Physicians Formula Eye Booster Gel Eyeliner
Ikä tekee tepposensa ja mulla on plumps toisen silmän ulkonurkassa. Se painautuu rajauksen päälle ja viiru painuu kiinni yläluomeen. Se vasta on mukavaa kun juuri olet meikannut ja kaikki on heti pilalla :/ Olenkin hyvin tarkka rajausten kanssa koska esim.luomivärillä tehty rajaus päätyy viiruksi yläluomeen, samaten melko monet rajauskynät. En oikein jaksa testailla uusia kun harmittaa kokeilla ja huomata heti ettei toimikaan. 
Olen käyttänyt liki pari vuotta Physicians Formulan kajaleita jotka myydään kolmen kynän paketissa. Nämä pysyvät eivätkä leviä luomen rasvan mukana. Kynän pystyy teroittamaan joten se pysyy terävänä, sillä saakin ohutta jälkeä tai smudgetettua utuisempaa rajausta ( tässä meikissä ). Tunnustan tosin etten ole näitä automaattikyniä kertaakaan terottanut, minusta ne on toimineet hyvin ilmankin ;)


Buxon Full-On Plumping Lip Polish huulikiillot
Joka kerta Kicksissä tekisi vaan mieli ostaa näitä lisää :D Ihan parhaita huulikiiltoja! Antavat väriä tai näyttävää glitteriä, eivät kuivata huulia eivätkä tunnu ärsyttävältä. White Russian on kaunis vaalea nude ja Celeste microglittersävy. Nämä on kuitenkin niin kalliita että alesta ostan, hyvä vaan että hinta vähän hillitsee minua ;)

Jeffree Star Silk Rope
Kaunis huulet vaalentava nudesävy. Koostumus antaa vaalean värin huulille eikä kulu ikävästi pois. Ei tunnu kuivalta huulilla. Tekisi mieli ostaa näitä lisää mutta toistaiseksi olen malttanut mieleni...

Lorac Noir
Vuoden parhaita meikkilanseerauksia oli ehdottomasti ammattitasoinen Lorac -meikkisarja Sokoksissa. Hullaannuin Solein -palettiin ja mun oli pakko saada tämä Noir. Tässä on kivat perusvärit tummasta vaaleaan. Tykkään viileästä värimaailmasta ja hullun laadukkaista shimmereistä. Jos haluaa panostaa johonkin laatumeikkiin niin ehdottomasti tämä. Ja lukijani tiedätte montako luomiväripalettia olen ostanut vuoden aikana...monta :DD

Huda Beauty Naughty Nude
Paletti joka on herkullisen näköinen, erittäin laadukas ja tarjoaa haasteita monentasoisille meikkaajille. Marmorikuvioisia nappeja on vaikea vastustaa ja paletti ansaitseekin paikan vuoden parhaissa meikkihankinnoissa. Kauneimpia paletteja kokoelmassani.

Cailap meikkisiveltimet
Cailap siveltimet ovat kerta toisena jälkeen yllättäneet positiivisesti! En muista mistä sain tämän ensimmäisen, olisikohan tämä kulma- tai rajaussivellin tullut Bette Boxista? Tykästyin kuitenkin heti sen taipuisuuteen ja siihen että se vaan tekee tosi hyvät kulmat, just sellaiset kuin haluan. Ei liian kova eikä pehmeä, ja jotenkin juuri sopivan kokoinen ja tarkka. 

Luomivärisiveltimen ostin alekorista, samaten ison häivytyssiveltimen. Pienempi sivellin on tosi tarkka ja pakkaa värin hyvin etenkin sisänurkkaan josta multa leviää herkästi. Iso häivytyssivellin sopii koko luomen meikkaamiseen eli se pakkaa, häivyttää tai tekee smokymeikin. Ria Koivisto suosittelee ja käyttää sitä liki joka meikissään, ja minäkin kyllä ihastuin siveltimeen todella palavasti! 

Cailapin siveltimet ovat kauniin väriset, niistä saa hyvän otteen eli ne istuvat hyvin käteen ja mielestäni nämä eivät varisuta luomiväriä silmien alle. Ja hinta on edullinen, saa ihan hyvin varustelluista marketeista. Sinällään jännä että tämän vuoden aikana mulle on tullut siveltimiä kauneusboxista ja olen niitä ostanut, ehkä enemmän hintavasta luokasta mutta yllättäen nämä halvat sitten päätyivät suosikiksi ;)

Parhaat hiustenhoitotuotteet 2021



Four Reasons No-Yellow Shampoo
Hopeashampoo joka pesee hyvin mutta ei väännä väriä violetiksi tai liian harmaaksi, vaan pitää sen halutunlaisena. Todella hyvä, edullinen ja helposti saatava tuote.

Cutrin Reflection Pearl shampoo
Paras kokeilemani helmiäisshampoo. Kun antaa hetken vaikuttaa, tämä antaa kivan helmiäishohdon tukalle. Hyvä pesevyys eikä värjää mihinkään epätoivottuun suuntaan.


Biozell Color Mask Silver
Biozellin Color Maskit olen nostanut kuukauden suosikeiksi monet kerrat ja viime vuonna myös vuoden parhaisiin. Todella hyvä hinta-laatusuhde ja saa marketista. Pienellä vaikutusajalla tekee upean hopean vivahteen grannytukkaan ja hoitaa samalla. Lyömättömän hyvä ja kaikki testaamani sävyt ovat toimineet moitteetta.

Fudge Clean Blonde Violet-Toning Shampoo
Fudgen hopeashampoo on kyllä parasta bestiä harmaalle tukalle.

Pari bonusta!



Fazer Geisha Crunchy
Jossain vaiheessa Fazer kehitti nämä Crunchy patukat. Pidän niistä kaikista mutta 2021 ilmestynyt Geisha Crunchy sulatti herkkusydämeni. Joulusuklaa postaukseeni kommentoitiin miten suklaaseen voi liittyä muistoja, ja kyllä, niin voi. Muistan että mummoni antoi meille aina Geisha -patukat kun mentiin kylään. Ja kääre on ollut vuosikymmenet tämä vaaleanpunainen. Geisha on ihan ok suklaata, en ehkä oikein ikinä osta sitä, mutta tämä Crunchy. Siinä on kaikki palikat kohdallaan; rapeus ja ihana makeus joka ei minusta maistu liikaa Geishalle. En osaa kuvailla miltä se maistuu mutta hyvältä! Tätä Geishaa on tämän vuoden aikana pitänyt olla aina kaapissa. Jos sen syön, ostan heti kaupasta uuden tilalle. Ihan pakkomielle mutta hyvä sellainen. 

Ässä All Stars
Fazer on myös uudistanut ja tuonut takaisin vanhoja suosikkeja. 2021 tuli takaisin Mässä Yx jota oikeasti odotin kieli pitkällä. Tähänkin karkkiin liittyy muisto, muistan nimittäin ihan tarkkaan missä asuin ja milloin ostin tätä karkkia. Ja olivat hyviä! Siitä on varmaan joku 15 vuotta aikaa. Parasta pussissa on ottaa yhtäaikaa hedelmä ja salmiakki. Pehmeitä, helposti syötäviä jotka ei jää hampaisiin. 2022 ilmestyy Ässä Hässäkkä pussi jota täytyy myös maistella. 
All Stars on kuitenkin paras näistä uutuuksista, tässä pussissa ei nimittäin ole yhtään karkkia joka jäisi syömättä. Suklaat on hyviä paitsi en muista mistä pussista ovat, sitten tässä on niitä työkalun mallisia hedelmäkarkkeja sekä Ässä Mix ja Missä X pussien pikkunamuja. 

Sellaiset suosikit vuonna 2021 :) Kerro kommenteissa oliko mukana tuttuja tuotteita tai sellaisia mitä haluaisit kokeilla. Ja sinun suosikit olisi mukava kuulla, saa siis kertoa omat valinnat vuoden parhaiksi :)


24 kommenttia:

  1. En viittinyt ruuhkauttaa sun kirppis-postausta, mutta tosi hyvä tapa ja idea blogin kautta laittaa myyntiin! Hyvä sinä, kun raaskit luopua!

    Mulla on buxomilta joku glitterinen juuri nyt mutta tuo white russian pitäisi kyllä hankkia! Ihania suosikkeja, etenkin Hudan paletti saa silmät ihan sydämmen muotoisiksi :D Sanoisin että tämä on kyllä kesto-suosikki juuri huulikiilloista jos tykkää pluming effektistä vaikka se nyt ei mitään kovin suurta tietysti ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raaskin luopua, pakkohan se on :) en minäkään miellä noita Buxomeita pullistaviksi mutta ihania ne on muuten <3

      Poista
  2. Tuo Lumenen turvenaamio oli kyllä huippu! Mutta miten "nykyajan jeesustelu" liittyy sen valikoimasta poistamiseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös sitä turvetuotantoa ajeta alas päästöjen takia...näitä nykyajan höpötyksiä :)

      Poista
  3. Eipä kyllä ollut huippu tuo turvenaamio.. Mutta siksikö on lopetettu, kun turvetuotantoa muutenkin ajetaan alas? Vai eikö ne vaan enää saa sitä turvetta niinkuin ennen, koska byrokratia tökkii silmään? Onko tämä Lumenen arvovalinta vai arvovalinta joka on tehty päättäjien toimesta Lumenen puolesta? Hmmmmmm...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, en tiedä enemmän mutta tähän turvehommaan se liittyy. Ei sen enempää kiinnosta :)

      Poista
  4. Sensain putsarit on ihania<3 Lumenen turvenaamiota oon joskus jonkun pikkutuubin käyttänyt itsekin ja muistaakseni pidin siitä! Mua harmittaa, kun ne meni poistaman myynnistä ne Sisu-sarjan tuotteet. Niistä tykkäsin tosi paljon ja siellä oli monta tuotetta, jotka toimi tosi hyvin itsellä.

    Ja hei ihanaa kun mainitsit ton Four Reasonsin hopeashampoon! Toi täytyy ostaa testiin, kun mulla loppuu kohta viimeinen kaapissa oleva hopeashampoo ja oon tota miettinyt aiemminkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai se Sisukin on poistunut :D taitaa poistua yhtä nopeasti kuin uusia tulla, en ole aikoihin enää pysynyt perässä. FR on huippu, olen käyttänyt useamman pullon ja uskon että tykkäisit, se ei taita vahvasti mihinkään suuntaan ja olen käsittänyt että se sopisi just sinulle :)

      Poista
  5. Mässä YX oli kyllä vuoden 2021 parhaita hetkiä, niin kauan sitä olen odottanut :D
    Ässä Hässäkkää söin silloin kun se ilmestyi ensimmäisen kerran ja en tykännyt, joten jää tänä vuonna muille enemmän (on muuten ilmestynyt ekan kerran vuonna 2010!) :'D

    VastaaPoista
  6. Crunchyt on kyllä kaikki herkullisia niin myös tämä geisha.
    Tilasin Fazerilta talven uutuusboxin ja siinä oli se uutuus karamellisoitu popcornlevy joka oli mun mielestä ihan kamalaa. Maistuu ihan jollekin pohjaan kärvähtäneelle kotitekoiselle kokeilulle.
    Phyi olkoon!
    Naughty Nude on superkaunis paletti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kaikki Crunchyt on kyllä hyviä <3 paitsi Pätkis perusversiona paras. Voi ei, ostin sitä Fazerin uutuus karamellipopcornia mikälie, mutta en ole vielä maistanut koska yritän vähentää jokapäiväistä mässäilyä joulun jäljiltä ;D Hudan isot paletit on ihania <3

      Poista
  7. Olipa kivoja tuotteita sinulla vuoden parhaissa. Smashbox Photo Finish Hydrating Under Eye Primer täytyy pitää mielessä.
    Vuoden parhaat sampoot ovat olleet Flow'n olut ja kauraproteiini -sampoo sekä Redkenin vegaaninen pehmentävä sampoo koivunmahlalla. Flow'n palasampoolle piti kyllä antaa reilu kuukausi totutteluun, mutta sitten teki kyllä ihanan kuohkeat hiukset. Redken puolestaa auttoi kutiavaan päänahkaan.
    Cultivators'in hiusväri saa myös kehun. Samaten Bruns'in hårsufflé minttu muotoilutuote.
    Kasvotuotteista kärkeen pääsevät Absolutionin Addiction-öljy, Bybin Day Defence sekä Flow'n ja Pure=Beauty kasvovedet.
    PP Beetle ja Cats ovat kivat. Erityisen hienoa on se, että merkki on vähentänyt haitallisia aineita lakoissaan ja uudet lakat ovat kasvipohjaisia.
    Edellä mainitut vuonna 2021 hyväksi todettuja tuotteita.
    Oma suklaa lemppari oli Geisha cappucino, joka poistui jo markkinoilta. Fazerin mad tai vastaava karkkipussi myös hyvä. Tykkään erityisesti niistä salmiakki/lakurenkaista siellä. Harvoin ostan, koska se on jättisäkki.
    Kiitos viimeisen viikon postauksista. Niitä on ollut kiva lukea. :)
    Hyvää alkanutta vuotta! Toivotaan, että se on parempi kuin edellinen. Vuosi 2021 oli raskas monella tapaa.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kans halunnut ostaa tuota Smashboxia lisää mutta aina loppu kun olen tilaamassa :/ mä en ole ikinä kokeillut palashampoota. Käytän niin paljon hopeashampoota eikä ehkä muutenkaan ole mun juttu :) Mielenkiintoisia tuotteita sulla suosikeissa! Itsekin tykkään luonnonkosmetiikasta mutta korealaiset tuotteet ovat tuntuneet ihollani hyvältä, ja noista kauneusboxeista kertyy aika paljon synteettistä kosmetiikkaa. Tulee sitten käytettyä aika sekalaisesti.
      Joskus myös hamstrasin sitä luonnonkosmetiikkaa ja niinhän siinä kävi etten tahtonut ehtiä käyttää säilyvyyden kannalta...Kiva siis kun luet blogiani ja kommentoit aina :) vaikka ei käytetä aina niin samankaltaisia tuotteita. Ikinä ei tiedä herkistyykö enemmälti ja joutuu vaihtamaan kokonaan luonnonkosmeen :) Ihanaa uutta vuotta, tämä vuosi tulee olemaan parempi <3 ei joka vuosi voi tapahtua vain surullisia asioita <3

      Poista
    2. Korealaisesta kosmetiikasta käytän lähinnä Whamisan-tuotteita. Urangia kiinnostaisi kokeilla. Mizonin etanalimatuotteita käytin joitain vuosia sitten.
      Jemmaillut ovat onneksi vähentyneet sen myötä, kun lopetin Betten tilauksen. Sitten välillä, kun innostun tulee hankittua tuotteita varastoon. Nyt käytössä viime joulualesta ostetut Kypriksen-seerumit. Novexpertin c-vitamiiniseerumin ostin kevät- ja kesäkäyttöön.
      Käyttämämme tuotteet voivat olla erilaisia, mutta olen kiinnostunut kosmetiikasta yleisesti. Tosin suosin vahvasti luonnonkosmetiikkaa.
      Hopeapalasampoo taitaa olla vielä kehitysvaiheessa. ;)
      Optimistisuus on hyvä asenne tähän vuoteen. :)
      t. TQ

      Poista
    3. Mullakin on vähän se paha tapa että ostan varastoon. Eilen meinasin sortua Kicksin alessa mutta jätin tilaamatta! Tulee niitä aleja ;) hopeashampoopala olisi mielenkiintoinen ja aina kannattaa yrittää kehittää itseään ja sitä positiivista asennetta <3

      Poista
  8. Sensain geeliputsari on kyllä omassa genressään ihana. ❤️ Rakastan myös Buxomin huulikiiltoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekis kyllä mieli muutakin Sensaita kokeilla ja Buxomin kiiltoja ostaa lisää :DD

      Poista
  9. Olipa kiinnostavia suosikkeja! Tuo Loracin paletti näyttää ihan liian kauniilta, mutta en taida raaskia tehdä uusia palettihankintoja ennen kuin oon ehtinyt tutustua kunnolla vasta tulleisiin Pat Mcgratheihin. Maybellinen geelirajaus sen sijaan pitää napata pian testiin, minkä lisäksi Taikan misellivesi jäi kutkuttelemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne PatMcgrathit näytti ihan superkivoilta! Ehdottomasti suosittelen tuota Maybellinea, en itse käyttänyt ikinä ennen geelirajauksia, kun en ollut löytänyt hyvää joka ei leviä yläluomeen. Enkä halunnut heti ostaa jotain Bobbi Brownia jos sekään ei toimi. Siksi tuo oli todellinen löytö <3

      Poista
  10. Kivoja aina nää vuoden suosikit. Oon jo kans miettiny mitä valitsisin. Mutta vaihtoehtoja on niin paljon😂. Palaan vielä asiaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muiden suosikeista löytää aina omia, näistäkin esim Maybellinen ja Cailapin siveltimet olen löytänyt Riia Koivistolta ;)

      Poista
  11. Ihanat noi karkkimuistelot.
    Hyviä suosituksia. Pitää tutustua tuohon smahsboxin primeriin joku kerta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3