sunnuntai 16. tammikuuta 2022

Tammikuun kauneussuosikit

Hyvää tammikuuta, tänään päästäänkin käsiksi vuoden 2022 ensimmäisiin suosikkituotteisiin. Kamala vuosi muuten tämä 22, olen syntynyt 82 joten tämä tarkoittaa uudelle vuosikymmenelle siirtymistä...sinne on vielä onneksi aikaa joten nyt ne suosikit!



Kolme meikkituotetta, yksi meikkausväline ja ihonhoidon puoleltakin on uusia suosikkeja löytynyt ;)

Lancóme Teint Idole Ultra Wear meikkivoide
Olenkohan mä ikinä kertonut tästä meikkivoiteesta? Tämä on nimittäin ihan loistava ja aina kun laitan tätä, olen että wau mikä iho! Tämä meikkivoide on hengittävä, pitkäkestoinen ja mukavan tuntuinen iholla. Se levittyy todella näppärästi ja helposti. Iho näyttää sametinpehmeältä mutta mattaiselta. 
Teint Idole ei kiillä eikä rupea päivän aikana näyttämään ikävältä rasvoittuvalla iholla. Mulla on tästä talvisävy joten käytän tätä talven pintakuivalle iholle. Tuntuu hyvältä eikä korosta kuivuutta. Upea laatutuote! Pieni miinus vahvasta hajusteesta, joka kuitenkin häipyy iholta heti pois.


Paese Liloosh mascara
Paesen tuottesita ehdoton suosikki oli välittömästi Liloosh mascara. Se toimi heti ensivedolla tehden ripsistä näyttävän tuuheat. Haen itse todella näyttävää ja lupauksensa pitävää ripsiväriä ja tässä sellainen oli. Aion ostaa tätä varastoon heti kun käyn Joensuun Prismassa. Ei sotke ylä- tai alaluomia päivän mittaan eikä varise. Tässäkin on pieni tuoksu mutta ei sitä haista enää ripsistä. 


Urban Decay Naked Honey
Mikähän lie ollut kun alussa taisin sanoa etten tästä tykkää ;) kuten yleensäkin, mielipide taas muuttui ja onpahan vaan laadukas paletti! Upeapigmenttiset värit, levittyvät kauniisti ja tulee näyttävä meikki. Kultaiset sävyt levittyvät sormin kivasti ja korostavat silmiä upeasti. Paletti on lämpimänpuoleinen mutta sopii kyllä neutraalille ihonsävyllekin ja vihreille silmille. Hyvä arkipaletti.


Skinfood Egg White Perfect Pore Cleansing Foam
Olen aiemmin kertonut että ihoni kiukuttelee ja kunnolla! Olen testannut vähän vaikka mitä mutta mistään ei ollut apua. Ajattelin sitten että pitäiskö palata kaksoispuhdistuksen pariin. Ripsienpidennysten aikaan opin nimittäin pesemään kasvot niin ettei silmiin tarvitse koskea, mullehan kaikki öljyt tai öljymäiset tuotteet aiheuttavat rähmimistä ja silmien vuotamista. 
Aloitin taas kaksoispuhdistuksen käytön ja ihastuin sen myötä tähän Skinfoodin kananmunanvalkuaista sisältävään puhdistusvaahtoon! Tämä on erityisesti rasvoittuvan ihon tuote koska lupaa avata ja puhdistaa ihohuokoset. Koostumus on pehmeän kermainen ja tämä pesee ihosta kirkkaamman ja selkeästi puhtaamman näköisen. En ole kokenut tätä kuivattavaksi. En voi luopua tästä enää!

Pieni vinkkivitonen muuten; kannattaa tsekata korealaista kosmetiikkaa Tokmannilta! Huomasin esim että Coxirin puhdistusöljy maksoi siellä 9 e kun se oli 18 e jossain nettikaupassa suomessa. Ja siihen postikulut vielä päälle. Siksi olen erittäin tyytyväinen että Tokmannin valikoima laajenee koko ajan ja täältäkin saa nykyään K-Beautyä! 


essence Eyeshadow Brush
essencen prinsessa kokoelmasta nappasin mukaan vain luomivärisiveltimen. Kaikkea muutakin oli Tokmannilla, satuin vielä juuri silloin kun kokoelma oli ilmestynyt hyllyyn. To-del-la kovasti piti taistella itsensä kanssa etteivät molemmat paletit lähtisi mukaan, mutta mielessä on karvas pettymys edellisten prinsessojen kanssa. Näissä uusissa paleteissa oli tosi vaihteleva pigmentti ja mattavärit aika surkeita, just ne mitä eniten tarviisi. Jätin sitten hyllyyn enkä oikein tiedä onko se lapsekas prinsessailme just mun juttu. 
Mutta tämä sivellin oli hyvä ostos! Vaikutti juuri sellaiselta jolla voi muotoilla myös varjostuksia ulkonurkkaan. Mulla on/on ollut paljon essencen siveltimiä, suurimmasta osasta en ole loppujen lopuksi tykännyt, mutta ihan jees hintaansa nähden. Helmiä voi bongata kuten tämän, vähän tuli muodosta mieleen Luxien 213, siksi tämän nappasinkin mukaani ;)

Tässäpä oli vuoden ensimmäiset suosikit! Oliko mukana sulle tuttuja tuotteita vai herättikö joku kiinnostuksen?


14 kommenttia:

  1. Mikään ei ollut itselle tuttu, mutta toi meikkivoide on ollut toivelistalla jo pitkän aikaa! Täytyy koittaa tässä tämän vuoden aikana testailla vähän erilaisia meikkivoiteita ja toi on kyllä ehdottomasti yksi, jota haluan kokeilla :) Paesen ripsari kuulostaa hurjan hyvältä, senkin haluan päästä testaamaan :D

    VastaaPoista
  2. Tuota Lancomen meikkivoidetta oon joskus käyttänyt kaks kappaletta. Pitäiskin taas pyytää siitä testeriä, että sopisiko vielä tälle iholle😅

    VastaaPoista
  3. En ole tainnut mitään näistä kokeilla, vaikka muuten "tuttuja" ovatkin. UD:n palettia aikoinani mietin, mut se jäi sitten hankkimatta. Ja tsemppiä mulle 30 oli pahempi kuin 40.🤣

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 30 tuntui isolta jutulta, 40 ei niinkään mutta kun on nuorempi mies niin tuntuu vähän...puumalta??!!

      Poista
  4. Toi sivellin on hyvä, ostin saman. It's skin iä oon Tokmannilta ostanu, mutta oisko totakin, en oo täällä nähny, täytyy tsekata.
    Mut mitä mitä nelikymppisyyskö se siellä kolkuttelee? 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kolkuttaa kesällä :DD Cittarin Tokulla on K-Beautyä ollut, en muista onko just tätä :)

      Poista
  5. Nätti tuo Honey. Paesen ripsaria voisin kokeilla, kunhan saan jemmat ensin tyhjiksi. ;)
    Aika vähän on tullut meikkailtua viimeisen kuukauden aikana. Kynsilakkoja olen lähinnä vain käyttänyt ja nudeja sellaisia.
    Mukavaa alkavaa viikkoa.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon taas käytellyt vaan samoja tylsiä lakkoja enkä ole kertaakaan koristellut paitsi nuo joulun aikaan olleet :) Kivaa viikkoa TQ :)

      Poista
  6. Tuo munavaahtoputsari kiinnostaa kyllä. Ja vähän kaikki muukin! :D
    Itsellä se 4.nen kurkkii jo kulman takana.

    VastaaPoista
  7. Tuo Honey paletti kaunis! Tuo meikkivoide lähti nyt mun ostoslistalle, sitten kun seuraava loppuu :) Täällä myös pintakuiva iho ja jos tuo ei korosta kuivuutta, niin se on varmasti hyvä. Mielestäni muuallakin olen lukenut tätä juuri kehutun :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3