keskiviikko 5. lokakuuta 2022

Origins tuotteet

**Mainoslinkki

Origins. Pitää ihan miettiä miten kiinnostuin tuotemerkistä. Taisin kokeilla jonkun pikku naamion ja näytepussukan, ja ne veivät jalat niiiiin alta että hankin testerikokoja vähän joka paikasta ja erilaisista Originsin tuotteista :D seurailin myös **Originsin joulukalenterin avausta useampana vuonna ja siitä tämä merkki jäi jotenkin mieleen. 

Origins on amerikkalainen kosmetiikkamerkki joka on perustettu vuonna 1990. Originsin raaka-aineet pohjautuvat luontoon ja tuotelinjoissa käytetään mm ruusujuurta Siperian vuorilta tai valkoisessa teessä käytettäviä silmuja Kiinan Fujian -vuorelta. Origins on keskihintainen tuotemerkki jota myy mm Sokos ja **Kicks. Ihonhoitotuotteita on jopa hengästyttävä valikoima joten olen aloittanut merkkiin tutustumisen maltillisesti. Tutustumista helpotti värikoodatut pakkaukset. Esittelen tässä postauksessa niitä Originsin sarjoja lyhyesti, mistä mulla on tuotteita testissä. Merkillä on siis enemmänkin tuotteita ja tuotesarjoja, tutustun niihin ehkäpä myöhemmin lisää ;)

Check And Balances - Rasvoittuvalle iholle tasapainottamaan erityisesti t-aluetta. Frothy Face Wash oli ensimmäinen ostamani täysikokoinen Origins. Tähän ihastuin totaalisesti! Puhdistusvaahtoa riittää tosi pieni määrä ja puhdistaa kasvot mielettömän hyvin. Ei herkälle tai kuivalle iholle, mutta kunnollista puhdistusta kaipaavalle kyllä jos kärsit rasvoittumisesta ja ihon epäpuhtauksista.

GinZing - Samealle ja väsyneelle iholle. Energisoi, kirkastaa ja heleyttää. Tästä sarjasta mulla on Oil-Free Energy-Boosting Gel Moisturizer. Voide tuoksuu siltä mitä purkki lupaa eli todella raikkaalta ja hedelmäiseltä. Ihana virkistävä geelivoide, tälläisiä rakastan! Meikin alla tämä rullaa kuten geelivoitee minulla aina joten jää yökäyttöön.

Clear Improvement - Syväpuhdistaa ja poistaa öljyisyyttä. Rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon linja. Active Charcoal Mask to Clear Pores on yksi tehokkaimmista kokeilemistani naamioista puhdistamaan ihohuokosia ja ihon rasvaisuutta! Tätä haluan ostaa ison purnukan kunhan käytän ensin pois muita naamioita. Tämä on toinen tuote jonka perusteella kiinnostuin Originsista.

Plantscription - Ikääntyvän ihon arvokkaampi anti-age tuotelinja. Tästä mulla on kokemusta vain Multi-Powered Youth Serumin verran joka on oikeastaan voidetta, ihanan raikasta ja ihoa virkistävää. Näitä voisin testata enemmän. Hyvä tuoksu, nopea imeytyvyys. Tuntuu rauhoittavan ihoa.

Mulla on vielä Ginger -sarjan Hand Lotion jota en testannut koska mulla on kamalasti käsivoiteita avattuna. 

Mega-Mushroom Relief & Resilience - Rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa. Sopii herkälle iholle. "sieni-sarjan" tuotteissa on pistävä, luonnonkosmetiikkamainen tuoksu. Tästä sarjasta mulla on useampi tuote ja tämä on Originsin valikoimasta arvokkaammasta päästä.

Soothing Face Mask on täydellinen tuote couperosa iholle. Se rauhoittaa ja vähentää punoitusta. Savinaamio ei kuiva kasvoille vaan tuntuu rauhoittavalta. Sisältää sieniyhdisteiden lisäksi pakurikääpää ja tyrnimarjaa. Micellar Cleanser on ehkä enemmän sellainen piristävä misellivesi, ei ainakaan mulle meikinpoiston viimeistelyyn. Ei ole niin tehokas kuin yleensä käyttämäni misellit. Soothing Treatment Lotion hämmästytti koska se oli ihan vetistä vettä vaikka odotin lotionia. Ehkä parempi vanulapulla, käsin se hulahti vain ihoon. 

Kicksin alepöydästä löysin Mega-Mushroom Advanced Face Serumin mutta tätä en nyt avannut pelkkää testailua varten. Kyseessä on aika arvokas seerumi jonka jätän odottamaan parempaa hetkeä. 

Tälläiset miniarvostelut! Joulun alla ja tammikuun alennuksista kannattaa bongailla Originsin lahjapakkauksia, niistä saa juuri näitä pieniä kokoja testailuun. Ja sitten tosiaan on se **Origins joulukalenteri, hinta 115 e ( arvo 294 e ) ja sisältää 24 luukkua. 

Onko sulla Origins kokemuksia, oletko kokeillut sarjaa?

17 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus ja selkeästi koostettu tiedot:) Tykkään Originsista paljon ja mullakin joitakin merkin tuotteita nyt käytössä. Tuota Frothy Face Washia löytyy aina kotoa, mahtava tuote sekaiholle. Harmittaa todella paljon, että merkin pohjustaja katosi myynnistä (Original Skin Pore Perfecting Cooling Primer). Oli ihan huippuhyvä, enkä sen jälkeen ole löytänyt primeria joka toimisi yhtä hyvin koko kasvoilla näin sekaihoisella. Minuakin kiinnostaa testata merkin tuotteita laajemmin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh kuulostaa hyvältä primerilta! Ja kiva kuulla kokemuksia että sultakin näitä löytyy, tuo Frothy kasvopesu on kyllä tehokasta, ihastuin totaalisesti näin seka-/rasvoittuva ihoisena :)

      Poista
  2. Mulla on kokemusta vaan mega mushroom hoitovettä ja silmänympärysvoidetta.. Tykkäsin molemmista! Ja 10 min naamiota, se ei oikein mitään tee, mutta suojaa edes vähän ihoa löylyissä. Hyvä kun muistutit tästä merkistä ❣️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Origins on tosi kiinnostava merkki miltä aion hankkia lisää tuotteita kyllä kokeiluun :)

      Poista
  3. Paljon pieniä söpöjä pulloja, kiva että esittelit Originsia! En edes tiennyt, että sen alkuajat juontuvat Siperian vuoristoista. Mielenkiintoista! Olen jotain yksittäisiä tuotteita käyttänyt, mitä on kauneusbokseista tullut aikanaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit postauksesta, oli itsellekin mielenkiintoista testailla :)

      Poista
  4. Kiva postaus! GinZing-sarja on tuttu ainakin jonkun tuotteen osalta ja sarjan sy-voide odottelee mulla käyttöönpääsyä. Täytyy ehdottomasti pitää toi Clear Improvement -sarjan naamio mielessä, jos sillä vaikka oikeesti saisi nämä munkin ihohuokoseni puhdistettua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä parhaita kokeilemiani naamioita huokosten putsailuun!! Joulun aikaan on muuten myynnissä niitä Origins lahjapakkauksia, joista nämäkin tuotteet pääosin on, niistä voi bongata sitä Clear -maskia minikoossa kokeiluun :)

      Poista
  5. Mielenkiintoinen merkki. Pullot ja tuubit on jotenki hauskan näköisiä, ei niin houkuttelevia, että jäisi kauneudellaan mieleen, mutta toisaalta pidän tuosta yksinkertaisuudesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kanssa noista pakkauksista, hyvin näkee mikä on mistäkin sarjasta :)

      Poista
  6. Näitten savinaamio on hyvä ja vaahtoputsari! Joku mushroom hoitonestekin on ollut mulla ja nyt kun kirjoitan niin oliko mulla tää joulukalenteri joskus? Ihan tuli semmonen fiilis 😅

    VastaaPoista
  7. Hmm, mitähän miä sohlasin kun min kommentti ei näy. :D Mutta siis mielenkiintoinen tuotemerkki. Pulloista ja tuubeista ei heti tule sellasta tunnetta et jes tämän ostan. Mutta sisältöhän se pääasia onkin :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos esittelystä. Tuotteita olen kaupassa nähnyt, mutta yhä kokeilematta.
    t. TQ

    VastaaPoista
  9. Origins on kyllä mielettömän hyvä merkki! Jotenkin se on jäänyt monien muiden varjoon ja ihan suotta. Mulla tuli pari merkin tuotetta viime vuoden jostain kalenterista ja kun käyttelin pois niin olin, että mitääään nämähän on tosi hyviä. Joku naamarasva oli niin ihana että ihan harmitti kun se tuubi loppui :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä ei näistä suuremmin huudella. Itse innostuin just kun kokeilen paria tuotetta ja oli että wou, nämähän on tosi hyviä!!

      Poista

Kiitos kommentista <3