torstai 18. elokuuta 2022

Paese -meikkiuutuuksissa BB-voide sekä ripsivärit

Tuotteet pr-näytteitä / gifted by Paese

Paese muisti minua kivalla uutuuslähetyksellä joita on tässä jo tovi testattu ja nyt on aika postata näistä teillekin :) olen Paesea testannut ennenkin ja ihastunut kovasti muutamaan tuotteeseen. Näitä uutuuksia sekä hyvän valikoiman muita Paesen tuotteita löydät suurimpien Prismojen meikkihyllyltä. 


Uutuuksiin kuuluu vegaaninen BB-voide sekä kaksi uutta ripsiväriä joista toinen lupaa foxy eyes -katseen! 


Paese BB-voide on vegaaninen, 98% luonnollinen sävytetty kasvovoide. Se lupaa peittää ja jättää puolimattaisen pinnan iholle. Voide myös uudistaa ja kosteuttaa ihoa, se sisältää mm.bergamottivettä, ruusunmarjaöljyä ja antioksidantteja. Oma sävyni on O2N Beige jonka arvelin olevan tämän hetken sävy. Löytyy myös vaaleampi 01N sekä tummempi ja lämminpohjainen 03W. BB-voiteella on hintaa n.20 e.


Ihonsävyni on punapohjainen viileä, neutraali. BB-voide näyttää sopivan hyvin ja lähtee sulautumaan ihon sävyyni. BB-voiteen idea onkin olla yhdessä kevyt mutta peittävä meikkivoide joka samaan aikaan kosteuttaa ihoa. Koen että BB:n kuuluisi sulautua ihoon vaikka sävy ei olisikaan täysin nappiin. 


Paese BB-voide on IHANA!! Rakastuin siihen heti ensimmäisestä käyttökerrasta! Käytin alla mattaava primeria t-alueella ja levitin BB-voiteen Real Techniques Ultimate Buffing Brushilla, se on mun suosikkisivellin meikkivoiteille. Ja käytän BB:n ja muutkin meikkivoiteet aina käden kautta jossa työstän tuotteen siveltimen harjaksiin. Paesen BB-voide oli todella helppo levittää ja tasoittaa iholle. Pienet epämääräisyydet tasoittelen sormin. BB:tä pystyy kerrostamaan mutta mielestäni se peitti tarpeeksi, itse haluan vaan tasoittaa punoituksen kasvoiltani.



Lopputulos oli uskomattoman kuulas ja kaunis. Kostean näköinen. Tiedän kuitenkin että kosteat ja kuulaat eivät rasvoittuvalla ihollani kestä joten käytin päällä kivipuuteria. Tunnin päästä meikkaamisesta lopputulos on kuulas ja luonnollinen vaikka käytin vielä mattaavaa kiinnityssuihketta. Minulla BB-voiteet kuuluvat aina nopeisiin työmeikkeihin ja arkeen joten tämä on minulle ihan täydellinen tuote. Sävy meni nappiin ja se on kyllä ihan täysin ihoni sävyinen. Mun mielestä jos tykkää siitä Lumenen CC:sta niin tykkää tästäkin, hyvin samankaltainen tuote. Sopii kaikille ihotyypeille. 


Olen tykännyt aiemmista Paesen ripsiväreistä, ne kestivät kuukausia ja oikeastaan paranivat vaan loppua kohden. Ja olivat täydellisimmillään lopulla :D siksi minulla oli luotto näihin kumpaankin uutuuteen; Eyes On ja Eyegasm -mascaroihin. Ripsivärien hinta 23 e. 


Eyes On ripsiväri lupaa sen foxy eyes -katseen ja näin suippo harja sen varmasti tekeekin. Tämä ripsiväri lupaa pitkät, paksut ja täydellisesti erotellut dramaattiset silmät. Patentoitu harja kohottaa silmien sisänurkkia ja avaa katsetta. Upea musta sävy, suttaamaton pitkäkestoinen koostumus. Supertrendikas foxy eyes onnistuu todellakin juuri tällä ripsivärillä! 




Eyes On ripsivärin kartiomainen harja kykenee luomaan lupaamansa kettusilmät. Olen käyttänyt ripsiväriä vasta vähän aikaa, nämä uutuudet on siis juuri lanseerattu, ja uskon että tämä paranee ajan myötä. Tuoreeltaan massa on hieman märkää eikä anna juurikaan kerrostaa, mutta selkeästi tämä on dramaattisempi ja mustempi kuin Eyegasm. Tämä myös tuo massaa enemmän ulkonurkkiin ja ainakin mulle se on suotavaa kun on raskaat luomet ja tihrusilmät niiden takia. Näyttävä mascara on se mitä kaipaan. Tämä ei sotkenut laittaessa eikä varissut tai tahrinut ylä- ja alaluomia päivän aikana. 


Eyegasm on varustettu silikoniharjalla joka on itselle aina miellyttävämpi. Mulla on tosi herkät silmät ja haluan että ripsiväri levittyy siististi eikä "rähmää". Eyegasmin tarkka harja erottelee, kohottaa ja tuuheuttaa. Tämä ripsiväri myös hoitaa silmäripsiä, luonnolliset kasvivahat ja -öljyt ravitsevat ripsiä, sekä vitamiinipeptidit stimuloivat ripsien kasvua ja parantavat niiden kuntoa. Patentoitu biotiinia ja D-pantenolia sisältävä Widelash®-yhdiste korjaa silmäripsien rakennetta. 




Eyegasm toimi heti ensimmäisellä kerralla ihan täydellisesti. Ja se on harvinaista ripsivärille koska varauduin testaamaan näitä pidempään ennen mielipiteen muodostamista. Levittyy kauniisti, kestää kerrostaa eikä sotke laitettaessa hyvän harjan ansiosta. Tekee oikein kauniit ja pidemmät ripset. Suosikkini näistä kahdesta! Tämäkään ei varissut tai sotkenut luomia päivän aikana. 

LUE MYÖS:

Paesen tuotteita voit ostaa suurimmista Prismoista tai Prisman verkkokaupasta.

Aiotko tutustua näihin uutuuksiin? Tai oletko löytänyt aiemmista Paesen tuotteista suosikkeja?


12 kommenttia:

  1. Toi Eyes on ripsiväri näyttää tosi hyvältä sulla noissa kuvissa! Voisi testata joskus :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis meikki. Off topic mutta ei vois uskoa että olet nelissäkymmenissä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äääää, *tähän niitä itkuhymiöitä*!! ikäkriiseilevälle ihanasti sanottu, kiitos <3

      Poista
  3. Esittelit ihan muuta, mutta minä jämähdin noihin luomiväreihin. Kuinka kauniisti ne saatkaan! Ja sulla on varmaan hyvä kamera :)
    Ei mutta ripsiväri näyttää oikein hyvältä! Hylsy on kovin tylsän näköinen, mutta sillä saa todella kauniit ripset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kamera on itseasiassa vanha mutta eilen just mietin miten monta vuotta kuitenkin toiminut :) hylsy on kyllä aika perinteinen mutta sisältö kultaa, kaikissa Paesen ripsiväreissä ollut <3

      Poista
  4. Kiva oli lukea sunkin arviot<3 Toi BB-voide oli ihan huippu, samoin Eyegasm-ripsari! Mäkin yllätyin siitä, että molemmat ripsarit toimi heti kättelyssä niinkin hyvin, kun yleensä menee ainakin se muutama käyttökerta, että massa muuttuu ripsivärissä paremmaksi. Muistelinkin sun kehuneen aiemmin jo Paesen ripsareita, se olikin yksi syy miksi odotin itse niin kovasti näiden testaamista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen käyttänyt Eyegasmia nyt joka päivä ja toimii ihan täydellisesti! Siitä tuli kyllä niin suosikki <3 yleensä ripsarit toimii vasta jonkun ajan päästä mutta tämä toimi heti. Tosi ihanat ripset tulee :)

      Poista
  5. Kuulostipa kaikki tuotteet hyviltä! Itse en ole koskaan testannut mitään Paeselta, varmaan nyt pitäisi ja kiinnostukseni kyllä heräsi:) Tosi kauniit ripset sait molemmilla ripsareilla<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paesella on paljn erilaisia meikkituotteita, itse olen tykännyt ripsareista, irtopuutereista ja huulipunista <3

      Poista
  6. Tosi nätit meikit. :)
    Kiva, kun löysit itsellesi sopivia ripsivärejä.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3