sunnuntai 21. elokuuta 2022

NCLA Life´s Better Poolside

Tässäpä toinen uusista NCLA lakkaostoistani. Olen monesti maininnut merkin olevan lemppareitani ja ilahduttavaa nähdä että CesarsShopiin tuli merkiltä uusia sävyjä. Harmi kun niitä holoja ei enää tehdä!

NCLA Life´s Better Poolside

Life´s Better Poolside on kaunis sini-lila. Enemmän sininen kuin violetti ja ehkä hieman sinisempi luonnossa kuin kuvissani. Rakastan tälläisiä "minkä värinen tämä on" -lakkoja ja kyllä minulta tälläinenkin löytyy, mutta aina on tilaa toisellekin ;)

NCLA Life´s Better Poolside

Laatu on loistava, kuten NCLA lakoissa yleensäkin, tämä nimittäin peitti jo yhdellä kerroksella! Lakkaaminen sudilla oli tosi helppoa eikä tätä mennyt kynsinauhoille oikeastaan ollenkaan. Kynsilakkojen sudit on aina makuasioita ja koska mullakin on kapeat kynnet, pienet kynnet niin en tykkää isoista sudeista tai pitkästä varresta. Niillä menee yli kun lakkaa tulee kerralla liikaa. Ehkäpä tämän takia tykkäänkin NCLA lakoista!

cesarsshop

Lakan koristelin kyllä heti, siirtokuvat laitoin lakan päälle välittömästi eikä silti tullut ruttuja. Tosi nopea on siis kuivumaan. Pientä glitteriä Catricen hopeasta glitterlakasta. Tästä lakasta tykkään senkin takia että se sopii monenlaisten koristelujen kaveriksi ja toimii näidenkin siirtokuvien kanssa täydellisesti. Välillä hävettää kun koristelen AINA kukka siirtokuvilla...mutta kun ne on mun lemppareita ja ei mulla ole arkena aikaa monimutkaisiin koristeluihin, enkä niitä enää hallitsekaan kun en treenaakaan. Leimailuja teen silloin tällöin mutta ei ne päädy blogiin kun koen ne niin tylsiksi. Pitäisi treenata niitäkin ja kokeilla monimutkaisempia...voi kun kaipaan kynsiblogeja ja sitä aikaa kun oli inspiraatiota netti pullollaan! 

NCLA Life´s Better Poolside

Tätä lakkaa löytyy myynnistä CesarsShopista.

Mitä pidät lakasta? Haluaisitko nähdä välillä muitakin koristeluja kuin ainaisia siirtokuvia? ( :D )

8 kommenttia:

 1. Kauniit! Mä käytin viimeksi nyt tuota tapaa laittaa glitteri lakkaa hieman tarrojen alle ja on kyllä näyttävät. Kiitos ideasta!

  VastaaPoista
 2. Nätit kynnet ja lakka. Saat siirtokuvat hyvin toimimaan erilaisissa lakkauksissa.
  OPI:n minipulloissa on huono suti. Tykkään leveämmistä sudeista.
  NCLA:n holot ovat kyllä hienoja. Minulla on niitä 5.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) NCLA holot on kyllä niin ihania, tykkään kovasti! OPI minilakat on kivoja, niitä saa joskus loppuunkin mutta se minisuti niiiiin hankala lakata...

   Poista
 3. Upeat kynnet ja lakka taas kerran<3 Kieltämättä lakka, jolla saa peittävän lopputuloksen jo yhdellä kerroksella, alkoi houkutella. Mähän vihdoin ja viimein sitten menin ja ostin essenceltä yhden nudelakan ja sain jopa lakattua kynnet! Essieltä mulla oli jo aiemmin kesällä ostettuna vaaleanpunainen lakka, mutta kumpikaan ei kyllä peitä yhdellä kerroksella ja Essien kanssa sain vain tosi epätasaisen lopputuloksen.. Harjoittelemaan siis vain :) Ihanaa kun sulta tulee näitä kynsipostauksia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 jos se Essie jättää epätasaisen lopputuloksen niin 2 kerrosta sitten vaikka ja hyvä, tasoittava päällyslakka, se viimeistään tasoittaa ja häivyttää epätasaisuuksi :) nudelakat on ihania ja kyllä, jos vaan kynnet on kunnossa niin kynsipostauksia tekisi mielellään ;)

   Poista
 4. Vau! Tosi hienot! Tykkään sinisestä, mutta en luultavasti ostaisi tuota kynsilakkaa pelkän tuon putelin nähdessäni, näyttää jotenkin.. noh tunkkaselta. Mutta sehän on tosi kaunis kynnellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 tämä on tälläinen taitettu sävy, mä tykkään tälläisistä tosi paljon :)

   Poista

Kiitos kommentista <3