keskiviikko 3. elokuuta 2022

Heinäkuun kosmetiikkaostokset

Hei ja terveisiä kesälomalta! Ensimmäiset pikku reissut on tehty ja lisää suunnitteilla. Käytiin viime viikolla Kuopiossa Hipun astmakontrollissa, ja itseasiassa tällä viikolla oli toinenkin Kuopio reissu ja kaikkee muuta kivaa...mutta tässä heinäkuun kosmetiikkaostokset!

Kauppareissulla nappasin mukaan Nivean suihkugeelin koska kiva pullo raikkaassa tuoksussa, sekä Garnierin Damage hoitsikan joka on muuten tosi hyvä! Mun tukka on tosi karseassa kunnossa ja tämä kyllä antaa ensiapua mutta ei tietenkään ongelmia poista. Katsotaan jos loppulomasta olis budjettia kampaajalle. Ottaisin samalla myös raitoja hiuksiin niin ei selviä pelkän leikkauksen hinnalla. 8 e.

Kärkkäiseltä tilasin orkidearuuukkuja koska niitä ei löydy mistään kaupasta, ja mulla on neljä pikku keikiä jotka pitäis istuttaa. Orkideat on best. Niin ja kun ei pelkkiä ruukkuja kantsi tilata niin nappasin testiin Mavalalta pari kynsienhoitotuotetta, Scientifiquen joka on ennestään tuttu, sekä Nail Shield kynnenlujittajan. Onko kellään kokemuksia näistä? 15 e.

Tukka tuntui kyllä niin huonokuntoiselta että päädyin alennuksien kanssa tilaamaan parit tukkajutut Kicksiltä. Olaplex on ennestään tuttu huipputuote, Briogeon suihke ihan uusi tuttavuus. Samassa kuvassa myös Cocopandan tilaukseni, pari Loracia alesta. 66 e.

Kaupasta ja Tokmannilta tarpeellisia päivittäistavaraostoksia, yritän päästä huulirasvariippuvuudesta ja etenkin Carmexista vähän eroon. Mulla on ollut rohtuneet huulet, ihan pinkeät kuivuudesta ja ärtyneet jos olen käyttänyt kimalteisia kiiltoja. Kokeilen jos nämä olisi vähän pitkäkestoisempia ja kosteuttavampia huulirasvoja. Luulen että huulien omituinen tilanne johtuu menthol huulirasvoista jota hankaan huulilleni monta kertaa tunnissa.
Tokmannilla oli Maybelline -15% jota olen vähän kyttäillyt, ostin testiin Lifter Gloss sävy Moon jonka kerrotaan olevan dupe Fenty Beautyn Fu$$y kiillolle. En muuten oikeastaan ikinä osta Tokmannilta mitään normihinnalla, odotan aina että tulee aleen tai vaatteetkin ostan alesta ellei ole joku megahieno :D siis minua nauratti kun Naistenhuoneella oli joku keskustelu jossa kysyttiin miten pitäisi pukeutua johonkin junttiteema bileisiin. Siis ihan hävetti kun kaikki mitä lueteltiin on ihan normaalityyliä täällä...Dimexin työhousut, crocsit, erilaiset teema-/tekstipaidat...sukat ja sandaalit :D eikusiis skandaalit. Miehillä siis, naisten tyyli on varmaan just se minun pukeutumistyyli :D 


Kicksille tein vielä loppukuusta toisenkin tilauksen, Lancomen mascara oli -50% ja olen halunnut sitä pitkään, mukaan otin perus kulmaveitsiä ja Sigman siveltimen koska oli alennuksia käytettävissä. Kicks tilaus oli 36 e. Ainut mikä harmitti niin mun piti tilata E25 mutta tässä oli E55 jonka kyllä itse olen tilannut, tarkistin. No ei se mitään, onneksi tämäkin on ihan käytettävän näköinen ;)

Tykkään ripsareissa yleensä "vähän paremmista" kun ne tuntuvat kestävän pidempään, ja oikeasti tekevät jotain. En ole essencen ripsareista oikein ikinä välittänyt. Ja aina pitää valita sellainen jossa ei ole propyleeniglykolia niin ihan kaikki ei käy kuten esim kehuttu Maybelline Sky High, en ole voinut sitä testata. 


Kuopiossa käydessä tarkastin vielä Kicksin alepöydän jos jotain olisi...vielä löytyi Smashboxin Full Coverage meikkivoide joka on ollut himotuslistalla sekä Originsin seerumi. Normalista banaanimaski hiuksiin, The Body Shop alesta White Musk suihkugeeli ja Aloe päivävoide. Prismasta Garnierin miselliliinoja ( joutuuko näitä jatkossa raahaamaan kauempaa ) sekä Eyenlipin maskeja. Kuopio hullutukset 58 e. ( joka oli muuten tuon pelkän Originsin seerumin normihinta ;) )

Kyllä taas parin sadan kieppeillä mentiin. Lomailu on kyllä kallista kun tulee shoppailtua, eläinlääkäristä puhumattakaan ja kun on nuita lomavieraita niin pitäähän sitä muksujen kanssa kaikkee tehdä. Mutta kesäloma on vaan kerran vuodessa, kohta sitä itketään talvea ja kovia sähkölaskuja, nautitaan nyt :)

Mitä kaikkea sinä shoppailit heinäkuussa?

24 kommenttia:

  1. Perusdödö ja lv:n naamarasva ja naamaseerumi plus tietty huulirasvaa, koska huulirasvariippuvuus. :D

    VastaaPoista
  2. Nää sun ostospostaukset nostaa kyllä aina pienen kateuden ilmoille<3 :D Ihania juttuja taas! Briogeosta ja Smashboxin meikkivoiteesta kuulisin mieluusti lisää, vaikuttaa meinaan kiinnostavilta tuotteilta. Harmi että tilasit vahingossa väärän siveltimen Sigmalta, mutta etköhän sä käyttöä tosiaan tollekin keksi ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Smashboxia en vielä avaa joten sen kokemuksia joutuu vähän odottamaan, mutta Briogeosta sen verran että sen pumppu on huono, sumuttaa tuotetta vähän minne sattuu :/ muutoin vaikuttaa kivalta tuotteelta. En tiedä onko maanantaiversio, mutta yritän tyhjentää Muumisuihkeen ensin niin vaihdan Briogeon sen pulloon.
      Voi ei, näitten postausten on tarkoitus olla kepeitä eikä nostattaa kateutta <3 varmasti elokuu on hiljaisempaa koska lomarahat on kohta jo poltettu josta syystä asetin itselleni nettishoppailukiellon :DD

      Poista
  3. Kivat ostokset, paljon tuttuja tuotteita! Ostin just elämäni ekat kroksit, oli aika neutraalit täysin mustat sandaalit jotka ei ole yhtään niin juntit kun normikroksit. Tuota Maybellinen tv:ssäkin mainostettua uutta kiiltosarjaa olisi kiva kokeilla, jos viitsit kerro tarkemmin mitä pidit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yritän sen verran päästä maalaisuudesta eroon että käytän niitä enää kotona, en lähde kylille niissä ;D koirien uittamisessa ne on kyllä mainiot! Kyllä mä tykkäsin tuosta kiillosta mutta ei se ihan dupe Fentylle ole. Tai en ole Fentyä kokeillut mutta Maybellinen on kiilloltaan ehkä vaatimattomampi, saa lisäillä usein mutta kaunis, hyvin kaunis ja miellyttävä huulilla. Moon on kylmempi sävy. Voisin ostaa jonkun tummemman sävyn mutta ne kaikki taisi olla aika vaaleita tai lämpimiä :)

      Poista
  4. Ihana tuo Nivean puteli! Kuulisin mielelläni miten tuo kynnenlujittaja toimii. Itellä kasvaa kynnet tosi nopeasti mutta on hieman hauraat ja katkee pitkänä sitte aina huonosta kohtaa et on sormi kipeenä pari päivää. Mutten halua pitää lyhyinäkää :D
    O'Keeffe'sin käsivoide on miehen suosikki, ei suostu enää muuta käyttää. Osti joku aika sitte samalta merkiltä huulivoiteenki ja ilmeisesti ollu hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menee ehkä talveen kun kokeilen mutta tulee kyllä mielipidettä toimiiko! Mullakin on kynnet vähän huonoina, tai saa ne pituutta mutta osa liuskoittuu aina samoista kohden. Sitten repeää jos osuu jonnekin. Opettelen vaan elämään lyhyemmillä :)

      Poista
  5. Onko tuossa Mavalan Scientifiquessa formaldehydiä? Kyselee Sissi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole, ei missään kotimaassa myytävässä taida enää olla ja ulkomailtakin hankala saada :((

      Poista
    2. Äh, näin arvelinkin. Mulla on vielä yksi pullo sitä alkuperäistä ja pelkään kuollakseni, että kippaan sen nurin tai jotain ja kallisarvoinen neste valuu hukkaan :D

      Poista
    3. Mulla on yksi pullo sitä alkuperäistä Nail Repairia ja varjelen kuin jotain kansallisaarretta...

      Poista
  6. Oon käyny täl vkolla joka päivä hakemassa jonkun paketin. Enimmäkseen kirjoja, mutta sain ND Zendon käsiini tänään 😚
    Toi Maybelline kiilto, nimenomaan sävyssä Moon on niin parhautta kautta huulikiiltoaikojen! Jos ei saa Lunar beauty n kiiltoa, niin sitten tuo. Mulla se kestää kuukauden käytössä, joten ostan sitä joka alesta, kuten tänään Cittarista 😆
    Kokeilin eilen tullutta Max Factor in Miracle pure meikkivoidetta, ei hullumpaa, just sopivan kevyttä kesään. Sävy ehkä pikkasen liian vaalea, mutta tulee tuota talvemmallakin laitettua vaikkapa töihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis se Zendo oli IHANA!! No niin sieltäpä tuli lisää ylistystä Moonille, joo on se kyllä nätti! Ehkä jos tykkää Buxomin kiilloista niin tykkää tuostakin ( samanlainen kimallus ). Kunnolla kimalteisia kiiltoja on kyllä hankala löytää :) en ole kokeillut In Miraclea mutta huomasin että Normalissa myydään Max Factoria :)

      Poista
  7. Ai noita myydään kulmaveitsinä? Mikseivät ne siinäkin mene. Mulla on samanlaisia, iHerbistä ostettuja (taisin niistä blogissani jo kirjoitellakin), jotka myytiin dermaplaning-terinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kulmakarvaveitsiä, en tiedä onko niitä suomessa ihon kuorimisen nimellä. Käytin noita kulmien alle ja sain kyllä ihon verille, en kyllä uskaltaisi naamaan :DD mulla oli aiemmin Duroyn/Iberon?? eikä se ollut niin terävä. Tykkään pitää tuon ihon sileänä pigmentointien alapuolella niin ei erotu ne omat haivenet :)

      Poista
  8. Onko muuten tuo Originsin seerumi niitä mushroom-juttuja?

    VastaaPoista
  9. Tosi kivat ostokset! Briogeon tuotteista tykkään tosi paljon, mutta tuota hoitosuihketta ei ole tullut vielä hankittua. Kiva sitten kuulla mitä mieltä siitä olet:) Maybellinen Lifter Glosseja munkin olisi tarkoitus ehkä joskus hankkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko sun kokeilemissa Briogeon suihkeissa toiminut pumppu hyvin eli tasainen sumu ilman ruikkimista? Kannattaa hankkia ennenkuin ainakaan loppuvat, tiiä aina miten pitkään viihtyvät myynnissä ;)

      Poista
    2. Ainoa suihkutettava Briogeon tuote mulla on Rosarco Milk reparative leave-in conditioning spray. Mielestäni suihke oli alussa normaali, mutta meni nopeasti tukkoon. En ole saanut millään konstilla sitä auki eli tulee nyt yhtenä "nauhana."Mutta

      Poista
    3. Kuulostaapa ärsyttävältä :D taidan tyhjentää tuon Muumin ja laittaa sitten Briogeon siihen pulloon.

      Poista
  10. Mikä merkki tuo Lorac on? Nivealla kiva pakkaus ja tuotteen väri. Sinulla oli jälleen monipuoliset ostokset. Viitaten Mavalan tuotteisiin, mitä mieltä olit siitä Essien hard to resist -lakasta?
    Yritin tässä pohtia omia heinäkuun ostoksia ja mietin, pääsinkö niin vähällä kuin alesta löytämäni Korresin Vitamin C intensive brightening & anti-fatique -tehohoito sekä Alga Mariksen aurinkovoide. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanan minimaaliset mutta hyvät ostokset ;) Lorac on jenkkimerkki jonka tuotteet ovat tyyliin MAC eli ammattilaistasoisia ja hyvin laadukkaita. Mun suosikkimerkkejä jolta ostan tuotteita aina kun alesta löydän :) Lorac tuli joku aika sitten suomeen Sokoksen verkkokauppaan, en tiedä onko joissain myymälöissä, löytyy mm.Cocopandalta ja Bangerheadilta.
      En osaa muodostaa siitä lopullista mielipidettä kun ei mikään aluslakka nyt tunnu auttavan liuskoittumiin. Se liuskoittuminen on se ongelma mihin haen apua. Eikä mikään näistä testaamistani aluslakoista ole oikein tehnyt mitä lupaa, ei tämä Essie eikä uudistunut Trind Nail Repair. Ei siis pahentanut kynsiä mutta ei auttanutkaan siihen ongelmaan mihin apua hain..

      Poista

Kiitos kommentista <3