lauantai 27. elokuuta 2022

Elokuun kosmetiikkaostokset

**Mainoslinkki

Elokuussa mulla oli vielä 3 vkoa lomaa joten reissasin ja oli mahdollista tehdä hankintoja. Ja minä muuten sanon tähän väliin kun tässä on ollut sitä kiistaa onko elokuu kesää vai syksyä niin kesää! Kesä, heinä, elokuu on kesäkuukausia, toukokuussahan on vielä lunta ja syyskuussa se syksy alkaa, jo nimensä mukaan! Niin, ettäs tiiätte :D mulle elokuu on aina ollut ihanaa aikaa olla lomalla. Saa vielä rötviä kun muut menee töihin, on todella hyviä ilmoja eikä liian kuuma. Koululaiset menee kouluun niin saa olla rauhassa :D

Kuopiosta Normalista ostin vaan pari juttua. Yleensä kävelen sen aika nopsaan läpi ettei hihaan tartu vaikka sun mitä, mutta nyt jutusteltiin kaverin kanssa ja hidasteltiin. Katselin vähän tarkempaan ja ostin valmiiksi kostean konjacsienen, jos on hyvä niin ostan näitä enempi. Kasvojenpesulapun tms, nämä olivat ilmeisen suosittuja kun tämä yksi ja ainut oli laarissa jäljellä. Olisin ostanut muuten useamman. Sekä yhden pienen kamomilla käsirasvan jollaisen raahasin joskus Saksasta ja ihastuin siihen. Ihan kivoja juttuja Normalista löytää mutta kaikki siellä ei ole automaattisesti halpaa. 7 e. 

Mun piti olla vähän itse asettamassani nettishoppailu -lakossa mutta noh. Ei puhuta siitä. Kerron omassa postauksessa näistä enempi mutta...katsokaa. MAC -tietäjät tietää. 86 e, konkurssi ja vararikko. Elämä on. Hävettää. 

Ja sitten parit kirppistelyt ja kauppareissun ostoksia. 7th Heavenin kuplanaamioita ja Estee Lauder Double Wear Nude meikkivoide. Nämä 30 e yhteensä.

Lähdettiin extempore reissulle Kainuuseen. Oltiin asuntoautolla koirien kanssa, yövyttiin Hiisijärvellä, ajettiin Kajaaniin ja käytiin torilla sekä Mantan grillillä, pois lähtiessä vielä isolla Tokmannillakin. Minä tietysti kiersin kosmeosastot ja mitä löytöjä!! Cosnature poistuu Tokmannilta ( en tiedä kaikista?! ) ja tämä loistava tyrniseerumi oli vain 2,50 e!! Kotona tajusin että olisi voinut ostaa toisenkin...Skinfoodit oli poistoalessa puoleen hintaan, essence ja Catrice -20%. Tokmanni ostot 31 e. 

**Lykolle tein vielä yhden pienen tilauksen. Ofran Francesca Tolot luomiväripaletti on ollut sata vuotta ostoslistalla ja nyt sen tilasin, otin mukaan vielä IsaDoran mascaran jota olen myös ajatellut testaavani. Lyko 43 e. Paletista tulossa parempi esittely.

**Nobe Beautylta sorruin vielä loppukuusta tilaamaan Lethal Cosmeticsin paletin. Näitten esittelyiltä ei varmasti kukaan Instagramia selaava ole välttynyt, ainakaan jos seuraa suomalaisia kauneusbloggaajia. Esittelen tämän tarkemmin jos kiinnostaa! Tilasin jotain pukin konttiin, niitä en tässä näytä mutta tilaus oli 48 e alekoodin kera. Alakuvassa parit kirppistelyt 11 e.

Kesäloma tulee aina ihan prkleen kalliiksi koska polttoaine on hirvittävän hintaista ja sitä kuluu vaikka reissaisi ihan lähiympäristöissä. Ja jos syötte porukalla jossain niin hohhoi. Mutta halusin tarjota veljen tyttärille kivan viikon meidän kanssa ja on se kiva kun loman viettäjiä on täällä. En halua istua vaan kotona kun sitä saa tarpeeksi tehdä arkena. 

Mutta myös lähimaastoissa on paljon jopa ilmaista lomatekemistä; patikoinnit, nuotiopaikat ja paikalliset nähtävyydet ja pienellä rahalla hieman kauempana autolliselle ja matkailuautolla pääsee vielä halvemmalla ilman yöpymismaksuja ja ulkona syömistä. Kävimme ihan shoppailureissulla Kuopiossa ja Joensuussa, saivat vähän uusia vaatteita, sitten käytiin Kiteen eläinpuistossa mutta sitä en valitettavasti suosittele. Seuraavana käytiin Suomussalmella ja Raatteentiellä. Loppuloma oli aikuisten kesken kun koululaisilla alkoi loma. Viimeisellä lomaviikonlopulla tämä Kainuu reissu aikuisten kesken, käyntiä mun kotona ja ennenkuin työt alkoi oli vielä Nurmeksen tapahtuma Drive-In & Rock. Paljon jäi tekemättä kuten Outokummun kaivosmuseo mutta niitä voi käydä muulloinkin, on niin lähellä. Tiilikkajärvi ja Näätähiekat jäi vielä Hipun kanssa käytäväksi kaksin, ihania kävelykohteita. 

Mitä minulle jäi to-do lomalistalle; Hossa luonnonpuisto ja Tiilikkajärven kansallispuisto kokonaisuudessaan ( vieressä asutaan ja häpeän kun en saa aikaiseksi mennä sinne ), ensi kesälle Ähtäri tai Ranua lasten kanssa. Penskana käynyt itse Ähtärissä muistaakseni! 

Sellainen loma ja ostokset. Miten sulla meni kesäloma, missä reissusit ja tuliko shoppailtua ihmeellisemmin mitään?

24 kommenttia:

  1. Mulla alkaa vasta kesäloma ensi viikon jälkeen. Hurja ajatus, et palaan töihin vasta lokakuussa, sit ei ole enää pitkä aika jouluun. 🤣

    Mä olen shoppaillut tosi vähän kosmea tänä kesänä. Lähinnä kaikkea tarpeellista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin että kaupoissa on jo kaikkea joulujuttua :) luumurahkaa, piparkakkumakuja ja muuta :D kohtahan se joulu on. Ja ihanaa kesälomaa, ihan hyviä kelejä vielä on!

      Poista
    2. Ohhoh! Joulujuttuja jo kaupoissa? Tosin, briteissäkin on yksi pubi, jossa joulukuusi laitetaan joka vuosi jo heinäkuussa :D Meidän turkulaisen finnbrittinaisten yhdistyksen The Ladybirdsien epävirallinen "joulujuhla" on myös "Christmas in July" ja se traditionaalisesti vietetään joku heinäkuun lauantai keskellä Turun Teatterisiltaa piknikin voimin. Siellä kun on sopivasti penkkejä ja kivat maisemat joka puolelle :D

      Poista
  2. Mun mielestä on oikeesti naurettavaa edes miettiä onko elokuu kesäkuukausi, kun ei toi oo edes mielipidekysymys - totta kai se on :D Oon naureskellut noille keskusteluille ja niille "syksy alkaa" kommenteille silloin kun elokuu alkoi. Joopa joo, jos nyt maltettais odotella sitä syyskuuta alkavaksi ennen kuin aletaan sanoa, että eletään syksyä :D

    Ihania ostoksia<3 Skinfoodin öljyputsari on älyttömän hyvä! Tosta Ofran paletista odottelen sitten tosi innoissani tarkempaa esittelyä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, vielähän on lämmintä ja kesäistä :) Ofra oli hyvä ostos ja todella pigmenttinen!

      Poista
  3. Miulla ei ole lomaa ollut ollenkaan. Ensi viikolle tosin kivasti sattuu kolme vapaata putkeen, eikä pitäisi niille päiville olla mitään menoja! Aloitin heinäkuussa työt uudessa paikassa, niin siellä on sitten tietenkin oltu ja käynyt lauantaisin tuurailemassa kukkakaupalla :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensi kesänä sitten pitäisi olla lomaa ja 3 vapaata putkeen on kuin miniloma :)

      Poista
  4. Mulla on kesälomaa jäljellä vielä reilu viikko, tai itseasiassa ei mulla ole tiedossa mitään työtäkään vielä tän loman jälkeen vuoden määräaikasen työn loppuessa.
    Käytiin Torniossa pari yön aikaa, ja tietysti Haaparannassa kaupoilla, mutta eipä tuolla mitään erikoista ollut ainakaan mitä kosmetiikkaan tulee.
    Mä rakastan tätä vuodenaikaa, ja alkusyksyä eritoten. Syyskuu paras kuukausi mun mielestä.
    Nyt on kyllä ollut niin upeita ilmoja. Paistetta ja parikymmentä lämmintä, voiko parempaa olla.
    Mutta kyllä karhii vastaan, että joulusta aletaan kohkaamaan jo elokuussa. Varsinkaan kun en oo jouluihminen yhtä tippaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen jouluihminen mutta tarviiko siitä jo kesällä vouhottaa...kohta tietty joulusuklaat jo kaupoissa :D mä haluaisin käydä Haaparannassa ja siellä karkkikaupassa :) en ole ikinä käynyt! Nyt on ollut ihania ilmoja, mä olen kanssa syksyihminen <3

      Poista
  5. Mulla alko eilen loma ja usein syyskuussa on vielä tosi hyviä säitä, itse en ole superhelteiden ystävä niin ei haittaa jos alkaa olla jo syksyn tuntua ilmassa. :) ärsyttää kun monet on heinäkuussa höpöttämässä jo "kesä on ohi" -märinää.

    Kiva lukea näitä "hauleja" ja eri kauppojen löytöjä! Boksien ja koirien ohella nää on ehkä kiinnostavimpia. Oman paikkakunnan Emotionissa on ennen ollut tosi hyvät alepöydät kesällä, nyt siellä on ollut joku nuuka hinnoittelija, kun aleprosentit oli 20-30 :< Plääh! En ostanut periaatteesta mitään, eikä ole muutenkaan tullut kesällä ostettua juuri muuta kuin aurinkovoide ja hammastahna :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä nuukaa jo, jos on vaan joku -20 tai -30%! Kesän loppupuolella pitäisi olla kunnon alet! Mä voisin kanssa olla nyt vielä kesälomalla, just hyvät ilmat kun ei ole kuuma ja muut ei ole samaan aikaan lomalla ;))

      Poista
  6. Kaikkea kivaa olet ostellut:) Double Wear Nude myös itseäni kiinnostava meikkivoide. Kiva, että sullakin näkyy jonkin verran MACia blogissa. En koskaan kyllästy MACin tuotteisiin<3 Noita kuplanaamioita ois kiva testata. Ofran paletti ei ollut itselleni tuttu ennestään, kävin kurkkaamassa kuvia siitä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MAC tuotteet on ihania, kalliita tietysti niin ei sillee heräteostona tule tehtyä. Mutta olis ihana käydä Kuopiossa MAC pisteellä ostoksilla. Joensuussa on kans mutta pienempi...tuo DW Nude ei kyllä ollut niin hyvä kuin se perinteinen mutta ehkä se tulee käytettyä pois...

      Poista
  7. Mielenkiintoisia tuotteita ja ihanan värikäs tuo paletti. Kneippin tuotteita saa Suomessa turhan harvoista paikoista. Sääli, sillä merkillä on paljon hyviä tuotteita, kuten nyt esimerkiksi tuo kamomillainen käsi- ja kynsivoide.

    Mulla on myös ollut tuollainen kasvojenpesulappu, mutta aika kamalan näköiseksi se meni jo pienellä käytöllä, eikä lika irronnut enää minkäänlaisessa pesussa.

    Nuo kuplamaskit ovat ainakin mulle yhden käyttökerran perusteella ihan horroria! Sitä kuplaa riitti ja oli sitten joka puolella tuhrustamassa. Postaus tästä löytyy blogistani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut joitain kuplamaskeja ja ne kuplii ja kuplii, mutta puhdasta kyllä tuli ;) huomasin että tuo puhdistuslappu on kyllä äkkiä likainen, olisin kyllä halunnut ostaa noita useamman niin voisi aina vaihtaa. On mulla kyllä jotain Boxycharmissa tulleita jossain jemmassa...

      Poista
  8. Elokuu ehdottomasti kesäkuukausi, kun puhuin että haluaisin syksyhäät jollekin niin joku sano että niin elokuussa on hyvä pitää??? Herranjumala... :D Syksy alkaa syyskuusta, nimikin sen kertoo. Olin myös elokuussa 2vko lomalla ja on kyllä täällä ollut tälläkin viikolla vielä +27 astetta että ei tässä vielä syksy näy kuin puiden väreissä!

    Stranger Things tuotteet kiinnostaa kun on sarjabrändäystä vaikka sarjaa en ole katsonut. EL Double Wear otin just testerit mukaan emotionista ja pääsen testailemaan, otin sen kuultavan ja tuon normin. Kuultavaa just käytin tänään meikkiin enkä näkis järkeä maksaa 50e tuotteesta jolla sama peittävyys ja ominaisuudet kun Lumenen CC voiteella. Pitää ensikerran testata tuo normi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo ei elokuu ole syyshäiden aikaa :D normi DW on kyllä parempaa, ehkä jätän talveksi tuon Nuden koska ei peittänyt kovinkaan enkä tosiaan minäkään omalla kohdalla näkisi 50 e meikkivoiteeksi. Mutta voi olla että talvella tykkään siitä sitten enempi! En onneksi maksanut tuosta paljoa ;)

      Poista
  9. Hienot luomiväriostokset ja muut löydöt.
    Elokuu on kesää, ja joulutuotteet voisivat tulla kauppoihin vasta marraskuussa.
    Elokuussa ostin Haut Segalan kaktus- ja ruusunmarjaöljyt, Whamisan kaktus ja deep rich -kasvovedet sekä Laponien kummatkin putsarit ja kaupan päälle sain kasvoveden.
    Kivan kuuloinen loma oli sinulla. Ihanaa, kun huomioit veljesi tyttäriä ja pääsit lisäksi matkustelemaan kotimaassa. Minulla oli lähinnä pikapyrähdyksiä kotimaassa, mutta kivaa se oli.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loma oli kiva ja muistoja jäi :) kiva oli palata töihin vaikka jalat oli aika kipeät joka päivä ja selkäkin meni jumiin, mutta jospa tämä tästä :D Whamisan kaktustuotteet kiinnostaisi mutta toistaiseksi en ole ostanut luonnonkosmetiikkaa ( lyhyet päiväykset... ) ellei satu hyvä tarjous eteen!

      Poista
    2. Paljon tsemppiä selkäjumin selätykseen. Ymmärrän tuskan.
      Tuosta ylempää unohtui, että löysin TBS:n mini kurkkukäsivoiteita ja shea vartalovoin alesta. Onkohan tuo kurkku viileän tuntuinen?
      t. TQ

      Poista
    3. Kiitos, helpottaa jo :) oli se kurkku suihkugeeli ainakin sellainen viilentävä!

      Poista
  10. Aika kivoja juttuja ostit taas. Mulle tuli hankittua ne Cittarin alen L300 ja Nivean purnukat ja sitten Natashan Biba paletin. Ja sitten aurinkovoiteen. Ihan tarpeeksi siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Biba paletti on <3 mulla ei ole yhtään ND isoja paletteja...

      Poista
    2. En olis ostanut, jos ei ois ollu jotain 40€.

      Poista

Kiitos kommentista <3