lauantai 6. elokuuta 2022

4x tuote josta en suostu luopumaan!

Heips! Tänään haluan esitellä teille tuotteita joita moni pitää turhana, mutta mulle ne ovat tuiki tarpeellisia ja ilman en voi olla! Näistä en suostu luopumaan vaikka muut sanoisivat niitä turhiksi.


Kaikki on tälläisiä perusjuttuja jotka saa päivittäistavarakaupasta tai apteekista. Helposti saatavia ja edullisia. Ne eivät ole kuukausittaisia kauneussuosikkeja vaan oikeasti minulle niiiiiin tarpeellisia, käytän niitä päivittäin enkä tosiaan pysty olemaan ilman. Nämä tuotteet eivät vaihdu sesongin tai mieltymysten mukaan vaan pysyvät joka päivä mukana.


Misellivesi
Pidin micellar-vettä vähän kummajaisina kun ne markkinoille tupsahtivat, mutta melko pian siirryin fanien joukkoon. Tosi monet pitävät misellivettä turhana mutta mulle se on tuikitarpeellinen! Alunperin ja edelleen miselliveden tarkoituksena on yksinään poistaa meikki, whaaat, ei ainakaan mulla lähtisi enkä jaksaisi tod hinkuttaa!! Aamupuhdistukseen misellivesi on ihana sekä meikinpoiston viimeistelyyn. 
Aina kun mulla loppuu misellivesi ja yritän käyttää kasvovettä sen sijaan, huomaan että ihoni alkaa mennä likaiseksi tai aamuisin on meikkituhruja silmien alla. Palaan aina miselliveden pariin. Minulle se on meikinpoiston viimeisin tuote ja ihon lopullinen puhdistaja, sekä se jättää kosteutetun tunteen ja voin sitten pyyhkiä kasvot kuorivalla kasvovedellä tai alkaa kosteuttamaan hoitonesteellä.


Konjac-sieni
Konjac-sienetkin tulivat yhtäkkiä markkinoille ja sitäkin piti kokeilla. Konjac-sieni on todella hyvä apuväline kasvojen pesuun! Se on hellävarainen mutta kuorii kevyesti. Se saa kasvoista todella puhtaat ja viimeistellyn tuntuiset. Se myös aktivoi pintaverenkiertoa ja saa kasvot kirkkaimmiksi sekä oikeasti todella paljon puhtaimmiksi. Pyyhin konjac-sienelle kasvot aina viimeisenä sekä sitten vielä misellivedellä, vasta sitten on puhtaan tuntuista ;) ainakin rasvoittuvalla iholla huomaa todellakin eron käyttääkö konjac-sientä vai ei.


Miselliliinat
Merkillä ei ole väliä mutta ostan sellaisia joissa ei ole propyleeniglykolia. Reissussa asuntoautolla näillä saa kivasti pyyhittyä kasvot illalla, jos siis ei ole mitään meikkiä. Olen joskus hätätapauksessa näillä poistanut kyllä ihan meikkejäkin mutta on ollut lisänä misellivesi ja vanua. Miselliliinoja käytän aina meikatessa, haluan pyyhkiä sormista meikkituhrut ja silmien alta kaiken karisseen, kun meikkaan silmät aina ensin. Pyyhin näihin siveltimet koska en tykkää että niihin jää luomivärijäämiä. En muista mistä tämä tapa mulle tuli mutta olen näihin ihan koukussa eikä oikein mikään muu korvaa näitä. Onhan nämä vähän turhaa roskaa jonkun mielestä, mutta pyyhin lopuksi näillä esim vessan allasta, tasoja tai pöntön ja sitten laitan roskiin, tulee siis käytettyä ihan loppuun asti ;)


Carmex
Hei, olen Taina ja olen huulirasvariippuvainen. Ja nykyään jopa niin riippuvainen ettei muu kelpaa kuin Carmex joko tässä tai puikkomallissa. Huulirasvaa on laitettava koko ajan lisää, aina kun lähtee autolla ajamaan tai menee töissä johonkin kohteeseen. Aina hampaanpesun jälkeen ja yöksi. Syömisen jälkeen on lisättävä ja kotona muuten vaan. Jos en saa huulirasvaa heti kun haluan, tuntuu että huulia ihan kihelmöi ja ne kuivuvat! Vähän harmi että huulirasvariippuvuus on tosi asia mutta niin pitkään kuin muistan, huulirasva on tärkeimpiä asioita aina mukana.

Tuntuuko tutulta? Onko sulla tälläisiä tuotteita joihin on tyyliin riippuvuussuhde? Käytätkö sinä misellivettä vai onko se turhaa humpuukia?

20 kommenttia:

  1. Misellivesi ja tuollaiset miselliliinat ovat myös hyviä poistamaan tahrat esim. vaatteista. Mä olen puhdistanut misellivedellä jopa punaviinitahroja lakanoista (ei kannata kysyä, miten punaviiniä sinne on roiskunut...). Tuota CeraVen misellivettä olisi kiva kokeilla, kunhan olen käyttänyt kaikki jemmassa olevat Bioderman misellivedet loppuun.

    Noita konjac-sieniä en ole ikinä oikein ymmärtänyt, eivät tehneet mun iholleni yhtään mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just tulin reissusta rähjääntyneenä kotiin ja pakko oli pestä iho puhdistusaineella + konjacssienellä ;D tuntui että kaipaa kunnon pesua ja naamio päälle. Mä olen putsannut miselliliinoilla myös laukkujen ulkopintaa ( en nahkaa ) :)

      Poista
  2. Täällä toinen huulirasvariippuvainen. :D

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus. Weledan skin food, konjac-sieni, Sensai-liina ja UDPP (luomivärin kanssa) jatkuvassa käytössä. Misellivettä käytän lähes päivittäin. Se sopii kevyeksi putsariksi, mutta meikin poistoon tehoton.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli joskus se Sensain "rätti" :D millä nimellä kaikki sitä kutsui. Ei ole kukaan aikoihin sitä enää maininnutkaan ;) olis kiva kokeilla taas! Kivat ja mullekin tutut suosikit, misellivesi on just kevyt hyvä tuote, tosin tämä Ceraven miselli on "järeämmästä" päästä mutta tosi kosteuttavan tuntuinen iholla.

      Poista
  4. Misellivesi on mulla ehdoton tuote aamuisin! Ja joskus jos tulee jostain syystä pestyä meikit pois vain yhden putsarin kanssa niin käyn kasvot vielä miselliveden kanssa läpi. Muuten sitten vaan kasvovettä normaalisti iltaisin puhdistuksen jälkeen :) Muistan kuinka oon itsekin joskus ollut huulirasvariippuvainen, mutta se loppui kun siirryin käyttämään öisin Bepanthenia huulilla :D Se riittää pitämään huulet kunnossa päivisin ja tokihan ennen koronaa mun huulilla oli aina huulipunaa tai -kiiltoa, jos olin meikannut, niin eipä jäänyt enää "aikaa" lisäillä huulirasvoja koko ajan.

    Tää oli kiva postaus ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit <3 mulla Bepanthen auttoi ennen mutta nykyään se ei tunnu miltään, en tiiä sitten miten tästä riippuvuudesta pääsisi oikeasti eroon :/ miselli on kiva aamuisin, käytän välillä itsekin tai pesen vedellä kasvot.

      Poista
  5. Miekin tykkään käyttää meikinpuhdistusliinoja ja kuten mainitsit, niin käteviä reissussa jos on esim. perusvoiteet kasvoilla, niin saa ne pyyhittyä pois tai raikastettua hellepäivänä kasvoja.

    Misellivesi myös käytössä, ihan vaan, kun kasvojen puhdistuksen jälkeen kuivaan kasvot kasvopyyhkeeseen ja niistä pyyhkeistä jää pienen pientä nukkaa! Misellivedellä saa vielä puhidstettua ne nukat pois + mahdolliset jäämät puhdistuksen jäljiltä. Avantin about 90 $ misellivesi oli kyllä humpuukia, ihan vaan hintansa vuoksi :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo en kyllä ostaisi niin kallista enkä usko että muutenkaan on sen parempi kuin halvemmatkaan ;)

      Poista
  6. Misellinen kasvovesi on mun lemppari just aamu puhdistukseen + kasvojenpesun viimeiseksi vaiheeksi. Tai usein on semmonen micellar facial water tai joku vastaava, ja kyllähän se vielä poistaa vikat liat kasvoilta. :) Meidän taloudessa on myös yksi huulirasvariippuvainen enkä se ole minä.

    VastaaPoista
  7. Kiva idea tää postaus. Mietin omia must have tuotteita ja ainakin carmex on sellainen ja biozell sininen ärtyneen päänahan Shampoo ja ihan kortisoni atopian takia ja ceralan suihkuvoide talvella ja perusvoide, niitäkin moneen erilaiseen on resepti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just ne Biozellin shampoot on tosi hyviä, joskus käytin kuivalle päänahalla ja toimi loistavasti!

      Poista
  8. Misellivettä käytän itsekin silloin tällöin, esim. joskus aamuisin, kun en jaksa pestä kasvoja. Töissä kun kävin ja oli pikkuneiti siinä aamusella kans laitettava kuntoon, niin misellivesi oli se nopea tie saada kasvot puhtaiksi. Itsekään en jaksaisi sillä meikkejä lähteä nyhräämään pois vaikka olenkin löytänyt veden jolla lähtee meikki kuin meikki todella hyvin. Mutta en silti ripsivärejä jaksais tuommosen kanssa puhdistaa. Misellivesi toimii muuten apuna, jos meikkaa ja tekeekin jonkun sutun, niin sitä voi laittaa vaikka pumpulipuikkoon ja ottaa vaan pienen kohdan uusiksi :)
    Miselliliinat on täysin vieras tuote, mutta kuulostaa loistavilta! Olen saattanut käyttää ehkä vähän samoihin tarkoituksiin vauvan puhdistusliinoja, jotka on myös loistavia putsaajia. :D
    T. Huulirasvariippuvainen (Tender Care jokapäiväisessä käytössä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vauvan puhdistusliinat on kanssa hyviä, vaikkakaan eivät puhdista siveltimiä yhtä puhtaiksi kuin miselliliinat :) huolestuttavaa tietysti jos sen tekisivät ;) oon kans käyttänyt Tender Carea mutta se ei riittänyt mulla alkuunkaan ;D

      Poista
  9. Mun riippuvuussuhde on retinoli ja C-vitamiini, ehdottomasti isoimmat vaikutukset ihoon. 😅

    VastaaPoista
  10. Misellivesi aivan ehdottomasti! Kävin reissussa bootsissa sekä superdrugissa. Oli tarjous 2 tuotetta joista toisen saa 1/2 hintaan. Mitä ostin? misellivettä tietenkin! :D ja isoja pulloja!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3